- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.081
hoşbuldum deryacım kızlar bebekler için olan çekmece kilitlerinden aldınız mı ben onuru durduramıyorum ya heryeri kurcalıyor bişey değil sabah nerdeyse parmakları sıkışıyordu çekmeceye şimdilik bantladım ama o kilitler den alsammı acaba
evet durumumuz az çok bellı oldu eşimın şirketı türkıyede iflasını açıklamış olan eşimın maasına oldu... yazık tabi bizimle birlikte onca insana da yazık ben şimdi türkiyeye gelicem eşimde burdakı eşyalarımızı falan satıp gelıcek ve evimize taşıncaz yenı iş bakıcaz ikimizde bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn....
senağlamasenağlamasenağlama
serencimmm hoşgeldinnn naberrr?
güneş gözlüğü canım arkası bantlı olanlardan bir günde geldi mevlüdecim
dünürüm yine çok çalışıyor heralde
dünürüm sana sesleniyorum çok yorma kendinii
GÜnaydın hanımlar
Çok ÜzÜlÜyorum bÖyleŞeylerİ okuyunca ben İlk bebeĞİmİ daha 12 haftalıkken kÜrtaj ederlerken bİsÜrÜ aĞlamıŞtım. Helekİ kucaĞımdakİnİ kaybetmeyİ hergÜn acı Çekmesİnİ İzlemeyİ dÜŞÜnemİyorum bİle allah Çok Çok sabır versİn kİmseyİ evlat acısıyla sınamasın İnŞallah
oyy çok üzüldüm mevlüdecim o kadar yorulup gittiniz oralara neyse allah beterinden saklasın allah bir kapıyı kapatıp diğerini açarmış allah hayırlsını versin vallahi bizim şirkettee çok ii değil durumu, bir sürüde borcumuz var evimiz kiraaaa bende çok korkuyorum işsiz kalmaktan.
ben onura bi yimek yapim de geliyim tos tos uyanır şimdi
düzeltmee yazdıgım yazı iki kere çıkmış. Serapcım sen evdemisin senin ders saatlerin az sanırım yada okuldanda girebiliyorsun degilmi.
iş durumları bizimde kötü 1 yılı geçti bizim işler bozulalı 6 aydır maaş alamıyoruz cepten yiyoruz öğlen yemeği yol parası valla hakkımızı alabilelim diye katlanıyoruz ama sonunda inşlh zararlı çıkmayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
senin işin daha zormuş yaaa maşınıalamıyosan başka iş baksana naimecim yaa, daha fazla içerde paran kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?