Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mevlüde hayırlısı olsun canım. İnşallah daha da iyi ve tez zamanda eşin iş bulur. Sende işe başlarsan bıdığa kim bakacak? Buraya ne tarafa geleceksiniz?
Üzme kendini herşeyde vardır bi hayır
bilmıyorum kı nuraycım kim bakcak ya ben çalışıcam yarısını bakıcıya verıcem yada çalışmıycam tam belli değil yani çalışıp çalışmayacagım benım evım istanbulda canım çekmekoyde oraya taşınıcammm........

gözlüğümüz geldi kızlar ben turkuaz istemiştim ama kamuflaj lacivert gönderdiler kalmamış turkuaz aramışlardı bende olsun dedim farketmezzz...ama 3,5 kargo parası verdim haberiniz olsun aa yoktu demeyin alırsanız:::::)

günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

AY KIZLAAAAARRR ZEYTİNİMİN ALTTAN İKİTANE DİŞİ CIKTIIIII:sm_cool:
AY COK MUTLUYUM OGLUMA DİŞ BUGDAYI PARTISI YAPICAM YUPPİİİİİİkaydirigubbakcemile2
DUN GECE BIRAZ HUZURSUZLUGU VARDI ILLE KUCAGIMDA UYUMAK ISTEDI BENDE KIRMADIM AMA SONRADAN AKLIMA GELDI DEDIM DİŞ CIKARTICAK BIZIM ZEYTIN HEMEN FITIL ATTIM GECE RAHAT UYUSUN AGRISI SIZISI OLMASIN DIYE SABAH METAL KASIKLA Bİ TIK TIK YAPIM DEDIM ANAAAMMM BIDE BAKIM IKITANE BEYAZ İNCİİİİİ:dance:

COK SUKUR ISHAL OLMADAN FAZLA AGRI OLMADAN UCUZ ATLATTIK YAVAS YAVAS YUKSELIYO COK SUKUR ...
ŞİMDİ ELINE DOLAPTAN SOGUK SOGUK HABUC VERDIM ONU KEMIRIYOsırnaşık şey
COK RAHATLAR SIZDE OLE YAPIN. BODE BEN CALGEL DIYE BI JEL SURUYORUM OKADAR
BASKA BISEY YAPMAYA GEREK VARMIIIIa.s.

canım alt dişler çıkarken pek sorun olmuyo sanırım ama bizim üst dişler çıkıyo görsen çok huysuz mızmızzz yaa üstler daha zormuşşş....
derya kıss geldımı kaç gunde geldı bende almak ıstıyorum ama alp durdurmazkı onu bakımde sipariş edeyım bende....

off yaa delircem haaa adam gibi bir doktor istiyorum
bugün gittiğimiz doktor enfeksiyon kapmış boğazı kızarmış dedi kızım için yüzünde çıkan kabarcıklar içinde alerji damlası vermiş.dün gittiğimiz doktorun reçetesini göstermiş annem bunu neden verdi başka bir hastalığımı var diye sormuş şimdi gelde hangisine inanacağını bul off yaa klava:

VALLA CNM BENİMDE SENIN GIBI DOKTORDAN YANA ŞANSIM YOKTUM
BENDE DOKTORA FALAN GITMIYORUM COK SORUN CIKMADIKCA KENDI KENDIMIN DOKTORU OLDUM VALLA
HAFIF OKSURSE HEMEN SURUP VERIYORUM ANINDA GECIYO FAZLA ILACADA YONELMIYORUM IHLAMUR REZENE CAYI FALAN DOGAL SEYLERDEN VERIYORUM
HER DOKTOR FARKLI SOYLUYO DEDIGIN GIBI KIME INANACAGIMIZI SASRIDIK BENDE SINIROLDUM AŞI HARICINDE GITMIYORUMÇok üzgünüm çoook

TANGER CNM INSALLAH UST DISTEDE SORUN YASAMAYIZ
BUARADA NE GOZLUGU KIZLAR MERAKETTIM
:ecrin_bebek:

bakımde bende gelınce alayım bari dışarda yurken falan özellıklede arabasında çok gunes gelıyo gözune yatırıncada etrafı göremıyo halıle bende bır bakayım gözlüğee...

derya gözlük için neyazıyo canım göze zarar vermesın bıde ben şimdi netten araştırıyorum sende içindekı kullanma klavuzuna bı baksana canım yaaa

canım yaa bende doktora götürmem hafif durumlarda ama bu sefer ateş falan olunca getirdim ilaçta bir sefer 3 aylıkken kullanmıştık evde hiçbir ilaç yok sadece calpol var ağrı kesici falan bulundurmak lazım ilaç kullanrımak istemesemde :çok üzgünüm:

hoşbuldum deryacım kızlar bebekler için olan çekmece kilitlerinden aldınız mı ben onuru durduramıyorum ya heryeri kurcalıyor bişey değil sabah nerdeyse parmakları sıkışıyordu çekmeceye şimdilik bantladım ama o kilitler den alsammı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…