- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #23.921
ulen altta görüyommm delikız-gözde0120-karçiçek-minikannişşş sayfayımı açık bıraktınız yoksa ölee bakınıyonuzmuuu e hade banada eyvallahhhh geçmişide okumayı bitirdim çok şükür benden bugünlük bu kadar esen kalın bacılarrrr
Hee tum kızlar saa kıl olduk tobe yaa... :roflol: ben ı bılmem de ayten kıl oldu heralde... :jeyyar: demi ayten... kötükedihüso :roflol::roflol:
aytencim beni sever..hiiç kıl olmaz dimi gıı.:1shok:kötükedihüsoklava:
hacıı bağa anlatsana şu tarhana çorbasını tarifini..hadi hacı be..salça falan koymuyoz dimi kııısss..hadi be hacıı..nasıl yaptın şöle güzelce anlatıver.kıyma kaç kere çekilmiş..nerden aldın.kasaptan mı marketten mi..bizim dr. 4 kere çekilmiş kıyma dedi..:1hug:
Selam kızlar bayadır giremiyom,koşturmaca işte,bir de kociş b.sayarı iş yerine götürdü bi kaç gün ondan sebep.Bi olay neyim var mı hemen söyleyin,geçmiş baya birikmiş okuyamam şimdik.
Baya da merak etmişiniz yokluğumu farketmişiniz haa,lan soran eden olmadı mı hiiç.....:mymeka:
Canan söyle önemli bişey varsa hemen bak ben de sana tarhana tarifi verim,hadi be hacı bedelikafadulden
betul afiyet olsun aslana bende 2 gundur çilek verıyorum bızımkının tek yedığı meyve çilek dıgerlerını yemıyo...
hadi birazdan mısafirler gelır ben kaçtım görüşürüzzzz......
Napıyım bende uyutmayımmı gündüz napsam akıl verin valla çıldırmamak elde değil yaa:çok üzgünüm:Hadi diş dedik bilmemne derken oldu 1 ay yaa((
derya gene 3 kişiyizz :)))
ama ben evdeyim ,evden çalışıyom
kalktık oğluşumla kahvaltısını yaptık şimdi o hoppalada zıplıyo , ben iş yapıyorum
Offf anacım yaaa zayıflamak isteyeni kampımıza bekleriz Egeyle zayıflama kürü ile sadece 1 haftada 3 4 kilo verebilirsiniz:roflol::roflol:
yok kız o da kılo almıs baksana cop gıbın degıl artık ortaca.. sengözlerimebaksanab az daha yesın aramıza beklıyom... :jeyyar:ben ona hep kılım zaten çok yiyerek zayıflıyooo pisssssssssssssssssssssss
Of ya artık varya ne yedırcez bız bu cocuklar soyle 5 yıl sonra artık neler yıyebılcegız cok merak edıyorum hersey zararlı hersey ılaclı hormonlu yapay sanayı ısıne dondu yaaa.... hele kı bı kanserojen olayı yokmu hersey kanserojeeeeeennnnnn.... kötükedihüso :1closedeyes::1closedeyes:yaa kızlar yaa biz burda çalıştığım yerin yan kuruluşunda yani patronun erkek kardeşi çilek yetiştiriyor, muzda ve inanın çok ilaç atılıyor, bence çileği çok yedirmeyin, sonra muzuda hele muzz felaket ilaç atılıyo, muzu mutlaka ithal yedirin çünkü ithal ürünlerde mevsimden dolayı ilaç atılmıyommuşş. çünkü oralar yetişme bölgesi buralarda ot nasıl hiçbişey yapmadan yerden bitiyosa oralarda da muzz kendiliğinden yetişiyo benden demesi.
de get ulennnnn yerm senin darendeliğiniii
bende kaleliyimmmmmmmm ulen sen malatyalımıydınn benim tarafta malatyalııııı
ayteencimmm gene biz mi çalışıyoz sadeee oooyyy uyus oluyom heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?