Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betül bence de sen birden ek gıdalara ağırlık verip gündüz emzirmemezlik yapma sakın,ek gıda verince emzirmememk diye bişey var mı??Ben ayçayı her yemek sonrası sanki kahve çay niyetine gibi emziriyorum zaten tıka basa yemiyorlarki,uykuya dakmadan mutlaka emer ayça gece gündüz farketmez yani.Canım madem alışsın istiyordun keşke biraz daha erken alıştıra alıştıra gitseydin birden kesme.

Duygu Ayça daha şimdi yattı biz aylardır anlattığın gibiyiz,dün gece sadece saat 12de yattı 5,30 da ben uyandım ama nasıl uykumu almışım 5,5 saat deliksiz uyumuşum aylardan sonra baktım Ayçaya korktum yani niye uyanmadı diye emzirdim yatırdım saat 9da kalkmış ohhh,bak yarın okul yok ya saat 7 de hortlar,garezi bana bu sıpanın.Anam öyle zayıflama falan da olmuyor bende yaa ben uyanık kaldıkça boğazım durmuyor uyusam daha iyi yani.kaydirigubbakcemile3

çok güzellermiş pembiş pembiş
güzel günlerde giysin annesi :CüvCüv:

teşekkürlerr canım sağoll ama aceleci babası işte olmaz ayağına diyom olur olur dedi aldı arabada ayağına giydirip denedim boşver 2-3 ay sonrada gide olur diyor herüff içinden gelmişşş daha ergonomik ayakkabımızı almadık ama bunuda fabrika satış mağzası olduğundan uygun aldık 27 tl ye

olmaz yapamazsın gizli bilgidir bunlar hemen sil oniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar iyi uykulaaar...
inşallah bebişlerimiz güzelce uyurlar bizde uyuruz güzel rüyalar görürüz
öpüyorum hepünüzüüüüü

Akşam Ayça sofrada benim parmaklarımla pinçiklediğim tavuk ekmek içini salata suyuna batırıp batırıp verdim baya karnı doyasıya yedi.Çok hoşuma gitti yaa,bi tane bile dişi yok ama ağzında geveleye geveleye yutabiliyor.Siz de deneyin ekmek içi ve salata suyunu çok seviyor benimki hem yumuşak.

Bu arada ben de çilek veriyorum,günde 4 tane yiyor belki,alerji belirtisi falan yok allaha şükür.

Bir de biz artık çorba kasemizi alıp aşağıya iniyoruz hani bastonlu 3 tekerlekli bisikletler varya ona biniyor kızım önünde de bir selesi var kaseyi oraya koyuyoruz geze geze yiyoruz çıkıyoz yukarı.

kız aklımdan geçeni mi okudun bir yandan buraya mesaj yazıyom bir yandan sebzelerin hangi aylarda toplandığını hangi ayda yenmesi gerektiğine bakıyordum netten anaaa bi baktım sen yazıvermişin yormadın beni sağolll repide verdimmmm hakettinnna.s.Şeniz

a.s.Hicrancıım rep veriyon bana bacı sağol ama ben sana iade edemiyom başka zaman ver diyo
Öptüm seni.
a.s.

kızlar ya cilek veriyoruz demişsiniz çilek çok alerjik değil mi ?
ben mi yanlış biliyorum acaba ?

anam ben bunu düşünemedim yaaa aklıma tüküreyim bugün eşim çilek almıştı çokta güzeldi dayanamadım bende 3 tane ezip yoğurduna kattım yedi sevdi de zilli dr da bize bu ara değişik bişii verme bana sor demişti bende unuttum hevesle verdim kıza iyimiii inşallah bişi olmazzz :uhm:

benimkide aynı canım yalnız değilsinnnkaydirigubbakcemile5 bizde oturuyoz hele bu ara kakıp kalkıp yatıyor 10-15 dk ara ile hemde düşün artıkkk deli oluyommm ne o rahat ediyor ne ben ama bugün artık çok yorgun düştü herhalde uyudu 2 saat hemde hiç uyanmadan maşallah ama bu defada acep halsizmi kaldı diye düşündüm ben ulen her bi halta kafa takmakta bi yere kadar ben en iyisi kendime klava:klava: patlatayım iki denede kendime geleyim demiii siz demedennn:roflol:

Sen zahmet etme bacıııı,ellerin yorulmasıın:mymeka:

:roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hicran git yatttt Ceylin uymuşken,gezme buralarda de hadiiii

bak benim bi tarafım Darendeli ona göreee

Behlül kaçarnaniknanik
ben yatıyorum,hepimize deliksiz uykular..

iyi gecelerrr iyi uykularrrr bende yatıcam az sonra ceylinin mama saatini bekliyomm az önce yattı babası yatırdı ceylini uyanmaz isee mamasını verip yatacam bende ama bu gün akşam üstü sokaktan geldik havadanmı ne uyudu kız uyanacak diye de korkuyom valla

ulen altta görüyommm delikız-gözde0120-karçiçek-minikannişşş sayfayımı açık bıraktınız yoksa ölee bakınıyonuzmuuu e hade banada eyvallahhhh geçmişide okumayı bitirdim çok şükür benden bugünlük bu kadar esen kalın bacılarrrr

He biliyom malatyalı olduğunu ondan yazdım benim annem darendeli
senin için dedim be hacı git yat dedim kötülüğüne mi

ahanda ben gidiyom...

ıyi geceler
bon nuit
good night

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…