Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadaslar oncelıkle ılgınıze tesekkur eder cevabımı sunarım.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gunduz emzırmemem puturluye alısması acısından degıl ogunlerı yoksa ayarlayamaıyorum cok sasıyor bı emmesı bı maması karısıyor yanı acmı tokmu anlayamıyorum..
He ama porsıyonları kucult ustune emzır dersenız oyle olabılıyor ama ben netten arastırdıgıma gore bır ogunle dıgerı yada bır ogunle emzırme arası en az 1,5-2 saat olmalıdır dıyor..
Yanı hazım acısından normal ogunle anne sutunu karıstırmamak adına..
Doktorumuzun verdıgı lıstede gunduz sadece kahvaltının ustune emzırmek var hem su nıyetııne..
Dıgerlerı sadece ek gıda ve aksam ogunu var bırde ya muhallebı yada anne sutu dıye..
Ha soyle bır seyde var tabı robot degılız harfıyen uyucaz ama ek gıda ıle anne sutu arasında en az 2 saat olmalıdır dıye bıldıgım ıcın gunduz emzırmem gerekırse ya bır ogun yerıne tercıh edıp emzırıyorum yada emzırmıyorum...
Canan puturle anne sutunn bır alakası yok yanı o mana da yazmadım yanlıs anlamıssın canım :)
Ayrıca bız tam olarak ek gıdaya 6,5 aylıkken gectık ama zaten ben 5 aydan sonra aklıma estıkce yogurt yada meyve püresı verıyordum her gun olmasa da az az...
problem orda degıl yanı..
Suan guzel bır duzen oturrttuk masallah dıyım.. ılk basladıgımızda 2 saatte bır verıyordum ama sımdı 3 e cıkardım daha uzun tok duruyor 2 saatte bır ek gıda yok yanı ıs degıl.. :roflol:

kızlar ya cilek veriyoruz demişsiniz çilek çok alerjik değil mi ?
ben mi yanlış biliyorum acaba ?
Canım zaten hergun verdıgımız bırsey degıl ben evde vardı tazeydı bı kere vereyım dedım... yerimseniben
Zaten soyle bırsey de var her yıyecek her bebege aynı etkıyı vermıyor..

bende ama eminim bizim gibi çalışan binlerce eylül anası vardır ama buraya üye değildir emin old bu yüzden içini ferah tut şeker.

sadece eylul anası olsa yıne ıyı.. aha bak eylul babası da calısıyor.. bızımkıne hıc bı resmı tatıl tatıl degıl zaten... kesecem ıs verenlerı... gozunu seveyım kamu sektornunun devletın..
ozel sektorde adamın agzına mcıyorlar... kötükedihüso
tobe est.. kusura kalman.. sınırlendım.

yüyü eylül anası yüyü alkisalkisalkisalkisalkisalkis

GÜÜÜÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN kızlarrrrr ben geldim ama gördüğüm kadarı ile sadece 3 kişiyizz bebeişlerle ancak fırsat buluyordur millet
ben bi bakıniim sonra çıkıcam zatii tubanın bando yarışması var 5 mayısta bugün provaları var oraya gidicezz seyretmeye

Kızlar bızımkı tv ye cok bakıyo ya sızınkıler de oylemı.. bıde tv buyuk halıyle dıkkatını cekıyo heralde.. e ben sabah kalkınca acarım alısmısım hep ses olsun dıye :))
Izlemesemde acık hep... bır zararı olumu acep.. arkasını cevırıyorum kendıme donduruyorum bakmasın dıye ama nasıl gayretle bı sag dan donmeye calısıyo bı soldan sankı ev sevdıgı dızısı kacırmayacak ılle bakacak bı gayret gorceksınızz... :1shok:

derya gene 3 kişiyizz :)))
ama ben evdeyim ,evden çalışıyom
kalktık oğluşumla kahvaltısını yaptık şimdi o hoppalada zıplıyo , ben iş yapıyorum
ay bende hoppala almıştım geri verdim sonra bizimki durmadı hiç onda ya şimdi hedie çekleri var elimde başka bişiler bakıcam bakalım
Gunaydınlar,
Herkese Hayırlı Cumalar Olsun, Dualarımız Kabul Olsun Insallah...
amin canım amiiinnn
hadi bakalım Allah bize de öle güsel güğnlerini gösterir inşallah bebişlerimizin
Konusun kız ne susuyonuz.. :mymeka:

kız ben geldim sen gitmişin

al bendende okadar önüne geçiyom resmen tv yi görebilmek için yana yatıyor eğiyor gövdeyi sonrada devriliyor :roflol::roflol::roflol:

heleki dikkatini dağıtayım bakalım devam edecekmi reklama bakmaya diye deniyom arada al baktım sana artık rahat bırak dercesine yüzüme bakıp bi gülümsüyor sonra gene en ciddi halini takınıp tv ye bakıyorrr:roflol::roflol:

amiiinnn canım aminnnnn ama inanın bana bu zamanalr güzel zamanlar hep derler ya hani büyüdükçe sorunlar artıyor diye valla öle ben tuba dan yana çoookkkk dertliyim valla çokkkk

Günaydın Arkadaşlar :)
1 mayıs işçi bayramı tüm emekçilerimize kutlu olsuna.s.

Offf canım 6.30 ta zormuş yaa çok erken gerçekten:a015:Bizde işte gecenin bir saatinde yattığımız için ancak 10.30 da kalkabiliyoruz:1rolleyesBugün dedim kendisine zaten uykun geldikçe yüzünü yıkıcaz uyumucan dedim:roflol:
yolla anam gözde teyzesine yolla da beni şööle 3 haftada forma soksun :)
Kız sonra sabah işe gidemezsin ama bak benden söylemesi tamam hemen iadeli tahütlü gönderiyomm:roflol:
Canım benim sağol eşim bana çok destek bu konuda allah razı olsun mesela dün gece sabaha kadar o kalktı yardımcı olsada sorun degıl cunku ben onun sesini duyuyorum uyanıyorum zaten..Yani yardım etcek insan var ama benim derdim başka...
Kayınvalidemde haftada 1 gün gelir kalır gece gunduz hep o ilgilenir sen kuaförün işin gücün ne varsa git hallet der ama önemli olan kendim o düzeni kurmak...İnşallah birgün olur bakalım...
Allahtan çalışmıyorum yaa birde çalışsam kesin kafayı yerdim Allah çalışanlara yardım etsin bacılarım
9 aylık annem benimŞeniz
Bizim öyle olmuyor malesef canım hergün 9.5 10 yatan çocuk biirgün diş ağrısından bir oturdu gece yarısına kadar o gün 12 de yatınca sabah geç kalktı derken düzen öyle gidiyor...Hadi dedik o dönemde dişi ağrıyor serbest bırakalım bu seferde alıştı...
Yani aslında aynı düzende giden bir çocuk kakasını bile yapcağı saat acıkcağı huysuzluk yapcağı saat belli bir çocuk...İşte 15 gündür beşer şaştı...

Ayyy hakkını yemiyim geçenlerde aynı şeyi Egede yaptı 12 de yattı 8 de kalktı ama ben sne oldu neden uyuyor diye gece bakmaktan uyuyamadım:roflol:
olmaz yapamazsın gizli bilgidir bunlar hemen sil oniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

Ayyy ben patlatmam bende çok uyuyunca 30 kere gidip bakıyorum ne oldu diye:bbo:
Aminnn canım yaaa çok zor gerçekten Salihacım ama elbet bgünlerde geçicek:sm_confused:

Bu arada Hayırlı Cumalar herkese....Ben kahvaltıya gidiyorum...Benim pavarotti en tiz sesiyle bağırıyor geee ege diyorrr:)))sabah emzirdim 10.30 ta acıktı şimdi geldiler yine gideyim şuna iki lokma birşey verem barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…