- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.141
serap çok fıtıksın canım benim içinin güzelliği yüzünde, ama valla ne yalan söyliyeyim çocukken belli değilmiş bu kadar güzel olacağınn, allah bir ömür boyu mutlu eder inşallah sizi.
serapçım ipoş aynı sen...hoş bi genç kadınsın..senı gazeteciliğe yakışıtırıyorum ne alakaysa:))neblım bıraz özgür ruhlu,kendı ayaklarının ustunde durmasını seven,kendıne has bı yapın var gibime gelıyo..fatmaylada hiç benzetemıyorum...eşinle çok yakışmışsınız gerçekten...karaüzümbuğusu gibi bişi ipoş..adıyla müsemma...taytı felan çok kokoş hakketen yanii:)..kızları boyle süslüyonuz bize nispet olsun diye dimi:))...benımkının sözlusu olmasa,gerçi nicediryok ortalarda aspırın özlem arkadaşımız,bide ipoş ismetten iri olmasa:) eh acaba dicem:))...lütfen tez zamanda biçinili fotolar beklıyoruz:)
İyi akşamlar kızlar...
Geçmişi bir sayfa okudum bir sayfa okumadımm :)
İshalimiz tam gaz devam ediyor kucağımdayken bir yapıyor bezinden üstündeki giysiyee ondan benim üstümee..Allah bütün bebişlerimizi korusun bu illet hastalıktan..
Gerçi Bunada şükürleer olsun,aratmasın bugünlerimizi Allahım..
Evet umut canımm,dr.a gittik sabah 100 gr daha vermiş vücudunu çok susuz görmedi..
Bugünde serumdan yırttık...İnşallah biran önce geçer..
Önceden bi kasenin yarısını yemiyor diye üzülüyordum şimdi ise 5 gündür aç..ne kahvaltı ne çorba ne muhallebi hiç birisini gözüm görrmüyor sadece vücuduna su girsin yeter...
Umutcumm kan aldırmışsınızz..inşallah kolay almışlardır kanını..şifasını bulurlarda iyiki aldırmışım kanını dersin...
Bu arada bugün senle biz konuşmadık değilmi yoksa unuttum mu ben..
Dr.a gittiğimizi nerden biliyosunn yinee içine mi doğdu yoksa:)))
içim gidiyorr hasta bebişleri görünce...Zaten moralimm bozuk yaa! hadi benim canımınn annesi var yanında..ya yuvadakilerinn!..Bir sürü bebekler var tek tek ilgilenirlermi hiçç..
Gariplerimm ağlaya ağlaya heba oluyorlardırr,kapıyı çekip çıkıyorlardır değilmi(
amin canımm :Saruboceq:aslıcım ya Allah hepimizin yardımcısı olsun bari bi evimiz olaydı yaaa Allahım bize de birer tane ev nasip eder inşallahhh:Saruboceq:
bende canım 15 saat derse giriyorum. bu sene böyle sen tam giriyormuşsun derslere. ama ögleye kadar olması güzel. peki ipoşa kim bakıyor. birde canım aile mutlulugunuzu daim etsin. ipoşumuzda sende çok güzel çıkmışsınız maşallahevet canım benim okul 12.35 de bitiyo
ders saatim haftada 30 saat
perşembe cuma işkur kursum oluyo ayriyetten orayada ders veriyom
perşembe cumada 5 e kadar
yalnız okuldada girebiliyom nete
boş derste filan sorun olmuyo
umutcum hadi hayırlısı güzelim inşllah güzel sonuçlar alırsınız canım arkadaşım.herkeze selam..gittim gözdecim...allah razı olsun..tatlı bi prof amca..kan verdik iki tüp,alerjı testı yaptrdık..sonuclar cumartesıye..yedıtepeklınıgıde baya güzelmiş,iyi dr lar bünyesınde belli..ben dr a,kan testıylepek bellı olmuyomuş alerjıler dedım,oluyor dedi..eh prof adam var bı bıldgı..emeklı sandgı gecmıyomuş alerjı testlerınde..normal muayne ucretı 180ken ben 140 odedım..testede 247 ödedim..tabiki feda olsun..işallah bi sonuç alalımda..et süt yumurta bunlar temel besın maddelerı,alerjısı netleşmedıkce bunlardan kısıtlama yapılamaz..bunları yedırmedende gayet iyi gelişebilmiş dedi..kılosu azmı,gerı kaldık baya dedim,normal,ben zaten fazla hantal bebek sevmem dedi:)tüm bunlar bana süper moral oldu tabi..ama kan alınırken 50den fazla ayetelkürsi okumuşumdur..dayanamayıp bende agladım..hemşire kesin manyak demiştir...cenabı mevlam başka zeval vermesin..bu hayırlı işe vesile oldugun için tekrar teşekkür ederim gözdecim..
İyi akşamlar kızlar...
İshalimiz tam gaz devam ediyor kucağımdayken bir yapıyor bezinden üstündeki giysiyee ondan benim üstümee..Allah bütün bebişlerimizi korusun bu illet hastalıktan..
Evet umut canımm,dr.a gittik sabah 100 gr daha vermiş vücudunu çok susuz görmedi..
Bugünde serumdan yırttık...İnşallah biran önce geçer..
Önceden bi kasenin yarısını yemiyor diye üzülüyordum şimdi ise 5 gündür aç..ne kahvaltı ne çorba ne muhallebi hiç birisini gözüm görrmüyor sadece vücuduna su girsin yeter...
Umutcumm kan aldırmışsınızz..inşallah kolay almışlardır kanını..şifasını bulurlarda iyiki aldırmışım kanını dersin...
içim gidiyorr hasta bebişleri görünce...Zaten moralimm bozuk yaa! hadi benim canımınn annesi var yanında..ya yuvadakilerinn!..Bir sürü bebekler var tek tek ilgilenirlermi hiçç..
Gariplerimm ağlaya ağlaya heba oluyorlardırr,kapıyı çekip çıkıyorlardır değilmi(
ıyi akşamlar kızlar...
ıshalimiz tam gaz devam ediyor kucağımdayken bir yapıyor bezinden üstündeki giysiyee ondan benim üstümee..Allah bütün bebişlerimizi korusun bu illet hastalıktan..
Bugünde serumdan yırttık...ınşallah biran önce geçer..
gülme efekti yazının içeriğine uymamış aytencim be dalga gecıyon gbi olmuş...heralde paramparça olur..komşusu açken tok yatanın musluman sayılmadıgını herkez bilir...eda dakı nasıl bı duyarlılık...benım aklıma gelmez olmuştu kendı yavrumdan başka bişi...allah razı olsun anımsattı etrafıma bakmam gerektıgını..gönül neler ister....allah bişiler yapabılmek nasıp etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?