Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımbenım teşekür ederim aytencım...hayırdır yaa..sizin şirketdemi kötü...ne olucak şimdi...bızım antalyada işlerimizi sadece abim takip eder ve akrabadan başkası çalışmaz..şirketleşme yok mesela..iptidai...herşey babamda bitiyo..ama tanıdıklar var..hepimizin vardır ya..elbirliğiyle eğerki işten cıkarılma durumun olursa yenı bişiler araştırırız..işalah gerek kalmaz da alıştıgın düzenin bozulmaz..o zaman zarfındakı stres bile kötü..ama olursada sağlık olsun be aytencim..gün dogmadan neler dogar..sen çalışkan dürüst ınsansın..sana ekmek heryerde var...

günaydın....
serapçım sehercim hepinizin resimlerş çok hoş serap çok güsel nostalji yapmışın valla...
umutçum inşallah ismet için güsel sonuçlar çıkarır bu yeni dr.edacım size de tekrar tekrar geçmiş olsun...

nasıl geçiyo hamilelik...karnımız meydana cıkmıştır sanırım:)...tavsiye edermisin arkadaşım bizde hemen yapsakmıı:)

canım benim karnım serradan sonra inmemisti malesef.. 11 haftalıgız ama karnım var .( artık toptan zayıflıcam dogumdan sonra... serra beni cok cok yoruyo hala emzirdigim icin perisanım..bi bakıcı buldum guzel anlasıyorlar beraber gerci hic yalnız kalmadılar hep ben varım ama serra her seferinde meme diye yanıma geliyor cok yoruluyorum..onun dısında Allah herkese istegine gore versin...zor ama guzel ne diyim .)))

e hani hamıleyken emzırmek sakıncalı dıyolardı..burdakı dıer hamiş arkadaşımıza kestırdıler memeyi..allah tamamına erdırsın..toptan zayıflarsın tabii...

e hani hamıleyken emzırmek sakıncalı dıyolardı..burdakı dıer hamiş arkadaşımıza kestırdıler memeyi..allah tamamına erdırsın..toptan zayıflarsın tabii...

ya aslında bak butun yaslı tanıdıgım insanlar oyle diyor..ama serra nın cocuk doktoru sadece sen yıpranırsın kimseye zararı olmaz emzirdigin kadar emzir dedi..fakat gecen kadın dogumcum karnındaki bebek beslenemez kes artık dedi ama o kadar kotuyumki serrayı kesmeye calıstıkca daha da ustume geliyo...ben beceremıyorum bu isi..bir yandan da 4 aylık olunca emzirdigin bebegini zehirler süt diyorlar..kafam cok cok karısık... zaten 9 aylık olcak yakında diyorum emdigi kadar emdi karnımdaki bebege yazık o beslenemicek ama bi türlü kesemiyorumm.. nasıl yapıcam onuda bilmiyorum..benim kızım sadece anne sütüyle beslendi hep.. o yuzden isim cok zor

onuda doktoruna danışsan müjdecim..canını sıkma..olucağına varır..benımkıde bırden kesılmek zorunda kaldı ama alışıyolarişte..şimdiden bıberon vermeye çalışsan..

oy oyyyyy umut maşallahhhh gözlerinde kyboldum ismetin valla çok can yakar o bu gözlerle çookkk maşallahhhh kırk bir kere vallahi bayıldımmm maşallahhh

onuda doktoruna danışsan müjdecim..canını sıkma..olucağına varır..benımkıde bırden kesılmek zorunda kaldı ama alışıyolarişte..şimdiden bıberon vermeye çalışsan..

yaa umut bu kız nasıl biliyomusun gecenin köründe anne meme diyip göğsümü once sevip koklayıp sonra biraz emip sonra tekrar seven bisey oldu..bagımlı yaniii..dedigin gibi konusucam bu hafta doktorla ve bir an once kesicem..biberonda hic kullanmadık su falan icerken bardagı var kulplu ondan iciyo ama bir yandan diyorum hic anne sütü alamayan onca bebek var onlara bisey olmuyoda benimkinemi olucak yani benim kız birazda oyundan emiyo oyalanıyo seviyo falan..benim yegenim 19 aylıkken kesildi memeden ablam salca sürüp bıraktırmıstı bir gunde bıraktı cocuk ama sonra baya bi sure bisey yememis . insallah serra oyle olmaz...bu arada 8 haziranda 2 li testim var onada tedirginim insallah bisey cıkmaz bu ara baya bir pesimist oldum hayırlısı hakkımda artık

günaydın kızlar

umutcum sabah gezmesini de halletmişiniz ayy mavişim pek tatlı maşallah

serapcım neren ton balığı ben göremedimfisfisfis
ayrıyetten ipoş ta pek bi tatlı pembiş elbisesiylen

günaydın kısslar..nasılsınız bakalım..bu aralar hiiç giremiyorum ya ..ama 1 haftaya kalmaz işlerimi hallederim..o zamn daha fazla katılırım...kıvanç çok heraeketli..başından ayrılınca da ağlıyor.ayrılmasam da dönerek tehlikeli olacak nereler varsa gidiyor...işimiz zor vallaa...öpüyorum hepinizi ..şuan okuldayım..öpüldünüz..mucuuukk,,onun haricinde olumsuz bir şey yok çok şükür....

değişik bir haber varsa yazın haaa bana ...)

seher kıss seni tamgöremiyoz yani tonluğunu..yüzün zayıfff gibi..aşağısını görmiyom.ama oğluşun tam yon başlığı..yemeklik hem deee.. maşşlh..

müjdecim yaa sevıp okşayıp emıyo oylemi...allahım yaaa..işallah yegenın gibi olmaz..ama neden bu karamsarlık müjdecim..bak allah senı bukadar kısa zamanda bu kadar sevındırıcek işallah..kalbını ferah tut..ben üçlü testi bileyaptırmamıştım..amaeger cok kafana takıyosan amnıyosentez yaptırısın cunkı ıkılı uclu testler zaten cok emın sonuclar vermıyo..şimdilerde duygusalsın..pesimizim ordanda gelıyo olabılır..anlıyamazsın bu duygusallıgı..hamişlikten cıkınca anlıcaksın...

oyy..kalbimm..ağzımmda sulanıyoo..dişlerim kaşınıyoooooo..anam işte bi güzel daha...yok yahuu kim ısmarladı bu kadar güzel anneyi ..hepsi bir aya sığdıı yaaa..sehercım bune güzellık..kaş göz gerisi söz dıyorum:)

seheer kıs ilk resimde dehet içinde yazmışsın ödüm koptu kısss kullanmayın şöle kelimeler yawkafamçokkarıştıçok cici çok şirin çıkmış resimlerdeeee maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…