Doğum yapmış olan anneler buraya....

naimecim bizde tam altı aydır maaş alamıyoruz düşün allahtan ev kıramızı ödedi şirket 1 yıllıkda burda o sıkıntımız yok su an insan bırakıpda gelemıyo eşim 15 bin lira alacagı var şirketten etazmınat falan 20 milyar yapıyo şimdi üstune soguk bı su içiyoruz ne yapalım allah sağlık versın ama esım düşündukçe sağlığı bozulcak dıye korkuyorum canım sende başka biiş bak yoksa allah korusun maaşınıda alamassan kötüüü yaaa allah hepimizin yardımcısı olsunnn...

valla canım sizin işiniz daha zor daha nerelere gittiniz masraf yaptınız allahtan ist.eviniz var kirada olmayacaksınız bende şükrediyorum evimin kredi borcu bitti kirada falan değilim valla işten çıkarmaları durumunda benimde 20.000 alacağım var ama ben maaşımı alsam razıyım aslında burda kalarak aptallıkta ediyorum ama bırakamıyorumda çok karmaşık bir duygu inşlh eşinde bizde maaşlarımızı alırız.

tostosuna ne yemek yapıcan bizede fikir veriver her gün değişik bişeyler yapmak istiyorum sürekli aynı şeyleri yemesin diye ama ne yapıcam bilemiyorum

bende bugün uydurmasyon yaptım canım 3 adet taze fasülye bir misket köfte kadar kıyma patates soğan bugur azıcık yağ kattım haşladım biraz sonra süzgeçten geçirecem bakalım nasıl olacak

bende bugün uydurmasyon yaptım canım 3 adet taze fasülye bir misket köfte kadar kıyma patates soğan bugur azıcık yağ kattım haşladım biraz sonra süzgeçten geçirecem bakalım nasıl olacak

sonuçları bekliyorum :1rolleyes:
taze fasulye sert oluyor genelde küçük küçük doğruyorum ben ama zeynep pek sevmiyor

sonuçları bekliyorum :1rolleyes:
taze fasulye sert oluyor genelde küçük küçük doğruyorum ben ama zeynep pek sevmiyor

evet canım sert oluyor biraz küçük küçük doğrayp da pişirdiğim de oluyor bazen ama o zaman biraz fazla pişiriyorum iyice yumuşasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…