- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.541
bu adam olmuş yaaaa
polo tshirt - beyaz pantalon pek bir havalı maaşallah
bayıldım ,aslanı görmemiştim uzun zamandır ...
evet canım şirket olduğu için bazı siteler yasaklı , biri de imageshack
aslanına da maşallah bu arada ne tatlı olmuş o öyle yaa 41kere maşallah diyelim koca adam olmuş bende evde hep kısa kollu giydiriyorum hatta öğle saati çıkıyosak dışardada çoğunlukla kısa kollu giydiriyorum siz nasıl çıkarıyosunuz dışarı
bugüne kadar bebekler bişeyi ellerine almak için ,kavramak için 5 parmaklarını kullanırken , bu aydan sonra baş ve işaret parmakları ile tutmaya başlarlarmış.
bu insanı hayvandan ayıran en önemli özellikmiş ve bu ayda gelişirmiş .
ne entresan dimi....
Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?
oh oh maşallah maşallah kuzulara
ona bende gülüyomsırnaşık şey
iki lafı zor biraraya getiriyo
doğru demiş doktor
süpersin bravo alkisalkisalkis
cnm vallahi benimki benden tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo.ama başı aşağıda kalıyo poposunu kaldırabiliyo anca.emmiyo benimki işe başlayınca bıraktı sıpa.devam sütü veriyorum zaten ek gıdaya geçtik.ama çok özledim ya hepinizi hep aklımdaydınız inanınki.boyu 72cm kilosu 9800 kuzumun, vitaminlerine devam ediyorum işte yaramaz.ama aynı ben kızlar babadan hiçbişey almamış.masmavi gözler kızların canını yakıcak oğlum :))))
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamıyorum bıraz okudum hastalara acil şifalar ufak tefek kazalara geçmiş olsun diyorum...
Fatihim 8 ay 23 günlük
Desteksiz oturuyor oturur pozisyondan emekleme,emeklemeden oturmaya geçiyor,
hiç dişimiz çıkmadı Boyuna uygun bir yükseklik ise hemen kalkıyor ve dengeyi sağlayınca ellerini bırakıyor
Yürümeğe bayılıyor topa tekme atıyor
Harika emekliyor en arzu ettiğim şeydi ama emeklerken sürekli mızırdanıyor
Herşeye işaret parmağı ile dokunuyor pencereleri ve aynaları yalamaya çalışıyor
Beni görünce hiç bırakmıyor ve sürekli kulağımla oynuyor
dede,baba,gel diyor anlaşılıyor ama anlayamadığımız şekilde söyleniyor
Oyuncaklardan çok telefon kumanda daha çok ilgisini çekiyor
Uyanınca emekleme pozisyonuna geçiyor ki ayağa kalkıyordu ara katı iptal ettik şimdi fileye tutunup kalkamıyor maalesef
Hala gece sık uyanıyor,çok iştahlı da sayılmaz zar zor yiyor
aklıma gelenler bu kadar...
Tebrık edıyorum canım senı gercekten, tabıkı hepımız anneyız ama kımımızın gerektıgınden fazla emek harcaması gerekebılıyor..
Allah emeklerının karsılıgını versın, hepımızın..
çok haklısın canım, çok dogru yazmıssın...
Çok şükür..
Amıın canım amın..
Ay ıyı oldu salıhacım soyledıgın, her bebege aynı sey gaz yapmıyor gercı ama yınede dıkkat etmek lazım aman onlarada zor..
bizde 8.5 aylık olduk en son 3hafta önce gittik doktora 8.800 gramdı boyu 70cmdi doktor gayet iyi dedi aşıları bitti rotalar bitti bidaha 1yaşında gel bi sorun olmadıkça dedi. gayet iyiyiz allah bozmasın bizimki de emeklemeyi hiç sevmiyo yere koyunca kıyameti koparıyo yürüteç en büyük zevki heryeri dolanıyo ne bulsa ağzına götürmek istiyo kumandalara bayılıyo ama saklıyorum hep sonra ben bulamıyorum sırnaşık şey koltuğa yaslayıp bırakıyorum arkasına oturuyorum epey duruyo hele önünde dikkatini çeken bişey varsa özellikle kumanda daha da çok duruyo baba dede gel gel diyo şimdilik ama gördüğü herşeyi çğarıyo geeeel gellll diye dişimiz hala çıkmadı alkışı bikaç aydır yapıyo başbaş yapıyo şimdi bay bay yapmayı öğrettim yarım yamalak yapıyo babası işten geldiğinde onu almazsa kızılca kıyamet koparıyo ve bi küsüyo saatlerce barışmıyo itiyo babasını yüzüne vuruyo çok alıngan
bizim cimcime de böyle işte allah herkesin bebişine sağlık sıhhat akıl bütünlüğü versin gerisi gelir ha bu ay ha bidaha ki ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?