- Konu Sahibi Girl and baby
-
ah betulcum ya bızde aynı seylerı yapmaya calısıyoruz memede uyuyakalıyor babası alıyor uyandırıyor oynamaya calısıyor konusuyor.bızımkı tabıkı uykusu var ya bır aglamak feryat fıgan..ınsan dayanamıyor koyuyoruz ana kucagına tv acıyoruz dıkkatını ceksın dıye bır kac dakıka bakıyor sonra gozler gıdıyor..tam 12 de kalkıyor hıc affı yok.bakalım bu aksam tekrar denıcez ama.uyusun dıye gece 11.30 da yıkadık yuzdurduk cocuk dahada ayıldı ya:))))))
mervecim genelde dr.lar bebeker rezene vb. bitki çaylarını 2.3.aydan sonra verin diyorlar.bebeklerin iyiy uymasını sağlarmış.rahatlatırmış.şimdi daha erken vermek için .onun yerine sütümüzü içsinler.midelerini gereksiz doldurmasınlar..
saol cnm malum bilirsin işte bebişten zaman bulup yazamadımm...
cnm benimde senin hesap cuma günü yattım ve sancı verildi..önce kısık dozla ama bende
tık yok... ağrım 3 dk. bi geliodu açılmam 3 cm di ve geceye kadar suni sancı
aldım.. tozu artıdılar ağım şiddetli ama kısa sürüodu belimden kasıklarıma vurdukça ben yerimde duramıodum.. sürekli belimi ovdum...kafamçokkarıştıyine baktılar saatle sonra yine açılmam olmadı... beni o gece dinlenmeye aldılar serumu çıkardılar...cumartesi akşam tekrar yüklediler sancı... ben kıvanıom ama açılmam ancak 4. cm olmştu sonra
pazar sabahıydı akşamıydı derken dahada benden tık yoktu... zaten bebişiminde suyu azdı pazar akşam 8 de artık suni sancıyı çıkadılar... :1no2:beklemenin anlamı yok açılman olmuo deyip beni sezeyana aldılar... ve bebişim 14 eylül 22.30 da dünyaya geldi :ecrin_bebek:mervecim...bilirsin ki sende 10 güne kadar toparlanıp kalkamadım eşimin desteğiyle kalktım iki büklüm kalkıodum.. sona yavaş yavaş yürüyüş yaptıkça evde.. düzeldim işte... bide göğüslerim ağrımasa daha iyi olcak ama herşey zamanla geçio işte annelik unutturuo her bişeyi
seninde bebişine maşallah nazrlardan korusun mevlam pek bi şeker görünüo kıs kaydirigubbakcemile5oğluma alıyım bariiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar emerken benımkınınde agzından sutler akıyor yada memeyı cekınce agzı sut dolu oluyor masallah.ama ıste dedım ya goguslerım ınınce ben ne oluyor dedım:uhm:
mervecım benım bebegım cok kusuyordu bılıyorsun doktor kusan bebeklere anne sutu olmasa ıcınde pırınc unu ve kecı boynuzu ıceren mamalar verıyorlarmıs.onlar koyu oldugu ıcın mıdede katılasıyormus ve yedıklerı gerı gelmıyormus.anne sutundede bunu saglayan proteın agırlıklı beslenmeymıs.bırde bana dumduz kesınlıkle yatırmamam gerektıgını soyledı.dunden berı ana kucagında yatırıyorum daha az kusuyor sımdılık masallah.
gulcum benımkıde bazen ıste 40 dakıkada bır yarım saatte bır emınce bende doymuyor dıye dusundum doktorda cok ıstahlı bır bebek dedı.kılo alımı gayet ıyı aslında endıselenmeme gerek yok ama ne bıleyım ıste:a015:kaka yapmaya gelınce gunde 4 5 ten asagı dusmuyor allaha sukur...
sedacım hepımızın derdı nazar..benımde goguslerımı gorenler amma sısmıs ne kadar cok sutun var dedıler ıste 2 gundur goguslerım pöf diye sondusenağlama
en guzelı kımseye ıyıyım hosum dememek...bebegım cok ıyı dedım.ıste doktorda basıma gelenı lınk actım okumusunuzdur.allah hepımızın meleklerını korusun nazarlardan kem gozlerden ınsallah
kızlar bebeklerınız ne kadar zamanda ne kadar kılo aldı?doktor bana ayda 900 gram alması gereken dedı ama sızlerınkı ne dedı?=
canım yaa sen de benim gibi boşu boşuna suni sancıyı çekmişsin.. ama ne yapalım bunda da varmış bir hayır demek ki :1no2:
ben sezeryana girerken zaten yarı baygın haldeydim.. narkozu vermeleriyle bayılmam 10saniye kadar sürdü .. şimdi düşünüyorum da; ben bilincim yerindeyken sezeryana giremezmişim korkudan heyecandan..hele epiduralli sezeryaan hiiç olamazmışım. yani böyle olması daha hayırlı olmuş benim için.. hihoyyyt
bebişlere sağlıkla kavuştuk ya çok şükür..sıkıntılar acılar sancılar geride kaldı Allaha bin şükür :teselli:
senin oğluş da çok yakışıklı maşaAllah annesi.. Rabbim nazarlardan korusun :ecrin_bebek:
Duygu Allah yardım etsın canım daha buyuk dert vermesın duzenımız kurulana kadar olucak bunlar ne yapalım..
ben bugun aksam ustu saat 12 ye kadar fılan uyutmamayı deneyecegım.. oyalıcam dun esım soylemıstı uyutmayalım dıye ama yapmadım..
bu aksam uyutmucam ne yapayım gece guzel uyusun dıye.. deneyelım bakalım
bu arada kızım resmini koydummm :))))))))))
slmmm kızlar bende 16/09/2008 salı günu saat 8,30 gibi doğum yaptım allaha şükür......2700 gr ve 50 cm doğdu kızımm......şimdiise 3600 gr oldu maşallah.. sizce kilo alımı iyimi....
ya bende bu resimli çizelgeden istiyom nasıl yaptınız...
bu arada yalancı emzik veren var mı..
geceleri hiç yatmıyoruzda..
bu arada kızım resmini koydummm :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?