Doğum yapmış olan anneler buraya....

amin canım aminn bizde yumurtaya başladık çok şükür 1 gün ara işle çyrek başladık ama pekmez muz yasak malesef hala onları şimdilik vermicez yumurtada az biraz yapıyor gibi hala napalım işte bunlarda böle allah başka deert vermesin

denizo 8 ay 13 günlük
9400 gr ve 74 cm (bunlar kendi ölçtüklerim evde :) )
çok uzun zamandır alkış ve çak yapıyo , uzun süre desteksiz oturuyor
emekleme yok ,diş yok :)
1,5 - 2 haftadır geri geri sürünüyor.
dede , baba , hadi , gel diyor birde gödee diyor :)
ayakta kollarından tutunca adım atıyor . henüz tutunup kalkamıyor veya biyerden tutunup kendi ayakta duramıyor.
annanesi , dedesi , babası veya beni evden dışarı çıkarken görürse ağlıyor.
odasında duvarda balıklar var , balıklar nerde diye sorunca gösteriyor :)
yememiz uykumuz iyi çok şükür .
bisden bu kadar

hoşgeldin canım koptun vallaki ne kopma kız arada gel bari haber ver kendünden bebişinden maşallah büyüdüler hepsi seninki ne alemde yaz da bilelim canım

kız sen bir kilo aldın 5 kilo verirsin merak etme
azimli gacııı

Bu sayfada yazılanları kaçırmışım yaaa
Gözdecim Deniz Paşa nın resimlerine bayıldım hele o şapkasına hasta oldummm 41 kere maşallah:))
59 u l bir göreyim başka birşey istemem ama hala göremedimsenağlamaİnşallah canım..

Egede inanılmaz bir şekilde Mehmet Ali Birand hastası yaa görseniz o haberleri sununca gülmekten deliriyorkaydirigubbakcemile3Araya haber girince oyuncaklarına geri dönüyor sonra tekrar Mehmet Ali çıkınca elinden oyuncağını atıyor:))
Ne var o adamda bilmiyorum ama kameraya çekip göndercem valla Kanal D ye:))

oh oh maşallah kuzulara
derya kuzusu bunlar gel vatadaş gellllkaydirigubbakcemile2

valla doktorum bile tebrik etti beni baya yoruldun ama değdi reflül çocuğu normal standartlarda gelişmesini sağladın ben neler görüyorum sıkılıp yorulup uğreşmıyorlar çocukla sen uyumadın oturmadın kızınla ilgilendin dedi eşimde morsss olduuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban bu çocuğa çok yediriyon çocuk istemiyor o kadar sık verilirmi deyip duruyordu naber beyfendi dedim senin dediğini yapaydım şimdi 4-5 saatte bir 60-70 cc yerdi çocuk 2 saat ara ile bugüne geldik o kustu yarım saat bi saat bekledim gene mama yaptım meyve verdim uyumadım uğraştım aman kızım düzenli gelişsin diye ben yoruldum ama anneyiz neticede tabiiki yorulacaız uykusuz kalacağız belki aç kalacağız annem bile dün tam ceylinin mama saati yemeğini ye gel masaya sonra onu yedirirsin beraber yiyelim kızım çocuk 15 dakikada açlıktan ölmez zaten sık veriyon dedi yok anne dedim ben onun saatini geçirmeyeyim eşim ordan sesleniyor anne dokunma ona sen naparsan yap doktordanda aldı tebriği durmaz o şimdi diyorrr:roflol:

Ege 8 ay 23 günlük

Emekleme pozisyonunda sadece duruyor ama gitmiyor tembel teneke:))))
Ayakta 5 10 saniye durabılıyor..Koltukta tutunarak baya duruyor..
Desteksız çok uzun süre oturabiliyor mesela haberler boyunca Mehmet aliyi izlerken pür dikkat ama bazen gulmekten Hüsmen gibi devriliyor:)))
Babaaa ,anneee, mama ,meemeee, gel ,ege diyor:)
3.dişimiz çıktı
Boğazımız maşallah gayet iyi uykumuzda iyi sayılır,baya düzeldik:)
Dönerek heryere gidiyor top gibi yuvarlanıyor:)
Bu kadar aklıma gelen...

Son düzenleme:

bizimki anne
baba
dede
nannanne
abla
mama
buvaa(suu)
gel
bay bay
cicci

diyor maşallah
başkada bişiiler demeye çalışıyor ama anlaşılmıyor aklıma gelenler bunlar bide kızıyor elinden bişi almayacaksın istediği şeyi elini uzatıp gel gel diyor sanki o nesne uçup kendine gelecekmiş gibi e olmayınca da bas bas bağıroyor asabi bişii valla

bide su bardağını iki elifle kavrayıp ağzına götürüyor sanki hep bardakla içmiş gibi

iki tanecik alttan dişi çıkmıştı birbuçuk ay kadar oluyor...bazen bana tutunup kalkıyor uyanınca hemen beşikten kalkmak için uğraşıyo tabii ben fırsat vermiyom oyun için koyduğumda tutunup kalktığı olyo çünkü ay korkuyorum düşecek diye nerde yatırıcaz bilmem az daha büyüyünce yatak almak gerekli olmaya başladı artık...böle işteeeee....hepsine maşallah bunların hepsinee

oh oh maşallah maşallah kuzulara

ona bende gülüyomsırnaşık şey
iki lafı zor biraraya getiriyo

doğru demiş doktor
süpersin bravo alkisalkisalkis

Cnm vallahi benimki benden tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo.Ama başı aşağıda kalıyo poposunu kaldırabiliyo anca.Emmiyo benimki işe başlayınca bıraktı sıpa.Devam sütü veriyorum zaten ek gıdaya geçtik.Ama çok özledim ya hepinizi hep aklımdaydınız inanınki.Boyu 72cm kilosu 9800 kuzumun, Vitaminlerine devam ediyorum işte yaramaz.Ama aynı ben kızlar babadan hiçbişey almamış.Masmavi gözler kızların canını yakıcak oğlum :))))

bizimki sadee reklam hele de molfix reklamı başka hayatta bakmıyo tv.ye reklamlar yetiyor ona zaten:):)anne demiyo önceden ağlarken der gibi olurdu şimdi en çok baba ve dede dior..

kızlar maşallah bu eylül bebeklerinin hepsi çok şeker aman nazar değmesin...
burdan bütün eylül annelerini kutluyorum ve hepsine ayrı ayrı çiçeklerimi sunuyorum..a.s.a.s.a.s.
bu kadar araştıran paylaşan bebeği için en iyisini yapmaya çalışan eylül anneleri benim gönlümün sultanları sizsiniz canım arkadaşlarım benimm....
hepimiz anneliğin bilincindeyiz ve ona göre davranıyoruz ne güzel...
allahın bir kadına lutfetmiş oldugu bu güzel duygunun hepimiz bilincindeyiz keşke çocuklarını döven eziyet eden öldüren annelerde bunun bilincine varabilseler...
biz bukadar uğraşıyoken onlar nasıl vurdum duymaz ve vicdansız oluyolar anlamıyorum....
ben dün mutluydum bu günde mutluyum eminimki yarında mutlu olacagım gözümü açtığım da minik bir oğlum var ve sağlığı yerinde beni mutlu eden onun gördüğümde oluşan yüzündeki gülümsemesi işte her sabah bu gülümsemeyle ben çok mutlu oluyorumm çok şükür allaha bana bu mutluluğu nasıp ettiği ve oğlumu bana bağışladığı için...

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamıyorum bıraz okudum hastalara acil şifalar ufak tefek kazalara geçmiş olsun diyorum...
Fatihim 8 ay 23 günlük
Desteksiz oturuyor oturur pozisyondan emekleme,emeklemeden oturmaya geçiyor,
hiç dişimiz çıkmadı Boyuna uygun bir yükseklik ise hemen kalkıyor ve dengeyi sağlayınca ellerini bırakıyor
Yürümeğe bayılıyor topa tekme atıyor
Harika emekliyor en arzu ettiğim şeydi ama emeklerken sürekli mızırdanıyor
Herşeye işaret parmağı ile dokunuyor pencereleri ve aynaları yalamaya çalışıyor
Beni görünce hiç bırakmıyor ve sürekli kulağımla oynuyor
dede,baba,gel diyor anlaşılıyor ama anlayamadığımız şekilde söyleniyor
Oyuncaklardan çok telefon kumanda daha çok ilgisini çekiyor
Uyanınca emekleme pozisyonuna geçiyor ki ayağa kalkıyordu ara katı iptal ettik şimdi fileye tutunup kalkamıyor maalesef
Hala gece sık uyanıyor,çok iştahlı da sayılmaz zar zor yiyor
aklıma gelenler bu kadar...

Son düzenleme:
Ay masallah kuzucuklara..
Aslında artık tam sevmelık zamanlarındalar varya.. kucagıma bıle buyuk gelıyor soyle sarmalayınca ele avuca gelır oldular hepten...
Oyun yapıyor kızınca anlıyor.. oyun oynarken bıle durup şştt dedım mesela hemen baslıyor aglamaya...
hayır deyınce bakıyor artık herseyı anlamaya basladılar ya ne kadar guzel degıl mı..
Allah onların yoklugu gostermesın bızlere anne olmak cok guzel.. helekı anne dedıklerı zamanlarda gelıcek...
Onları yaradana kurban olayım ya..

Cnm ne güzel ifade etmişsin.Çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için.Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.İyiki böyle bir mutluluk tatmışız.Allah kimseye evlat acısı göstermesin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…