- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.941
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
ayten x-tra jeli kaça aldın kız
yararı oldumu gerçekten
başka kullanan varmı tanıdığın fayda görmüşlermi
iyi bişiyse bende alayım
kutlarım aytennn
darısı başıma artık ne diyim :)
elma krom mu kullanıyosun sen ? artık hiç emzirmiyo musun ,emzirirken içilmiyo diye okumuştum da
aytencim süpersinn canım nasıl verdin güzelim gözdeninde dedigi gibi elma krom içebilirmiyizki süt verirken. bide x tra jeli de ne ilk defa duyuyorum nerde satılır ne kadardır fiyatı.herkeslere günaydın kızlarrr 53 kilo oldummmm. kaldı 3 kg, ve artık göbeğimde yok gibi bişey onuda platesle halledeceğim inşallah. ben x tra jelin faydasını gördüm karın kısmımda haberiniz olsun, elma kromda iştahımı azalttı.
deryacım maşallah anne ogul çok güzel çıkmışsınız.
kızlar dün tunahana boynerden de mayo baktım çok şirinlerdi ama 2 yaştan başlıyormuş mayolar yaa çok hoşuma gitmişti...huggies in mayo bezleri vardı dimi
ben elma kromu ve x tra jeli furkan eczanesinden aldım kıslar ama emzirirken kullanmadım o yüzden doktorunuza sorun hem jeli hem hapı, eğer kullanılması yask ise sütten kestikten sonra kullanırsınız, ama ben sabahları ebru şallı ile plates yapmaya başladım 3 günde o bile fark etti, topun üztünde dans ediyorum :bbo:
tv8de dedin degilmi canım sabah 6daydı degilmi sadece hafta içlerimi var yoksa her zaman varmı.
bende okula gidip geldim 1 dersim vardı. şimdide tontişimin uyumasını bekliyorumki temizlik yapacagım. artık yanından hiç ayrılamıyorum bir yerlere çıkıyor tutunuyor sonra destek yok birşey yok düşecek diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?