- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.561
selam kıslarrr hihoyyyt
bayağıdır okuyup çıkıyorum cok bi fırsatım olmuyoda...
olanıda işlerime anca yetiştiriyorum... bide niyeyse yazmaktada üşüniyorum...ben tembel..kafamçokkarıştı
geçmişe şöyle bi gözattımm ..
ohh tatilinii bile yaptınn duygucum kışın yorgunluğunu atmışssındır umarım.. bide benim çok ihtiyacım var.. kafam şiştii vaalla ...dır dırr zır zır....laelaelaelaelae
gülsüm cnm çook gecmiş olsun melekler korumuş
yavruyuu..allah beterinden korusun..
aslancık zatii karizmaa beyfendii..kuş ağızlım:))
gözde deniz kız bebekleri gibi çıkmış.. sankim bibloo..taş bebekk gibi maşallah..
başkada nedickiim kime dicektim unutuyom yaww..ben bida bi bakiniim-tatlicadiarzu-
anamm bugun herkes bebişlerinin gelişimini konuşmuşş..e bende yazam bariii...zemuszemus
bizimkii...annee diyee aklına eserse derr.. senin dedğin gibii valla en çok hadii haddii der didek diyoo ama gidekmii demek istio nee anlamadımkaydirigubbakcemile3
bide babba ve ddede der..
ama en cok da emeklemeye adepte olmuş durumda ben nerdeyimm o arkamdan ağlaya ağlaya gelir yatak odamdan sesimi duysun gelirr. ve tutunarak ayağa kalkar..kanepeye tutunur yada bana otururken tutunur kalkar...yawruşalkisalkisalkis
kilosu iyi şükürde rahatsızlıklar özelliklede grip gçirdiği için fazla bi kilo almadı 2 aydır ama normal kilosu iyi dedi dr. 10400.. 75cmde boyu..:lepi:
güselde yiyo hastalığını atlattıktan sonra maşallah düzeldi yemesi..ama sık sık emziriyorum...
gece uykusuda ehh idare eder diyelim yine uyanır ama emerse tekrar gecer uykuya memeyi veremezsem sabah olmass uyymirmirmirmirmirmirmirmir
gecen hafta yaptığım çorbasına az bişi yani 1.2 tutam yeşil mercimek koymuştum..
onuda blendrdan geçirdim..ohh iyibi güsel yedi dedim hayy yapmaz olaydım gece resmen bittikk gazıı tavan yaptımıı anaamm cocuk durmazz töbee..gece 12de bi başladıı
5e kadarhiçdurmadan ağlarmı bi cocuk ağladı valla..artık aklıma makatını uyarmak geldi..
napiiim ondan sonra 15 dk. sonraa fooşşt kakayı yaptı rahatladı kuzucukbenneyaptımki
bida töbeee vermeeemkafamçokkarıştı..gerisini de döktüüm çöpe..ayy ne zor geceydi koçişde yoktu..bimin eşikaldı yanımda bi o bi benn delirdikk valla..aman gazlı yiyeceklere dikkat edin benden sölemesi..opuyorumnanaktan
Canım hoşgeldin çok sağol evet kışın yorgunluğunu kısmen attım ama gelir gelmez Egenin hastalığı mahfetti bizisenağlamaAllah daha büyük dert vermesin...
Ayyy iyiki söyledin canım doktor bizede verebilirsin dedi günlerdir tereddüt içindeyim versemmi diye hatta bugun yarın vermeyı planlıyordum şimdi vazgeçtim ama çokta faydalı yaaa:a015:Kıyamam mahfolmuştur Buğracık geçmiş olsun Salihacım[/B
Hicrancım maşallah Ceyline çok tatlı olmuş bu prenses öp benim içina.s.
bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)
hadi bakalım gözde sen de zayıflayanlar arasına girmeyi başaracaksın...ben kaldım yaaa 55 kg.da takıldım kaldım ama hiç rejim yapmayı da gözüm kesmiyooo...dün akşam yemeyeyim dedim nerdeyse başımın dönmesşinden yere düşüp bayılacaktım
bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)
Gunaydınlar herkesee...
Canım neden salona gıdıyorsun sabahları tv de var olmadı netten ızleyebılıyorsun tv8 ın sıtesınden.. 2 haftadır yapıyorum ben alıstım baya.. ıyı oluyor..
yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-
kızlar size bikinili bi foto mu koyayım da bakın ne zayıftım 2 sene önce bu
bakın hemen sileceğim
silindiiiiiiiiiiiiii
ben görmedimmmmmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?