Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu dr.lar da çok meraklı, yavrusu hasta olduğu için perişan olmuş annenin üzerine gitmeye
bana da hangi suyu veriyorsun demişti ; x markası ve fokur fokur kaynatıyorum diyorum; olabilir olabilir diyor sinir adam benneyaptımki... aşısını da oldu diyorum; hala olabilir diyor....
ben de büşrayı musluk suyuyla yıkıyorum canım...
ama sebzesinin , çorbasının içine içme suyundan katıyorum tabii....
tencerede fazlalık olanı, biraz ılıklaşınca direkt buzdolabına, tabağında artanı direkt çöpe... kap kaçağını da musluk suyu ile yıkadıktan sonra , kaynayan sudan geçiriyorum bir kere de...
çünkü o kustuğu gece dr.un dediklerinden sonra duyduğum pişmalığı duymamak, keşke dememek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
sen de üzülme canım , aşıyı olmayan onca çocuk var, herkes musluk suyu ile yıkıyor...
tez zamanda düzelir inşAllah..

Şimdi uyuyorr bazen uykusunda inliyor..
Bu 2 günde 450 gr. vermiş...
Canım ben duşta yıkamaya devam edeceğim ama başına dökerkenn içme suyunu kullancağım..
Sonuçta mantıklı..Başına su dökerken muhakkak yutuyorlar...Biz koca insanlar çeşme suyu içmiyoruz onların içmesini nasıl göze alalım..Zaten büyüdkten sonra 1 yaşından sonra yutmazla herhalde.
Ben kaçıyorum kızlarr Allah rahatlık versin...

Canım yaaa ev tutsak bizim anında talibimiz çok olur yani bizle gelecek olan...Yalanda söyleyemem ben otele gidiyoruz diye ondan yaş ev işi..
Bakalım arıcaz biraz daha inşallah bulurumbenneyaptımki

inşllah gönlünüze göre bulabilirsiniz canım.
Fatmacım kardeşimin kayınvalidesigillerin kuşadasında yazlıkları var valla o civarlarda kuşadasında falan 50tlye kiralık evler var dediler. genellikle dublex yada triplex evler. içi eşyalı falan oluyor.

canım yapma böyle, ben de serumla nasıl duracak diye ağlayıp zırlarken, ertesi günü ameliyata hazırladım :çok üzgünüm: yeter ki sağlıklarına kavuşsunlar diye herşeye katlanacağız mecburen Allah beterlerinden korusun tüm yavruları....
biz serum takılıyken kucağımızda tutmuştuk canım annemle nöbetleşe...
ama o seruma kafayı taktığı anlar durduramıyorduk ...elini çekiştirip çıkartmaya çalışıyordu :çok üzgünüm: inşAllah gerek kalmaz canım . üzme şimdiden kendini... anne sütünü de alıyormuş, bizimki beni de emmiyordu, o nedenle serum verelim demişti dr..

canım çok geçmiş olsun
cabucak düzelir inşallah kuzucuk

Sırf banyo suyu olsa neyse..Havadan bile geçiyormuş ama kendini suçlu hissetmemek adına hani tedbirimi aldımm ama oldu dersin şimdi kendi kendimi yiyiorumm...

Ayy birde dışarı çıktığımızda bora kucağımdaykenn patt ellerini uzatıp yanağını sıkıyorlarr dokunuyorlar..Ellemeyinn dememe vakit olmuyorr saniyelikk işlerini hallediyorlar walla..
Ya bu kadar düşüncesizlik olurmu yaa tamam hoşuna gidebilirr sevmek isteyebilirsin ama dokunmak niyee...Ben senin elinin hangi deliklere girdiğini nerden bileyimm..ayy kapkaççılardan bile hızlılar:mymeka: sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook
Neysee bu sefer gerçekten kaçtımm bb

canım eda..hayrunnisadaki doktor iyi sanıyorum..hastanede cocuk uzerıne baya ehıl dıye duyduk..serum gerekebılır belkı ama serumla cok daha kısa surede toparlanıcaktır allahın iznıyle..havadan,tuttukları herhangıbişiyden,ellerden heryerden kapabılıyolarmış maalesef...ama tabı onlem almalı bende çeşmesuyuylayıkıyorum..tek başıma yıkadıgım ıcın cogukezbolca su yutmuş oluyo..son kafa suyunu kaynatıp vermelıymış.
.ustelık rota aşısı olan bebek rota olmıcak dıye bı kaide yokmuş.......ama daha hafıf gecırmesını sağlıyo sanıyorum..bilemıyorum..içim yandı...kalp kalbe karşı edacım..cenabı mevlam tez vakitde feraha çıkarsın..şükür 9 aylık oldular..allahın iznıyle kolayca atlatıcak inşallah..dualarımız sizle..allaha emanet olun..kendını sıkmamaya,üzmemeye nekadar zor olsada gayret edıceğine ınanıyorum..kilosunuda toplar,herbişi iyi olur allahın izniyle..rabbim herzaman derim dermansız derde koymasın...güzel haberlerini dörtgözle beklıyoruz canımbenim...

umutcum ne güzel yazmışsın öyle canım benim agzına saglık.gerçekten Allah'ım dermansız dert vermesin kimseye.

iyi geceler Fatmacım. iyi geceler Eylül anneleri ve minik bebişleri herkese Allah rahatlık versin,tatlı rüyalar.

canım burda saat 11 bende yatmayı düşünuyorum şimdiii eşimin kolları yanmış gunesten pancar gıbı yoğurt surdum yıkıyo sımdı bende kk ye bakım dedım....
uyuyamıyorum canım ayrıca canım sıkkın...

günaydın kızlar nasılsınız açılış benden
her sabah saat 7 de onurun kakasıyla uyanıyoruz ya sabah sabak yapıyo kerata bida da uyumuyo çok uykum var ya gece de geç yatmıştım

Günaydınlar bizde bugün sabah 6 da hortladık o saatten beri uğraş didin yarım saat uyudysada kalktık..Pazar günü ve sabah 6da kalktım yaa fabrikada çalışsam bu kadar erken kalkmam herhaldekaydirigubbakcemile3Allahtan çalışmıyorum yoksa fıttırırdım herhaldeÇok üzgünüm çoook
aslı o ev dediğin yerler nasıl bizde kuşadasını düşünüyoruz ev iyi olur bizim için fiyatı da çok iyiymiş

Canım aylık 500 ytl den bile bulunuyormuş mesela gümüldürde çok güzel o taraflarda...Kuşadasındada davutlar tarafında genelde daha uygun oluyor evler cunku orda kum gibi ev dolu dağ taş..
Sende çok zo günler geçirdin canım ama çok şükür sağlığı yerinde Büşracık Allah korusun bütün kuzuları..Bende yemeğini ve çorbasını tabiki içme suyu kullanıyorum ama yıkamak hiç aklıma gelmedi açıkçası..
Hımmm sadece kafası için olabilir canım..Doğru..Biz doktorumuza o zaman sorduk bunuda gülmüştü bana yok artık daha neler diye..Ben hiç yapmadım valla ama yapmak lazım en azından kaynatıp yıkamak lazım aslında .... İstanbulda daha büyük bir salgın var sanırım daha büyük şehir nede olsa..Allah korusun yarabbim bizim aşımız yok istemedik yaptırmadık umarım en zararsız biçimde atlatırsınız canım

Herkes elliyor Eda malesef...Ne zaman dışarı çıksak en az 5 kişi dokunur ve dediğin gibi hönk diye kalıyorsun yaa napıyorsun demeye vakit bırakmıyorlar...Millet yolunu değiştirip geliyor valla bazende ben utanıp diyemiyorum birşey...Allaha emanet...

7 iyi bize fatmacım ya..6.30 çoğukez 7yıde bulmuyo..gecen kadının biri bu hiperaktıf olucak dedı..onların dıkkat sorunu felan oluyo..daha mınnacık nasıl anladın dedım bendede vardıda aynısından deyıverdı..yinede bellı olmazda..........
ismetde benım gibi solak olucak sanırım...daha gelişkin kavramaları sollan bide daha fazla kullanıyo...anası gibi cins olucak iştee....
amin aslıcımyaa..ben dua emeyı cok sevıyorum hepimiz gibi..duaya vesıle olan şeylerıde sevıyorum..neblim iştee ama muhakakki bi pozitif etkisi var ve döner gelir dıyorum...
bide ilk öğrendiğimiz hareket ÇAK ÇAK oldu:)..ismet çak yapıyorum avcuma patlatıyo bitane..allahım sanki dunyanın en muhım ve zorişini becermişcesine gururlanıyorum:))

canım belirli bir hastalığı yok sanırım (teşhis konmadı 12 aylık olunca dr ilaçlı filmle bakacaz dedi) reflü bazı bebeklerde mide kapakçığı geç gelişiyormuş bizimkisi de onlardan.

size yazdıktan hemen sonra bir boğulma tehlikesi daha yaşadık daha kötüydü hemen hastaneye koştuk önceki kusmada midesindeki herşeyi kusmuştu sonra yine tıkanınca ne olduğunu anlayamadık. o zamanda midedeki suyu kusmuş. gece 2 de geldik eve ondan sonra da bir daha olmadı şükür ama hala diken üstündeyim.

senin ki niye boğulma tehlikesi yaşıyor ki suyu ya da yemekleri falan mı kaçırıyo boğazına

nuraycım geçmiş olsun aksilikler birbirini kovalar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…