Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben mayo almıycam canım yaaa kaka falan yaparsaaa diye korkuyorum, bez alıcam bu sene.

ben şimdi sipariş verdim huggies little swimmers :)
evde bi tane de slip mayo var , onlarla idare ederiz biz bu sene
dayanamadım bi sürü şey aldım walla gene nolcak benim bu halim bilmiyorum
şapka , tenteli simit , güneş kremi , mayo :) tatil hazırlıkları başlasınnnnn :)

naime geçmiş olsun canım yaa, böyle doktormu olur yaa bebek buu yaaa ya ciddi bişeyse dimi nasıl riske alırlar yaaa, tatlı kuzuya mavi boncuk tak.

iyi doktor gerçekten şans işi herşeyi dişe bağlıyorlar zaten yaşlı bir doktor diye fazla istemiyordum buda son oldu yarın devlet hast. memnun kalırsam oraya devam edicem bakalım

ayyyy gözdeee aytennn çok heyecaanlanıyom bendeee:)o zaman bende huggıes alayım bim marketlerde var kızlar hemde uygun olur aynısı ne de olsaa...bende sebamed krem aldım gözlük şapka sandalaetttt aayyyy yandık biz yandık kendime bşii alırken bin kere düşünüyom vallaa:):)

mevlüde beykoz korusu ayağımın dibii ben bilirim oraları hem de güsell sen gel de hayırlısıyla buluşuruzz belki gelmek isteyen başka arkadaşlar da lur ne güsel olurrr:)

gözde benım aldıklarımı görsen sısme havuz kolluk koltuk seklınde sımıtlerden hemde 2 tane almışım şimdi annemın evınde duruyo öle eşimde dıyo kı ya bız kredı kartıyla ne aldık kı gene fatura gelmişş dıyooo bende ben aldım bişeyler ıste dıyomm harca guzelım harca nasılsa kazanan var dıyoo
:roflol::roflol:
allahtan eşim harcamama karışmaz bı gunde kredı kartının lımıtını tuketsem genede demez ne aldın dıyee

selam millett ben gene arazideydim malumm ama fırsat olmuyor bu ara gerçekten ev di kızlardı bir yandan anama gidip geliyom işte öle ceylin sabahtan beri uyumadı hiç mır mır mır başım ağrıyor resmen migrenim tuttu ilaç aldım şimcik inşallah geçer zilliyi yeni uyutum bakalım ne kadar uyuyacak .
cumartesi dr gittik kontrolü vardı ceylinin dr herşey normal dedi kilosu boyu artmış biraz işte ve önümüzdeki ayın 17.sinde sintigrafi filmi tekrar çekilecek sonuca göre ilaç dozlarımız azaltılacak yada kesilecek inşallah düzelme vardır da şu ilaçlardan kurtuluruz gerçi kusmalar azaldı ama ilacı unutuğumuzda yada dışarı çıktıımızda bazen veremiyoum saati kaçıyor işte unutkanlık malum ozaman da kusmaya başlıyor ama bakalım ne sonuç çıkacak eee sizler nasılsınız

ee sizinki tatile çıkacak yakındaa lazım hepsi, ayy nasıl mutlu olurlar şimdi suda bunlar, bide tuzlu su falan yutarlarrrr :roflol:

hicrancım inşallah düzelmiştirrr...ya bu bebişler havalardan sebep herhalde uyumuyorlar bizimki de bugün daha yeni uyumuş sabahtan berii akılları dışarda mı ne

hicrancım inşllah Ceylinimiz düzelmiştir güzelim sonuçlarınız iyi çıkar inşllah.
arkadaşlar sürekli sizleri takip ediyorum birşey soracagım sizler internetten alışveriş yapıyorsunuz ödemesini kredi kartıyla internet üzerinden mi yapıyorsunuz yoksa eve teslimde ödemek koşuluylamı yapıyorsunuz. peki güvenlimi nasıl yapıyorsunuz bir sorun çıktımı şimdiye kadar yada çıkabilme ihtimali varmı.

aslıcım bennn çok defa yaptım kredi kartı ile çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım öyle bişi yapamazlar zaten bütün herşeylerini kaybederle

aslı benım esım hıç hoşlanmıyo yaa netten kredı kartıyla almaya yada tlfla almaya yanı kopyalarlar falan dıyo ya kapıda teslım aldım bı kaçkez bazen de alınması gerekıyo uçak bıletı falan alınca kolay oluyo herzamanda acenteye gıdemıyo ya ınsan...

hicran canım ınşallah sonuçlarda iyi çıkar sıcaksa ondan uyumuyodur benımkıde mız mız ama bılmem nıye anlayamadım uyumadı daa

sağol canım inşallah .ama zilli resmen huy değişiyor hergün ve bugün de huysuzluğun doruğunda uyandı az önce gene uyumadı kuş uykusuna yatıyor benim kız neyseki ablası okuldan geldi onla iyi anlaşıyor biraz duruluyor onun yanında çok seviyor ablayı maşallah bizim de ev öle çok sıcak olmuyor genelde canım yazın serin sayılır sadece hazirandan sonra biiraz sıcak oluyor normalde geçen sene hamileyken klima ile rahatlamıştım iyiki almışım zamanında eve ama benim balkon sabah 12 ye kadar akşam 5 ten sonra klima gibi zaten hatta üzerine hırka falan alman gerekiyor yazın düşün o yönden iyiyiz anacım ama klimayı da çalıştıramamm çocuk yüzünden gündüz artık yapıcez bişiiler

hicrancım inşallah düzelmiştirrr...ya bu bebişler havalardan sebep herhalde uyumuyorlar bizimki de bugün daha yeni uyumuş sabahtan berii akılları dışarda mı ne

olabilir valla dışarı alıştılar tabi. hava güzel olunca bide ben çok sık çıkıyorum arada öle oluyor mecburen ve camdan bakınca bile gülüyor zilli valla

canım ben uzun zamandır internetten alışveriş yapıyorum.
güvenilir sitelerden yaptıktan sonra bir problem çıkacağını sanmam .

aslıcım ben yapıyorum arada ama sanal kartım var ona limit tanıyon kendin önce sonra alışverişi yapıyon yada teslimde ödeme seçebilirsin eğer öle bir şartı varsa o daha güzel tabii ama taksitle alacaksan bazen teslimde yapmayabiliyorlar ben şimdiye kadar sorun yaşamadım ama normal kartınla kullanma derim nolur nolmaz casus yazılımlar vss artık her türlü kart şifrelerini alabiliyorlar çünki o nedenle yapma derim benim arkadaşın kartı 15.000 limitliydi bir akşam bi mesaj geldi bankadan bilmem ne kadar alışveriş yapıldı diye bir baktı internetten kontör alınmış bir sürü bir kontör sitesinden ve mahkeme ile bile ispat edemedi bu durumu çünki şifre ile işlem yapılmıştı o da çok internetten alışveriş yapardı kartı ile ama sanal kartta böle bir sorun olmuyor limitini kendin belirliyon hemde istediğin saatte ama pc ye de mutlaka bu tarz olayları engellemek için yazılım yükle virüs prgları casus vss prg lar için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…