- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.041
edacımnasıl oldubebiş?
deryacım zaman olarak ne zaman belli mi sanırım degildir. eger bir aksiligimiz olmazsa çünkü gelirim demek istemiyorum organizyon yapılırsa haberim olsun güzelim.gülcüm biz gellemedik buşulmalara ya kırgınsınızbizediye düşünüyodum valla heppp....canım inşallah mevlüdegelsin organizasyon yapalım buluşalım inşallahhh
canım benim inşllah iyileşir annesi yenilemesin. ben inanırmısınız evde bile kaç kere el yıkıyorum sayısını bilmiyorum. bir yandanda alışsın diyorum Allah bebişlerimizi korusun.Canımm ishalimiz devam ediyor kusmamız azaldı ama bu virüs iyleşti derken tekrar azabiliyormuş..Birde sıvı aldırmaya çalışıyoruz ama almıyor,sadece anne sütü..
Kaybettiği sıvı kadar sıvı girmiyor vücuda galiba..
Yarın dr.a göstereceğiz..
Bu arada tekrar söylüyorumm bayağı salgınmış dikkat edin kızlar havadan bile temas edebiliyormuş, dr. kontrolüne filan giderken dikkatli olunn..Dışardayken ellerimiz her yere dokunuyor maalesef,mağazalarda rest.larda,para öderken vs.. sonrada bebeğimizi elliyoruz mecburenn..
anaaam kıss aynı okul mezunuyuz..kaydirigubbakcemile5.ayyy bende okulumu özlerim kafam eserse çıkar giderim..benimki mesleki eğitim fakültesiydi.o yurduda duydum..ayy o metro durakları cafeler... banklarda oturmalar..boş derslerrr...kopyalarr..hocalarım hepsini ösledimmm ya zaman geriye gelse keşkee daha dolu yaşardım...:dance:
heleki o kızılaydediğin gibi karanfilo çicekçilerin olduğu sokak.cafelerde oturup laklak yapardık...off offff aklıma geldi şimdieski günler gerçi alışverişe falan çıkarım kızılaya ama artık tat dökmüyo eskisi kadar...
ay kıs gel ankara beraber gezek kızılayda felann
Canımm ishalimiz devam ediyor kusmamız azaldı ama bu virüs iyleşti derken tekrar azabiliyormuş..Birde sıvı aldırmaya çalışıyoruz ama almıyor,sadece anne sütü..
Kaybettiği sıvı kadar sıvı girmiyor vücuda galiba..
Yarın dr.a göstereceğiz..
Bu arada tekrar söylüyorumm bayağı salgınmış dikkat edin kızlar havadan bile temas edebiliyormuş, dr. kontrolüne filan giderken dikkatli olunn..Dışardayken ellerimiz her yere dokunuyor maalesef,mağazalarda rest.larda,para öderken vs.. sonrada bebeğimizi elliyoruz mecburenn..
nuraycım işe başlamıştın sen işte misin?nasıl gidiyor işteysen?anlat müsaitsen
evet durumumuz az çok bellı oldu eşimın şirketı türkıyede iflasını açıklamış olan eşimın maasına oldu... yazık tabi bizimle birlikte onca insana da yazık ben şimdi türkiyeye gelicem eşimde burdakı eşyalarımızı falan satıp gelıcek ve evimize taşıncaz yenı iş bakıcaz ikimizde bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn....
senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?