Doğum yapmış olan anneler buraya....

nostalji

Bal kızım Ayçam doğdu... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşlarım,9 ayı beraber paylaştık ve ben mutlu sona ulaştım darısı hala bekleyen arkadaşlarımın başına diyerek hikayeme başlıyorum....

Biliyorsunuz ben 8 eylülde muayeneye gidecektim eşimi bekliyordum,muayeneye gittik doktorum ilk defa çatıma baktı ve "hiç hiç hiç açılma yok,hayret"dedi...Zaten ben 39. haftadaydım,doktorum illa normal doğum istiyorsun ama en fazla 1 hafta daha bekleyebiliriz zaten çok açılacağını sanmıyorum dedi suyun da azalmış dedi ben riske atmak istemiyorum dedi...Normal doğumu çook istiyordum biliyorsunuz.Neyse E doktor riske atmak istemiyorum hemen yarın seni sezeryana alalım deyince ben yok illa normal doğum istiyorum riske atarım diyemedim elbette...Ama bu karara eşim de ben de şok olduk,ben herşey normal görünüyor git sancını bekle gibi bişey diyecek diye tahmmin ediyordum...

Ertesi gün 9/9/2008'de saat 10da hastaneye gittik beni saat 1'de ameliyathaneye aldılar,belden aşağıyı uyuşturdular ve saat 1.26'da meleğimin viyaklarını duydum...Yıkayıp,giydirip benim ameliyatım devam ederken hemşire getirip beni öptürdüBenden önce onu çıkardılar babsının kollarına vermişler.Çıktığımda avaz avaz bağırıyordu...
Ben sorunsuz hemen emzirmeye başladım sütüm az da olsa hemen gelmişti,şimdi daha da iyi geliyor ilk 2 gün mama takviyesi de yaptık ama şimdi sadece sütüm yetiyor..

İlk 2 gece dayanılmaz ağrılarım oldu,gözüm bebeğimi bile görmedi,emziremedim bile,ama bugün daha iyiyim zamanla inşallah tüm ağrılarım geçecek.Sezeryan hiç de kolay değilmiş.....Ama anne olmak bambaşka ve müthiş bir duygu,her acıya değiyor,darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına...

Bebeklerimizi de burda paylaşımlarımıza devam ederek büyütelim inşallah...Desteklerinizden dolayı çoook teşekkür ederim..Böyle bir gruba dahil olmak çok güzel.Ben sizi çok sevdim Eylül 2008 anneleri.
Bu da Balımın ilk resimlerinden biri

tşk ederim canlarımm. hicrancım benimde sanal kartım var olmazsa senin dedigin gibi yapabilirim ama maaşı beklemem lazım
yeni dişleri çıkan bebişlerimize incileriniz hayırlı olsun.
mevlüdecim benim tontişte aynen uyuyor yatarken resmen şekilden şekile giriyorlar.
fatmacım kolay gelsin güzelim. bende bugün temizlik yapayım derken misafirim geldi çok oturmadı o gittikten sonra ogluşumda uyudu sagolsun temizligimi bitirdim tontiş uyandıktan sonrada birlikte yemek yaptık işler bitti çok şükür dün gecede ütülerimi bitirdim ohh iki üç gün rahatım. şakkıdı

evet canım gazi üniv.
beştepedeydi bizim yurt
mehmet akif kız öğrenci yurdu
karanfil sokak, sakarya cad. ne çok gezerdik oraları
çok özledimmmm

evet canım gazi üniv.
beştepedeydi bizim yurt
mehmet akif kız öğrenci yurdu
karanfil sokak, sakarya cad. ne çok gezerdik oraları
çok özledimmmm

anaaam kıss aynı okul mezunuyuz..kaydirigubbakcemile5.ayyy bende okulumu özlerim kafam eserse çıkar giderim..benimki mesleki eğitim fakültesiydi.o yurduda duydum..ayy o metro durakları cafeler... banklarda oturmalar..boş derslerrr...kopyalarr..hocalarım hepsini ösledimmm ya zaman geriye gelse keşkee daha dolu yaşardım...:dance:
heleki o kızılaydediğin gibi karanfilo çicekçilerin olduğu sokak.cafelerde oturup laklak yapardık...off offff aklıma geldi şimdi eski günler gerçi alışverişe falan çıkarım kızılaya ama artık tat dökmüyo eskisi kadar...

ay kıs gel ankara beraber gezek kızılayda felann

gul kısss benımde doğum anılarım geldı aklıma oğluşumu kuvezde ilk gördugum an ertesı gun kadır gecesıydı ve ona bışey olmasın dıye ne kadar dua etmiştimmmm

mevlüde beykoz korusu ayağımın dibii ben bilirim oraları hem de güsell sen gel de hayırlısıyla buluşuruzz belki gelmek isteyen başka arkadaşlar da lur ne güsel olurrr:)
Lan ne biçim dünürsün sen haber vermiyor bi de isteyen arkadaşlar diye yabancı yabancı konuşuyor yapın bi organizasyon da geliriz bizde zaar.:mymeka:..Çocuklar da tanışır kaynaşır aaaaaaa:sm_cool:

ee sizinki tatile çıkacak yakındaa lazım hepsi, ayy nasıl mutlu olurlar şimdi suda bunlar, bide tuzlu su falan yutarlarrrr :roflol:
Bizim Ayça sezonu çoktan açtı bile alkisalkisalkiscanım biz kafasını sokmadık çok ben elimle kafasını ve yüzünü ıslattım sadece yoksa su yutarlar tabiki.Aman çok dikkat etmek lazım balık gibi kaygan oluyorlar suyun içinde.

bebeğimim üstten bir dişi göründü:))
çok şükür bu konudada bi sıkıntımız olmadı..
diğer dişlerde olurmu bilmem

Hayırlı olsun şekeriiimmmmm:1hug:
Darısı başımıza Ayçoşun hiç dişi yokgamyoncuiremsu

gul kısss benımde doğum anılarım geldı aklıma oğluşumu kuvezde ilk gördugum an ertesı gun kadır gecesıydı ve ona bışey olmasın dıye ne kadar dua etmiştimmmm

Ben de bazen Ayçaya sen nasıl büyüdün de emekliyosun şu kadarcıktın daha diyorum annanem biz de ohoooo daha gelin olduğunu anne olduğunu görecen o zaman ne diyecen sen diyor,zaman ne kadar çabuk geçiyor bu günlerim daha yavaş aksın istiyorum ben.:asigim:

Kızlar Betülümüz normal doğumla oğlunla kavuştuuu:sm_cool:sırnaşık şey
Bebeğini emziriyormuş:sm_cool:sırnaşık şey
ıkiside gayet iyilersırnaşık şey:dance:sırnaşık şey

Bu arada bende cumartesi günü normal doğumla bebeğime kavuştum.
Doğum hikayemi dikişlerim ve basurum iyi olunca yazıcam

:1hug:a.s.

ifadeler hala seviniyorlar diğer topikte delikafadulden

Son düzenleme:
karçiçek
teşekkür ettim bitanem işin kötüsüsü bide sersem gibiyim uykusuzluktan sağa dön sola dön uyuyamıyo insan...
dediğin gibi şuan zaten ekmek arası peynir atıştırıyorm biraz bastırıyo
ewet kısa sürede olsa özlem gidercem bebişimle ben 15 günde birultrasona gir
iyorum özele gidiyorm.. inşallah kısa zamanda sende görürsün tatlım
senin bebişte iyi dimi güzelim

betül
canım yaa bende verıyorum mecbur ama cok sık emzırmekte gaz yapıyormus ne yapacagımı anlamadım valla.. cok huysuz degıl ama elını agzına atıyor cork cork agzını acıp aranıyor saate bır bakıyorum daha 1 saat ya olmus ya olmamıs..
ama uyudugunda oyle degıl 2-3 saat aralıklarla uyanıyor sabaha karsı harıc.. 15-20 dk emıyor yıne uyuyor gazı yoksa..
ama uyanık oldugunda yarım saatı gecsın hemen baslıyor yıne aranmaya...
doktora kontrolumuzde soracagım bu kadar sık emzırmek normalmı dıye.. cunku saat bası emse gunde 24 kereye tekabul edıyor yanı hadı uyudugu zamanları cıkar aradan uyanık kaldıgı her saat bası emse yıne fazla..bılmıyorum valla..
onun dısında saglıgımız ıyı cok sukur emıyoruz uyuyoruz gaz ve ....ruz afedersın
tüm bebeklerın ortak ozellıgı ıste..

papatyam
benim kızda tuhaf sesler çıkarıyor birde bazen sanki arabalar hani gaza basarya iiiiiiiiiuuuuugghhhttt diye bi ses çıkar ondan çıkarıyor nefes alamıyor sanıp panikliyorum çoğu zamansen şükret seninkinin gaz sancısı maşallah sabaha karşı oluyormuş inşallah geçer benimki tüm gece hem ağlyor gaz dan hem aç kalıyormuş şimdiye kadar sanırım ondan da ağlayıp uyutmadı tüm gece bizi

duygu
kızlar benım bebegım 40 dakıkada bır emmeye baslıyor bazen doymuyormu dıye cok taktım kafayaboyle bırsey yasayan varmı?sutunuz artsın dıye neler yıyorsunuz?bırde goguslerım slıkon takılmıs gıbı sıs gezıyordum sımdı ıkısıde ındı.ıyıce korkmaya basladım acaba sutum azalmayamı basladı dıye?onerılerınızı beklıyorum..

Emelciiim ne güzel nostalji yapmışsın
çok hoşuma gitti..
ıfadeler hala seviniyor haaa,ayy çok güzel yaaa....

Canım benim.a.s.

gülcüm biz gellemedik buşulmalara ya kırgınsınızbizediye düşünüyodum valla heppp....canım inşallah mevlüdegelsin organizasyon yapalım buluşalım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…