- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.101
Cumartesi günü doktora götürecem Ayçayı çok huzursuz uyuyo saat başı bazen 15dk da bir uyanıyor,bebek gibi uyumuyor yani e benim de dünyam şaştı,hiç dinlenemiyorum,baş ağrısıyla uyanıyorum her sabah,sinirlerim harab oldu artık bu sabah dünya yansa bile uyuyabilen,Ayça gece kendini de yırtsa uyanmayan eşim bile yaa gece sen de hiç uyumadın bu çocu niye böyle dedi.Normalde ben gece hiç uyutmadı deyince hadi canım flan der bana inanmazdı.
Günaydın
ben yine uykusuz bi gece geçirdim saat 6,30u zor ettik ve süper enerjik bi şekilde uyandık
çocuk uyumuyor yaaa,artık bıktııım,hergün eşimle kavga ediyoruz bu yüzden kaynana var yardımcı olsun biraz derseniz bizim odaya horlama sesi geliyor,bu kadın kalkıp işe gidecek gidip ben ilgilenim biraz demiyor...Ahhh anam canım anam gece gık dese uçar gelir alırdı,gece bile gezdirir oynatırdı.Oğlu da kendi gibi deviriyorlar,başlıyolar horlamaya dünya mı yanmış uyanmazlar...
Kocamdan soğudum yaaa:1no2:
Günaydın
ben yine uykusuz bi gece geçirdim saat 6,30u zor ettik ve süper enerjik bi şekilde uyandık
çocuk uyumuyor yaaa,artık bıktııım,hergün eşimle kavga ediyoruz bu yüzden kaynana var yardımcı olsun biraz derseniz bizim odaya horlama sesi geliyor,bu kadın kalkıp işe gidecek gidip ben ilgilenim biraz demiyor...Ahhh anam canım anam gece gık dese uçar gelir alırdı,gece bile gezdirir oynatırdı.Oğlu da kendi gibi deviriyorlar,başlıyolar horlamaya dünya mı yanmış uyanmazlar...
Kocamdan soğudum yaaa:1no2:
Cumartesi günü doktora götürecem Ayçayı çok huzursuz uyuyo saat başı bazen 15dk da bir uyanıyor,bebek gibi uyumuyor yani e benim de dünyam şaştı,hiç dinlenemiyorum,baş ağrısıyla uyanıyorum her sabah,sinirlerim harab oldu artık bu sabah dünya yansa bile uyuyabilen,Ayça gece kendini de yırtsa uyanmayan eşim bile yaa gece sen de hiç uyumadın bu çocu niye böyle dedi.Normalde ben gece hiç uyutmadı deyince hadi canım flan der bana inanmazdı.
serrada bu ara cılgın gibi bagırıyo dişlerini gıcırdatıyoo sinirleniyo fln cok uzuluyorumm
iyiki doğdun canımgünaydın kızlarrr...ancak girebildim....dün ebnim doğum günümdü eşim güsel bir sürpriz yapmış ve bisürü arkadaşımı davet etmiş birden kapı üst üste çalmaya başladııı şaşırdım çok mutlu oldum:)eşim de kocaman bi pasta yaptırmış güseldi yaniii...tunahan da 20,30 da uyudu ama çok öksürüyo ya bu çocuk aynı babası üstünde hiçbişi tutmuyo hep açık 100 kere kalkıyom gec bi tunahan ı örtüom bi eşimi örtüyom çok yorgunum uykusuzum bu yüzden nöbetim çok benim de...
sağolun kızlar teşekkür ederiiimmmmhihoyyytiyiki doğdun canım
bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah.
eşinede alkisalkisalkis
doğumgünün kutlu olsun deryacım ... ne güzel bi süpriz yapmış eşin insan ihtiyaç duyuyo böyle güzelliklere ...
deniz de gene öksürmeye başladı kafayı yiycem tam iyi oluyodu hafta sonu dışarı çıktık biraz rüzgar vardı ondan mıdır nedir başladı gene öhü öhüüü ben bu çocuğu hiç mi dışarı çıkartamıycam anlamadım ki...birazdan arıycam bakim doktorunu ne diycek ... tunahana da geçmiş olsun canım geçer inşallah öksürüğü ilerlemeden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?