Doğum yapmış olan anneler buraya....

İyi geceler....
Balık sormuşsunuz ben çorbasını yaptım ilk olarak..
Tencerenin dibine havuç halkalarını koydum onun üstünede mezgiti yerleştirdim ve su koydummm haşlanınca balığı aldım kılçıklarını temizledimm..suyunu süzgeçten geçirdim,dikkat edinn Allah korusun gözden kaçar maçar..
Sonra blendırdan geçirdimm...

resimleri gördüm.maşllh annelerimiz çok güzel ve beişlerimiz de çok tatlı..allah hepiciğine mutluluk versin.ben de gitmek istedim emme olmadı işte.ama birdahaki sefer kaçmaz.mutlak gidecem..fazla kalamayacam kızlar işlerim var..hepinizi öpüyom..:enbuyukkk:

Günaydın
ben yine uykusuz bi gece geçirdim saat 6,30u zor ettik ve süper enerjik bi şekilde uyandık
çocuk uyumuyor yaaa,artık bıktııım,hergün eşimle kavga ediyoruz bu yüzden kaynana var yardımcı olsun biraz derseniz bizim odaya horlama sesi geliyor,bu kadın kalkıp işe gidecek gidip ben ilgilenim biraz demiyor...Ahhh anam canım anam gece gık dese uçar gelir alırdı,gece bile gezdirir oynatırdı.Oğlu da kendi gibi deviriyorlar,başlıyolar horlamaya dünya mı yanmış uyanmazlar...

Kocamdan soğudum yaaa
:1no2:

Cumartesi günü doktora götürecem Ayçayı çok huzursuz uyuyo saat başı bazen 15dk da bir uyanıyor,bebek gibi uyumuyor yani e benim de dünyam şaştı,hiç dinlenemiyorum,baş ağrısıyla uyanıyorum her sabah,sinirlerim harab oldu artık bu sabah dünya yansa bile uyuyabilen,Ayça gece kendini de yırtsa uyanmayan eşim bile yaa gece sen de hiç uyumadın bu çocu niye böyle dedi.Normalde ben gece hiç uyutmadı deyince hadi canım flan der bana inanmazdı.

canım serrada oyle bu ara..gecici bir donem dıye dusunuyorumm umudum var en azından .)) bizim babamız yardımcı sagolsun ama onada eziyet oluyor yapcak bisey yok gecicek insallah..sıkma canını

serrada bu ara cılgın gibi bagırıyo dişlerini gıcırdatıyoo sinirleniyo fln cok uzuluyorumm

günaydın kızlarrrrrrrrrrr nihayet buluşabildik burda gene yaww ben dün zor giriliyor diye girmedim zaten yoğundum dün gene neyse bugün rahatım galiba kardeşim bugün bana bulaşmayacak düşünme aşamasındalarr sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah

canımbenim ya öyle deme
eşinle konuşsana canım tatlı dille
yorulduğunu bunaldığını anlat canım
ayçamda düzelir inşallah

benim eşimde akşam 7 ye kadar çalışıyo okulda
birde yüksek lisans yapıyo eve gelincede gece 1 e 2 ye kadar ders çalışıyo
nerdeyse birbirtimizi göremiyoz o derece yani
geçen gün bi mektup yazdım 2 sayfa
ooo neler döktürdüm.
saolsun zaten bana hak veriyordu ama okuyunca dahada etkili oldu.
şimdi daha çok ilgilenmeye yardım etmeye çalışıyo
tatlıdil herşeyin çözümü şekerler

ana gibi yar olmaz bacım kaynana bu işte sevmeye gelince torunu canım cicim bakmaya gelince horrrrrrrrrrrr

kocişinden fazla bişey beklemen hata zaten hayatım erkek milleti bu anacak yer yatar allah sana kolaylık versin geçer bunlarda merak etme benim kızda öle benim kocişte aynene ilk 2 ay yatmazdı benle beraber ama artık horlamasından gece kız uyancak diye dürtüyom resmen kaydirigubbakcemile3 arada yardım ediyor allah var yukarda inkar edemem ama bizim kadar olamazlar zatenn

dişlerdir bişi yoktur ama sen genede götür dr bir baksın tabii
eşin uyuyamamştır sesten ondandırr kaydirigubbakcemile3 anlaması

serrada bu ara cılgın gibi bagırıyo dişlerini gıcırdatıyoo sinirleniyo fln cok uzuluyorumm

ceylin daha dişi çıkmadan ısırıyor damakları sıkısıcı bastırıyor resmen bişii olcak diye korkuyorum
benim kız tembel çıktı yawww acep vitaminini alamıyor ondanmıkiii 2 gündür gene öğünleri ya atlıyor ya yarısını yiyorr dün gece gene kustu bu ara kusmalarımız arttı gene nedense ilaçlarımızı da alıyoruz ama anlamadım gitti

günaydın kızlarrr...ancak girebildim....dün ebnim doğum günümdü eşim güsel bir sürpriz yapmış ve bisürü arkadaşımı davet etmiş birden kapı üst üste çalmaya başladııı şaşırdım çok mutlu oldum:)eşim de kocaman bi pasta yaptırmış güseldi yaniii...tunahan da 20,30 da uyudu ama çok öksürüyo ya bu çocuk aynı babası üstünde hiçbişi tutmuyo hep açık 100 kere kalkıyom gec bi tunahan ı örtüom bi eşimi örtüyom çok yorgunum uykusuzum bu yüzden nöbetim çok benim de...

iyiki doğdun canım
bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah.

eşinede alkisalkisalkis

doğumgünün kutlu olsun deryacım ... ne güzel bi süpriz yapmış eşin insan ihtiyaç duyuyo böyle güzelliklere ...
deniz de gene öksürmeye başladı kafayı yiycem tam iyi oluyodu hafta sonu dışarı çıktık biraz rüzgar vardı ondan mıdır nedir başladı gene öhü öhüüü ben bu çocuğu hiç mi dışarı çıkartamıycam anlamadım ki...birazdan arıycam bakim doktorunu ne diycek ... tunahana da geçmiş olsun canım geçer inşallah öksürüğü ilerlemeden .

iyiki doğdun canım
bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah.

eşinede alkisalkisalkis
sağolun kızlar teşekkür ederiiimmmmhihoyyyt

gözdecim teşekkürlerrr...ya bende pazar günü çıkardım ama ağzını burnunu sardım valla anlamadım ki ya milllet ölee bi hırkayla çıkartır bişeycik olmaz bizimkiler hemen öksürüyolar yaa bende devam ederse bugün de öksürüğü dr.götürücem napimm...

Gunaydın kızlar...

Deryacım yaa konusmustuk da dogru yaa dogum gunundu... bende bu kafayla hatırlasam mucıze zaten..
Allah nıce huzurlu aılenle mutlu yaslar nasıp etsın ınsallah canım ıyıkı dogdun... :hooray: Şeniz

Gecemız baya delıklı gectı hatta kevgır gıbı... :roflol:
Valla gece 2 de yattım zaten ama o saate kadar uyumadı degıl normal saatınde yattı edayla sohbetten 1,5 u gorduk :) sonra tam yataga gırdım benımkı bı aglamaya
basladı yok uykulu bı yandan aglıyo sankı bısey olmus. oyle basladı maraton sabaha kadar bı esım bı ben... 7 ye gelmeden de kalktık yanı yatmak oluyorsa kalktık ıste.. :)

Son düzenleme:
betülcüm teşekkürler canım olsun ya bebeklerden kafa mı kalıyor insanda aman yaaa yerim ben onları boşver tek derdimiz bizi uykusuz bırakmaları olsun yeter kii dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…