Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben almadım henüz ihtiyacımda olmadı :)) ama korkutuğum şey banyodaki dolabı karıştırıp deterjanları ellemesi emeklemeye veya yürümeye başladığında alıp takıcam mutlaka

kızlar bende almayı duşunuyorum şimdi annemede gidiyorum kı onların salon tam alpberk e göre çekmeceler mutfaktakı bulaşık makınası bıde annemlerın mutfak tezgahuda alçak ayy düşünemıyorum bıle heryer çoşacakk annemlerdedelikafadulden
:teytey::teytey:

bizim de öyle mevlüdecim mutfak çekmeceleri aşağıda onurun istediği gibi tam bulaşuk makinesine tutunup ayağa kalkıyor bi de sonra poposunun üstüne düşüveriyor çok gelişmeler var onurda şu kiltlerden mutlaka alıcam ben

oyy çok üzüldüm mevlüdecim o kadar yorulup gittiniz oralara neyse allah beterinden saklasın allah bir kapıyı kapatıp diğerini açarmış allah hayırlsını versin vallahi bizim şirkettee çok ii değil durumu, bir sürüde borcumuz var evimiz kiraaaa bende çok korkuyorum işsiz kalmaktan.

ayy canım üzüldüm şimdi
niye kürtaj olmuştun
allahım yaşatmasın bidaha

iş durumları bizimde kötü 1 yılı geçti bizim işler bozulalı 6 aydır maaş alamıyoruz cepten yiyoruz öğlen yemeği yol parası valla hakkımızı alabilelim diye katlanıyoruz ama sonunda inşlh zararlı çıkmayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

herkese merhabalarr güzel hanımlar. a.s.
Serencim yeni incileriniz hayırlı olsun güzelim maşallah Ege paşaya.
MEvlüdecim canım Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin yeterki saglık olsun gerisi boş herşey olur gider canım benim. :1hug:
Fatmacım bizde aynıyız hatta geçen gün ben temiz bulaşıkları yerleştiriyorum beyefendi arkamı dönmemle nerde makinenin üstüne çıkmasına az kalmıştı. gamyoncuiremsu
Deryacım gözlügünüzü güle güle kullanın. ama bir resmini isteriz. sengözlerimebaksanab
kızlarr sizlerden hevesleniyorum bende ogluşuma birşeyler alayım istiyorum ama daha bizim tatile gitmemize bir aydan fazla zaman var helebi okullar kapansın sonra hemen tatile. kaydirigubbakcemile5
piyasa çok kötü arkadaşlar AYtencim dedigin gibi bizim evde kira benim maaşda belli kredi kullanıyordum ödemeleri daha bu ay bitti. akşam eşimin patronu aradı birtek eşimle ikisi kalmışlar diger herkesi çıkarmak zorunda kalmış işler çok kötü diyordu Allah sonumuzu hayır etsin. CADIARZU

düzeltmee yazdıgım yazı iki kere çıkmış. Serapcım sen evdemisin senin ders saatlerin az sanırım yada okuldanda girebiliyorsun degilmi.

Son düzenleme:
düzeltmee yazdıgım yazı iki kere çıkmış. Serapcım sen evdemisin senin ders saatlerin az sanırım yada okuldanda girebiliyorsun degilmi.

evet canım benim okul 12.35 de bitiyo
ders saatim haftada 30 saat
perşembe cuma işkur kursum oluyo ayriyetten orayada ders veriyom
perşembe cumada 5 e kadar
yalnız okuldada girebiliyom nete
boş derste filan sorun olmuyo

senin işin daha zormuş yaaa maşınıalamıyosan başka iş baksana naimecim yaa, daha fazla içerde paran kalmasın

senin işin daha zormuş yaaa maşınıalamıyosan başka iş baksana naimecim yaa, daha fazla içerde paran kalmasın

canım 7 yılı geçti ben burdayım bir ümit belki alırım haklarımı diye bekliyorum patronum iyi yüzüstü bırakıp gitmiş gibi olmayayım zaten kendiside kimsenin parası kalmaz bende diyor ama nasıl güvenicen işler düzelir diye ümit ediyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…