Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaza düğünlere hazırlık yapıyoruz[/QUOTE]

aynı gelinliğin pempesinden bizde aldık dayımızın düğünü için :))
senin tatlişkoyada maşallah

bir eski hatıra
annemin kucağındaki fatma
babamın kucağındaki ben

hani eski bir resme bakarken
hani yılları sayarda insan
hani gözleri dolarya birden
işte öyle birşey
((

umutcum aklımdan geçiyodu seni arayım diodum özel mesajlarda telini yazmıştın onu arıyodum.
baktım aşağıda adın burdan yazayım dedim.
naptın canım gittin mi doktora ?

herkeze selam..gittim gözdecim...allah razı olsun..tatlı bi prof amca..kan verdik iki tüp,alerjı testı yaptrdık..sonuclar cumartesıye..yedıtepeklınıgıde baya güzelmiş,iyi dr lar bünyesınde belli..ben dr a,kan testıylepek bellı olmuyomuş alerjıler dedım,oluyor dedi..eh prof adam var bı bıldgı..emeklı sandgı gecmıyomuş alerjı testlerınde..normal muayne ucretı 180ken ben 140 odedım..testede 247 ödedim..tabiki feda olsun..işallah bi sonuç alalımda..et süt yumurta bunlar temel besın maddelerı,alerjısı netleşmedıkce bunlardan kısıtlama yapılamaz..bunları yedırmedende gayet iyi gelişebilmiş dedi..kılosu azmı,gerı kaldık baya dedim,normal,ben zaten fazla hantal bebek sevmem dedi:)tüm bunlar bana süper moral oldu tabi..ama kan alınırken 50den fazla ayetelkürsi okumuşumdur..dayanamayıp bende agladım..hemşire kesin manyak demiştir...cenabı mevlam başka zeval vermesin..bu hayırlı işe vesile oldugun için tekrar teşekkür ederim gözdecim..

ne demek hayatım , inşallah seni tatmin edecek bir sonuç çıkarda daha da önemlisi ismetin rahatı , inşallah alerjilerine bi çözüm bulabilirler..
bayaa çok vermişsin canım aslında çocuklara özel sağlık sigortası yaptırmak lazım her ay doktor kontrolleri bir de arada böyle çıkan şeyler ,kendimiz olunca savsaklıyoruz ama bebekleri en iyi doktorlara götürmek istiyoruz onlarda genelde tuzlu oluyor ... allah korusun daha büyük problemlerde özel sağlık sigortası şart soyup sovana çevirir bu hastaneler adamı ... çok şükür bizim şirketten sigortamız var ailecek ,ben çok doktora gitmeyi sevmem ama hem hamilelik döneminde hem doğumda çok işime yaradı ...deniz içinde doğduğundan beri kullanıyoruz...

haklısın ...1yaştan öncede yapmıyolar sigorta...işalalh girer girmez yaşına yaptrıcam çok buyuk bı gereklılık..hamişlıkten önce sıgortalanlar en guzel yerlerde rahat içinde dogum yaptı..cok hayıflanmıştım.................eda dan bi haber yok sanırım arkadaşlar...

serapcım çok güzel çıkmış resımler gelınliğinde sade ve çok sık durmuş
umutcum inşallah sonuçlarınız iyi çıkar çocuklara sigorta şart bende türkiyeye geldiğimde alpberk e hem sigorta yaptırcam hemde iyi bir dr götürcem çok fazla olmasadaalerjı yapıyo bazı yedıkleriii mesela yunlü ve örgü şeyler alerjık hiç giydirmiyorumm....

aa öylemi 1 yaş sınırı mı var ...demek bizim şirket yaptırdığından sorun olmuyor. doğduğu an dahil ettirdik hatta doğum masraflarının bir kısmını bile almıştık

eşim oyle demişti araştırmadım gözdecim..belkı yapanlar vardır ama ben 1yaş sınırı var dıye duydum..buyuk risk sanırım:)allahımkorusun....mevlüdecim yünlüler olsun yıyecekler olsun nelerın yaptgını bılebılmemiz çok önemli işte...benımkının üstünde ananesınde karınca yürümüş sanırım yatagında buldum karınca..hemen yüzü gözü şişti misal bugun..öglene dogru indi..hazır ellerınde kan varken alerjı testımızde bocek sokmalarınada baktırıcam..zor işler ama allah başka dert vermesın napalım...
eda dr a gıtmış bugun..inşallah hayırlı haberlerle döner..herşey agzımızda allah korusun ama yani habire sabunlu bezle silmekten,oyuncaklarını yıkamaktan bozdum zaten....edada okadar titiz temizki..anneciği ablacıgı herkez boranın üstüne titriyo..allah başka sıkıntı göztermesin bundan sonra işallah..
merve eşi geldi kayıplarda tabi:))
duygu hanım tatilde:)nıhayet kuzusunun tombul bacaklarını mayoyla görebılcek:)

serap çok fıtıksın canım benim içinin güzelliği yüzünde, ama valla ne yalan söyliyeyim çocukken belli değilmiş bu kadar güzel olacağınn, allah bir ömür boyu mutlu eder inşallah sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…