- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.001
bilen kusura bakma adını öğrenemedim henuz,nasıl oldu keltoşkızının yeme işleri?iştahı?
Ayça Düştü
Bütün gece uyuyamadık zaten mızıklanıp durdu,saat başı salladım,emzirdim yok çocuk derin uykuya geçemedi bi türlü en son sabah 5te TVyi açtım biraz oyuncaklarıyla oynadı yarım saat sonra uykusu geldi yani saat 6ydı uyuyabildik,çoğul konuşuyorum sakın kocanın da bize katıldığını sanmayın o tüm gece horladı,biraz da sen ilgilen oyala biraz sonra uyut dedim,mırın kırın etti,gecenin köründe benim uykusuzluktan harap olmuş sinirlerimin de etkisiyle bağrıştık,kavga ettik,sabah 9 da uyandı Ayça ,3 saat uyuduktan sonra buna da şükür deyip kalkıtım kahvaltısını hazırladım yedirdim oynattım,saat 11,30 benimki gece beşik sallamış gibi hala horluyorAyçayı koydum yanına uyansın diye,bir ara sesi geldi oynar gibi uyandı heralde dedim sonra kütttt,adam gene uymuş,çocuk yataktan düştü,nasıl bir uyku bu yaaaa,ulan zaten bütün gece oss..ra oss...ra yatan sen değilmiydin insaf saat 11 buçuk olmuş kalk da evle çocukla ilgilen biraz çoook sinirliyim kızlar yaaa,bu neee bu kadar sorumsuz olur mu insan,ne kahvaltı hazırladım ne yemek,yapmicam hiç bişey hadi bakalım..Olan yavruma oldu,kafası morardı
iyi günlerde kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?