Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacımnasıl oldubebiş?

Canımm ishalimiz devam ediyor kusmamız azaldı ama bu virüs iyleşti derken tekrar azabiliyormuş..Birde sıvı aldırmaya çalışıyoruz ama almıyor,sadece anne sütü..
Kaybettiği sıvı kadar sıvı girmiyor vücuda galiba..
Yarın dr.a göstereceğiz..
Bu arada tekrar söylüyorumm bayağı salgınmış dikkat edin kızlar havadan bile temas edebiliyormuş, dr. kontrolüne filan giderken dikkatli olunn..Dışardayken ellerimiz her yere dokunuyor maalesef,mağazalarda rest.larda,para öderken vs.. sonrada bebeğimizi elliyoruz mecburenn..

gülcüm biz gellemedik buşulmalara ya kırgınsınızbizediye düşünüyodum valla heppp....canım inşallah mevlüdegelsin organizasyon yapalım buluşalım inşallahhh
deryacım zaman olarak ne zaman belli mi sanırım degildir. eger bir aksiligimiz olmazsa çünkü gelirim demek istemiyorum organizyon yapılırsa haberim olsun güzelim.
canım benim inşllah iyileşir annesi yenilemesin. ben inanırmısınız evde bile kaç kere el yıkıyorum sayısını bilmiyorum. bir yandanda alışsın diyorum Allah bebişlerimizi korusun.

kimsecikler yokk arkadaşlar yattınızmı..ben evi toparla iişleri bitir duş al derken yeni oturdum hiç ev işi bitmezmi anlamıyorumki. gamyoncuiremsu

mevlüdecimm mahvoldum aglamaktan Allah'ıma binlerce kez şükür herşey için.
herkese iyi geceler,Allah rahatlık versin iyi uykular.

mesleki eğitim fakültesimi benimkide ticaret turizm eğitim fakültesi
yanyanaydı bizim fakülteler biz sonradan gölbaşına taşındık
he valla çok güzel günlerdi

GÜnaydın hanımlar
Çok ÜzÜlÜyorum bÖyleŞeylerı okuyunca ben ılk bebeĞımı daha 12 haftalıkken kÜrtaj ederlerken bısÜrÜ aĞlamıŞtım. Helekı kucaĞımdakını kaybetmeyı hergÜn acı Çekmesını ızlemeyı dÜŞÜnemıyorum bıle allah Çok Çok sabır versın kımseyı evlat acısıyla sınamasın ınŞallah

günaydın arkadaşlarrr....edacım inşallah biran önce iyi olur yaa....aslıcım haber vermez olur muyuz hiç mevlüde gelsin hemen yapıcam planı inşallahh....

ayşenin de bebeği ateşlenmiş....şimdi konuştum tahlil yapacaklarmış ama ishali yokmuş orta kulak iltihabı olabilirmiş...Allahım bebeklerimizi korusun Yarabbim herkse selamı var kızlarr

Canım selam;
bende geçen perşembe işe başladım. Bakamadım o zamandan beri. bide perşembe akşamı bende ishal ve kusmaya yakalandım ve ertesi akşam da eşim öyleydi. Kızım da kusma bi kere oldu ama ishal bi hafta sürdü hatta tepesine kadardı. 3 günden beri reflör mamasına katıp verdim.Daha önce de üşütmüştü onu vermişlerdi.Eşimede aynı ilacı verince doktor aklıma gelip duruya da vermeye başladım. dün bi kere çıkış ishalli , bu sabah da katı olarak doldurmuş sevindim, düzelmiş bari.

Valla bende 2 kilo vermişim kumaktan ishalden
eşimde 4 kilo gitti diyo. Biraz işimize yaradı aslında :)
Allah kimseye hastalık vermesin. Perşembe akşamı işten gelmişim , çocuğumu özlemişim ,valla kolum kalkmıyo , banyodan çıkamıyodum. Acile götürdü o akşam eşim de iğne vurulunca düzeldim Allahtan.
Evet arakadaşlar salgın var,çok dikkatli olun.

nuraycım işe başlamıştın sen işte misin?nasıl gidiyor işteysen?anlat müsaitsen

Derya günaydın. Valla burası çok küçük bi yer. İki makine ile adamlar şirket kurmuş valla. İdari bölümde planlama ile uğraşacam sanırsam. Hepsi gençler ,bbiraz disiplin yok. Ve 12 kişi idari.
düzen olmadığı için de işler de öylesine alelacele gidiyo. Ben bi kızın yanında takılıyom şimdi. Ama kıza diyom ki şunu şöyle yaparsan daha iyi toplarsın. aaa yok ben böyle alıştım diyo. Bakalım nasıl toparlayacaz.
Ben daha önce daha kurumssal bi yerde çalıştığım için benden umutlular. ama oraya göre çok vasat.Bide yanında durduğum kız 15 gün sonra evlenecek, ve 15 gün tatilde. Bakalım o yokken neler yapacaz.
Bugünde gelinlik bakmaya gitti, internet yasak , görmemeleri lazım, şimdi yanımda yokken , sizleri çok özledim bi bakayım dedim.
Akşam da 7de çıkıyolar ya ama servisin kalkması 7.30 eve gelmem 10 dakkalık yol yine 8 oldu, kayınvalidem den duruyu aldık. Çocukcağız bi gördü deli gibi üstüme atlıyo. Emzirdim hemen uyudu, annem benim ya.
Eve gelip bi yıkadım sonra uyuttum ve bende sızdım. Evde bi sürü işim var ama.....
Yazın iyi de kışın ne yapacağım bakalım.... Ufff ya....
Annem gelecek 15 gün sonra inşallah o zaman kendimi daha iyi hissederim. Allahım sen sabır ver, bebeğimi koru, bebeğim beni unutmasın...

Ya kızlar daha bizim de tam çıkmadı. alttan iki tane beyazlık göüküyo ama tam yukarıda diş olarak çıkmadı. Normal mi bu kadar geç kalması ...?
Bide gece emzirirken uyanıyo ağlıyo atıyo kendini geriye doğru, geçen pes ettim koydum yatağa döne döne uyumaya çalıştı ama yüzüstü uyudu. Dişlerimi ağrıyo da öyle yapıyo acaba?

ah nuraycım çalışmak böyle bişi işteee.....neyse hiçbişi önemli değil sağlıktan başkaa onlar hasta olmasında bunlar bişi değil yanında....çok çok geçmiş olsun bi kez daha canım benim..

bizimkinin de bitek alttan ikisi çıktı ama bu aralar huysuzzluğu çok ....birisinden duymuştum bebekler dermiş ki anneciği diş çıkartırken nasıl canımın yandığını bilsen oturup ağlarsın....

günaydın kızlar
nuraycım dişten olabılır ama genelde hep bu arda ters dönuyolar uyurken bizimkını bı görsen bu nasıl uyuyo dersınn.annen geldiğinde rahat edersın en azından için rahat olur canım...
derya kızz buluşma mı var benım nıye haberım yok kaziranın ilk haftası gelıyorum daha eşim bilet almadığı için tarıh söleyemıyorum şimdi ama ayın 5-7 si gibi olur muhtemelen ama bı sorun var 20 sindede annemlerle memlekete gıdıcez düğün var o ara olamazmı yazın herkes bıyerlerde olur buluşma yapamayızz

evet durumumuz az çok bellı oldu eşimın şirketı türkıyede iflasını açıklamış olan eşimın maasına oldu... yazık tabi bizimle birlikte onca insana da yazık ben şimdi türkiyeye gelicem eşimde burdakı eşyalarımızı falan satıp gelıcek ve evimize taşıncaz yenı iş bakıcaz ikimizde bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn....
senağlamasenağlamasenağlama

mevlüdecim inşallah daha iyi bir iş bulur eşin....kıs buluşma sana göre ayarlanıyo zatiii sen gelcen ona göre buluşacaz kızlara da haber verecezzz ...seni bekliyom ben yaniii

Mevlüde hayırlısı olsun canım. İnşallah daha da iyi ve tez zamanda eşin iş bulur. Sende işe başlarsan bıdığa kim bakacak? Buraya ne tarafa geleceksiniz?
Üzme kendini herşeyde vardır bi hayır

merhaba kızlar şöyle bi geçmişi okuyuverdim bebişlerin fotoğrafları yine bi harika ayy büyüyolar yaa.

naime kız sizin dr mi kanser olmuş allah iyilik şifa versin . devlet hastanesinde biz dün rezillik çektik valla utkuya kusması yüzünden ilaçlı film çekilecekti 14 eylüle gün verdiler gülek mi ağlıyak mı biz de şaşırdık kağıtları masaya attık geldik zaten o zamana kadar geçer dedik

mevlüdecim artık geliyosunuz herhalde hayırlısı olsun

tatile gidecek olanlar hadi iyisiniz:teytey::teytey: bol bol gezin resimleri bekliyozzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…