E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.881
Canım dün öğlen ishali başladı ve gecede ateşi çıktı sonra ishaller devam etti..
Ama ilk defa böyle bir ishal gördümm..Aşımızı dr. değiştirirkenn atladık..
Bende çok şaşırdımm nasıl bulaşır diye ama şu sıralar çok yaygınmış sizde dikkatli olun
Bugün hem burdaki dr.a hemde hastanedeki dr.a götürdüğümüzde aynı şeyleri gördük aşırı salgın varmış..Dr.larda doğruladı...
Musluk suyundan olabilir dedi zaten havadan bile geçebiliyormuş...
Ben 3-4 haftadır çeşme suyuyla yıkıyordumm dr. kızdı..Sen çeşme suyunu içiyormusun dedi bende tabiki hayır dedimm ee o zaman bu çocuğun içmesine nasıl göz yumdun dedi..
Tekrar içme suyuna döneceğimm...Bu arada sebzelerine,yiyeceklerine dikkat edin kızlar..
Çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah şimdi nasıl napıyor peki kuzum?
Yalnız nasıl yani içme suyuylamı yıka çocuğu diyor anlamadım?Yokk artık yaa hepimiz yıkıyoruz çeşme suyuyla nasıl başa çıkcaz canım yaa?
Ben gün aşırı yıkıyorum bazen hergün EgeyiCADIARZU
Canım yaaa ev tutsak bizim anında talibimiz çok olur yani bizle gelecek olan...Yalanda söyleyemem ben otele gidiyoruz diye ondan yaş ev işi..
Bakalım arıcaz biraz daha inşallah bulurumbenneyaptımki
Sebebini bulamıyorlarr her yerden kapmış olabilir canım...
Evt ediyorr maaleseff 2 saat öncede kusma başladı...
Off serumla nasıl duracakki yavrumm off...
Evt canım eğer sıvı kaybı fazlalaşırsa yatırılması gerekecek..Bugün ikinci günümüz..yediği yiyecekler sadece pirinç lapası ve anne sütü...
Su içmiyorr,çok iştahsız eğer sabaha kadar sıvı almazsa serum taktırmaya gideceğiz..
Canım gaitada rotaya bakmıyorlar genel bir mikropa bakıyorlarr bildiğim kadarıylaa..
Rota tahlili farklıı özel olarak isteniliyor öyle bakıyorlar...
Çok teşekkür ederimm Arkadaşlarr inşallah biran önce geçer..
Bu arada Deryacımm normal ishal gibi değil fışkırıyor resmen birde ateşi oluyor sonrada kusma başlıyor...Tunahan değildir İnşallah canım..
Canım dün öğlen ishali başladı ve gecede ateşi çıktı sonra ishaller devam etti..
Ama ilk defa böyle bir ishal gördümm..Aşımızı dr. değiştirirkenn atladık..
Bende çok şaşırdımm nasıl bulaşır diye ama şu sıralar çok yaygınmış sizde dikkatli olun
Bugün hem burdaki dr.a hemde hastanedeki dr.a götürdüğümüzde aynı şeyleri gördük aşırı salgın varmış..Dr.larda doğruladı...
Musluk suyundan olabilir dedi zaten havadan bile geçebiliyormuş...
Ben 3-4 haftadır çeşme suyuyla yıkıyordumm dr. kızdı..Sen çeşme suyunu içiyormusun dedi bende tabiki hayır dedimm ee o zaman bu çocuğun içmesine nasıl göz yumdun dedi..
Tekrar içme suyuna döneceğimm...Bu arada sebzelerine,yiyeceklerine dikkat edin kızlar..
bu dr.lar da çok meraklı, yavrusu hasta olduğu için perişan olmuş annenin üzerine gitmeye
bana da hangi suyu veriyorsun demişti ; x markası ve fokur fokur kaynatıyorum diyorum; olabilir olabilir diyor sinir adam benneyaptımki... aşısını da oldu diyorum; hala olabilir diyor....
ben de büşrayı musluk suyuyla yıkıyorum canım...
ama sebzesinin , çorbasının içine içme suyundan katıyorum tabii....
tencerede fazlalık olanı, biraz ılıklaşınca direkt buzdolabına, tabağında artanı direkt çöpe... kap kaçağını da musluk suyu ile yıkadıktan sonra , kaynayan sudan geçiriyorum bir kere de...
çünkü o kustuğu gece dr.un dediklerinden sonra duyduğum pişmalığı duymamak, keşke dememek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
sen de üzülme canım , aşıyı olmayan onca çocuk var, herkes musluk suyu ile yıkıyor...
tez zamanda düzelir inşAllah..
aslı o ev dediğin yerler nasıl bizde kuşadasını düşünüyoruz ev iyi olur bizim için fiyatı da çok iyiymiş
bu dr.lar da çok meraklı, yavrusu hasta olduğu için perişan olmuş annenin üzerine gitmeye
bana da hangi suyu veriyorsun demişti ; x markası ve fokur fokur kaynatıyorum diyorum; olabilir olabilir diyor sinir adam benneyaptımki... aşısını da oldu diyorum; hala olabilir diyor....
ben de büşrayı musluk suyuyla yıkıyorum canım...
ama sebzesinin , çorbasının içine içme suyundan katıyorum tabii....
tencerede fazlalık olanı, biraz ılıklaşınca direkt buzdolabına, tabağında artanı direkt çöpe... kap kaçağını da musluk suyu ile yıkadıktan sonra , kaynayan sudan geçiriyorum bir kere de...
çünkü o kustuğu gece dr.un dediklerinden sonra duyduğum pişmalığı duymamak, keşke dememek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
sen de üzülme canım , aşıyı olmayan onca çocuk var, herkes musluk suyu ile yıkıyor...
tez zamanda düzelir inşAllah..
Şimdi uyuyorr bazen uykusunda inliyor..
Bu 2 günde 450 gr. vermiş...
Canım ben duşta yıkamaya devam edeceğim ama başına dökerkenn içme suyunu kullancağım..
Sonuçta mantıklı..Başına su dökerken muhakkak yutuyorlar...Biz koca insanlar çeşme suyu içmiyoruz onların içmesini nasıl göze alalım..Zaten büyüdkten sonra 1 yaşından sonra yutmazla herhalde.
Ben kaçıyorum kızlarr Allah rahatlık versin...
Sırf banyo suyu olsa neyse..Havadan bile geçiyormuş ama kendini suçlu hissetmemek adına hani tedbirimi aldımm ama oldu dersin şimdi kendi kendimi yiyiorumm...
Ayy birde dışarı çıktığımızda bora kucağımdaykenn patt ellerini uzatıp yanağını sıkıyorlarr dokunuyorlar..Ellemeyinn dememe vakit olmuyorr saniyelikk işlerini hallediyorlar walla..
Ya bu kadar düşüncesizlik olurmu yaa tamam hoşuna gidebilirr sevmek isteyebilirsin ama dokunmak niyee...Ben senin elinin hangi deliklere girdiğini nerden bileyimm..ayy kapkaççılardan bile hızlılar:mymeka: sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook
Neysee bu sefer gerçekten kaçtımm bb
Canımm geçmiş olsun,bizde heemn hemen hergün boğulma tehlikesiylee karşılaşıyoruz ama bundan 2 ay önce en büyüğünü yaşadık,Allahım tümm yavrularımızı korusun...
Bize düşen tek şey boğulma esnasında yapacağımız ilk yardımm kurallarını öğrenmek..
Bu arada dr.unuz neden bunları söylüyorr belirli bir rahatsızlığımı var yazdında benmi görmedim...
Selam kızlar;
ben bu perşembe işe başlamıştım.Dün akşam size yazacaktım ilk günümü , derken...
Dün akşam kayınvalideme gidip kızımı aldık ve yemek yedik .
Eve geldğimde miğdem bulanmaya başladı, sonra kusma ve ishal olarak devam etti.Gece 2'de en son pes ettim ve eşimle acile gittik. Bi iğne vurdular ve ilaç verdiler. Bugün işe gidemedim , kızım da çok huysuz bu aralar.Bugün hiç uyumadı neredeyse.Devamlı göğsümde ağlıyo ,sızlanıyo. Biraz yatayım dinleneyim dedim ama durmadı. Sonra sebze kavanoz vereyim dedim ama zati sebzede arada kusma yapıyodu. Yine kustu.İshal de bikaç günden beri? Dişler ishal yapar mı?
Derken eşim işten geldi ve o da işte kusmuş benim gibi. Sonra kayınpederimi aradık.Gelip eşimi acile götürdü. Onada bi iğne vurmuşlar ve ilaç vermişler. Siz zehirlenmişsiniz demişler. Şimdi evde hepimiz yatıyoruz valla gazi olduk . Kızlar bi virüs var galiba, çok dikkat edin. ellerinizi sık yıkayın ve tuvaletleri çamaşır suyu dökün. Valla dünden beri çok kötüyüm ama eşim ve kızımda kötü olduğu için kendimi toplamak zorundayım. Yarında öğlene kadar işe gideceğiz bu arada .Offff ya. Tam da işe başlanacak zamanı buldum valla.... Ne şanssızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?