- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.981
ben mayo almıycam canım yaaa kaka falan yaparsaaa diye korkuyorum, bez alıcam bu sene.
naime geçmiş olsun canım yaa, böyle doktormu olur yaa bebek buu yaaa ya ciddi bişeyse dimi nasıl riske alırlar yaaa, tatlı kuzuya mavi boncuk tak.
ben şimdi sipariş verdim huggies little swimmers :)
evde bi tane de slip mayo var , onlarla idare ederiz biz bu sene
dayanamadım bi sürü şey aldım walla gene nolcak benim bu halim bilmiyorum
şapka , tenteli simit , güneş kremi , mayo :) tatil hazırlıkları başlasınnnnn :)
hicran canım ınşallah sonuçlarda iyi çıkar sıcaksa ondan uyumuyodur benımkıde mız mız ama bılmem nıye anlayamadım uyumadı daa
gözdecim hangi boyunu aldın
hicrancım inşallah düzelmiştirrr...ya bu bebişler havalardan sebep herhalde uyumuyorlar bizimki de bugün daha yeni uyumuş sabahtan berii akılları dışarda mı ne
hicrancım inşllah Ceylinimiz düzelmiştir güzelim sonuçlarınız iyi çıkar inşllah.
arkadaşlar sürekli sizleri takip ediyorum birşey soracagım sizler internetten alışveriş yapıyorsunuz ödemesini kredi kartıyla internet üzerinden mi yapıyorsunuz yoksa eve teslimde ödemek koşuluylamı yapıyorsunuz. peki güvenlimi nasıl yapıyorsunuz bir sorun çıktımı şimdiye kadar yada çıkabilme ihtimali varmı.
hicrancım inşllah Ceylinimiz düzelmiştir güzelim sonuçlarınız iyi çıkar inşllah.
arkadaşlar sürekli sizleri takip ediyorum birşey soracagım sizler internetten alışveriş yapıyorsunuz ödemesini kredi kartıyla internet üzerinden mi yapıyorsunuz yoksa eve teslimde ödemek koşuluylamı yapıyorsunuz. peki güvenlimi nasıl yapıyorsunuz bir sorun çıktımı şimdiye kadar yada çıkabilme ihtimali varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?