Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar bende yeni grebildim siteye konuşa konuşa çökertmişiz siteyii masallahh.. bu gun alp berk i dr götürdük mızmızlıgı huysuzlugu diştenmiş üst dişlerı çıkıyomuş allatkıler kadar kolay olmaz dedı dr 8 kilo olmuş tosun hersey verebilirsın dedı balık ver dedi onun harıcınde bı sıkıntısı yokmuş ama dun geceden beri durmuyo sadece kucakta duruyoo yavrucum şimdi biraz daha iyi babasıyla reklamlara bakıyo...
umarım eylul annelerıde bebişlerde iyidir çıkyorum yarın görüşürüz.....

canım yaa üzmüşler seni bak tratil sonrası tatilin burnundan gelmiş allah allah yaa aman takma kafana kimseyede ezdirme kandini eşinlede kati konuş at dijiturkü evden yaa maç günü dışarı çıksın sende rahat edersin böylece milletin gelme bahanesi kalkar ortadan canım yaa üzme kendinii sende kızınla ilgilen yedirme içirme vlla kızz

canım yaa eşinle konuş sende ayy bu millette çok anlayışsız ya anlayamıyorum böle insanları
canım herhalde diştendir bizimki de öle kucak da kucak istiyodu...maşallah bu aradaa tosununaaa
millet nerdesiniz yawww giremiyonuz herhalde bende zor girdim zatii
ay hicran nihayet girdik yaaa öff daral geldi sıkıntı basmıştı vallaa
son olarak kızlarrrr harikasınızz resimlerdeee bebişler de öle tabiiiiia.s.

selam kızlar acılmıs heralde sımdı gırdım oldu...
anca bakabıldım..
Aysecım sıkma canını canım ya helekı oyle kotu konusma esınle konus bu olaya bı cozum bulun..
Erkekler kadınların halını anlatmadan anlamıyorlar malesef o anlasın dıye beklersen cok beklıyosun..

herkese merhaba umarım herkes iyidir bir haftadır evde yoktum 1hafta anneme ev aradım şükür buldum hafta sonuda taşıdık yerleştirdik bu taşınma işi ne zormuş yaa.. neyseki artık bi düzeni oldu Allahıma şükür bu arada Arif Ata ilk dişini yeni çıkarttı hiç farkında değildik telaşdan çok sevindindik en azından o yorgunlukla bizi üzcek zorluluğu olmadı.

herkese hayırlı günler diliyorum yemek yapcam daha kendi evime yerleşemedim...

kızlar diğer topiğede yazdım ben balık nasıl pişirilir bilmıyorum dr balık verebilirsın dedi. balık veren varmı aranızda bugulama mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana yardım edin birinız?

kızlar hepiniz de maşşallah pek güzelsinizz beişler desen öyleee ne güzel keşke istanbulda olabilseydim bende gelebilseydimmm böreklerden çöreklerden yiyebilseydim.

kızlar diğer topiğede yazdım ben balık nasıl pişirilir bilmıyorum dr balık verebilirsın dedi. balık veren varmı aranızda bugulama mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana yardım edin birinız?

canım ben 2-3 kere verdim balık, yağda kızarmış balık verdim çokta seviyor. aman çok dikkat et elinle iyice ez kılçık olmadığına emin ol öyle ver, ama sen yağ ağır gelir dersen fırında pişirebilrisin sakın mangalda yapma.

Buluşma resimleri harikaaa,keşke ben de gidbilseydim..
Umut ısmet nasıl büyümüş öyleee,Abi olmuş abi....

Hepiniz harika,fıstık ötesi çıkmışsınız valla...
He he şu an benden başkası giremedi galiba bakalım msjım gidecek mi yazdık ammeee...

ıyidir canım senden naber?arada ben açmaya çalıştım da açılmadı şimdi de kimse yok niye ki acaba?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…