- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.021
gözünüz aydın canımm
altlar çıkmış mıydı ?
bizim hala gelen giden yok bekliyoruz bakalım inşallah biz de sorunsuz atlatırız
anaaa kıss çıkmayan çokmuşş ben çıktı sanıyodum çoğumuzun bebişininn hayy maşşallah kuzulara...
aa ankradamı okudunnn:1shok: kıss hangi üniversite gazi mii yuksamm ben orda okudum yawriihihoyyyt
ayy burda olsaydınn keşkeem:1hug:tanışırdııkk yaf..bende cook seviyorum amma gel görki soğuğuu soğuuk yanee..:bbo:.ama yine de başkentt:teytey:
evet canım gazi üniv.
beştepedeydi bizim yurt
mehmet akif kız öğrenci yurdu
karanfil sokak, sakarya cad. ne çok gezerdik oraları
çok özledimmmm
Lan ne biçim dünürsün sen haber vermiyor bi de isteyen arkadaşlar diye yabancı yabancı konuşuyor yapın bi organizasyon da geliriz bizde zaar.:mymeka:..Çocuklar da tanışır kaynaşır aaaaaaa:sm_cool:mevlüde beykoz korusu ayağımın dibii ben bilirim oraları hem de güsell sen gel de hayırlısıyla buluşuruzz belki gelmek isteyen başka arkadaşlar da lur ne güsel olurrr:)
Bizim Ayça sezonu çoktan açtı bile alkisalkisalkiscanım biz kafasını sokmadık çok ben elimle kafasını ve yüzünü ıslattım sadece yoksa su yutarlar tabiki.Aman çok dikkat etmek lazım balık gibi kaygan oluyorlar suyun içinde.ee sizinki tatile çıkacak yakındaa lazım hepsi, ayy nasıl mutlu olurlar şimdi suda bunlar, bide tuzlu su falan yutarlarrrr :roflol:
bebeğimim üstten bir dişi göründü:))
çok şükür bu konudada bi sıkıntımız olmadı..
diğer dişlerde olurmu bilmem
gul kısss benımde doğum anılarım geldı aklıma oğluşumu kuvezde ilk gördugum an ertesı gun kadır gecesıydı ve ona bışey olmasın dıye ne kadar dua etmiştimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?