Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlar herkese

Edacım çok geçmiş olsun bora çabucak atlatır inşallah
anam kuzuların resimleri konmuş hepsinden bir ısırık alabilirmiyim çok tatlılar
eytencim tebrik ediyorum çok azimlisin istediğin kiloya ulaştın bişey kalmadı

kimsecikler yok yinee ben yazayım barii
zeynep 3 gündür çok huysuz hafif ateşi var herşeye ağlıyor geceleri 100 sefer uyanıyor burnu akıyor hafif öksürüyor diştendir diyorum ama doktora götürelim dedik annem götürdü bugün aptal doktorumuz adam gibi muayne etmemiş yemeğe çıkıcam yukarda bekliyorlar demiş sadece bir iki güne dişleri çıkar başka birşeyi yok demiş ne boyuna ne kilosuna nede ateşine bakmış çocuğun bir ayı geçti kontrolede götürmemiştim ayy nasıl sinir oldum bir daha götürmiycem o doktora yarın için devlet hastanesinden randevu aldım oraya götürücem.

ya kızlar şu mayo işini napıcazz?ayten sen napmayı düşünüyosun nasıl sokucaz bunları denize umutun aldığı çok hoşuma gitmişti ama kalmamışşş yaa...gözde dayanamadım sonunda bende az önce tunahan için gözlük sipariş ettim 33 dü değil mi kiraz bebede...alamayacaktım ama dün farkettim ki baya gözlerini alıyo güneş aldım bende...sandalatte aldım hafta sonu muya 19 numara 20 liraya aldım valla bizimkinin ayakları 18 di birazcık büyük aldım

ay naimecim bunu yapan özel hastanenin doktorumu öküz dicem kusura bakmayın....geçmiş olsun canım

Sorma canım yaa özel hastane doktoru birde bende diyorum öküzz

tunahanın gözlüklü resimlerini bekleriz sandaletlerini hepsini güle güle giysin

günaydın kızlar derya kız maşallah çok sevımlı senınkı nasıl tutmuşda bakıyodenıze yerım ben onu yerr
ay bası turkıyeye gelıyorum eşim aksam öle dedı sonrada annemlerle memlekete gıtcez düğünler var bırazda sitres atarım gelıncede ne olcak bılmıyorummmm..........

selam kızlarr,tatile gitmekten vazgeçtim,hem romatizmalarım zorluyor,hem domuz gribinden korkuyorum hemde eve almak istediğim yeni şeyler var.mertte seneye biraz daha büyümüş olur,daha rahat ederim..şu an böyle diyorum ama havalar ısınınca canım gitmek isteyebilir,eşim bana bırakıyo sen bilirsin diyo..bakalım...

canım yerız tabıkı neden olmasın ayın20 sınde
gidiyoruz
naime hakkaten öküzmüş bu dr para almaya gelınca herkesden önce koşarlarrr öküzlerr

emelcim valla bende antalyaya gitmekten vazgeçtim biz ağustos başı ancak gidebilirz o zaman da çok sıcak ve otel fiyatlarının da en uç olduğu zamanlar o nedenle vazgeçtim giderim ağvaya yeşilçay tatil köyüne kalırım üç gün yeter bana mis gibi...tabii antalyaya gidebilseydim aytencimi görecekim ama napaakkk

ben mayo almıycam canım yaaa kaka falan yaparsaaa diye korkuyorum, bez alıcam bu sene.

senağlamasenağlamasenağlama

naime geçmiş olsun canım yaa, böyle doktormu olur yaa bebek buu yaaa ya ciddi bişeyse dimi nasıl riske alırlar yaaa, tatlı kuzuya mavi boncuk tak.

derya hıdıv kasrına da gıdebılırız hem çocuklar sıcaktan bunalmaz hemde bızde rahat ederız şeker olmaz mı o gun bı gelsın bakarızz
beykoz korosuda olur ama ben pek bılmem orayıı

aten bende bı ıkıtane mayo baktım dallı gullu ne o öle bıaz erkeksı olsun ben öle dallı gullu seylerı sevmem pek ya sade olacak yada karelıı erkegede yakışmazkı o mayolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…