Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar aranızda face book kullanan varmı ben şimdi face book a giremıyorum e posta kısmına tıklıyorum ama yazmıyo harflerı neden acaba ?

belki yoğundur mevlüde

Ayça yürüteçte ilerliyor gel kızım deyince koşa koşa geliyor pırr diye:asigim:

estağfirullah canım bizimkinde kız güzelliği var diyor herkes. daha şimdiye kadar bu oğlan mı diyen çıkmadı. çok tatlı bi kız diyolar.ben de alıştım artık. arkadaşının dediği gerçekten çok doğru iştahlı bebek büyüten bebek büyüttüm demesin. geçen yıl da yeğenimi büyüttük kaşığı mamaya götürene kadar bağırırdı yeni mamayı alana kadar ağzı boş kaldıya. biz ne yesek saldırırdı resmen. tosuncuk 20 günde inanın tam 2 kilo aldı o kadarını biz bile tahmin etmiyorduk.doktorlar bile şaşırdı.yani maşallah diyebildik. şimdi hala da yer.allah nazarlardan saklasın.
ben de kendimi paralıyorum iki lokma bişi yesin diye.allahtan sabır diliyorum gerçekten çok zorlu bi bebek.daha kaşığı görünce öğürüyor artık tadına bakmak şurda dursun.anasına çekmiş tosba.

bende veriyorum canım gülüm
bazen havuç veriyom bazen elma ekmek filan
muzda veriyom ama o zaman yanından ayrılmıyom büyük koparabiliyo
ne olur ne olmaz

belki yoğundur mevlüde

Ayça yürüteçte ilerliyor gel kızım deyince koşa koşa geliyor pırr diye:asigim:

benimki de iyi yürüteç şoförü oldu ileri geri deli dana gibi koşturuyor dolaplar çekmeceler açmadığı yer yok. o minik parmakları sıkıştırıyor bazen. her an takip etmek çok zormuş yaavv.

ben uzun zamnadır ekmek salatalık elma havuç veriyordum geçen bebe bisküvisi verdim ilk kez onu da sevdi yemeyi başarabildi benim tostos

aaaa kimde buluşma var=
edada mıydı?evi nerde ki?benim niye haberim yok?

ya canım senin haberin vardır diye biliyordumm yarın kızlar geliyoo..telefonun bende de yokki
yarın görürmüsün acaba yazımı:1no2: merve,umut gelecek ınşallah..
Sende olsan çok sevinirdik...
Avcılarda oturuyorum ..ınşallah gelebilirsin....

Bende tam uyuyordum uykum kaçtı heyecan yaptım yarın arkadaşlarım gelecek belki ondandırralkisalkisalkis
Bugünde temizlik vardı giremedim nete..Akşamda salatalarımı hazırladım...Yarına süslenmem kaldı tekkaydirigubbakcemile3
Kimseciklerde kalmamış..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bende arkadaşımdan duydum artık umudu kesmiştim zaten bakmıyordum bilehihoyyyt
ıyi pazarlar hatunlarrr

Hemen sorayım bir soruyla açılışı yapayım:)
Dolapta tarhana bozulmaz demi kızlar yani yapılmamış toz halinde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…