- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.961
gözde ev adresini bana mail atabilirmsin canım.
attım canikom mynet ine
... napcan kız adresimii
ay naimecim bunu yapan özel hastanenin doktorumu öküz dicem kusura bakmayın....geçmiş olsun canım
ya kızlar şu mayo işini napıcazz?ayten sen napmayı düşünüyosun nasıl sokucaz bunları denize umutun aldığı çok hoşuma gitmişti ama kalmamışşş yaa...gözde dayanamadım sonunda bende az önce tunahan için gözlük sipariş ettim 33 dü değil mi kiraz bebede...alamayacaktım ama dün farkettim ki baya gözlerini alıyo güneş aldım bende...sandalatte aldım hafta sonu muya 19 numara 20 liraya aldım valla bizimkinin ayakları 18 di birazcık büyük aldım
ya kızlar şu mayo işini napıcazz?ayten sen napmayı düşünüyosun nasıl sokucaz bunları denize umutun aldığı çok hoşuma gitmişti ama kalmamışşş yaa...gözde dayanamadım sonunda bende az önce tunahan için gözlük sipariş ettim 33 dü değil mi kiraz bebede...alamayacaktım ama dün farkettim ki baya gözlerini alıyo güneş aldım bende...sandalatte aldım hafta sonu muya 19 numara 20 liraya aldım valla bizimkinin ayakları 18 di birazcık büyük aldım
emelcim valla bende antalyaya gitmekten vazgeçtim biz ağustos başı ancak gidebilirz o zaman da çok sıcak ve otel fiyatlarının da en uç olduğu zamanlar o nedenle vazgeçtim giderim ağvaya yeşilçay tatil köyüne kalırım üç gün yeter bana mis gibi...tabii antalyaya gidebilseydim aytencimi görecekim ama napaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?