Doğum yapmış olan anneler buraya....

serapçım ipoş aynı sen...hoş bi genç kadınsın..senı gazeteciliğe yakışıtırıyorum ne alakaysa:))neblım bıraz özgür ruhlu,kendı ayaklarının ustunde durmasını seven,kendıne has bı yapın var gibime gelıyo..fatmaylada hiç benzetemıyorum...eşinle çok yakışmışsınız gerçekten...karaüzümbuğusu gibi bişi ipoş..adıyla müsemma...taytı felan çok kokoş hakketen yanii:)..kızları boyle süslüyonuz bize nispet olsun diye dimi:))...benımkının sözlusu olmasa,gerçi nicediryok ortalarda aspırın özlem arkadaşımız,bide ipoş ismetten iri olmasa:) eh acaba dicem:))...lütfen tez zamanda biçinili fotolar beklıyoruz:)

eksık olma canım aytencım..cumartesı allah nasıp ederse...buarada özlemın kızının adını unuttum yaa..nezaman kırmızı saç bantlı resmini gördüm ahanda benım gelinim dedim falla:))arzuda yerleşemedı heralde hala yaanii..senı tebrık ederım ayten..en azimli eylul anası ünvanınıda hakettin..xtrajeli bende alıcam...eşimin allahtan tabancası yok:))

serap çok fıtıksın canım benim içinin güzelliği yüzünde, ama valla ne yalan söyliyeyim çocukken belli değilmiş bu kadar güzel olacağınn, allah bir ömür boyu mutlu eder inşallah sizi.

saol canım benim inan o sizin güzelliğiniz
allah hepimize mutluluk huzur versin canım

saol canımcım
valla gururuma çok düşkünümdür pire için yorganı yakarım gerekirse
ama hiç belli etmem
ben öyle kendi halinde sessiz sakin bi kişiliğim aslında
hatta maalesef biraz çekingenim
o yüzden
kızım şöyle süslü püslü nazlı cilveli girişken olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar...
Geçmişi bir sayfa okudum bir sayfa okumadımm :)

İshalimiz tam gaz devam ediyor kucağımdayken bir yapıyor bezinden üstündeki giysiyee ondan benim üstümee..Allah bütün bebişlerimizi korusun bu illet hastalıktan..
Gerçi Bunada şükürleer olsun,aratmasın bugünlerimizi Allahım..
Evet umut canımm,dr.a gittik sabah 100 gr daha vermiş vücudunu çok susuz görmedi..
Bugünde serumdan yırttık...İnşallah biran önce geçer..

Önceden bi kasenin yarısını yemiyor diye üzülüyordum şimdi ise 5 gündür aç..ne kahvaltı ne çorba ne muhallebi hiç birisini gözüm görrmüyor sadece vücuduna su girsin yeter...

Umutcumm kan aldırmışsınızz..inşallah kolay almışlardır kanını..şifasını bulurlarda iyiki aldırmışım kanını dersin...
Bu arada bugün senle biz konuşmadık değilmi yoksa unuttum mu ben..
Dr.a gittiğimizi nerden biliyosunn yinee içine mi doğdu yoksa:)))

içim gidiyorr hasta bebişleri görünce...Zaten moralimm bozuk yaa! hadi benim canımınn annesi var yanında..ya yuvadakilerinn!..Bir sürü bebekler var tek tek ilgilenirlermi hiçç..
Gariplerimm ağlaya ağlaya heba oluyorlardırr,kapıyı çekip çıkıyorlardır değilmi(

canım ya cabucak düzelir inşallah kuzucuk
üzme kendini
tekrar geçmiş olsun inşallah

duyarlı eda...canımbenim..konuşmadık,geçen sayfalarda yazmışsın kontrole gıdıcez su durumunu diye..dünya güllükgülistanlık biyer deil işte malesef edacım..ne mutluki senin canının annesi var..seveni çok..bu illet hastalık heran hepimizin kapısını çalabilir malesef..rabbim tez vakitde feraha çıkarıcak işallah,enkısa zamanda iyileşicek bora..anne olmanın dünyanın engüzel ama en kahırlı olayı oldugunu hepimiz anladık işte..bi kanını bile aldırırken,biraz ateşi çıksa,sinek ısırsa canımız yanıyo elde deil..ama bu kahırlarla olgunlaşıp,güçlenicez..yeterki sonu sağlık olsun.bunada şükür deyip geçicez..
seruma gerek kalmadan atlatıyo olmanız harika birhaber..işallah gerek kalmadan bir iki güne daha iyi olucak..hep derım hep diyeceğim rabbim dermansız derde düşürmesin..bugunumuzede şükürler olsun..dualarımızdasın edacım...

sendeki kalbin güzelliği ilahi kudret vasıtasıyla senin suretinde ışık bulmuş..bu kadar aydınlık ve güzel ,billur bir sima olabilir...rabbim güzel kulunu belkı bazen daha cok yorar ama herdaim korur....kalbini ferah tut...

aslıcım ya Allah hepimizin yardımcısı olsun bari bi evimiz olaydı yaaa Allahım bize de birer tane ev nasip eder inşallahhh:Saruboceq:
amin canımm :Saruboceq:
evet canım benim okul 12.35 de bitiyo
ders saatim haftada 30 saat
perşembe cuma işkur kursum oluyo ayriyetten orayada ders veriyom
perşembe cumada 5 e kadar
yalnız okuldada girebiliyom nete
boş derste filan sorun olmuyo
bende canım 15 saat derse giriyorum. bu sene böyle sen tam giriyormuşsun derslere. ama ögleye kadar olması güzel. peki ipoşa kim bakıyor. birde canım aile mutlulugunuzu daim etsin. ipoşumuzda sende çok güzel çıkmışsınız maşallah
umutcum hadi hayırlısı güzelim inşllah güzel sonuçlar alırsınız canım arkadaşım.

Edacım canım inşllah tez zamanda atlatırsınız güzelim.
umutcum yüregine saglık güzel arkadaşım.
birde gündogduş arkadaşım kızımız pek güzel çıkmış gelinlikle maşallah.

edacım hala geçmedimi canım ya hay allah alp de bugun öle isaldi yere serdiğim yorgana falan geçmişti düşün artık ben de bıan korktum ama aksam üzari düzeldi üst dişi gözüküyon artık tamamen dişten heralde şimdi iyi uyutuyo babası sizede çok geçmiş olsun canım yaaa

gunaydin kizlar cok giremiyorum malum bulusma var galiba cok cook isterim gelmek bende haber verirseniz memnun olurum bayanlar :)

oyy canımm benimmm inşallahh bir an önce iyi olurda tabak tabak yer yemeklerini, yuvadakiler öyledir dimi allahım yaa düşünmeye kalksakk insan kafayı yiycekk yaa somalideki afrikadaki bi deri bi kemik bebekler hele içim paramparça oluyor

Son düzenleme:
gülme efekti yazının içeriğine uymamış aytencim be dalga gecıyon gbi olmuş...heralde paramparça olur..komşusu açken tok yatanın musluman sayılmadıgını herkez bilir...eda dakı nasıl bı duyarlılık...benım aklıma gelmez olmuştu kendı yavrumdan başka bişi...allah razı olsun anımsattı etrafıma bakmam gerektıgını..gönül neler ister....allah bişiler yapabılmek nasıp etsin...

yanlış olmuş umutcum fark etmemişim ağlama efekti yapacaktım akılmı kaldı bende yaa, şirketin durumları çok kötüü işsiz kalma korkusu geçim korkusu sardı her yanımı.

bazen cehennemde bu dünyadamı acaba dıyorum...ve savaşların sadece bikaç ensesı kalının menfaatıne sonuclandıgına ınanıyorum.....ben musluman sayılmaz derken hrıstıyanda sayılmaz budıstde..neblim hiçbi inanca sıgmayan degerler var..vicdanın dini yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…