Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten x-tra jeli kaça aldın kız
yararı oldumu gerçekten
başka kullanan varmı tanıdığın fayda görmüşlermi
iyi bişiyse bende alayım

canım bende madelanın swing markası vardı ama ben onu yakın bir arkadaşıma verdim, ama elektrikli, bende juplo marka var ben çalıştığım için bana yeterli gelmediği için swing almıştım bide çok randumanlı çalışmıyodu göğüs ucunu çok çekiyodu istersen sana göndereblrim ücrete gerek yok canım.

aytencim süpersinn canım nasıl verdin güzelim gözdeninde dedigi gibi elma krom içebilirmiyizki süt verirken. bide x tra jeli de ne ilk defa duyuyorum nerde satılır ne kadardır fiyatı.
deryacım maşallah anne ogul çok güzel çıkmışsınız.

herkese günaydınn. güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum hastalıksız,saglıklı ve mutlu.

oyyyyyyy deryaaa ben onun dize kadar gelen çoraplarının içindeki baldırları budları ne bulursam yerim yaaa maşallaaahh kuzuyaa, bize dün denize gittik ayaklarını soktuk çıkardık çok sevdi, havalar biraz daha ısınsın her pazar götürücem inşallah.

ben elma kromu ve x tra jeli furkan eczanesinden aldım kıslar ama emzirirken kullanmadım o yüzden doktorunuza sorun hem jeli hem hapı, eğer kullanılması yask ise sütten kestikten sonra kullanırsınız, ama ben sabahları ebru şallı ile plates yapmaya başladım 3 günde o bile fark etti, topun üztünde dans ediyorum :bbo:

kızlar dün tunahana boynerden de mayo baktım çok şirinlerdi ama 2 yaştan başlıyormuş mayolar yaa çok hoşuma gitmişti...huggies in mayo bezleri vardı dimi

huggies mayobezi ben de arastirdim. haftaya tatile gidiyoruz attim cantaya simdiden, içime sindi cunku. şöyleymiş, icerden disari, disardan iceri su sızdırmıyormus. yani bezi baglayip uzerine mayo giydirmek gibi hic diil, o biraz sacma olur. mayobezcok pratik aslinda. bakalim..
:uhm:

anii ben yeni gördüm denizoyu artist bu çocuk yaaa yiycem ben bunları yaa maşallahhhhhh, biz foto çekemedik yaaa pili bitmiş makinanınnn çekseydim bende koyardım. kismet haftaya inşallah.

tv8de dedin degilmi canım sabah 6daydı degilmi sadece hafta içlerimi var yoksa her zaman varmı.
bende okula gidip geldim 1 dersim vardı. şimdide tontişimin uyumasını bekliyorumki temizlik yapacagım. artık yanından hiç ayrılamıyorum bir yerlere çıkıyor tutunuyor sonra destek yok birşey yok düşecek diye çok korkuyorum.

altan benim ikiz kardeşimin ismi, teşekürler altancım. bu arada altana kıs arıyoruz haberinzi olsun, kendisi sınıf öğrtmedinidri ve 8 tane adana burması annem tarafından hazır edilmiştir duyurulur. bana vallaa adana buramasıı takan olmadı 5 tane ince bilezik taktılar o kadar bedavaya gittik yav -tatlicadiarzu-

evet canım tv 8 de sabaları 615 te birde 10 damı ney var 45 dk mı ne sürüyor oturt ozan egeyi yanına yap vallahi benimki bana saf saf bakıyo napıyo annem diye. koca plates topunu ağzıma nasıl sokabilrim diye hesap yapıyo hattaa ağzını açıp topaa yapışıyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…