Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa geçmiş olsun valla yapıyor bu erkekler arada bölee işte bazıları hepten fazla geniş olduklarından böle oluyor benimkide yapıyor bazı bazı sinir ediyor benii valla
kafasının neresini çarptı kızz bi götüreydin dr nolur nolmazz

anam iki dk pc başına geldim herif almış kızı balkona çıkmış kızın üzerinde ne yelek var ne hırka eşofmanlarla çıkarmış balkona çocuk hırıldıyor zatenn kızdım şimdi yaw

Bugün ilk olarak clipsonun buharda pişirme süzgüsünde havuç patates maydanoz enginar yaptım..hepside yumuşacık olmuş 8 dakikada pişti..Hepsini ezdim yoğurtla sulandırdım..1 tatlı kaşığıda zeytinyağı koydum çok sevdi Ege hepsini yedi yani 1 patates ve 1 havucun
Çorbadan sonra sebze püresi değişiklik oldu..Hem hiç vitamin kaybı olmuyormuş bu şekilde...

alnı morardı şişlik yok,çok ağladı ama,canı yandığından değilde çok korktu şimdi iyi
dışarı çıkarıp getirdim şimdi,kocam naptı sizce evde uyudu!!!!!
Betül sorduğun gibi öyle dünden yorgun uykusuz falan değil,normal yani.

Şmdi bana soruyor bu evde yemek yenmeyecek mi diye,olduuu padişahımız acıkmış
hemen karnını doyurayım,küstü bu benle alıp bi dışarı çıkarayım hava güzel yemek yeriz falan da demiyor her şeyi ben mi düşünüp söylicem yaa,söyledikten sonra ne anlamı varki...

Nasıl yanı sız dısarı gıttınız geldınız hala uyuyormuyduuuuu... :1shok:
Oha dıyebılırmıyımmm.. :bbo: anaaa yav ınsan hadı bıraz sen uyu dınlen ben bakayım der beee en azından öğle olmus artık yanıı.... klava:

of temızlıge basladım guzelce ıcerı hallettım bıraz cocuk uyansın salonuda yapıcam ama sımdı uyandı tekrar aldım ayagıma...
dalsın ıyıce bırakıp devam edıcem ya ısıme ara vermeyıde ezelden berı hıc sevmıyorum bı basladımı bı nefeste bıtıcek ama napalım mecbur..

canım yaa geçmiş olsun şimdi iyi demi.

Sağol canım şimdi Ayça da iyi biz de iyiyiza.s
sinirler yatıştı biraz parka indik hep beraber aşağıda bişeyler yedik

çok geçmiş olsun mommycim aynı koca bende de var sabaha kadar uyanık olsak bu çocuk neden ağlıyo kalkıyım yardımcı olıyım demez ecrin doğduğundan beri böyle sinirlen sinirlen kız mız fayda etmedi aynı kalın kafa sanki babamın evinden getirdim

bizde geçen gün böyle bi tehlike atlattık ben de sabah aldım yanına koydum gittim salona yattım biraz sen bak dedim tamam dedi ama arkasını dönmüş uyumuş ecrin de sırtına falan vurmuş tırmalamış saçını çekmiş ama benim kocakafa uykusunda masaj yapıyom sanmış düşünebiliyomusunuz o da düşebilirdi allah korudu

ablamın kızı da daha 2-3 aylıkken düşmeye başladı ve defalarca düştü ayağında sallarken beşikten yataktan heryerden düştü yani doktora götürdüler beyin tomografisi çektirmek için bişey var mı diye ama doktor çekmedi gerek yok çocuklar düşe düşe büyür hatta düşmeleri iyi bile dedi inanabiliyomusunuz

Sağol canım şimdi Ayça da iyi biz de iyiyiza.s
sinirler yatıştı biraz parka indik hep beraber aşağıda bişeyler yedik

sakinleşmenize sevindim canım ya.bu gerginlikler en çok çocukları etkiliyor geçenlerde biz de eşimle tartıştık bebeğin yemeği yüzünden ama oğlum daha çok etkilendi çok hırçınlaştı biz barışınca o da sanki anlamış gibi sakinleşti. çocuğun hiç üzü gülmüyordu diyebilirim o zaman

eksik olma gülteyzesi..henuz almadık..işallah..ailemden gelen üçlira eşimin amelıyatına gitmesse buay..eşinede daha kafayı yorma valla nafile..deişmiyolar..benımkı bugun herzamankı beledıye spsyal tesislerine !!götürdü bizi gezdirmeye..hayır yalnış anlaşılmasın,begenmemezlık deil,ama böğk geldi..heryer burnumuzun dibi..bi orası kaldı sankı başka yeryok..neyse..bişi oldu..bana şiştinmi dedi:1shok:dedim düzgün konuş benle..ben senin asker arkadaşın deilim..yani uyus oluyorum ibarelerine..zaten cinsellikten yana oldukça serin bi dönemimizdeyiz..bide benle boyle muhattap olması hepten soğutuyo..koca gbi görmemeye başlıyorum..saygı biterse işimiz yaş..ben oturaklı adam severim..bu gidişle yapıcam yuvasını haberi yok.

bizimki sadece reklamlara bakıyo
öyleki sesinden anlıyo başladığını
uyumak üzereyken bile sesi duysun
pür dikkat izliyo
reklam geçince hiç bakmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…