Doğum yapmış olan anneler buraya....

sitede hata var ya canım ondandır bide bizim net kesiliyo sürekli işkenceye dönuyo girmek... .
iyiyim canım bende alpberk in üst dişlerı çıkıyo biraz huysuz bende türkıyeyi özledım beraber mızıklıyoz işte ne olsun .....

Ay hafta sonu giremedim bissürü sayfa olmuştur şimdi dedim,resimler koyulmuş siinmiştir dedim ama kimse girememiş arızadan dolayı valla mutlu oldum desem yeridir.kaydirigubbakcemile3

Ayçoşun dişi çıkmadı henüz,bu aralar en favori mekanı tv nin altındaki çekmecenin önü bayılıyor orayı kurcalamaya,CDler dikiş malzemeleri vardı içinde hepsi birbirine girdi...Bir de çok güzel anne cici yapıyor yüzüme ama canı isterse tabiki.kaydirigubbakcemile2

valla ben de adanayı özledim,ayın 13üne bilet aldık ayçayla gidicem 6 gün
perş,cuma izin alacam bakalım kılçık müdürüm izin verecek mi

slm arkadaşlarrr hepinizee çok tşk edrimmm ne yapayımm artık dayanamadımm 3sene geçmişi varrr biryerdee tak etti canıma yaaa.. ama ilginiz için çok sağolunn gece eşimle konuştuk umarımmmm kurtulurummm (sanırım artık bize gelmeyecek) çok şükür allaha ama dün hayatımda yasadığım en berbat gündüü ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu... anneciğimde üzüldüüü..... az önce annem geldi akşama cemre yi banyo yaptıracagız beraber çarsamba günü eltimin oğlunun diş dirgiti var yarın ve çarsamba ordayımmm....rahat yokk vallaa hayırlısıyla bu haftayıda bi atlatsamm imsenin yüzünü görmek istemiyorum artıkkk.. evimde durmak uyumak istiyorummm...havadan nem kapar hale geldimm ne deseler alınıyorumm artıkkk o derecee yaniiiiiii......herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınızzzz :)))))))

:çok üzgünüm:
bende şinci açabildim..iyi şükür...seher nasıl oldu kuzun..kusmaya devammı

hala kusuyo umut teyzesi doktor 9 aylık olunca ilaçlı film çeker reflüsü var mı bakarız dedi bekleyecez ben kafayı yemezsem.
ay kızlarr ne güzel buluşuyorsunuz benim de ankaradan kalkıp gelesim geldi. kıskandım valla. yerim bem o minişleri biz de resimlerle idare ediyoz işte napak. aaahhh aaahhhh:çok üzgünüm:

ayy ya şimdide domuzz gribii çıktıı yaaa bi antalya falan dedilerrr allahımm koru senn bizlerii yavrularımızı yaaaa hayırlısıylaa ................ ayy tir tir titredimm antalya denilinceee.....
bunu aşısı var mıı yaa olsakkk bariii

canım senin bebiş kaç aylık oldu üst dişler falan çıkıyo bizim hala bir tane bile yok

kızlar dr dedikı üst dişler ve diğerlerı allatkıler gibi kolay çıkmaz ateş yapar huysuzluk yapar yemek yemez mızmızlanır bunlara hazır ol dedi gerçektende öle allpberk3 gündür çok huysuz dr bi ilaç verdi üzerınde papatya resmı var içerıgını tam anlayamadım ama ilaç fransız ürünü oldugu için içim rahat ettı kullanıyorum çunku bu araplara guven olmuyo herşeylerı sahte uyduruk... bu arada türkıyeden alp için dalın ve dalının bebek yagını sabununu getirmiştim. bitti dün eczaneden eşim mustelabebek şampuanı almış şimdi netten bakıcam saydam bi rengi var üzerınde orijınal yazıyo umarım içi de orjınaldir çunku alp hemen alerjı oluyooo....

kızlarr bebekler yediklerini en az kaç saatte sindirip kaka şeklinde yaparlar bilen var mı. benim bebiş yediğini 8 saat sonra falan çıkarıyor kaka olarak. bana bu süre kısa gibi geliyor büyüklerde en az sindirim süresi 18 saat de bebeklerin ne kadar. biraz pis bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…