Doğum yapmış olan anneler buraya....

Açılmış:lepi:hihoyyyt
Herkese Merhabalar mervecimm yine msnin bozukmu
Resimleri imagese yükledim:lepi:
Umarım tüm bebişlerimiz iyidir...

duygucum toz halinde tarhana dışarda da dursa bozulmaz benimdi dışarda durruyor erzakların yanında

yok canım bozulmaz bizimki buzdolabında bile değil normal dolapda duruyor

sağol canım ya çünkü 2 aydır bozdolabında duruyor bugün egeye yaptımda aklıma geldi tedirgin oldumbenneyaptımki
Açılmış:lepi:hihoyyyt
Herkese Merhabalar mervecimm yine msnin bozukmu
Resimleri imagese yükledim:lepi:
Umarım tüm bebişlerimiz iyidir...

Valla ben tekrar bakarım resimlere dün gördüm ama kesmedi:lepi:Çok güzelsiniz hepinizde:)
Umutcum dün kaçtın gırla muhabbetten valla ama sanada söyliyim çok güzel çıkmışınŞeniz

Arkadaşlar ; çoğunuzun bildiği üzere, dün üç kişilik, küçük ama güzel bir buluşmamız oldu :dance:

öncelikle, bizi evinde ağırlayan ve rahat etmemiz için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapan canım arkadaşım Eda ' ya çok teşekkür ediyorum a.s.
Eda'yla buradaki ve msn deki uzun muhabbetlerimzden aşinaydık birbirimize..ama yüz yüze görüşünce çok daha cana yakın ve güzel olduğunu gördüm :hooray:

Umut'cuğum, zaten burada yazdığı gibi ; içi dışı bir, açık sözlü , doğal haliyle bizimleydi..resimlerden çok daha güzel ve zayıf olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim :1rolleyes:

hiç yabancılık çekmedim,çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissettim ben...ama itiraf etmeliyim ki ; ortama girene kadar bir hayli heyecanlıydım :1rolleyes:

yakışıklı delikanlılar zaten günün en güzel şeyleriydi..patates salatası ve diğer mamalardan sonra tabii :roflol: alkisalkisalkis

bizim kız biraz huzursuzluk yaptığı için, güzel resimler çekemedik fazla.. her resimde bir kargaşa var, o da dünün özelliği ve güzelliğiydi diyelim :CüvCüv:

inşAllah bu buluşmalarımız sık sık tekrarlanır a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kızlar,dün çok mutlu oldumm..Merve ve Umut sizlere çook teşekkür ederimm,o kadar tatlı,samimi ve dürüst insanlarsınız ki hani derler yaa içinin güzelliği dışa yansımış aynen öyle walla...az çok tahmin edebiliyordum sizin içtenliğinizi ama sizlerle yüzyüze görüşmek apayrı bir güzellikmiş....
Özellikle şunları demeden geçemeyeceğim
Umutcum, sana gelemediğim halde kibir vs. yapmadın ve beni kırmadın geldin.. Mervecimm sanada çok teşekkür ederim büşranın huzursuzluğuna rağmenn hiç sorun etmedin...
Gelelimm Güzeller güzeli büşraya ve yakışıklımı yakışıklı İsmet Yılmaz ve Serkan Boraya...İlk dakikalar Büşrayla Bora iyi anlaşıyordu sonra işler bozuldu,
azıcık bizim oğlan azgın davrandısositososito ee güzel kızı görünce dayanamadı yavrumkaydirigubbakcemile3Büşra kızımız anasına çok düşkün Allah ayırmasın çok tatlııı çok güzel biraz nazlıyız o kadar..:ecrin_bebek: İsmetcimm etliye sütlüye karışmıyordu yavrum çok güleç bir çocuk ...Bir ömür boyu güler İnşallah.. Anasının dediği gibi herkese mavi boncuk dağıttı gözleri gibi...

Ve resimler geliyorrhihoyyyt

Canım ben teşekkür ederimm Mervenin dediği gibi sanki çok önceden tanışıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedikk umarımm arkadaşlığımız hep devam eder...
Birde resimlerde hakkaten savaş içindeydikk Büşra saolsunn kaydirigubbakcemile3 Ama biz her halimizle güzeliz Mervecimm-tatlicadiarzu-

Kızlaar cok hos cıkmıssınız merve senı cok once bı kere gormustum sımdı daha ıyı gordum cok hossun gercekten cok begendım sızı eda umut.......... Şeniz
bı hengame var bellı ama cok hos cıkmıssınız yalnız bu bana yetmez daha da ısterık ısterıkk... delikafadulden ( bu ıkı saattır yazmaya calıstıgım mesaj )

(bu da yenısı :roflol:)
Eda sayfa acılabılırse yenılerınıde ekleyecek malesed error verıp duruyo.. :mymeka:

slm iyi geceler herkese
canım çokk sıkkınn manavgattan bu sabah geldimm ve daha yeni oturdumm evi temizle temizlebitmedii ayrıca fener beşiktaş macı var ev stadyum gibiydii o yetmedi kaynanamlar geldii yediler içtiler gittiler insan bi yardım eder.. aglamaktan gözlerim şiştiii canım çok sıkkın artıkk hiç bişey kaldıramıyorumm kızımıda alıpp kimsenin olmadıgı bi yere gitmek istiyorumm bıktımm artıkk herşeydenn çünküü görümcem kayanana bi odaya geçiyor fısır fısır birbirlerine gözz etmelerr laf dedikoduu bıktım artıkk beş karış asık surakkk eşime dedimm o bişeyy demezz dijitürk varr yaa herkess bizdee milletin enayisi benimm ben artık istemiyorumm dedimm git dedim nerde izlersen izlee tatilden geldim duş alıp dinleneceğim yerine milletin boğazıyla uğraştımmm....sıkıldımm bazenn allah canım allasa kurtulsam diyorummm....aglamktan yazamıyom bileee kimse yok içimi dökeyimm bende size yazayımm dedimmm... eşim yok anneciğimi bırakmaya gittiii insanın kendi anası gibi yokkk vallaa...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…