Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benimkide öyle hele şarkılar çıktı mı öyle bi bakıyo ki tabiri caizse aval aval. ağzı açık gözler faltaşı gibi. ama bu normalmiş hocamızın anlattığına göre zihinleri herşeyi kapmak için çalışıyormuş. hele reklamlar çok fazla şeyi birarada gösteriyor ya çocukların çok ilgisini çekiyormuş

canım bizde de hep açık tv ama sadece reklamlar çıkınca delirio arkası dönük olsa bile 180 derece çeviriyo kendisini bakmak için:dance:

allah susturmasınnnnkaydirigubbakcemile3

susma sustukça sıra sana gelecekkkdelikafadulden
:roflol: delikafadulden

canım bizde de hep açık tv ama sadece reklamlar çıkınca delirio arkası dönük olsa bile 180 derece çeviriyo kendisini bakmak için:dance:
Anaam hepımızınkı aynı demekkı valla bı bakması var yıyesım gelıyor hem...
bırde hıcran aynı dedıgın gıbı ılgısını cekmeye calısıyorum bakıyo hemen donuyor tekrar ısı var ya orda kacırmaması lazım..

ben dambada dambada dam izlemeye gidiyom çüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzz

Gulu guluuu ıns guzel olur gosterı canım.. Şeniz

o ne kııısssss:uhm:

Kızının gosterısı canım davul bandoo.. alkisalkisalkis

Ayça Düştü

Bütün gece uyuyamadık zaten mızıklanıp durdu,saat başı salladım,emzirdim yok çocuk derin uykuya geçemedi bi türlü en son sabah 5te TVyi açtım biraz oyuncaklarıyla oynadı yarım saat sonra uykusu geldi yani saat 6ydı uyuyabildik,çoğul konuşuyorum sakın kocanın da bize katıldığını sanmayın o tüm gece horladı,biraz da sen ilgilen oyala biraz sonra uyut dedim,mırın kırın etti,gecenin köründe benim uykusuzluktan harap olmuş sinirlerimin de etkisiyle bağrıştık,kavga ettik,sabah 9 da uyandı Ayça ,3 saat uyuduktan sonra buna da şükür deyip kalkıtım kahvaltısını hazırladım yedirdim oynattım,saat 11,30 benimki gece beşik sallamış gibi hala horluyor Ayçayı koydum yanına uyansın diye,bir ara sesi geldi oynar gibi uyandı heralde dedim sonra kütttt,adam gene uymuş,çocuk yataktan düştü,nasıl bir uyku bu yaaaa,ulan zaten bütün gece oss..ra oss...ra yatan sen değilmiydin insaf saat 11 buçuk olmuş kalk da evle çocukla ilgilen biraz çoook sinirliyim kızlar yaaa,bu neee bu kadar sorumsuz olur mu insan,ne kahvaltı hazırladım ne yemek,yapmicam hiç bişey hadi bakalım..Olan yavruma oldu,kafası morardı

Gül çok geçmiş olsun kıyamam Ayçaya çok yüksektenmi düştü?.Allah korumuş yaa yavruyu..Harbiden ne uykuymuş kız senin kocandada maşallah..
Seni çok iyi anlıyorum insan uykusuz vızır vızır bir gece geçirince sabah inanılmaz sinirli ve yıpranmış oluyor...Ayça kuzuma birşey olmamış yaa çok şükür Allaha emanet hepsi..

ooofff canım yaaa çok geçmiş olsun....keşke yanına koyarken söleseydin yanına bıraktım ayçayı diye o zaman tetikte yatardı belki ben öle yapyorum o zaman dikkatli davranıyo...ah bu erkekler varya hepsiniiiii neyse susayım ben

BEN GELDİİİİMMM off dışarısı ççok sıcak yada ceylin yorduğu için bana sıcak geldi
neyse gittik tubayı izlemeye ama çok gürültülüydü stad yahuu birkaç okul provaya gelmiş dambada dumbada birde ceylin huysuzlandı rahatsız oldu erken geldik bizz başka okullar olacağını bilseydim gitmezdim zatii anam mahşer yeri gibiydi sanki birde yarışma günü nolur tahmin edemiyom yanee tubayı bıraktık provada geldik eve bizz ceylinin meyvesini hazırlimde ben yeirimm sonra gelürüm genee

Duygu sağol canım valla şimdi bile didişiyoruz hala,
gece her ağladığında uyanmış bana onu söylüyor yani uykusu bölünmüş uyanıp da ne yapmış
amaaannnnn erkek olmak varmış bu dünyada,bir boğazım bir çüküm başka dertleri yok,annanem köpek gibi olur erkekler derdi de doğruymuş,ne çocuk,ne bişey karınları doysun,keyifleri olsun gerisi boş bu mahlukatlar için.benneyaptımki

Derya geceden kavgalıyız ya hani ben de bak yanında falan demedim konuşmammak için
ama kızım mızıım falan dedi bir arar uyandı dedim o yüzden bıraktım yaa yanında çocuk var sen gene nasıl dalarsın nasıl bir uykuysa bu bayıla bayıla uyur benimki top patlasa,hırsız girse,deprem olsa,dünya yıkılsa uyanmaz

Derya geceden kavgalıyız ya hani ben de bak yanında falan demedim konuşmammak için
ama kızım mızıım falan dedi bir arar uyandı dedim o yüzden bıraktım yaa yanında çocuk var sen gene nasıl dalarsın nasıl bir uykuysa bu bayıla bayıla uyur benimki top patlasa,hırsız girse,deprem olsa,dünya yıkılsa uyanmaz

Ay canım cok gecmıs olsun aman halı varmıydı dustugu yerde cok yuksek degıldır ıns bırsey olmamıstır...
Sınırlenmekte cok haklısın valla... bebek huzurlandıkca ınsanda sınırler gerılıyor zaten.. destek gormeyınce hepten delı oluyorsun..
Kac gun uykusuzmu kaldı naptı esın oyle uykuya doyamamıs anlamadım neyse bu ıslere pek karısmayı sevmem ama o kadar da olmaz yanı bıraz destek vermesı lazım canım 2 saatte sen uyu ben bakayım demesı lazım artık o kadar da olmalıııı.... :1closedeyes:

Geçmiş olsun Gül :teselli:
birşeyi yok ya , çok şükür...
düştükten sonra ; çok ağlamazsa, devamlı uyumak istemiyorsa bir sorun olmuyormuş..
Allah bir daha yaşatmasın, kocalara güven olmuyo tek gözleriyle bakıyolar onlar ancak :mymeka:

canımbeniim....yazıklar olsun eşinede...ama malesef benımkıde aynısı..ki hafif uyurguya..bikaç kere bebeği yanına yatırdım..el ayak atıyo farkına varmıyo..anladımki buna güvenilmez..koltukta bıle yanına bırkamıyorum(guya cook düşkün modeli bu..azcık kaprıs yapıp sen bak bebeğe desem celallenip baksana cocugaa ve arkadan sayar sülaleme..hergece ben kalkıyorum..bikaç kez artık bayılmıştım onlara uyku denemez..kalkıp mamasını vermiş..arık şuurum yitik uyumuşum yorgunluktan.
.vallatek olmak daha zor gül..annen yada kaynanan azda olsa bi pışpış yapanın var..ben kalorıfer borularından medet umuyorum..ona bağlamışım bezini orda uyutuyorum..kocaman geçmiş olsun..aynen ipleri kuşakları,.ikleri ..şşakları afedersiniz erkek mılletının umru deil...allah bidaha göstermesin canımbenim..

klava: ay aynı ya benim eşim de öle beş sn.de uykuya dalar bir de geçen deprem oldu 10 kere fatih dedim ancak uyandı..tunahan ağlar mesela ooff al şunu durmuyo der aman diyorum ya bunları koy çuvala vur duvara yaniii

İnsan zaten gece 10 kere kalkıp yanında birinin ki o adam babası deliksiz uyuduğunu görünce deliriyor iyice...Çok haklısın..Benimkide hep öyle der gece bende uyanıyorum hep ama kalkmıyorum:roflol:Ama neyseki ben o konuda biraz daha şanslıyım bir gece ben çok yorulursam ertesi gün sen yat ben bakarım yada ben kalkarım der...Ama genelde hepsi aynı tasss aynı hamam...Dediğin gibi erkek olmak varmış..Hani biz diyoruz yaa evde hergün şöyle biri olsa arkamızı toplasa..İşte erkeklerin hergün evde öyle birisi var..Yemek yiyip eline sağlık diyip ellerini yıkamaya giderler,onlar salonda tv izlerken sen 30 çeşit yemek hazırlarsın yemekkk hazır dersin gelir 5 dakikada yerler kalkarlar...Yani Allah onları böyle yaratmışşş yaa doğuştan şanslılar:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…