E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
mesala duygu benim bebiş emerken ağzının kenarlarından sütüm taşıyo bayağı gelio...bazende göğüslerim inio dediğin gibi gıdalarımı düzenli alınca yine şişiyo... ve bence o doyuyodr bebeğin sürekli emmeyi istemesi bi refleks sürekli tokken bile ya elini. yada battaniye kenalarına götürüo ağzını eğer sütünün az geldğini düşünüosan bol su ve yeşilliklerden süt ürünlerinden al ve haşlanmş yumurta ye sabahları ama şiddetle üzümü tavsiye ederim bunu şu dr. ibrahim saraçoğlu demişti süt artırıcı die ben denedim faydası oldu.. bide rezene çayı diolar
Ay kızlar ben çıldırıcam, bebeğim için ne desem tersine dönüyor, nazar değiyor kızıma, ne zaman misafir gelse kızım gittiklerinde çok ağlıyor, yemiyor, uyumuyor.
Uyuyan bir bebek dedim demez olaydım 3 gündür uyku yok bebeğimde, yiyor iştahı açıldı dedim bugün içtiği süt dünkünün anca yarısı kadar, sütüm bol geliyor artıkbanne sütü içiriyorum dedim 100 cc olan sütüm 50 ye düştü,mamaya başladım yine, benim kızım gürültüde de uyuyor, top atsan uyanmaz tv falan hep açık evde dedim demez olaydım en ufak bir sese uyanıyor bugün.Yeter artık yaa nazar değmesin kızıma.Misafir kabul etmicem artık o kadar yani!!!!!!
Zaten sütüm 4. gün acayip boldu, şapır şapır damlıyordu kayınvaldem o halini gördü süt müt kes,ldi, sütüm yok diyorum o günkü sütü yerleremi döktün naaptın dedi.Birde ne biçim memeymiş o afrikadaki kadınların bile sütü var dedi.Allahım sen cehaletten koru yarabbim...
Aman Allahım ne kadar sınır bozucu bırsey.. amınn, cahille güreşme estitirsin diye bır laf var.. kafamçokkarıştı
seda bu nazar konusu bızdede malesef oldu.. neyı dedıysem tersıne dondu artık sorduklarında korkarak cevap verıyorum uyuyormu uslumu dedıklerınde.. gecıstırıyorum ıyı demeye korkar oldum.. ne dedıysek tersıne dondu esımle.. bol bol oku canım felak nas ve ayetel kursı oku aklına geldıkce.. baska yolu yok bunun ancak bu sekılde kurtulabılırız.. :1no2:
hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum...
benden bir gün önce suni sancı ile doğumun başlatılacaktı.. nasıl oldu doğumun normal mi ? benim suni sancı verildi akşama kadar ama ilerleme olmadı o arada da zaten azalan bebişimin suyu da boşalınca acil sezeryana girdik..
neyse sağlıkla kurtulduk ya önemli olan o...
hepimiizin bebişlerine gazsız mutlu bol sütlü günler olsun inşAllah :))
kızlar bebişlerinizin uyuması nasıl? benim genelde gündüzleri uyuyor.geceleri saat başı kalkıyor.bende de doğru dürüst uyuyamıyorm.gündüzleri o uyurken uykum gelmiyor.uyumayınca sütte azalıyor tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?