- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.121
serapcım sen zayıflamışsın bayaa
bir eski hatıra
annemin kucağındaki fatma
babamın kucağındaki ben
hani eski bir resme bakarken
hani yılları sayarda insan
hani gözleri dolarya birden
işte öyle birşey
((
harikaaaaaaaaaa
bir eski hatıra
annemin kucağındaki fatma
babamın kucağındaki ben
hani eski bir resme bakarken
hani yılları sayarda insan
hani gözleri dolarya birden
işte öyle birşey
((
çok güzel yaa zaman nasılda çabuk geçiyor şimdi sizin kucağınızda bebeleriniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin herkese
herkeze selam..gittim gözdecim...allah razı olsun..tatlı bi prof amca..kan verdik iki tüp,alerjı testı yaptrdık..sonuclar cumartesıye..yedıtepeklınıgıde baya güzelmiş,iyi dr lar bünyesınde belli..ben dr a,kan testıylepek bellı olmuyomuş alerjıler dedım,oluyor dedi..eh prof adam var bı bıldgı..emeklı sandgı gecmıyomuş alerjı testlerınde..normal muayne ucretı 180ken ben 140 odedım..testede 247 ödedim..tabiki feda olsun..işallah bi sonuç alalımda..et süt yumurta bunlar temel besın maddelerı,alerjısı netleşmedıkce bunlardan kısıtlama yapılamaz..bunları yedırmedende gayet iyi gelişebilmiş dedi..kılosu azmı,gerı kaldık baya dedim,normal,ben zaten fazla hantal bebek sevmem dedi:)tüm bunlar bana süper moral oldu tabi..ama kan alınırken 50den fazla ayetelkürsi okumuşumdur..dayanamayıp bende agladım..hemşire kesin manyak demiştir...cenabı mevlam başka zeval vermesin..bu hayırlı işe vesile oldugun için tekrar teşekkür ederim gözdecim..
haklısın ...1yaştan öncede yapmıyolar sigorta...işalalh girer girmez yaşına yaptrıcam çok buyuk bı gereklılık..hamişlıkten önce sıgortalanlar en guzel yerlerde rahat içinde dogum yaptı..cok hayıflanmıştım.................eda dan bi haber yok sanırım arkadaşlar...
serapcım çok güzel çıkmış resımler gelınliğinde sade ve çok sık durmuş
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?