- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.501
Kızlar mrb nasılsınız.Benim oğlumda 9.ayının içinde hala dişini çıkarmadı.Emeklemeye başladı şimdi tutunarak kalkıyo.ama yürüyemiyo tabi çok hareketli napçam bilmiyorum.
Gül hayr olsun canimbenim...yok henüz boşamıyorum kocayı:)
Serap buğulamada suyla pişiriyosun..borcama koyup balıgın çeşidine göre su ve malzeme koyup fırına attınmı buğulama oluyo..çok hafif oluyo..suyuda çorba gibi oluyo...
Duygucum eksik olma..bencede verebilirsin dondurulmuş balığı..bende buralarda taze bulamazsam hazır alıcam...hazırda haşlanmış sebzende varmış..bal olsun...
Hicran işallah arkadaşım..1yaşına gelsinler bakalım neolucak.....valla ben et,yumurta kızarsada artık veriyorum prof ver dedi ...bunlar temel besinler dedi..et süt yumurta..alerjı netleşmedıkce kısıtlama yapılamaz dedi...napim...ılkkez ikigündür sabah verecek bişi buluyorum..olupta yıyememek olmayıpta yıyememekten kötü sanırım....allah olmayanlara da versin..
Kızlar hepinizi çok özledim ya doğumdan sonra giremedim vallahi.Herkesin bebişi nasıl büyümüş öyle öpüyorum onları kocaman koptum iyice kadınlar kulübünden işler çok yoğun hiç sormayın kib.
kız sen bir kilo aldın 5 kilo verirsin merak etme
azimli gacııı
bizdede diş yok emeklemek tok ama bize tutunup ayağa kalkıyor öle duruyor yorulana kadar ceylinim bide ağzı pek kalabalık tek tük kelimeler sölüyor gerci ama çoğunu anlamıyoruz maşallah pek te akılıı yavru kuşum valla anasına çekmişl herhalde kaydirigubbakcemile3
reklamlara bizde bayılıyoruz özellikle mama saatlerinde imdadıma koşuyor reklamlar abim şuan bi cd hazırlıyor reklam cd si emek saatlerinde zap zap uğraşmiim kumanda ile diye bebek reklamlarını kaydedecekmiş 3-5 tane bebekleri görünce yediğini unutuyor zillim
oh oh maşallah kuzulara
derya kuzusu bunlar gel vatadaş gellllkaydirigubbakcemile2
He bak konusma olayını yazmayı unutmusum.. :)
Bayılarak,sureklı, ozel bı ıtınayle soyledıgı tek kelıme Hadi, Hadi, Hadi... :sm_confused:
Bu da fatıh urek gıbı oldu hee.. :roflol: ama sureklı hadi dermı bı cocuk yaa...
Arada agzından anne cıkıyor sankı ama bılınclı degıl tabı.. uyumadan once nınnı soyluyo kendı kendıne..
Aglarken sokranıyo.. cenesı dusuk bıraz.. ama o hadı demesıne bayılıyoruz...kaydirigubbakcemile3
bizdede diş yok emeklemek tok ama bize tutunup ayağa kalkıyor öle duruyor yorulana kadar ceylinim bide ağzı pek kalabalık tek tük kelimeler sölüyor gerci ama çoğunu anlamıyoruz maşallah pek te akılıı yavru kuşum valla anasına çekmişl herhalde kaydirigubbakcemile3
reklamlara bizde bayılıyoruz özellikle mama saatlerinde imdadıma koşuyor reklamlar abim şuan bi cd hazırlıyor reklam cd si emek saatlerinde zap zap uğraşmiim kumanda ile diye bebek reklamlarını kaydedecekmiş 3-5 tane bebekleri görünce yediğini unutuyor zillim
Tunahanımın maşallah yemesi içmesi çok güsel herbişeyi yiyor diyebilirim...emeklemiyor ama çabalıyor yuvarlanıp duruyor bazen sıkılıyor bağırıyor ya da dikkatini üzerine tplamak istiyor ondan da olabilir çok çakallar bunlar...yatakta yüzkere dönüyor üstünü açıyor uyanınca direk kafasını kaldırıyor betüş senin dediğin gibi ben ıh yapıyo hemen oğlum uyandın mı diye sesleniyom güülüp duruyor aman uykudan kalkınca pek datlu oluyolar...babasını görmeden uyumuyor babasının gelme saatine yakın kapı zili çalarsa hemen radarlarını açıyor zıplamaya başlıyor aaa baba mı gelmiş acaba diyorum kapıya gidiyoruz bi açıyoruz babasının elini yüzünü yıkamasına bile fırsat vermiyor resmen al beni dior yaaa:)yicem ben bunları yicemmm ba ba ba ba diyor birde babasını görünce sabaha karşı ortamıza alıyorum emziriyorum doyduktan sonra beni bırakıp babasına dönüyo ba ba diyo tabii bizimki eriyip bitiyoo hemen uyanıveriyo biz kalk desek kalkmaz ama:)son olarak bay bay yap diyorum elini, açıyo karşıya doğru...kayınvalidem öğretmiş bez poşetinin üzerinde bebek var bebek nerde diyo kayınvalide o da yürüteçle koşuveriyo pakete doğru
He bak konusma olayını yazmayı unutmusum.. :)
Bayılarak,sureklı, ozel bı ıtınayle soyledıgı tek kelıme Hadi, Hadi, Hadi... :sm_confused:
Bu da fatıh urek gıbı oldu hee.. :roflol: ama sureklı hadi dermı bı cocuk yaa...
Arada agzından anne cıkıyor sankı ama bılınclı degıl tabı.. uyumadan once nınnı soyluyo kendı kendıne..
Aglarken sokranıyo.. cenesı dusuk bıraz.. ama o hadı demesıne bayılıyoruz...kaydirigubbakcemile3
denizo 8 ay 13 günlük
9400 gr ve 74 cm (bunlar kendi ölçtüklerim evde :) )
çok uzun zamandır alkış ve çak yapıyo , uzun süre desteksiz oturuyor
emekleme yok ,diş yok :)
1,5 - 2 haftadır geri geri sürünüyor.
dede , baba , hadi , gel diyor birde gödee diyor :)
ayakta kollarından tutunca adım atıyor . henüz tutunup kalkamıyor veya biyerden tutunup kendi ayakta duramıyor.
annanesi , dedesi , babası veya beni evden dışarı çıkarken görürse ağlıyor.
odasında duvarda balıklar var , balıklar nerde diye sorunca gösteriyor :)
yememiz uykumuz iyi çok şükür .
bisden bu kadar
Egede inanılmaz bir şekilde Mehmet Ali Birand hastası yaa görseniz o haberleri sununca gülmekten deliriyorkaydirigubbakcemile3Araya haber girince oyuncaklarına geri dönüyor sonra tekrar Mehmet Ali çıkınca elinden oyuncağını atıyor:))
Ne var o adamda bilmiyorum ama kameraya çekip göndercem valla Kanal D ye:))
doğru demiş doktorvalla doktorum bile tebrik etti beni baya yoruldun ama değdi reflül çocuğu normal standartlarda gelişmesini sağladın ben neler görüyorum sıkılıp yorulup uğreşmıyorlar çocukla sen uyumadın oturmadın kızınla ilgilendin dedi eşimde morsss olduuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban bu çocuğa çok yediriyon çocuk istemiyor o kadar sık verilirmi deyip duruyordu naber beyfendi dedim senin dediğini yapaydım şimdi 4-5 saatte bir 60-70 cc yerdi çocuk 2 saat ara ile bugüne geldik o kustu yarım saat bi saat bekledim gene mama yaptım meyve verdim uyumadım uğraştım aman kızım düzenli gelişsin diye ben yoruldum ama anneyiz neticede tabiiki yorulacaız uykusuz kalacağız belki aç kalacağız annem bile dün tam ceylinin mama saati yemeğini ye gel masaya sonra onu yedirirsin beraber yiyelim kızım çocuk 15 dakikada açlıktan ölmez zaten sık veriyon dedi yok anne dedim ben onun saatini geçirmeyeyim eşim ordan sesleniyor anne dokunma ona sen naparsan yap doktordanda aldı tebriği durmaz o şimdi diyorrr:roflol:
kızlar maşallah bu eylül bebeklerinin hepsi çok şeker aman nazar değmesin...
burdan bütün eylül annelerini kutluyorum ve hepsine ayrı ayrı çiçeklerimi sunuyorum..a.s.a.s.a.s.
bu kadar araştıran paylaşan bebeği için en iyisini yapmaya çalışan eylül anneleri benim gönlümün sultanları sizsiniz canım arkadaşlarım benimm....
hepimiz anneliğin bilincindeyiz ve ona göre davranıyoruz ne güzel...
allahın bir kadına lutfetmiş oldugu bu güzel duygunun hepimiz bilincindeyiz keşke çocuklarını döven eziyet eden öldüren annelerde bunun bilincine varabilseler...
biz bukadar uğraşıyoken onlar nasıl vurdum duymaz ve vicdansız oluyolar anlamıyorum....
ben dün mutluydum bu günde mutluyum eminimki yarında mutlu olacagım gözümü açtığım da minik bir oğlum var ve sağlığı yerinde beni mutlu eden onun gördüğümde oluşan yüzündeki gülümsemesi işte her sabah bu gülümsemeyle ben çok mutlu oluyorumm çok şükür allaha bana bu mutluluğu nasıp ettiği ve oğlumu bana bağışladığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?