Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrr komşumla karar verdik her sabah bizim sitenin bahçesinde yürüyüş yapıcez dün başladık her sabah yürüyoz onunda 1,5 yaşında oğlu var alıyoruz onlarıda bebek arabaları ile hem çocukları hava aldırmış oluyoruz hemde kilo vericez inşallah bu arada ceylin hala çok huysuz nefes aldırmıyor bana o nedenle gelemiyorum eskisi kadar sık ama düzelir elbet sanırım artık dişler gelecek eli kulağında ondan yapıyor bu kadar dr da öle demişti zaten

ee sizler nasılsınız bekemm

hoşgeldin özletiyorsun kendini
havalar güzel yürüyüş iyi olur hemde ceylin çok yoruyor zayıflarsın artık sırnaşık şey
ceylinde dişleri çıksada rahatlasa yavrucak

bende yaptırmamıstım 3 lu test...zaten serrada benim boyle korkularım yoktu..heralde ani oldu ya ondan tırsıyorum birde hayatımda hic olmadıgım kadar kiloluyum gerci artık vermeye basladım ama daha 26 yasındayım ve boyle kocakarılar gibi olmak istemiyorum bir an once hayırlısıyla tabiii kilolarımdan kurtulup saglıkla mutlulukla kocamla cocuklarıma yasamak istiyorum..en temelde boyle kilo kompleksin var..cok fena cevremde 38 yasında 3 cocu dogurmus incecik hatunlar var insanın morali bozuluyor birde surekli yorgunluk falan..Allah razı olsun kocam cok baskadır hep destek hep yanımda ama ben iste bazen basa cıkamayacaımı sanıyorum.. saglıkla dogsunda ıkıncısıde bir..artık ondan sonra bir kendime gelicemm .))))

benimki gece 3 gibi uyanıyo kızlar 1 saat uyumuyor mıy mıyyy oyunda oynamıyooo sizinkilerde de varmı bu durum, ağrırı yeri yok eminim öyle uykusu var uykuya geçemio.

haklısın müjdecim..heleki 26..daha cok gencsın..bu enerjını en ıyı şekılde kullanıyosun ama ..inankı 30undan sonra anne olmuş bıri olarak keşke 25 30 arası olabılseydı dedıgım cok oldu..hıcbırımız kocakarı:) gbi gezmek ıstemıyoruz haklı olarak..hepimiizin bellı bi tipi var ama..ben 18 kılo almıstım..5 ayda eskı kıloma döndüm..pekde özel bişi yapmadım..dogumoncesı kılosundan daha zayıf arkadaşlarıımız var..kılo ıllakı verılıyo...ahh dıyorum keşkeo hamur işlerini pastaları yiyip hem bacaklarıma hem kendıme haybeye yü kvereciğime mis gbi salatalar,balıklar yeseymısım..hem yarısı kadar anca kılo aldırırdı bu şekilde beslenseydım..yanı müjdecim saglık olsun..genlerine güven bence:)cabuk olmasının yada aradan uzun zaman gecmesının onun saglıgıyla hıcbı ılışkısı oldugunu sanmıyorum:)...en güzel haberlerını beklıyoruz..

benımkının bı uyku öncesi bi uyku ortası bi uyku sonu sendromu var:)..öncesinde bı huysuzlukkii aman allah..akabınde uykuya geçmekte zorluk..bide ben bunu kalorıfere bagladgım şalla sallarken uyudu sanıp bırakınca bacaklarını yere vurup gözlerını pörtletip gülüşü varkıı sankı dalga gecıyo arkadaş ya film gibi:))hayddaa bidha salla..derken gece 3 6 arası bı uyanır kendı kendıne mıymıylanır,döner durur..şansım varsa uyur yoksa sabahı ederız:)bugun yıne 6.45 gbı uyandık..10.40 gbi sızdık..

takrıben 23,5 dakkaya tekrar uyanırız:))..akabınde oglen yemegı faslı kii 2 saatsüren bı mucadele..sabahtan topladgım mutfak döner mezbeneliğe:)eh o yıne yorulu 3.30 4.00 gbi bu sefer kısa bi uyku 6 ya kadar enfazla..derken akşam 9....uyuruz..

hoşgeldin özletiyorsun kendini
havalar güzel yürüyüş iyi olur hemde ceylin çok yoruyor zayıflarsın artık sırnaşık şey
ceylinde dişleri çıksada rahatlasa yavrucak

sağol canım inşallah zayıflarım yaa benim sinirlerim bozulmnaya başladı kilo vermem lazım bel ağrıları olmaya başladı ayaklarım taşıyamıyor artık beni mutlaka en az 17 kg vermem lazım şuan 77 yim çünki

canımcım o senin güzelliğin. ben de diyorum ki bu eylül bebişlerinin ve annelerinin genleriyle falan mı oynandı da bu kadar güsellerkaydirigubbakcemile5a.s.

canancım naber yaa işlermi yoğun senin son zamanlar tabii okul baya zorluyordur seni bir yandanda kıvanç allah kolaylık versin arkadaşım bu arada bu tarafa gelirsen beklerim ne zaman olursa bacım gel ama ya yakınız birbirimize görüşelim canım yaa

[ annem su koymadı ben de bunlarla idare ediyom napiiim

oyyy çok tatlı çıkmış bu yaaa akide şekeri bu akide şekerii bende alıcam o havuzdan bir tane kızıma balkona koyucam suda koycam içine oynasın alışsın diye

bu arada hanfendü sende yakıyon heee önceki resimde süslü şey senüüü

saol canım benim

ipoş köftesine babannesi bakıyodu evlerimiz yakın bize geliyodu sabahları şimdi annem geldi memleketten o bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…