Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrrr.....
eda çok geçmiş olsun canım şimdi geçmişi okudum....
burdada gören hemen öpüyoo masaaalh dıyo zaten pisler dıkkat etmıyolar bıde öpuyolar dışardayken tetıkte yuruyorum hemen öpme dıyyorum hasta yada alerjı oldu dıyorummm......

günaydın hanımlarr. bizde kalk sabah altı sonra arada bir saat uyuduk o kadar bu saate kadar oyunda oyun. şimdi yine uyudu benimde acayip uykum var tekrar yatsam mı diyorum.
duygucum evt çok dogru söylüyorsun davutlarda,güzelçamlıkta falan evler hep uygun.
umutcum Allah hepimizin dualarını kabul etsin güzelim. birde o kadın nerden anlayıvermiş hay Allah'ım anlamıyorum insanları hemen dr kesiliyorlar bizede geçen hafta annemi ugurlarken havaalanında yaşlı bir teyze Ozan'ın gözünde kayma var bir dra götürün dedi biberona bakarak içmiş dedi. mirmirmirmir
mevlüde hayırdır niye canın sıkkın ev olayı çözülmüş yoksa eşinin iş durumunda bir degişiklik yokmu canım.
Duygu canım hiç bilmiyorumki suyun sıcaklıgı hakkında hiçbir fikrim yok. kardeşimler şuanda kuşadasında abla diyor yazın gelsen denizi böyle bulamazsın dümdüz bizim orda çarşaf gibi derler suyun sıcaklıgıda çok güzelmiş bugün girmeyi düşünüyorlardı.

slm aslıcım bende alple bırlıkte 8 de kalkıp sonra 9 da gerı yatıyorsdum am alpberk 10 da kalıyodu bazen ben ayılamıyorum ozamanda bu arada uyumuyorum bazen ısyapıyorum bazende kk de takılıyorumm..
eşimin şirketı bu gun satılamassa benı turkıyeye gonderıyo yaa oda sonra gelcek annemlerde memlekete gıdıyo sende onlarla gt gelıncede beberaber evımıze tasınırız dıyo bakalım ayrı kalmak ıstemıyorum bıde kayınvalıdemler var tabiiii

hakkınızda hayırlısı güzelim inşllah herşey istediginiz gibi sorunsuz olur.

selam kızlar,girmiycem dedim yine girdim,ama geçmişi çok hızlı okudum.eda çok geçmiş olsun canım.ben çeşme suyuyla yıkıoyrum ve yıkamaya devam edicem canım,yuttuğu bir-iki yudum sudur ondaki mikrobuda almassa ilerde daha kötü rahatsızlıklara yakalanacaktır eminim,çok sık hastalanan çocukların annelerine doktorların ilk söylediği bu çocuk hiçmi mikrop görmedi oluyor,hem herşeyi yasaklarlar hemde böyle derler...çeşme suyuda yutacak, toz toprakta girecek..şu an ishal olmuş olabilir ama emin ol içme suyuyla yıkamak gibi şeylere alıştırırsan daha kötü rahasızlıklara sebebiyet verebilirsin.sen doğal olarak doktorun bu sözünden ve oğluşunun ishalinden sonra korkarsın çeşme suyuyla yıkamaya fakat umutunda dediği gibi başını yıkarken kullansan içme suyunu yeterli olur bence....bu benim görüşümdür tabiki katılanda olur katılmayanda ama bazı şeylerin çok çok abartıldığını düşünüyorum doktorlar tarafından.....TEKRAR GEÇMıŞ OLSUN.DUA EDıCEM OĞLUN ıÇıN BıR AN ÖNCE ıYıLEŞSıN YAVRUM..

bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo

Herkese Selam kaydirigubbakcemile5

maşaAllah ismet e çak yapıyor demek yaramaz...
bizimki gel gel ve bay bay yapmaya çalışıyo şimdilik kaydirigubbakcemile3
Büşra'yı 6. ay kontrolünde götürdüğüm farklı bir dr. ; aynı anda hem sağ hem sol elinden iki oyuncak uzatmıştıı..bizimki hemen soldakini kaptı .. bunun üzerine dr. yüksek ihtimal solak olabilir, ailede var mı demişti ... babası ve anneannesi de solak..evde de iligimi çekmişti zaten..
ama solaklar acaip zeki oluyorlar kaydirigubbakcemile3 hadi inşAllah...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo

mevlüdecim hayırlısı neyse öyle olsun üzme sen kendini ....
hem eşin de gelecekmiş arkandan...ayrılıklar böyle ufak olsun daima inşAllah...
üzülme olur mu :teselli:

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

selam kıslar hihoyyyt
bende burdayım ama okumaktan gecmişi başım döndü artık yarı yoldan döndümm çok birikmişşlaelaelaelaelae
az kişiler girmesine ragmen bide girsee ooo
hasta olan bbeişlermiz varmış hepsine gecmişolsun benim oğluş da hasta ve ilacların yan etkisim, midir nedir pek bi uykulu sürekli saat başı uyut diye ağlıyo uykuya gecene kadar aklaa karayı seçiyoz o ayrı...
mervecim buğracıkta çak çakı yapıyo ilk onu öğrettim zatii bide babası by byı öğreeti tabii gitti yaa:a015:
senin ki geldi benim kociş gitti off 1hafta gecsin cabucak yaa...zor oluyo tek :1no2:başına ...gece de bakıyodu saolsun cancağım:asigim:
hepiniziöperiim kıslarr muccukŞeniz

Allah kavuştursun canım..bir hafta nedir ki..gelip geçer anlamadan ağlama senağlama
henüz gelmedi canım 17.30 da inecek bakalım hayırlısıyla...
salı da gidiyoruz artık giremem bir hafta..
hakkınızı helal edin kaydirigubbakcemile3
öptüm buğrişimi de seni de canım geçmiş olsun kıyamam yavruma :CüvCüv:

CANIM bende manuel var bebedor hiç kullanmadım işimi görür dersen yollayabilirim sana ücretsiz.. bebeğim hastayken almıştım hiç emmiyordu ama kullanmadım hiç..
elektriklilerden yok bende...yardımcı olmak isterdim a.s.

saol canım gececek öyle yada böylee..oo şurda ne kaldı..1..2saat sonra kavuşcanızz Şenizayyyeni evliler gibi kııı bazen böyle ayrılıklar aslında iyi geliyoo kaydirigubbakcemile3ama birbirimizi bazen yesekte dayanamıyom yinede kocişimee:asigim:
helalmi ediinn oyy nedemek ayy helali hoşolsunn bacımkaydirigubbakcemile3
saol teyzesi buğrişte sizi öper bende buşbuşumu:icecream:

oyy beenim fedakar iyi niyetli yardımsever arkadaşım:1hug:

aslıcım ozan ege nasılll?
canım benim ozan ege iyi bende sana yazdıktan sonra çıktım çok fazla uyumadı ozan benim yatmama kalmadı yani bugün bir tuhaf yemiyor uyumuyor anlamadım gitti.
bende kendimi yalnız hissediyorum iyiki kk var ve komşum var. eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti 2 gündür yalnızız ogluşla ve benle ilgilenmiyor kendi kendimize geçinip gidiyoruz ogluşumla buda çok canımı sıkıyor.

hoşgeldin canım Allah kavuştursun eşin gitmiş.
bende ogluşum bi daha uyudugunda bende onla uyudum 1 saat sonra komşum geldi şimdi onunla oturuyoruz bir ara yine gelirim size bkayım dedim öptüm hepinizi. a.s.

saol aslıcım zaman herzeman gecer bugunde gecmiyo adeta...:1no2: hoşbulduk canım
yine gel cnm bekleriz bizde öptükŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…