Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese iyi akşamlar...
Herkes bebeğinin gelişimini yazmış bence eksik kalmayayım..
Nazlım hala 7400 gr..boyu 71 cm, olsun diyor doktor, buda böyle bebek...artık kilosunu takmıyorum kafama...
Desteksiz oturabiliyor ama çok uzun süre değil, devriliyor bir süre sonra. Devrildimi kalkamıyor...
El çırpıyor, baybay yapıyor, ben ne yapsam taklit ediyor, deli gibi dans ediyor, müzik tutkunu...Dümtektek çıkınca değmeyin keyfine...Sesleri taklit ediyor nerde diyince nerde diyor, dede diyince dede diyor, gel diyince gel diyor,tık tık taktak diyince aynen söylüyor, ama her zaman değil...reklam cıngıllarını mırıldanıyor, bebelac reklamını baya yalnışsız söyledi bir kere dumur olduk.
Beni emmeyi bırakalı 1 hafta oldu, her yemek yememiz bir olay..40 takla atıyorum, reklam kuşaklarında yediriyorum...acayip iştahsız, alltan iki dişi çıktı...Süper inat bir kız..

Canım hoşgeldin çok sağol evet kışın yorgunluğunu kısmen attım ama gelir gelmez Egenin hastalığı mahfetti bizisenağlamaAllah daha büyük dert vermesin...
Ayyy iyiki söyledin canım doktor bizede verebilirsin dedi günlerdir tereddüt içindeyim versemmi diye hatta bugun yarın vermeyı planlıyordum şimdi vazgeçtim ama çokta faydalı yaaa:a015:Kıyamam mahfolmuştur Buğracık geçmiş olsun Salihacım[/B

Hicrancım maşallah Ceyline çok tatlı olmuş bu prenses öp benim içina.s.

hoşbulduk cnmcım olsun gı kısmen atlatmışsın yorgunluğu biz okadarınıda yapamadık henüz..:bbo:
düşünüyoruz ama bakalım inş.. ayy kuzum yaa üşüttümü ki acepp..:sm_confused:ee tabii serin suyada girincee yavrum şifayı kaptıı kuzu.fazla tutmasydın keşke yada güneşmi çarptıki mavişimi..inş..cabucak düzelir iyi bak ege paşayaa...:teselli:

canım banada dr. verebilirsin dedi ama anlamadım..kakasını yapınca nasıl rahatladı..nasıl deliksiz uyudu anlatamammafoldumben artık hastaneye gitmey bile göze almıştım tam hazırlandım giyindim bide baktıım cıırttkaydirigubbakcemile3hiçbukadar sevinmemiştim:dance:kaydirigubbakcemile3 cook saol duygucum sizede gecmişolsun..

hadi bakalım gözde sen de zayıflayanlar arasına girmeyi başaracaksın...ben kaldım yaaa 55 kg.da takıldım kaldım ama hiç rejim yapmayı da gözüm kesmiyooo...dün akşam yemeyeyim dedim nerdeyse başımın dönmesşinden yere düşüp bayılacaktım

Gunaydınlar herkesee...

bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)

Canım neden salona gıdıyorsun sabahları tv de var olmadı netten ızleyebılıyorsun tv8 ın sıtesınden.. 2 haftadır yapıyorum ben alıstım baya.. ıyı oluyor..

kaydirigubbakcemile3 allahtan diyet yapmadın yoksa 45 kg olacakmışısın sanrım demek açlıktan düşüp bayılacaktın :roflol:

bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)

yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-

Gunaydınlar herkesee...

Canım neden salona gıdıyorsun sabahları tv de var olmadı netten ızleyebılıyorsun tv8 ın sıtesınden.. 2 haftadır yapıyorum ben alıstım baya.. ıyı oluyor..

canım ben çalışıyorum ya
sabahları hayatta yapamam
zaten sabah 5:30 , 6 gibi deniz uyanıyo emiyo .
saat 7 ye 10 kala evden çıkmış olmam gerekiyor.
zaten salon bizim şirkette , dışardan hoca geliyo daha önce de gidiyordum hamilelikten önce şimdi tekrar başlıyorum bakalım.

deryacım 55 kilo süper zaten daha ne zayıflıycan ben 65 kiloyum 10 kilo vermem lazım ,55 kiloyla hamile kalmıştım ben de

yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-

evet canım zayıflatmıyor
ama süper şekle sokuyor walla bu arada biraz da dikkat edersen kilo da verirsin
direk farkediyosun karnın düzleşiyor , popon yuvarlaklaşıyor , belin inceliyor
hem yeter be zaten kilo verip durma sinir etme beniiii :))))

kızlar size bikinili bi foto mu koyayım da bakın ne zayıftım 2 sene önce bu
bakın hemen sileceğim

silindiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ay gözde ay süpersin bende böyleydim şimdi maalesef artık bikini giyemem diyorum valla kendime bi deniz şortu aldım ne diyeyim onu giymeyi düşünüyorum ben 50 kg.ydum yaaa incecikkkk minik bir kızdımmm

Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştıgı ilk hayvana kendini tanıtır:
> 'Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?'
> Karşısındaki hayvan:
> 'Ben de KATIR der'
> Tavşanın kafası karışır:
> 'Nasıl yani?' der.
> Katır:
> 'Benim annem Eşşek, ba bam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der.
> Tavşan yoluna devam eder. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır:
> 'Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin?
> Hayvan:
> 'Ben kurt köpeğiyim' der.
> Tavşan yine şaşırır:
> 'Nasıl yani?' der.
> Kurt köpeği:
> 'Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der.
> Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır
> 'Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?'
> Hayvan:
> 'Ben DEVEKUŞU' der.
> Tavşan afallar:
> 'Hadi leeeeynn!'

evet gözde bende koyayım yarın 48 kilo halim 3 sene önce , şimdi bu karın eski halini alırmı acaba diye düşünüyorum benim birde göğüslerim berbat oldu yaaa kızlarr süütttt olayı bitince göğüsler 1,5 ayda pelt oluyorrr yaaaaaaaaa

günaydınn

eksik kalmıyım bende kızımın gelişimini yazayım
boyumuz ve kilomuz maşallah yerinde en çok baba diyor arada anne mama bir seferde hadi dedi geceleri uyurkende genelde kendi kendine şarkı mırıldanarak uyuyor her bebek gibi reklam manyagı pınar beyin ve molfix reklamına bayılıyor. En büyük zevki parmaklarımızdan tutup evin içinde tur atmak yorulmak nedir bilmiyor ve merdivenden adımlayarak çıkmayı öğrendi. Alkış yapıyoruz bir aydır ve byby yapıyoruz. Kızım anneyi veya babayı öp dediğimizde yanaklarımızdan sıkıca tutup yalıyor :)) henüz hiç dişimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…