Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay benımkıde kapının oraya gıdıyo yuruteçle bıtepınıyo görsenız hergunde çıkarmaya çalışlıyorum ama çok sıcak hava tam ben cıkıyorum eşim gelıyo eve malum acıkıyoo

ben gittim kızı yedireyim yemek saatimiz geldi zaten bas bas bağırınıyor gene anam ne seviyor bu kız bağırmayı yaffffffff anası gibi mikrofon yutmuş gibi ses çıkarıyorrr:roflol::roflol:

Benım kızı geÇen hafta bende dr. GÖtÜrdÜm yemek yemedıĞı ıÇın dıŞten olabılır ama dıŞ gÖrÜnmÜyor dedı. ıdrar veıdrar kÜltÜrÜ ıstedı.kızın 2 dıŞı Çıktı.bu dr. Lar bazen hıÇ anlamıyolar.buarada 7,650 olmuŞ benım Çıroz.

bu doktorlarda şaşarıdı hakkaten :1shok:
hayırlı olsun incileriniz

bende doktoru şikayet etmek için hastaneyi aradım meğer kadın bugün test sonuçlarını almış tiroid kanseri olduğunu öğrenmiş ondan bugün kötüymüş üzüldüm şimdide inşlh düzelir.

ben trabzon işi beşik kullanıyorum. park yatağıda var ama onda uyumuyor alıştıda tahta beşikte sallanmaya bağlanıp sallanmadan uykuya geçemiyor

canım geçmiş olsun

bebeğimim üstten bir dişi göründü:))
çok şükür bu konudada bi sıkıntımız olmadı..
diğer dişlerde olurmu bilmem

yaa artık kimse gelmiyoo yaa buralaraaa hepinizin mi işi varr ya((
buraya uğramıyosunuzz hiçç..ben yalnızım zatii ewdee buraya geliyim bari dedm ama buranın hiç havası yooksenağlama
hepmi tatile çıktınız yaww daha mayıstayız yaa erken değilmiii??ee tabi ankaranın serinliğini yaşayınca heryer öle gibi geliyoo...bizee..hadiii toplaşınn bakiimm alkisalkisalkis

gözünüz aydın canımm
altlar çıkmış mıydı ?
bizim hala gelen giden yok bekliyoruz bakalım inşallah biz de sorunsuz atlatırız

aa sizin kuzunundamı çıkmadııı...nerdeyse üstler gelcek bizde...CADIARZUvay bıdış deniz vayy.. ya resimleriniz harika çıkmış albenili kuzunun ayrı bi havası var karbeyaz şeyyŞeniz

ben ankarada okudum canım üniversiteyi
ahhh ankara ahh çok seviyorum ankarayı
keşke istanbul yerine ankarada otursam

bizimde çıkmadı dişlerimiz
anaaa kıss çıkmayan çokmuşş ben çıktı sanıyodum çoğumuzun bebişininn hayy maşşallah kuzulara...
ben ankarada okudum canım üniversiteyi
ahhh ankara ahh çok seviyorum ankarayı
keşke istanbul yerine ankarada otursam

aa ankradamı okudunnn:1shok: kıss hangi üniversite gazi mii yuksamm ben orda okudum yawriihihoyyyt
ayy burda olsaydınn keşkeem:1hug:tanışırdııkk yaf..bende cook seviyorum amma gel görki soğuğuu soğuuk yanee..:bbo:.ama yine de başkentt:teytey:

slm kızlar bi sürü misafirim vardı yeni gittiler şimdi de bi sürü bulaşık var yerleşcek mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…