Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkür ederim canım azıcık süsleneyim arkadaşlarıma dedim ilk intiba olayı

valla ben dayanamadım havuza hemen aldım benim de niyetim balkona koymak ama havalar bi ısınmadı gitti biz de şimdilik böyle kullanacaz. oyuncak sepeti niyetine

aytencim bizimki düzenli gündüz 10-14- ve 17 de uyurdu birer saat bazen birbuçuk akşa da 9-9,30 da uyur sabah 7 ye kadar felan anacım bu aralr çocuk gündüzleri uyumaz oldu hem uykusu var hem uyumuyo kadının da canını çıkarmış valla ama gece tam uyur uyanır gibi olduğu zaman hemen alır emziririm uyumaya devam eder maşallah acaba egenin karnı acıkıyor da ondan uyanıyor olabilir mi :uhm:bizimki gözlerini bile açmaz mırmır yapar anlarım..

slm kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gun diliyorum..
alpin üst dişler iyice görundu bişey yemıyo da huysuz yuruteçte gezerken az omlet veriyorum ekmekle ne yapım bişey yemıyo balka biazdan uyuyacak ozman gelirim şimdilik öptüm hepinizi

günaydın kızlar

umutcum sabah gezmesini de halletmişiniz ayy mavişim pek tatlı maşallah

serapcım neren ton balığı ben göremedimfisfisfis
ayrıyetten ipoş ta pek bi tatlı pembiş elbisesiylen

saol canım benim yok kız şişkoyum
76.5 kilo
ama vericem inşallah 10 kilo verdim bakalım daha çok ama

deryacım benimkide eskiden emerdi uyurdu, şimdi öyle olunca mama hazırlıyorum ama sanırım ben hazırlayana kadar uyandığı için tekrar uykuya geçemiyorr ahhh ahhh emzirirken ne güzeldi yaaa inşallahhhh bende ikinciyi kendim büyütürümdee uzunnnnnnnnnnnnn zaman emzirirrriimmm. neyse bunada şükürr 7 ay 7 aydır dimi gariban avuntusu

kızlar sayfayı açık bırakıyorum gelıyorum kk de çıkmışım yenıden giriş yapıyorum ne oldu acaba sitede mı hata var anlamadım kıı yoksa site beni mi atıyo bugünndelikafaduldendelikafadulden

ayten deli misin tabii yeter 7 ay az bi zaman değil ki çok şüjkür bugünlerimize o kadar emziremeyen anneler de var Allah onların da yardımcısı olsun...biz bi de çalışıyoruz düşün ne kadar savaş verdik süt sağacaz diye dimi amaaa canım arkadaşım:teselli:

AYTEN Bı de şöle bişi yapabilirsin mesela mamayı hazırlarken vakit kaybetmemek için .sen kendin yatmadan evvel suyunu kaynat hazırla biberona mamsını da koy gece kalkınca suyu ılıtırsın hemen dökersin biberona karıştırırsın hemen verirsin egeye...

öyle tabiii :teselli: çok şükür.

ImageShack

kızlar acil yardım kızımın kabarcıkları arttı sırtında ve vücudunda iki gün ateşi olmuştu şimdi kabarcıklar acaba 6. hastalık mı geçiren arkadaşlar sizin kabarlarınız nasıldı resimde pek net değil ama artmış bugün yarın doktora götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…