- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.041
Hemen sorayım bir soruyla açılışı yapayım:)
Dolapta tarhana bozulmaz demi kızlar yani yapılmamış toz halinde??
yok canım bozulmaz bizimki buzdolabında bile değil normal dolapda duruyor
Açılmış:lepi:hihoyyyt
Herkese Merhabalar mervecimm yine msnin bozukmu
Resimleri imagese yükledim:lepi:
Umarım tüm bebişlerimiz iyidir...
Açılmış:lepi:hihoyyyt
Herkese Merhabalar mervecimm yine msnin bozukmu
Resimleri imagese yükledim:lepi:
Umarım tüm bebişlerimiz iyidir...
Arkadaşlar ; çoğunuzun bildiği üzere, dün üç kişilik, küçük ama güzel bir buluşmamız oldu :dance:
öncelikle, bizi evinde ağırlayan ve rahat etmemiz için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapan canım arkadaşım Eda ' ya çok teşekkür ediyorum a.s.
Eda'yla buradaki ve msn deki uzun muhabbetlerimzden aşinaydık birbirimize..ama yüz yüze görüşünce çok daha cana yakın ve güzel olduğunu gördüm :hooray:
Umut'cuğum, zaten burada yazdığı gibi ; içi dışı bir, açık sözlü , doğal haliyle bizimleydi..resimlerden çok daha güzel ve zayıf olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim :1rolleyes:
hiç yabancılık çekmedim,çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissettim ben...ama itiraf etmeliyim ki ; ortama girene kadar bir hayli heyecanlıydım :1rolleyes:
yakışıklı delikanlılar zaten günün en güzel şeyleriydi..patates salatası ve diğer mamalardan sonra tabii :roflol: alkisalkisalkis
bizim kız biraz huzursuzluk yaptığı için, güzel resimler çekemedik fazla.. her resimde bir kargaşa var, o da dünün özelliği ve güzelliğiydi diyelim :CüvCüv:
inşAllah bu buluşmalarımız sık sık tekrarlanır a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?