Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu adam olmuş yaaaa
polo tshirt - beyaz pantalon pek bir havalı maaşallah
bayıldım ,aslanı görmemiştim uzun zamandır ...

evet canım şirket olduğu için bazı siteler yasaklı , biri de imageshack

Tesekkur ederız teyzelerııı.. :)) a.s.a.s.

Anessa yav kusura bakma canım bendekı balık hafıza adını getıremedım sımdı..
Dunden bıraz ateslı oldugu ıcın sadece uzerındekılerı gıydırdım cıtcıtlısı da yok ıcınde ..
ama normalde evde ıcıne bı ınce cıtcıtlı ustune normal kısa kollu gıydırıryoum aynı... bırde ayagına bıleksız ınce corap..
dısarıda aynı sımdı anlattıgım gıbı gıydırıyorum fazladan bı hırka ve ayakkabı.. :)

adım sadiye betülcüm bende öyle giydiriyorum bi çıtçıtlı badisi üzerine kısa kollu badi altına da bi pijama birde soket çorap en rahat böyle oluyo dediğin gibi dışarı çıkarkende yanıma ince penye bi hırka alıyorum yetiyo

gözdecim çok fotojenik gerçektende maşallah benim kız normalde çok güler ama resim çekilirken zorla güldürürüz o da doğal çıkmıyo pek resmi pozlar veriyo zilli olduğunu gizliyo hanfendi babası kılıklı nolcek

bugüne kadar bebekler bişeyi ellerine almak için ,kavramak için 5 parmaklarını kullanırken , bu aydan sonra baş ve işaret parmakları ile tutmaya başlarlarmış.
bu insanı hayvandan ayıran en önemli özellikmiş ve bu ayda gelişirmiş .
ne entresan dimi....

selam kıslarrr hihoyyyt
bayağıdır okuyup çıkıyorum cok bi fırsatım olmuyoda...
olanıda işlerime anca yetiştiriyorum... bide niyeyse yazmaktada üşüniyorum...ben tembel..kafamçokkarıştı
geçmişe şöyle bi gözattımm ..
ohh tatilinii bile yaptınn duygucum kışın yorgunluğunu atmışssındır umarım.. bide benim çok ihtiyacım var.. kafam şiştii vaalla ...dır dırr zır zır....laelaelaelaelae
gülsüm cnm çook gecmiş olsun melekler korumuş
yavruyuu..allah beterinden korusun..
aslancık zatii karizmaa beyfendii..kuş ağızlım:))
gözde deniz kız bebekleri gibi çıkmış.. sankim bibloo..taş bebekk gibi maşallah..
başkada nedickiim kime dicektim unutuyom yaww..ben bida bi bakiniim-tatlicadiarzu-

evet bende okumustum, ve bunu okumadan oncede o degısıklıgı farketmıstım Aslanda...
insanoğlu gun be gun nasıl gelısıyor..

Aslan nedense tekrar kotu olmaya basladı galıba.. ellerı ayakları buz oldu ateslenıyor yıne..
Allah Allaahhh.. :1no2:

Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?

anamm bugun herkes bebişlerinin gelişimini konuşmuşş..e bende yazam bariii...zemuszemus
bizimkii...annee diyee aklına eserse derr.. senin dedğin gibii valla en çok hadii haddii der didek diyoo ama gidekmii demek istio nee anlamadımkaydirigubbakcemile3
bide babba ve ddede der..
ama en cok da emeklemeye adepte olmuş durumda ben nerdeyimm o arkamdan ağlaya ağlaya gelir yatak odamdan sesimi duysun gelirr. ve tutunarak ayağa kalkar..kanepeye tutunur yada bana otururken tutunur kalkar...yawruşalkisalkisalkis
kilosu iyi şükürde rahatsızlıklar özelliklede grip gçirdiği için fazla bi kilo almadı 2 aydır ama normal kilosu iyi dedi dr. 10400.. 75cmde boyu..:lepi:
güselde yiyo hastalığını atlattıktan sonra maşallah düzeldi yemesi..ama sık sık emziriyorum...
gece uykusuda ehh idare eder diyelim yine uyanır ama emerse tekrar gecer uykuya memeyi veremezsem sabah olmass uyymirmirmirmirmirmirmirmir

gecen hafta yaptığım çorbasına az bişi yani 1.2 tutam yeşil mercimek koymuştum..
onuda blendrdan geçirdim..ohh iyibi güsel yedi dedim hayy yapmaz olaydım gece resmen bittikk gazıı tavan yaptımıı anaamm cocuk durmazz töbee..gece 12de bi başladıı
5e kadarhiçdurmadan ağlarmı bi cocuk ağladı valla..artık aklıma makatını uyarmak geldi..
napiiim ondan sonra 15 dk. sonraa fooşşt kakayı yaptı rahatladı kuzucukbenneyaptımki
bida töbeee vermeeemkafamçokkarıştı..gerisini de döktüüm çöpe..ayy ne zor geceydi koçişde yoktu..bimin eşikaldı yanımda bi o bi benn delirdikk valla..aman gazlı yiyeceklere dikkat edin benden sölemesi..opuyorumnanaktan

hemen bizim topiğe resmini eklede görelim bıcırığı

hoş geldin bacım nerelerdeydin bakiim sen maşallah maşallah baya iş yapıyor senünküü

amin canım sağollopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sende hoş geldin bacım maşallah herşey iyi demekki ne güzelopuyorumnanaktan

kıss emel kıss hicran..yakaladım sizi
napisiz ne gidisizz? )))
işlerim bayağı azldı..artık sizinle olacam bol bol ..... ayy bu jaded beni öldürecek..naber jaded? ya bir kere bir şey yaz kardeşim.bir selam çak..mucuk sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…