Doğum yapmış olan anneler buraya....

yokk yaww okuyodum zor bitirdim bi yandan sıpa uyku arası ağlıo bi on abakıom bi buraya gelip okuyoom ama görevimi tamaladımm şimd iuyuyabilürümm..kaydirigubbakcemile3
ayy kızz DUYGU valla duygularıma tercüman oluyonn sen gıı alkisalkisalkisalkisalkisalkisyormuyon benii haa kaydirigubbakcemile3aynıı bizim buğrişi anlatıyonn sen bacım ve benimde kollarım yorulana kadar pış pışlama savaşım bitmez uff uff bi düzene girse artık valla fatmanın da dediği gibii ne zaman bi düzene alıştırıyım desem sıpa yok inatla uyumuyoo:mymeka: eger cabalamayımm anaam bide bakıom erkenden emerkenn sızmışş deli oluyom laelaelaelaelaeyaa garezinee mübarekk ehh şimdi yine mızıklarr:bbo::bbo:
oy oyy bizde mii böleydik yaw bebekkenn naniknanikoyy anacığımı şimdii daha iyi anlıyoommŞeniz allah saglık ve sabır versinn bizlere ee bide güççşutarafagitti

papatyam canım çok hoşmuşl guzel gunlerde giysın...
sinekler için feslegen demişsin de cezairde varmı bılmıyorum eşime bı sorayım baktırsın acaba ne demek netten bulmam lazım..... ufffff

allahım yarebbim yaaaaaaa :1hug:

şükür kavuşturana özlettin dünürüm kendini.

betul afiyet olsun aslana bende 2 gundur çilek verıyorum bızımkının tek yedığı meyve çilek dıgerlerını yemıyo...
hadi birazdan mısafirler gelır ben kaçtım görüşürüzzzz......

yaa kızlar yaa biz burda çalıştığım yerin yan kuruluşunda yani patronun erkek kardeşi çilek yetiştiriyor, muzda ve inanın çok ilaç atılıyor, bence çileği çok yedirmeyin, sonra muzuda hele muzz felaket ilaç atılıyo, muzu mutlaka ithal yedirin çünkü ithal ürünlerde mevsimden dolayı ilaç atılmıyommuşş. çünkü oralar yetişme bölgesi buralarda ot nasıl hiçbişey yapmadan yerden bitiyosa oralarda da muzz kendiliğinden yetişiyo benden demesi.

derya gene 3 kişiyizz :)))
ama ben evdeyim ,evden çalışıyom
kalktık oğluşumla kahvaltısını yaptık şimdi o hoppalada zıplıyo , ben iş yapıyorum

ben ona hep kılım zaten çok yiyerek zayıflıyooo pisssssssssssssssssssssss
yok kız o da kılo almıs baksana cop gıbın degıl artık ortaca.. sengözlerimebaksanab az daha yesın aramıza beklıyom... :jeyyar:
Of ya artık varya ne yedırcez bız bu cocuklar soyle 5 yıl sonra artık neler yıyebılcegız cok merak edıyorum hersey zararlı hersey ılaclı hormonlu yapay sanayı ısıne dondu yaaa.... hele kı bı kanserojen olayı yokmu hersey kanserojeeeeeennnnnn.... kötükedihüso :1closedeyes::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…