- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.921
selam kıslar hihoyyyt
bende burdayım ama okumaktan gecmişi başım döndü artık yarı yoldan döndümm çok birikmişşlaelaelaelaelae
az kişiler girmesine ragmen bide girsee ooo
hasta olan bbeişlermiz varmış hepsine gecmişolsun benim oğluş da hasta ve ilacların yan etkisim, midir nedir pek bi uykulu sürekli saat başı uyut diye ağlıyo uykuya gecene kadar aklaa karayı seçiyoz o ayrı...
mervecim buğracıkta çak çakı yapıyo ilk onu öğrettim zatii bide babası by byı öğreeti tabii gitti yaa:a015:
senin ki geldi benim kociş gitti off 1hafta gecsin cabucak yaa...zor oluyo tek :1no2:başına ...gece de bakıyodu saolsun cancağım:asigim:
hepiniziöperiim kıslarr muccukŞeniz
yavrim tez zamanda kavuşursunuz inşallah
bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo
İyi geceler şekerler:)
Gözdecim maşallah size çok güzel çıkmışınız gözlüklerde pek yakışmış yakışıklıya
Bizde bütün gün gezdik bugün hava harikaydı sahil dolup taşıyordu..Birde bugün oğluma baston araba aldık yaz geldi malum büyük araba çok zor oluyordu.Çok rahatmış valla o kadar hafifki inanılmaz rahat ettik..
Yarın sabah kısmetse bizde yola çıkıyoruz 5 günlük bir tatil için:sm_cool:
Çok mutluyum bütün kış bugünü bekledim valla:)Bol bol denize giricem güneşlenicem inşallah:)Oğlumla ilk tatilim olucak umarım çok güzel bir tatil olur bakalım gelince anlatırım:)
Cuma günü dönücez.Fotoğraflarımızı bekleyin:)
Kendinize iyi bakın...
Hepinizi öpüyorum sevgilera.s.
mevlüdecim sen kkda yalnızım yazmıştın bende evde yalnızlıgımdan dert yandım. aman hava çok güzeldi ama biz ogluşumla birlikte eve tıkılıp kaldık babamız sagolsun kendi arkadaşlarıyla oldugu için. aklıma geldikçe çıldıracagım
arkadaşlar ben onu sızın ıçın demıştım kkde kımse yoktu bugun oyuzden
merve yanlış anlamışsın sanırım aslıda arkasından takıp etmiş orda yazıyo zaten
siz olmayınca diye o kısmı görmedınız heraldeee
İyi geceler şekerler:)
Gözdecim maşallah size çok güzel çıkmışınız gözlüklerde pek yakışmış yakışıklıya
Bizde bütün gün gezdik bugün hava harikaydı sahil dolup taşıyordu..Birde bugün oğluma baston araba aldık yaz geldi malum büyük araba çok zor oluyordu.Çok rahatmış valla o kadar hafifki inanılmaz rahat ettik..
Yarın sabah kısmetse bizde yola çıkıyoruz 5 günlük bir tatil için:sm_cool:
Çok mutluyum bütün kış bugünü bekledim valla:)Bol bol denize giricem güneşlenicem inşallah:)Oğlumla ilk tatilim olucak umarım çok güzel bir tatil olur bakalım gelince anlatırım:)
Cuma günü dönücez.Fotoğraflarımızı bekleyin:)
Kendinize iyi bakın...
Hepinizi öpüyorum sevgilera.s.
herkeslere günaydın kızlarrr 53 kilo oldummmm. kaldı 3 kg, ve artık göbeğimde yok gibi bişey onuda platesle halledeceğim inşallah. ben x tra jelin faydasını gördüm karın kısmımda haberiniz olsun, elma kromda iştahımı azalttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?