Doğum yapmış olan anneler buraya....

Guzel bı pazar gununun sonundan selamlar.. :)

EDACIM gecmıs olsun hızlıca baktım bora ıshal olmus sanırım.. ınsallah sımdı daha ıyıdır annesi..
MERVE esın gelıyormus sanırım cok sevındım Allah kavustursun..

Bızde bugun bol bol gezdık yıne hava cok guzeldı..
Aslana da cok cici yazlıklar aldık küçük yakısıklım oldu hepten.. :)) herkesler ıyıdır umarım..
Herkese mucuklar..

Son düzenleme:

yavrim tez zamanda kavuşursunuz inşallah

selam kızlarrrr

salihacım allah kavuştursun canım
biz dışarlardaydık bugünnn , dün de sokaklardaydık hava çok güzeldi klasik sahil sefalarımızdan yaptık :)

Eklentiler

• $IMG_0508.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_0517.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0519.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_0542.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 17
gözde çok tatlısınız ana oğul maşallah

salihacım allah kavuştursun tez zamanda dönsün kocişin
mervecim gözünaydın eşin gelmiş
betüş aslancık güüle güle giysin yazlıklarını inşallah

bu gun kendımı yanlız hıssedeıyorum kımse yok sevgilisinden ayrılmış liselıl kızlar gıbıyım siz olmayınca üzgun mızmızz canım bısey yapmak ıstemıyoo

arkadaşlar ben onu sızın ıçın demıştım kkde kımse yoktu bugun oyuzden
merve yanlış anlamışsın sanırım aslıda arkasından takıp etmiş orda yazıyo zaten
siz olmayınca diye o kısmı görmedınız heraldeee

ıyi geceler şekerler:)
Gözdecim maşallah size çok güzel çıkmışınız gözlüklerde pek yakışmış yakışıklıya
Bizde bütün gün gezdik bugün hava harikaydı sahil dolup taşıyordu..Birde bugün oğluma baston araba aldık yaz geldi malum büyük araba çok zor oluyordu.Çok rahatmış valla o kadar hafifki inanılmaz rahat ettik..
Yarın sabah kısmetse bizde yola çıkıyoruz 5 günlük bir tatil için:sm_cool:
Çok mutluyum bütün kış bugünü bekledim valla:)Bol bol denize giricem güneşlenicem inşallah:)Oğlumla ilk tatilim olucak umarım çok güzel bir tatil olur bakalım gelince anlatırım:)
Cuma günü dönücez.Fotoğraflarımızı bekleyin:)
Kendinize iyi bakın...
Hepinizi öpüyorum sevgilera.s.

ohhh ohhhh:dance:
bol bol eğlenin anne oğul canım
pilajda dikkat et boncuğa
gören yer valla o tombişkoyu

mevlüdecim sen kkda yalnızım yazmıştın bende evde yalnızlıgımdan dert yandım. aman hava çok güzeldi ama biz ogluşumla birlikte eve tıkılıp kaldık babamız sagolsun kendi arkadaşlarıyla oldugu için. aklıma geldikçe çıldıracagım

duygucum güle güle iyi tatiller bizim içinde gir denize,eglen peki nereye gitmeye karar verdiniz canımcım. bizde sizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın Egemide bol bol öp canım benim.
Gözdecim maşallah ogluşunda sende çok güzel çıkmışsınız.

herkesler yatmış bende ütümü yaptım etrafı topladım bulaşık mak. temizleri yerleştirdim. vee artık yatma zamanı herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.

herkese günaydın kızım artık kahvaltı yapmak istemiyo biraz peynir yiyo sadece başka bişey istemiyo ne yumurta ne de başka bişey pekmezi de kaşıkla zorla veriyorum siz ne yapıyosunuz

herkeslere günaydın kızlarrr 53 kilo oldummmm. kaldı 3 kg, ve artık göbeğimde yok gibi bişey onuda platesle halledeceğim inşallah. ben x tra jelin faydasını gördüm karın kısmımda haberiniz olsun, elma kromda iştahımı azalttı.

günaydınnnn...
ayten nasıl başardın aferin ya maşallah sanaa...
gözdecim resimleriniz harika gözlükler acayip yakışmış maşallah denize...bizde dün beykozdan yeniköye geçtik vapurlaaa tunahan delirdi illa denize bakacakkk...bir iki de ben koyayım bari resimmm

kutlarım aytennn
darısı başıma artık ne diyim :)
elma krom mu kullanıyosun sen ? artık hiç emzirmiyo musun ,emzirirken içilmiyo diye okumuştum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…