- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.061
bilmıyorum kı nuraycım kim bakcak ya ben çalışıcam yarısını bakıcıya verıcem yada çalışmıycam tam belli değil yani çalışıp çalışmayacagım benım evım istanbulda canım çekmekoyde oraya taşınıcammm........Mevlüde hayırlısı olsun canım. İnşallah daha da iyi ve tez zamanda eşin iş bulur. Sende işe başlarsan bıdığa kim bakacak? Buraya ne tarafa geleceksiniz?
Üzme kendini herşeyde vardır bi hayır
off yaa delircem haaa adam gibi bir doktor istiyorum
bugün gittiğimiz doktor enfeksiyon kapmış boğazı kızarmış dedi kızım için yüzünde çıkan kabarcıklar içinde alerji damlası vermiş.dün gittiğimiz doktorun reçetesini göstermiş annem bunu neden verdi başka bir hastalığımı var diye sormuş şimdi gelde hangisine inanacağını bul off yaaklava:
VALLA CNM BENİMDE SENIN GIBI DOKTORDAN YANA ŞANSIM YOKTUM
BENDE DOKTORA FALAN GITMIYORUM COK SORUN CIKMADIKCA KENDI KENDIMIN DOKTORU OLDUM VALLA
HAFIF OKSURSE HEMEN SURUP VERIYORUM ANINDA GECIYO FAZLA ILACADA YONELMIYORUM IHLAMUR REZENE CAYI FALAN DOGAL SEYLERDEN VERIYORUM
HER DOKTOR FARKLI SOYLUYO DEDIGIN GIBI KIME INANACAGIMIZI SASRIDIK BENDE SINIROLDUMAŞI HARICINDE GITMIYORUMÇok üzgünüm çoook
TANGER CNM INSALLAH UST DISTEDE SORUN YASAMAYIZ
BUARADA NE GOZLUGU KIZLAR MERAKETTIM
:ecrin_bebek:
gözlüğümüz geldi kızlar ben turkuaz istemiştim ama kamuflaj lacivert gönderdiler kalmamış turkuaz aramışlardı bende olsun dedim farketmezzz...ama 3,5 kargo parası verdim haberiniz olsun aa yoktu demeyin alırsanız:::::)
foto çekeyim koyarım teşekkür ederiz naime teyzesi...dünürün bugün yok bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?