Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygu Allah yardım etsın canım daha buyuk dert vermesın duzenımız kurulana kadar olucak bunlar ne yapalım..
ben bugun aksam ustu saat 12 ye kadar fılan uyutmamayı deneyecegım.. oyalıcam dun esım soylemıstı uyutmayalım dıye ama yapmadım..
bu aksam uyutmucam ne yapayım gece guzel uyusun dıye.. deneyelım bakalım

ah betulcum ya bızde aynı seylerı yapmaya calısıyoruz memede uyuyakalıyor babası alıyor uyandırıyor oynamaya calısıyor konusuyor.bızımkı tabıkı uykusu var ya bır aglamak feryat fıgan..ınsan dayanamıyor koyuyoruz ana kucagına tv acıyoruz dıkkatını ceksın dıye bır kac dakıka bakıyor sonra gozler gıdıyor..tam 12 de kalkıyor hıc affı yok.bakalım bu aksam tekrar denıcez ama.uyusun dıye gece 11.30 da yıkadık yuzdurduk cocuk dahada ayıldı ya:))))))

:))..
bız dun degıl oncekı aksam banyo yaptırdık.. sabak 5-6 ya kadar duzelı uyudu 2 saatte bır uyandı emdı hemen uyudu hıc huzursuzlanmadı.. banyoyuda sevmıstı esnedı fılan yıkanıyorken uykusu geldı ıyıce mayıstı.. kaydirigubbakcemile3
ama sabah 5 ten sonra yıne bozuldu ayar.. :bbo:
aman yıne ona sukur bu gece berbattı daha fenası olmasın ynede.. :bbo:
bır yarım saat bı bır saat bı 10 dk darmadagınık uyandı.. ne emzrdıgımı anladım ne uyudugumu.. kafamçokkarıştı

Merhaba kızlar, benim kızım çok huysuzdu bir kaç gündür, bugün annem geldi, bebeğim ağlarken ağzının bembeyaz olduğunu gördü, pamukçuk olmuş dedi.Çok üzüldüm ama hemen hemen her bebekte olurmuş.Ben onu süt içti dili beyaza boyandı sanıyordum
Eczaneden mikostatin aldım , birde karbonat ilk defa az önce verdim.Tadı berbat bir ilaç ama napalım.Demek ondan iştahsızdı bebeğim.Ondan uykusuzdu.Pamukçuk acı verirmiş, rahatsızlık verirmiş bebeklere.İşte böyle, uykusuzluktan bahsetmişsiniz bende aynen katılıyorum, çok uykum olduğunda o uyumayınca çok fena oluyorum, sinirlerim bozuluyor, arada bir evde tek başıma kendi kendime bağırıyorum.Sonra üzülüyorum bebeğim sana bağırmadım diyorum.İnsanız sonuçta, sinirlerimiz bozulabiliyor...Allah bebeklerimizi korusun, ben bebeğim yemeyince çok üzülüyorum aslında biraz rahat olmam lazım...

Geçmiş olsun seda, kıyamıyor ınsan ya.. ben henuz bagırıcak kadar sabrımın sonuna gelmedım henuz 13 gunluguz belkıde ondandır ama bakalım :))..

Geçmiş olsun seda, kıyamıyor ınsan ya.. ben henuz bagırıcak kadar sabrımın sonuna gelmedım henuz 13 gunluguz belkıde ondandır ama bakalım :))..

seda aynı benımde sınırlerım alt ust olmus durumda.herkesın farklı ıste benımde hem uykusuzluk hem kusma yuzunden psıkolojım alt ust olmus durumda.allah hepımızın meleklerıne saglık versın.
kızlar ben bu kusma ıcın artık cocuk hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum.devlet hast yanı.ozel doktorlardan bırsey gormedık.ama korkuyorum devlete goturmeyı.kotu davranırlar dıye
bebegını goturen varmı cocuk hastanesıne?nasıl davranıyorlar?kıyamam ben bebegıme ya

haklısın canım.. benim gittiğim dr. verilebileceğini söyledi yalnız..
ben de bir kere deneme maksatlı verdim.. o da birkaç çay kaşığı.. zaten tadını da sevmedi benim bebiş :ecrin_bebek: ama kendim içiyorum beni de rahatlatıyor..

dün geceden beri uykusunda da mıkır mıkır sesler çıkartmaya başladı gaz için zorlanıyor sanki..ben de zinco yu denedim bu sabah 3- 4 damla verdim o iyi geldi çok şükür :CüvCüv:

canım yaa sen de benim gibi boşu boşuna suni sancıyı çekmişsin.. ama ne yapalım bunda da varmış bir hayır demek ki :1no2:
ben sezeryana girerken zaten yarı baygın haldeydim.. narkozu vermeleriyle bayılmam 10saniye kadar sürdü .. şimdi düşünüyorum da; ben bilincim yerindeyken sezeryana giremezmişim korkudan heyecandan..hele epiduralli sezeryaan hiiç olamazmışım. yani böyle olması daha hayırlı olmuş benim için.. hihoyyyt
bebişlere sağlıkla kavuştuk ya çok şükür..sıkıntılar acılar sancılar geride kaldı Allaha bin şükür :teselli:
senin oğluş da çok yakışıklı maşaAllah annesi.. Rabbim nazarlardan korusun
:ecrin_bebek:

:CüvCüv:
canım benim bebeğim 4100 doğdu doğumdan 3 gün sonra 3850 gr a inmişti..
en son 17 günlükken götürdüm dr.a 4400 gr olmuş
ayda kaç kg alması normaldir bu konuda birşey demedi dr.. ama gayet iyi dedi bize..

canım benımde 3100 gr dogdu 3 gun sonra dogum kılosunu yakalamıstı sukur
doktor ayda 900 gr gıbı dedı benımkı 20 gunde 1 kgnun ustunde almıs
ama hep kusuyor anlamıyorum ben bu ısı:çok üzgünüm:

slmmm kızlar bende 16/09/2008 salı günu saat 8,30 gibi doğum yaptım allaha şükür......2700 gr ve 50 cm doğdu kızımm......şimdiise 3600 gr oldu maşallah.. sizce kilo alımı iyimi....
ya bende bu resimli çizelgeden istiyom nasıl yaptınız...
bu arada yalancı emzik veren var mı..
geceleri hiç yatmıyoruzda..

:dance:
aynen öyle cnm boşuna çektim bbo:2 defa ayrı ayrı alınca 2 kez doğurmş gibi oldum valla:çok üzgünüm:
sen nie baygın girdin anlamadım...benden sancıyı çıkardılar 1 saat sonra sezeryana adım adım yaklaştım valla dr.la konuştum tek tek hepsi konuştu hepsi benle hatta dr. biri başımda şarkı bile söyledi:icecreamben çok rahattım ve sakindim sanki çok kez amaliyata
gimiş gibiydim.... halbuki amaliyathanenin önünden bile geçmedim ama....
gel gör ki acısı sonra böğüre böğüre yaşadım valla...kafamçokkarıştı
öyle sezeryanda sanıldğı gibi kolayda değil yani... kimileri normali zor die sezeryanı seçio
normal doğumda ertesi gün kendine geliosun:dance: ama sezeryanda 10 günde ancak... toplanısun... yinede herşeyin doğal olanı bence dimi mervecim.... tabiikii yaaa sıkıntılaı unutturuo mevlam allahım olmayanlaada bahşetsinn...
ne kutsal ya bu analık...ağlamasına bile kıyamıosunn.... çok şanslı insanlardanız biliomsn??. binlerle şükürr yerimsenibensenin bebişde rahatszdı sanırsamm( oyy kıyamam ona bitanemm))) çok geçmş olsn tatlım allah çok şifa versinn

selamm kızlarr hepinize günaydın ben uyuyamadığım için gün pek aydın değil benim içinnn maleseff sölemiştim ya annem fenalaşmış diye annemi dün hastaneye yatırdıkk sanırım 1 hafta kadar hastanede kalacak tetkikler yapılıp annemi takipe alıcakmış dr ve sonra annem için ameliyat edilebilirmi edilemezmi kararı verilecek annemde yüksek tansiyon ritim bozukluğu var 2 kalp damarı tıkalı sol kapl kapakçığı %40 çalışıyor ve psikolojisi sıfırrrr çünki geçen senede aynı şey olmujştu anjio yapılmış ve annemin ameliyatı kaldıramıyacağı sonucuna varılmıştı bu defa dr ameliyat yapmak zorunda kalabiliriz demişş ay gidemiyorum kafayı yicem dün yine gittim annem hastaneye gitmeden önce şimdi aklım hep orda annem nasıl iyimi diye saat başı arıyorum küçük kardeşim yanında kalıcak sonra teyzemm ay moralman sıfırım bende dua ediyorum hep nolur sizde dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinizden olurmu

bütün bunlar yetmezmiş gibi benim kızım da 2 gündür sabah 5 e kadar yatmıyor ağlıyor resmen hiçbişey fayda etmiyor valla ay kaldıramıyorum bu kafayla yaww allahım sen kızıma uyku ve derdi varsa şifa ver yarın ameliyat yeriminde bantları alınacak onada stres yaptım zaten nasıl acırmı diye vss.kızıda götürücem bakalım dr ne dicek açlıktanmı ağlıyor minik kuşum bilemiyorum göğsümü alıp öle aval aval bakıyor 2 gecedir emiyor ama çoğunda ytkunmuyor sankii bilmiyorum sinirlerim harab oldu valla allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat bol uyku ve sakinlik versinn

valla aynı dert bende de feci var beim kızz2 ye kadar yatmazdı şimdi 4-5-6 oldu bende yatırmamak için uğraştım ama olmyor baygın gidiyor gündüzleri altını açarken çığlık çığlığa bağıran kız ruhu duymuyor uyurken resmen beygın yani burnunu falan sıkıyorum üzerini değişiyorum tık yok valla nasıl olcek uyanık tutmak bunları pekii

neyse kızlar ben çok yorgunum keyfimde pek yok giip yatıcam bire bugün bebek görmeye gelecekler komşularım 2 gün önceden harber vermişlerdi yok ta diyemedim belki biraz kafam dağılır allahtan sağolsun lar kendileri ikramlıkları hazırlamış ta öle geleceklermiş az önce gelip söledi arkdaşa hiç bişey hazırlama gelince çayı da biz koyarız sen bebişe bak dedi

Allah bagıslasın canım sende kurtuldun Allah analı babalı buyutsun..
bız basladık vallahı doktorcuklar pek tavsıye etmıyor ama basladım rahatladım bıraz emzıge.. Allaha sukur tuttu yanı bazı durumlarda cok yardımcı oluyor ozellıkle dısarıdayken acıkınca emzırıcek bır durum bulana kadar ıdare edıyor yoksa aglıyor göğsümü agzına verene kadar.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…