- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.061
slm iyi geceler herkese
canım çokk sıkkınn manavgattan bu sabah geldimm ve daha yeni oturdumm evi temizle temizlebitmedii ayrıca fener beşiktaş macı var ev stadyum gibiydii o yetmedi kaynanamlar geldii yediler içtiler gittiler insan bi yardım eder.. Aglamaktan gözlerim şiştiii canım çok sıkkın artıkk hiç bişey kaldıramıyorumm kızımıda alıpp kimsenin olmadıgı bi yere gitmek istiyorumm bıktımm artıkk herşeydenn çünküü görümcem kayanana bi odaya geçiyor fısır fısır birbirlerine gözz etmelerr laf dedikoduu bıktım artıkk beş karış asık surakkk eşime dedimm o bişeyy demezz dijitürk varr yaa herkess bizdee milletin enayisi benimm ben artık istemiyorumm dedimm git dedim nerde izlersen izlee tatilden geldim duş alıp dinleneceğim yerine milletin boğazıyla uğraştımmm....sıkıldımm bazenn allah canım allasa kurtulsam diyorummm....aglamktan yazamıyom bileee kimse yok içimi dökeyimm bende size yazayımm dedimmm... Eşim yok anneciğimi bırakmaya gittiii insanın kendi anası gibi yokkk vallaa...............
canım yaa eşinle konuş sende ayy bu millette çok anlayışsız ya anlayamıyorum böle insanlarıslm iyi geceler herkese
canım çokk sıkkınn manavgattan bu sabah geldimm ve daha yeni oturdumm evi temizle temizlebitmedii ayrıca fener beşiktaş macı var ev stadyum gibiydii o yetmedi kaynanamlar geldii yediler içtiler gittiler insan bi yardım eder.. aglamaktan gözlerim şiştiii canım çok sıkkın artıkk hiç bişey kaldıramıyorumm kızımıda alıpp kimsenin olmadıgı bi yere gitmek istiyorumm bıktımm artıkk herşeydenn çünküü görümcem kayanana bi odaya geçiyor fısır fısır birbirlerine gözz etmelerr laf dedikoduu bıktım artıkk beş karış asık surakkk eşime dedimm o bişeyy demezz dijitürk varr yaa herkess bizdee milletin enayisi benimm ben artık istemiyorumm dedimm git dedim nerde izlersen izlee tatilden geldim duş alıp dinleneceğim yerine milletin boğazıyla uğraştımmm....sıkıldımm bazenn allah canım allasa kurtulsam diyorummm....aglamktan yazamıyom bileee kimse yok içimi dökeyimm bende size yazayımm dedimmm... eşim yok anneciğimi bırakmaya gittiii insanın kendi anası gibi yokkk vallaa...............
canım herhalde diştendir bizimki de öle kucak da kucak istiyodu...maşallah bu aradaa tosununaaaslm kızlar bende yeni grebildim siteye konuşa konuşa çökertmişiz siteyii masallahh.. bu gun alp berk i dr götürdük mızmızlıgı huysuzlugu diştenmiş üst dişlerı çıkıyomuş allatkıler kadar kolay olmaz dedı dr 8 kilo olmuş tosun hersey verebilirsın dedı balık ver dedi onun harıcınde bı sıkıntısı yokmuş ama dun geceden beri durmuyo sadece kucakta duruyoo yavrucum şimdi biraz daha iyi babasıyla reklamlara bakıyo...
umarım eylul annelerıde bebişlerde iyidir çıkyorum yarın görüşürüz.....
ay hicran nihayet girdik yaaa öff daral geldi sıkıntı basmıştı vallaamillet nerdesiniz yawww giremiyonuz herhalde bende zor girdim zatii
slm iyi geceler herkese
canım çokk sıkkınn manavgattan bu sabah geldimm ve daha yeni oturdumm evi temizle temizlebitmedii ayrıca fener beşiktaş macı var ev stadyum gibiydii o yetmedi kaynanamlar geldii yediler içtiler gittiler insan bi yardım eder.. aglamaktan gözlerim şiştiii canım çok sıkkın artıkk hiç bişey kaldıramıyorumm kızımıda alıpp kimsenin olmadıgı bi yere gitmek istiyorumm bıktımm artıkk herşeydenn çünküü görümcem kayanana bi odaya geçiyor fısır fısır birbirlerine gözz etmelerr laf dedikoduu bıktım artıkk beş karış asık surakkk eşime dedimm o bişeyy demezz dijitürk varr yaa herkess bizdee milletin enayisi benimm ben artık istemiyorumm dedimm git dedim nerde izlersen izlee tatilden geldim duş alıp dinleneceğim yerine milletin boğazıyla uğraştımmm....sıkıldımm bazenn allah canım allasa kurtulsam diyorummm....aglamktan yazamıyom bileee kimse yok içimi dökeyimm bende size yazayımm dedimmm... eşim yok anneciğimi bırakmaya gittiii insanın kendi anası gibi yokkk vallaa...............[/QUOte
canım yaa öle valla insanın annesi gibi yok... bendede aynınd ama bizimkınde kı fark ailesı değil arkadaşıydı eşimin dijitürk var dıye her hafta bizde kurtlar vadisi arkasından okey partısı oluyodu tabı türkıyeyle saat farkı oldugu için bizde tam yemek saatı oluyodu ben o hamıle halımle yemek çay meyve servis paralanıyodum eşimle konuştum ve anladı sağolsun sende eşine anlat anlayışla karsılar belkı çocukla zor oluyo mısafir ağırlamak sanada yazık...
kızlar diğer topiğede yazdım ben balık nasıl pişirilir bilmıyorum dr balık verebilirsın dedi. balık veren varmı aranızda bugulama mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana yardım edin birinız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?