- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.581
günaydınn
eksik kalmıyım bende kızımın gelişimini yazayım
boyumuz ve kilomuz maşallah yerinde en çok baba diyor arada anne mama bir seferde hadi dedi geceleri uyurkende genelde kendi kendine şarkı mırıldanarak uyuyor her bebek gibi reklam manyagı pınar beyin ve molfix reklamına bayılıyor. En büyük zevki parmaklarımızdan tutup evin içinde tur atmak yorulmak nedir bilmiyor ve merdivenden adımlayarak çıkmayı öğrendi. Alkış yapıyoruz bir aydır ve byby yapıyoruz. Kızım anneyi veya babayı öp dediğimizde yanaklarımızdan sıkıca tutup yalıyor :)) henüz hiç dişimiz yok.
yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-
maşallah naimecim kuzuna:)hepsi bişeylerin peinde bunların vallaa:)
oyy gelinim akıllı gelinim maşallahhhhh .
benimkide 9,400 kg boyunu bilmiyorum, emekliyoruz, koltuklra ve tutunabilecek yerlere tutunup kalkıyoruz de ded de ti ti ti gibi sesler çıkarıyoruzz, çok iştahlı değilizz. birde bişeyi saklayınca eğilip bakıyo nereye koyduysam gidip alıyo.by by bir kaç kere yaptı sonra yapmadı. tavuk ve mercimek çorbasını çok seviyo. mercimek çok şükür bizde gaz yapmadı. henüz bizimde bir tane bile dişimiz yok.
naimecim maşallah güzel kuzuna
naimecim maaşallah güzel kızınaaa
gelinime askıntı olmaaa fururuuummmmmmmmm mafoldumben
KIMMIS O ??? :dilcikar: KIMSE DOĞRU DEMİŞŞ.. sengözlerimebaksanabyaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-
o kıtabın adı dıyet sizsiniz mıydı ?bende cevap verebilimiyim :))
platesle çok fazla kalori harcamıyoruz o yüzden
çok kilo kaybı olmuyo
fakat
kasları şekillendiriyo
direk kasları çalıştırdığından
daha şekilli görünüyoruz
birde kas yapmak çok önemli
yarım kilo kas günde 150 kalori harcıyor hiç bişi yapmadan
aynı oranda yağ ise sadece 3 kalori harcıyor
bu yüzden zayıflıycam diye kasları eritmemeliyiz
erkeklerin çok yiyip çabuk kilo vermesi %90 bu sebepten
kaslı oldukları için vücutları çok kalori harcıyor
mehmet özün kitabında vücudunuza yarım kilo kas ekleyerek
bir buzdolabı yağı eritebilirsiniz diyor.
naimecim maaşallah güzel kızınaaa
gelinime askıntı olmaaa fururuuummmmmmmmm mafoldumben
hahahahaahah
deniz az daha büyüsün oturtturcam bilgisayarın önüne
oğlum seç diycem
şimdiden eylül kızlarının albümünü hazırlıyorum ...
oğlum beğenir ben alırım , o yüzden bu konularda sesim çıkmıyo heehhehehehe
hoş geldin bacım nerelerdeydin bakiim sen maşallah maşallah baya iş yapıyor senünküü
hoşbulduk cnmcım olsun gı kısmen atlatmışsın yorgunluğu biz okadarınıda yapamadık henüz..:bbo:
düşünüyoruz ama bakalım inş.. ayy kuzum yaa üşüttümü ki acepp..:sm_confused:ee tabii serin suyada girincee yavrum şifayı kaptıı kuzu.fazla tutmasydın keşke yada güneşmi çarptıki mavişimi..inş..cabucak düzelir iyi bak ege paşayaa...:teselli:
canım banada dr. verebilirsin dedi ama anlamadım..kakasını yapınca nasıl rahatladı..nasıl deliksiz uyudu anlatamammafoldumben artık hastaneye gitmey bile göze almıştım tam hazırlandım giyindim bide baktıım cıırttkaydirigubbakcemile3hiçbukadar sevinmemiştim:dance:kaydirigubbakcemile3 cook saol duygucum sizede gecmişolsun..
bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)
günaydın kızlarr tabi orda öğlen oldu..
akşam uyuyamadım sabahda sızıp kalmışım 10 da kalaktık oğlumla
kızlar aksam mutfakta fare gördüm tezgahım üstunde nasıl bağırmışım hatırlamıyorum..
nasıl oldu nerden geldi analamadım kaçtı makinannın oraya eşim bakındı göremedı...
nasıl oldu nerden geldi bilemedım öle mutfakda da bişey yokkı eşya falan sadece bir tezgahın altındakı bir dolabımda türkiyeden getirdiğim mercimek bulgur var onada heralde fare gelmez ay şimdi ben piss kadın mı oldum ya...
bulaşık falan da yoktuki neye geldiki aman
yaa mutfağa giremiyorum şimdi akşam herseyı yıkadım tezgahdakı püfffffff
senağlama senağlamasenağlamasenağlama
KIMMIS O ??? :dilcikar: KIMSE DOĞRU DEMİŞŞ.. sengözlerimebaksanab
o kıtabın adı dıyet sizsiniz mıydı ?
oyleyse bende var ama adam akıllı okumadım nedense... :mymeka:
ele alıyorum bırazdan hatırlattıgın ıyı oldu.. :bbo:
Merhaba arkadaşlar..Nasılsınız maşaallah erkek anneleri kızlar beğenmeye başlamış harika... Malum dönem sonu acayip yoğunluk var Oğlumun ise günlerdir ateşi var ve bizde dişidir diye ateş düşürücülerle idare ettik ama acile gittiğimiz de boğaz enfeksiyonu dedi ve 3. kez antibiyotiğe başladık ve fatih hastalığın verdiği durumla çok mızmız oldu hep kucağımda bitirdi beni tek kelime ile...
Teşekkür ederim Hicrancım....Çok iş yapıyor ve çok mız mız emeklerken ağlar yürürken ağlar ne yapacağımı şaşırdım ya
günaydın kızlarr tabi orda öğlen oldu..
akşam uyuyamadım sabahda sızıp kalmışım 10 da kalaktık oğlumla
kızlar aksam mutfakta fare gördüm tezgahım üstunde nasıl bağırmışım hatırlamıyorum..
nasıl oldu nerden geldi analamadım kaçtı makinannın oraya eşim bakındı göremedı...
nasıl oldu nerden geldi bilemedım öle mutfakda da bişey yokkı eşya falan sadece bir tezgahın altındakı bir dolabımda türkiyeden getirdiğim mercimek bulgur var onada heralde fare gelmez ay şimdi ben piss kadın mı oldum ya...
bulaşık falan da yoktuki neye geldiki aman
yaa mutfağa giremiyorum şimdi akşam herseyı yıkadım tezgahdakı püfffffff
senağlama senağlamasenağlamasenağlama
Merhaba arkadaşlar..Nasılsınız maşaallah erkek anneleri kızlar beğenmeye başlamış harika... Malum dönem sonu acayip yoğunluk var Oğlumun ise günlerdir ateşi var ve bizde dişidir diye ateş düşürücülerle idare ettik ama acile gittiğimiz de boğaz enfeksiyonu dedi ve 3. kez antibiyotiğe başladık ve fatih hastalığın verdiği durumla çok mızmız oldu hep kucağımda bitirdi beni tek kelime ile...
Teşekkür ederim Hicrancım....Çok iş yapıyor ve çok mız mız emeklerken ağlar yürürken ağlar ne yapacağımı şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?