- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.181
günaydın kızlarrr komşumla karar verdik her sabah bizim sitenin bahçesinde yürüyüş yapıcez dün başladık her sabah yürüyoz onunda 1,5 yaşında oğlu var alıyoruz onlarıda bebek arabaları ile hem çocukları hava aldırmış oluyoruz hemde kilo vericez inşallah bu arada ceylin hala çok huysuz nefes aldırmıyor bana o nedenle gelemiyorum eskisi kadar sık ama düzelir elbet sanırım artık dişler gelecek eli kulağında ondan yapıyor bu kadar dr da öle demişti zaten
ee sizler nasılsınız bekemm
müjdecim yaa sevıp okşayıp emıyo oylemi...allahım yaaa..işallah yegenın gibi olmaz..ama neden bu karamsarlık müjdecim..bak allah senı bukadar kısa zamanda bu kadar sevındırıcek işallah..kalbını ferah tut..ben üçlü testi bileyaptırmamıştım..amaeger cok kafana takıyosan amnıyosentez yaptırısın cunkı ıkılı uclu testler zaten cok emın sonuclar vermıyo..şimdilerde duygusalsın..pesimizim ordanda gelıyo olabılır..anlıyamazsın bu duygusallıgı..hamişlikten cıkınca anlıcaksın...
hoşgeldin özletiyorsun kendini
havalar güzel yürüyüş iyi olur hemde ceylin çok yoruyor zayıflarsın artık sırnaşık şey
ceylinde dişleri çıksada rahatlasa yavrucak
oyy..kalbimm..ağzımmda sulanıyoo..dişlerim kaşınıyoooooo..anam işte bi güzel daha...yok yahuu kim ısmarladı bu kadar güzel anneyi ..hepsi bir aya sığdıı yaaa..sehercım bune güzellık..kaş göz gerisi söz dıyorum:)
.jpg yavrum dehşet içinde
günaydın kısslar..nasılsınız bakalım..bu aralar hiiç giremiyorum ya ..ama 1 haftaya kalmaz işlerimi hallederim..o zamn daha fazla katılırım...kıvanç çok heraeketli..başından ayrılınca da ağlıyor.ayrılmasam da dönerek tehlikeli olacak nereler varsa gidiyor...işimiz zor vallaa...öpüyorum hepinizi ..şuan okuldayım..öpüldünüz..mucuuukk,,onun haricinde olumsuz bir şey yok çok şükür....
değişik bir haber varsa yazın haaa bana ...)
[ annem su koymadı ben de bunlarla idare ediyom napiiim
seheer kıs ilk resimde dehet içinde yazmışsın ödüm koptu kısss kullanmayın şöle kelimeler yawkafamçokkarıştıçok cici çok şirin çıkmış resimlerdeeee maşallahhhh
seher senin oğlanda sarı kafa sana benzemiyor çok tatlı maşallah
sende çok güzelsin arkadaşım maşallah
bende canım 15 saat derse giriyorum. bu sene böyle sen tam giriyormuşsun derslere. ama ögleye kadar olması güzel. peki ipoşa kim bakıyor. birde canım aile mutlulugunuzu daim etsin. ipoşumuzda sende çok güzel çıkmışsınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?