- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.521
Tebrık edıyorum canım senı gercekten, tabıkı hepımız anneyız ama kımımızın gerektıgınden fazla emek harcaması gerekebılıyor..valla doktorum bile tebrik etti beni baya yoruldun ama değdi reflül çocuğu normal standartlarda gelişmesini sağladın ben neler görüyorum sıkılıp yorulup uğreşmıyorlar çocukla sen uyumadın oturmadın kızınla ilgilendin dedi eşimde morsss olduuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban bu çocuğa çok yediriyon çocuk istemiyor o kadar sık verilirmi deyip duruyordu naber beyfendi dedim senin dediğini yapaydım şimdi 4-5 saatte bir 60-70 cc yerdi çocuk 2 saat ara ile bugüne geldik o kustu yarım saat bi saat bekledim gene mama yaptım meyve verdim uyumadım uğraştım aman kızım düzenli gelişsin diye ben yoruldum ama anneyiz neticede tabiiki yorulacaız uykusuz kalacağız belki aç kalacağız annem bile dün tam ceylinin mama saati yemeğini ye gel masaya sonra onu yedirirsin beraber yiyelim kızım çocuk 15 dakikada açlıktan ölmez zaten sık veriyon dedi yok anne dedim ben onun saatini geçirmeyeyim eşim ordan sesleniyor anne dokunma ona sen naparsan yap doktordanda aldı tebriği durmaz o şimdi diyorrr:roflol:
çok haklısın canım, çok dogru yazmıssın...kızlar maşallah bu eylül bebeklerinin hepsi çok şeker aman nazar değmesin...
burdan bütün eylül annelerini kutluyorum ve hepsine ayrı ayrı çiçeklerimi sunuyorum..a.s.a.s.a.s.
bu kadar araştıran paylaşan bebeği için en iyisini yapmaya çalışan eylül anneleri benim gönlümün sultanları sizsiniz canım arkadaşlarım benimm....
hepimiz anneliğin bilincindeyiz ve ona göre davranıyoruz ne güzel...
allahın bir kadına lutfetmiş oldugu bu güzel duygunun hepimiz bilincindeyiz keşke çocuklarını döven eziyet eden öldüren annelerde bunun bilincine varabilseler...
biz bukadar uğraşıyoken onlar nasıl vurdum duymaz ve vicdansız oluyolar anlamıyorum....
ben dün mutluydum bu günde mutluyum eminimki yarında mutlu olacagım gözümü açtığım da minik bir oğlum var ve sağlığı yerinde beni mutlu eden onun gördüğümde oluşan yüzündeki gülümsemesi işte her sabah bu gülümsemeyle ben çok mutlu oluyorumm çok şükür allaha bana bu mutluluğu nasıp ettiği ve oğlumu bana bağışladığı için...
Amıın canım amın..ay betüşşşş mevlüde ağlatçaksınız beni yaaaAllahım korusun onları hepsi hepsi çok tatlı hepsi melek hepsini seviyorummmm can can bunlar
kızlar foto koyarken sizde şu eklenti yap kısmından koysanızda ben garip de görebilsem yaaaa
göremiyom fotoları dolayısıyla yorum yapamıyorum ,üzülüyorum ,yanlış anlamayın yani arkadaşlar yorum yapmıyom diye zira açılmıyo o site .....
bizde 8.5 aylık olduk en son 3hafta önce gittik doktora 8.800 gramdı boyu 70cmdi doktor gayet iyi dedi aşıları bitti rotalar bitti bidaha 1yaşında gel bi sorun olmadıkça dedi. gayet iyiyiz allah bozmasın bizimki de emeklemeyi hiç sevmiyo yere koyunca kıyameti koparıyo yürüteç en büyük zevki heryeri dolanıyo ne bulsa ağzına götürmek istiyo kumandalara bayılıyo ama saklıyorum hep sonra ben bulamıyorum sırnaşık şey koltuğa yaslayıp bırakıyorum arkasına oturuyorum epey duruyo hele önünde dikkatini çeken bişey varsa özellikle kumanda daha da çok duruyo baba dede gel gel diyo şimdilik ama gördüğü herşeyi çğarıyo geeeel gellll diye dişimiz hala çıkmadı alkışı bikaç aydır yapıyo başbaş yapıyo şimdi bay bay yapmayı öğrettim yarım yamalak yapıyo babası işten geldiğinde onu almazsa kızılca kıyamet koparıyo ve bi küsüyo saatlerce barışmıyo itiyo babasını yüzüne vuruyo çok alıngan
bizim cimcime de böyle işte allah herkesin bebişine sağlık sıhhat akıl bütünlüğü versin gerisi gelir ha bu ay ha bidaha ki ne farkeder
çoktandır koymamıstım bu da bızden teyzelerı taze cıktı... :)
alıntı yapmayınız..
]
bizde 8.5 aylık olduk en son 3hafta önce gittik doktora 8.800 gramdı boyu 70cmdi doktor gayet iyi dedi aşıları bitti rotalar bitti bidaha 1yaşında gel bi sorun olmadıkça dedi. gayet iyiyiz allah bozmasın bizimki de emeklemeyi hiç sevmiyo yere koyunca kıyameti koparıyo yürüteç en büyük zevki heryeri dolanıyo ne bulsa ağzına götürmek istiyo kumandalara bayılıyo ama saklıyorum hep sonra ben bulamıyorum sırnaşık şey koltuğa yaslayıp bırakıyorum arkasına oturuyorum epey duruyo hele önünde dikkatini çeken bişey varsa özellikle kumanda daha da çok duruyo baba dede gel gel diyo şimdilik ama gördüğü herşeyi çğarıyo geeeel gellll diye dişimiz hala çıkmadı alkışı bikaç aydır yapıyo başbaş yapıyo şimdi bay bay yapmayı öğrettim yarım yamalak yapıyo babası işten geldiğinde onu almazsa kızılca kıyamet koparıyo ve bi küsüyo saatlerce barışmıyo itiyo babasını yüzüne vuruyo çok alıngan
bizim cimcime de böyle işte allah herkesin bebişine sağlık sıhhat akıl bütünlüğü versin gerisi gelir ha bu ay ha bidaha ki ne farkeder
oooyy canım benimmmm yerim ben onuuu maşallah betüş maşallah...ay oğlumu ösledim ben çıkıyorum hepinizi öpüyom gidim de yiyim oğlumu hepsinin yerine:)::)
MAşaallh betül minik erkek olmuş Allah tüm bebekleri korusun ailelerinden ayrı bırakmasın inş...Bize de evlatlarımızla sınamasın..
maşallah canım çok tatlı
maşallah güzel kuzuya
betül senin bu oğlanın artistliği varya çok can yakaşak öpüver annesi maşallah.
Tesekkur ederız teyzeleriii... :)) a.s.a.s.Ben geldim bir bakayım gidicem yine işler bitmedi Egeyle gırdık banyoya yıkandık bir güzel:)
Balıkları çıkardım bakalım akşama mezgit vericem merak ediyorum napcak inşallah sever..
Aslan a 41 kere maşallah bu arada saçlanmışta iyice kuzu
aa şirket oldugu ıcın mı sen goremıyorsun... aney..
daha once hıc eklentı olarak koymamıstım deneyım barı.. bakım.. oldu heralde..
gözdecim denizin şapkası çok güzel güle güle kullansın bende bikaç tane aldım ama artık sıkılıyo şapkadan eliyle itiyo takmamı istemiyo çekiyo çıkarıyo kafasından bı yazı nasıl geçiricez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?