- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.021
iki potbirden,kusura bakma seher.. bu dünyagüzeli erkekmiş demek.. maşallah suphanallah..mevlam cemalinden güzel yazılar yazsın..annesi bi arkadaşımdabu konudan çok dertli bana bi laf demişti.. iştahlı çocuğu olan çocuk büyüttüm demesin... biraz dierlerinede haksızlık gibi görünsede bu durumu yaşıyan bi annenin gözünden doğru... benim balakuzum da alerjik... eh lüpürlüpür götüren bi bebekte deil bide seçici.. anasıda şansına bi dağınık,bi pasaklı,bi becerıksız.. gecendebı baktım evde iki çeşitbulgur var.. ama biri dha ufakça..meger ksırlıkmış..bilmem hiç kısır yapmadımkı...
seher umarım zamanla düzelir.. yaratıcılıgın sınırlarını zorlama gerekıyo bazen yemelerı için.. inatla senin elinden yemeyide rededebilir.. dışarı çıktgınızda yedırmeyi yada komşuda yadabi başkasının yedirmesini deniyebilirsin.. zorla yedirince kusmasında inadından..
Beslenme
-Bebeğinizin eline kolay parçalanmayan bisküviler, ekmek kabuğu verebilirsiniz.
-Hazır mevye suları, kolalı içecekler, şekerli su, jöleli tatlılar veya diğer tatlandırılmış mamüller çocuğunuza uygun besinler değildir.
-Biberonla besleniyorsa yatağında uyurken biberonun ağzında kalmamasına özen gösterin. Diş sağlığı için buna dikkat edin.
-Yemek zamanı eline bir şeyler verin, kendini beslemesine izin verin. Kaşık tutabilir, bardağını ağzına götürmeye çalışabilir.
Ben veriyorum artık elektrik süpürgesi hep mutfakta
ben iş yaparken ayça yanımda ekmek veya bisküvi kemiriyor ama heryer karınca yaaa
belki yoğundur mevlüde
Ayça yürüteçte ilerliyor gel kızım deyince koşa koşa geliyor pırr diye:asigim:
aaaa kimde buluşma var=
edada mıydı?evi nerde ki?benim niye haberim yok?
bizimki sadece reklamlara bakıyo
öyleki sesinden anlıyo başladığını
uyumak üzereyken bile sesi duysun
pür dikkat izliyo
reklam geçince hiç bakmıyo
daha almadım serapçım..işallah alacağım oni...ben zaten ılk görüşte işte bu demeliyim..,herşeyimdebu boyledir... bi kıyafetdede..
denemeden alırgiderim bunu hissettiysem.. eşimle netten ilk cam açtgımızdada ahanda bu demiştim:)
bu dedim tam bi lazkafalıya benzıyo kesin beni alır dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?