- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.001
[B][COLOR="SeaGreen"]kızlar şunun...kim yaww şeker şeyyy bunlar valla çok şekerrr
Benİm kızı geÇen hafta bende dr. GÖtÜrdÜm yemek yemedİĞİ İÇİn dİŞten olabİlİr ama dİŞ gÖrÜnmÜyor dedİ. İdrar veİdrar kÜltÜrÜ İstedİ.kızın 2 dİŞİ Çıktı.bu dr. Lar bazen hİÇ anlamıyolar.buarada 7,650 olmuŞ benİm Çİroz.
bu doktorlarda şaşarıdı hakkaten :1shok:
hayırlı olsun incileriniz
teşekkür ederim sağol 3. ayda başladı ağzının suları akmaya ısırmaya erken çıkacak diye korkmuştuk.
kimsecikler yok yinee ben yazayım barii
zeynep 3 gündür çok huysuz hafif ateşi var herşeye ağlıyor geceleri 100 sefer uyanıyor burnu akıyor hafif öksürüyor diştendir diyorum ama doktora götürelim dedik annem götürdü bugün aptal doktorumuz adam gibi muayne etmemiş yemeğe çıkıcam yukarda bekliyorlar demiş sadece bir iki güne dişleri çıkar başka birşeyi yok demiş ne boyuna ne kilosuna nede ateşine bakmış çocuğun bir ayı geçti kontrolede götürmemiştim ayy nasıl sinir oldum bir daha götürmiycem o doktora yarın için devlet hastanesinden randevu aldım oraya götürücem.
bebeğimim üstten bir dişi göründü:))
çok şükür bu konudada bi sıkıntımız olmadı..
diğer dişlerde olurmu bilmem
bebeğimim üstten bir dişi göründü:))
çok şükür bu konudada bi sıkıntımız olmadı..
diğer dişlerde olurmu bilmem
gözünüz aydın canımm
altlar çıkmış mıydı ?
bizim hala gelen giden yok bekliyoruz bakalım inşallah biz de sorunsuz atlatırız
yaa artık kimse gelmiyoo yaa buralaraaa hepinizin mi işi varr ya((
buraya uğramıyosunuzz hiçç..ben yalnızım zatii ewdee buraya geliyim bari dedm ama buranın hiç havası yooksenağlama
hepmi tatile çıktınız yaww daha mayıstayız yaa erken değilmiii??ee tabi ankaranın serinliğini yaşayınca heryer öle gibi geliyoo...bizee..hadiii toplaşınn bakiimm alkisalkisalkis
anaaa kıss çıkmayan çokmuşş ben çıktı sanıyodum çoğumuzun bebişininn hayy maşşallah kuzulara...bizimde çıkmadı dişlerimiz
ben ankarada okudum canım üniversiteyi
ahhh ankara ahh çok seviyorum ankarayı
keşke istanbul yerine ankarada otursam
slm kızlar bi sürü misafirim vardı yeni gittiler şimdi de bi sürü bulaşık var yerleşcek mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?