- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.901
canımya çok geçmiş olsun
nasıl korkmuşsundur
yatarkenmi kustu canım
slm aslıcım bende alple bırlıkte 8 de kalkıp sonra 9 da gerı yatıyorsdum am alpberk 10 da kalıyodu bazen ben ayılamıyorum ozamanda bu arada uyumuyorum bazen ısyapıyorum bazende kk de takılıyorumm..
eşimin şirketı bu gun satılamassa benı turkıyeye gonderıyo yaa oda sonra gelcek annemlerde memlekete gıdıyo sende onlarla gt gelıncede beberaber evımıze tasınırız dıyo bakalım ayrı kalmak ıstemıyorum bıde kayınvalıdemler var tabiiii
7 iyi bize fatmacım ya..6.30 çoğukez 7yıde bulmuyo..gecen kadının biri bu hiperaktıf olucak dedı..onların dıkkat sorunu felan oluyo..daha mınnacık nasıl anladın dedım bendede vardıda aynısından deyıverdı..yinede bellı olmazda..........
ismetde benım gibi solak olucak sanırım...daha gelişkin kavramaları sollan bide daha fazla kullanıyo...anası gibi cins olucak iştee....
amin aslıcımyaa..ben dua emeyı cok sevıyorum hepimiz gibi..duaya vesıle olan şeylerıde sevıyorum..neblim iştee ama muhakakki bi pozitif etkisi var ve döner gelir dıyorum...
bide ilk öğrendiğimiz hareket ÇAK ÇAK oldu:)..ismet çak yapıyorum avcuma patlatıyo bitane..allahım sanki dunyanın en muhım ve zorişini becermişcesine gururlanıyorum:))
bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo
selam kıslar hihoyyyt
bende burdayım ama okumaktan gecmişi başım döndü artık yarı yoldan döndümm çok birikmişşlaelaelaelaelae
az kişiler girmesine ragmen bide girsee ooo
hasta olan bbeişlermiz varmış hepsine gecmişolsun benim oğluş da hasta ve ilacların yan etkisim, midir nedir pek bi uykulu sürekli saat başı uyut diye ağlıyo uykuya gecene kadar aklaa karayı seçiyoz o ayrı...
mervecim buğracıkta çak çakı yapıyo ilk onu öğrettim zatii bide babası by byı öğreeti tabii gitti yaa:a015:
senin ki geldi benim kociş gitti off 1hafta gecsin cabucak yaa...zor oluyo tek :1no2:başına ...gece de bakıyodu saolsun cancağım:asigim:
hepiniziöperiim kıslarr muccukŞeniz
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
saol canım gececek öyle yada böylee..oo şurda ne kaldı..1..2saat sonra kavuşcanızz Şenizayyyeni evliler gibi kııı bazen böyle ayrılıklar aslında iyi geliyoo kaydirigubbakcemile3ama birbirimizi bazen yesekte dayanamıyom yinede kocişimee:asigim:Allah kavuştursun canım..bir hafta nedir ki..gelip geçer anlamadan ağlama senağlama
henüz gelmedi canım 17.30 da inecek bakalım hayırlısıyla...
salı da gidiyoruz artık giremem bir hafta..
hakkınızı helal edin kaydirigubbakcemile3
öptüm buğrişimi de seni de canım geçmiş olsun kıyamam yavruma :CüvCüv:
CANIM bende manuel var bebedor hiç kullanmadım işimi görür dersen yollayabilirim sana ücretsiz.. bebeğim hastayken almıştım hiç emmiyordu ama kullanmadım hiç..
elektriklilerden yok bende...yardımcı olmak isterdim a.s.
canım benim ozan ege iyi bende sana yazdıktan sonra çıktım çok fazla uyumadı ozan benim yatmama kalmadı yani bugün bir tuhaf yemiyor uyumuyor anlamadım gitti.aslıcım ozan ege nasılll?
bende kendimi yalnız hissediyorum iyiki kk var ve komşum var. eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti 2 gündür yalnızız ogluşla ve benle ilgilenmiyor kendi kendimize geçinip gidiyoruz ogluşumla buda çok canımı sıkıyor.bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo
selam kıslar hihoyyyt
bende burdayım ama okumaktan gecmişi başım döndü artık yarı yoldan döndümm çok birikmişşlaelaelaelaelae
az kişiler girmesine ragmen bide girsee ooo
hasta olan bbeişlermiz varmış hepsine gecmişolsun benim oğluş da hasta ve ilacların yan etkisim, midir nedir pek bi uykulu sürekli saat başı uyut diye ağlıyo uykuya gecene kadar aklaa karayı seçiyoz o ayrı...
mervecim buğracıkta çak çakı yapıyo ilk onu öğrettim zatii bide babası by byı öğreeti tabii gitti yaa:a015:
senin ki geldi benim kociş gitti off 1hafta gecsin cabucak yaa...zor oluyo tek :1no2:başına ...gece de bakıyodu saolsun cancağım:asigim:
hepiniziöperiim kıslarr muccukŞeniz
canım benim ozan ege iyi bende sana yazdıktan sonra çıktım çok fazla uyumadı ozan benim yatmama kalmadı yani bugün bir tuhaf yemiyor uyumuyor anlamadım gitti.
bende kendimi yalnız hissediyorum iyiki kk var ve komşum var. eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti 2 gündür yalnızız ogluşla ve benle ilgilenmiyor kendi kendimize geçinip gidiyoruz ogluşumla buda çok canımı sıkıyor.
hoşgeldin canım Allah kavuştursun eşin gitmiş.
bende ogluşum bi daha uyudugunda bende onla uyudum 1 saat sonra komşum geldi şimdi onunla oturuyoruz bir ara yine gelirim size bkayım dedim öptüm hepinizi. a.s.
saol aslıcım zaman herzeman gecer bugunde gecmiyo adeta...:1no2: hoşbulduk canım
yine gel cnm bekleriz bizde öptükŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?