Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay betüşşşş mevlüde ağlatçaksınız beni yaaaAllahım korusun onları hepsi hepsi çok tatlı hepsi melek hepsini seviyorummmm can can bunlar

Tebrık edıyorum canım senı gercekten, tabıkı hepımız anneyız ama kımımızın gerektıgınden fazla emek harcaması gerekebılıyor..
Allah emeklerının karsılıgını versın, hepımızın..

çok haklısın canım, çok dogru yazmıssın...
Çok şükür..

ay betüşşşş mevlüde ağlatçaksınız beni yaaaAllahım korusun onları hepsi hepsi çok tatlı hepsi melek hepsini seviyorummmm can can bunlar
Amıın canım amın..

oooyy canım benimmmm yerim ben onuuu maşallah betüş maşallah...ay oğlumu ösledim ben çıkıyorum hepinizi öpüyom gidim de yiyim oğlumu hepsinin yerine:)::)

kızlar foto koyarken sizde şu eklenti yap kısmından koysanızda ben garip de görebilsem yaaaa
göremiyom fotoları dolayısıyla yorum yapamıyorum ,üzülüyorum ,yanlış anlamayın yani arkadaşlar yorum yapmıyom diye zira açılmıyo o site .....

bizde 8.5 aylık olduk en son 3hafta önce gittik doktora 8.800 gramdı boyu 70cmdi doktor gayet iyi dedi aşıları bitti rotalar bitti bidaha 1yaşında gel bi sorun olmadıkça dedi. gayet iyiyiz allah bozmasın bizimki de emeklemeyi hiç sevmiyo yere koyunca kıyameti koparıyo yürüteç en büyük zevki heryeri dolanıyo ne bulsa ağzına götürmek istiyo kumandalara bayılıyo ama saklıyorum hep sonra ben bulamıyorum sırnaşık şey koltuğa yaslayıp bırakıyorum arkasına oturuyorum epey duruyo hele önünde dikkatini çeken bişey varsa özellikle kumanda daha da çok duruyo baba dede gel gel diyo şimdilik ama gördüğü herşeyi çğarıyo geeeel gellll diye dişimiz hala çıkmadı alkışı bikaç aydır yapıyo başbaş yapıyo şimdi bay bay yapmayı öğrettim yarım yamalak yapıyo babası işten geldiğinde onu almazsa kızılca kıyamet koparıyo ve bi küsüyo saatlerce barışmıyo itiyo babasını yüzüne vuruyo çok alıngan

bizim cimcime de böyle işte allah herkesin bebişine sağlık sıhhat akıl bütünlüğü versin gerisi gelir ha bu ay ha bidaha ki ne farkeder

aa şirket oldugu ıcın mı sen goremıyorsun... aney..
daha once hıc eklentı olarak koymamıstım deneyım barı.. bakım.. oldu heralde..

Son düzenleme:
MAşaallh betül minik erkek olmuş Allah tüm bebekleri korusun ailelerinden ayrı bırakmasın inş...Bize de evlatlarımızla sınamasın..

Ay yerım onu ya kusuyo da demek masallah annesııı... kaydirigubbakcemile3

çoktandır koymamıstım bu da bızden teyzelerı taze cıktı... :)
alıntı yapmayınız..

]

maşallah canım çok tatlı

maşallah güzel kuzuya

Ben geldim bir bakayım gidicem yine işler bitmedi Egeyle gırdık banyoya yıkandık bir güzel:)
Balıkları çıkardım bakalım akşama mezgit vericem merak ediyorum napcak inşallah sever..
Aslan a 41 kere maşallah bu arada saçlanmışta iyice kuzu

oooyy canım benimmmm yerim ben onuuu maşallah betüş maşallah...ay oğlumu ösledim ben çıkıyorum hepinizi öpüyom gidim de yiyim oğlumu hepsinin yerine:)::)

MAşaallh betül minik erkek olmuş Allah tüm bebekleri korusun ailelerinden ayrı bırakmasın inş...Bize de evlatlarımızla sınamasın..

maşallah canım çok tatlı

maşallah güzel kuzuya

betül senin bu oğlanın artistliği varya çok can yakaşak öpüver annesi maşallah.

Tesekkur ederız teyzeleriii... :)) a.s.a.s.

aa şirket oldugu ıcın mı sen goremıyorsun... aney..
daha once hıc eklentı olarak koymamıstım deneyım barı.. bakım.. oldu heralde..

bu adam olmuş yaaaa
polo tshirt - beyaz pantalon pek bir havalı maaşallah
bayıldım ,aslanı görmemiştim uzun zamandır ...

evet canım şirket olduğu için bazı siteler yasaklı , biri de imageshack

teşekkürler herkese bende şimdi bi patates haşladım yanına bi kase de yoğurt çıkardım evde kendim mayaladığım uyansın onu yediricem inşallah hep aynı şeylerden bıkmasın diye değişik değişik vermeye çalışıyorum hem daha iştahlı yiyo hemde zevkle yiyo

aslanına da maşallah bu arada ne tatlı olmuş o öyle yaa 41kere maşallah diyelim koca adam olmuş bende evde hep kısa kollu giydiriyorum hatta öğle saati çıkıyosak dışardada çoğunlukla kısa kollu giydiriyorum siz nasıl çıkarıyosunuz dışarı

gözdecim denizin şapkası çok güzel güle güle kullansın bende bikaç tane aldım ama artık sıkılıyo şapkadan eliyle itiyo takmamı istemiyo çekiyo çıkarıyo kafasından bı yazı nasıl geçiricez bilmiyorum

duygucum bende iki hafta önce denize soktum bizim yazlık yakın tekirdağda 1saatte varıyoruz gitmiştik bi geceliğine 2-3 kere soktuk denize ama kulaklarına kadar çok sevdi hele kuma bayıldı ilk sabak soktuk su daha soğuktu hiç sevmedi feryat figan kopardı çıkardık neyse sonra eve geldik yıkadık uyuttuk sonra öğleden sonra 4.5ta tekrar soktuk su ısınmıştı bu sefer sıcacıktı bayıldı nasıl oynuyo suyla ama en çokta sudan sonra ayağının kuma değmesi hoşuna gitti çok şükür hastalanmadı tekrar götürdüğümüzde de aynı şekilde olur inşallah unutmamıştır suyu çabuk alışır

sağol canım ,
denizde pek tutmuyo kafasında
ama orda poz vermekle meşgul olduğundan kendileri şapkayı çıkarmadı .
kemeralara dayanamıyo görünce resmen poz veriyo sıpa artist mi ne olcak başımıza bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…