Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyy gelinim akıllı gelinim maşallahhhhh .

benimkide 9,400 kg boyunu bilmiyorum, emekliyoruz, koltuklra ve tutunabilecek yerlere tutunup kalkıyoruz de ded de ti ti ti gibi sesler çıkarıyoruzz, çok iştahlı değilizz. birde bişeyi saklayınca eğilip bakıyo nereye koyduysam gidip alıyo.by by bir kaç kere yaptı sonra yapmadı. tavuk ve mercimek çorbasını çok seviyo. mercimek çok şükür bizde gaz yapmadı. henüz bizimde bir tane bile dişimiz yok.

yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-

bende cevap verebilimiyim :))
platesle çok fazla kalori harcamıyoruz o yüzden
çok kilo kaybı olmuyo
fakat
kasları şekillendiriyo
direk kasları çalıştırdığından
daha şekilli görünüyoruz

birde kas yapmak çok önemli
yarım kilo kas günde 150 kalori harcıyor hiç bişi yapmadan
aynı oranda yağ ise sadece 3 kalori harcıyor
bu yüzden zayıflıycam diye kasları eritmemeliyiz
erkeklerin çok yiyip çabuk kilo vermesi %90 bu sebepten
kaslı oldukları için vücutları çok kalori harcıyor

mehmet özün kitabında vücudunuza yarım kilo kas ekleyerek
bir buzdolabı yağı eritebilirsiniz diyor.

gözde canım hadi bakalım
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

bende evde stepper ile çalışıyorum
acayip terletiyo valla soluk soluğa kalıyo insan
40 dk kadar stepper
10 dk leg magic çalışıyom
bunlar tüm vücudu çalıştırıyo ama daha çok basen bölgesi için

bende basenlerden şikayetçiyim

maşallah naimecim kuzuna:)hepsi bişeylerin peinde bunların vallaa:)

naimecim maşallah güzel kuzuna

bütün kuzulara maşallah hepsi yeni şeyler öğrenme peşinde akıllı bıdıklar.

gelinime askıntı olmaaa fururuuummmmmmmmm mafoldumben

hahahahaahah
deniz az daha büyüsün oturtturcam bilgisayarın önüne
oğlum seç diycem
şimdiden eylül kızlarının albümünü hazırlıyorum ...
oğlum beğenir ben alırım , o yüzden bu konularda sesim çıkmıyo heehhehehehe

yaa gözde birileriş bana dediki plates zayıflatmazzz şekle kıvama sokarrrr dedi ismini söylemiyeyim de birde sana sorayım dedim şimdi sordum enter tuşuna bastım google bayan sülee bakalım. -tatlicadiarzu-
KIMMIS O ??? :dilcikar: KIMSE DOĞRU DEMİŞŞ.. sengözlerimebaksanab
o kıtabın adı dıyet sizsiniz mıydı ?
oyleyse bende var ama adam akıllı okumadım nedense... :mymeka:
ele alıyorum bırazdan hatırlattıgın ıyı oldu.. :bbo:

naimecim maaşallah güzel kızınaaa

gelinime askıntı olmaaa fururuuummmmmmmmm mafoldumben

sağol gözde teyzesi a.s.

aytencim ben bişey demiyorum sen sahip çıkarsın gelinine
eylül erkek bebekleride çok hızlı anacım baksana albümden beğenceklermiş.

günaydın kızlarr tabi orda öğlen oldu..
akşam uyuyamadım sabahda sızıp kalmışım 10 da kalaktık oğlumla
kızlar aksam mutfakta fare gördüm tezgahım üstunde nasıl bağırmışım hatırlamıyorum..
nasıl oldu nerden geldi analamadım kaçtı makinannın oraya eşim bakındı göremedı...
nasıl oldu nerden geldi bilemedım öle mutfakda da bişey yokkı eşya falan sadece bir tezgahın altındakı bir dolabımda türkiyeden getirdiğim mercimek bulgur var onada heralde fare gelmez ay şimdi ben piss kadın mı oldum ya...
bulaşık falan da yoktuki neye geldiki aman
yaa mutfağa giremiyorum şimdi akşam herseyı yıkadım tezgahdakı püfffffff
senağlama senağlamasenağlamasenağlama

Merhaba arkadaşlar..Nasılsınız maşaallah erkek anneleri kızlar beğenmeye başlamış harika... Malum dönem sonu acayip yoğunluk var Oğlumun ise günlerdir ateşi var ve bizde dişidir diye ateş düşürücülerle idare ettik ama acile gittiğimiz de boğaz enfeksiyonu dedi ve 3. kez antibiyotiğe başladık ve fatih hastalığın verdiği durumla çok mızmız oldu hep kucağımda bitirdi beni tek kelime ile...
hoş geldin bacım nerelerdeydin bakiim sen maşallah maşallah baya iş yapıyor senünküü

Teşekkür ederim Hicrancım....Çok iş yapıyor ve çok mız mız emeklerken ağlar yürürken ağlar ne yapacağımı şaşırdım ya

Selamlar herkes iyidir inşallah..Egenin bugün kısmen kızarıklıkları geçti ama bu sefer kollarını govdesındekıler gecmedı umarım onlarda yarın geçerbenneyaptımki

Salihacım Sağol canım Egeyi deniz soğuk dıye sadece ayaklarını sokabıldık deniz suyu 16 17 dereceydı şansımıza...Biz girdik ama o girmedi..Dişten dolayı oldu canım birde 6.hastalık ile birleşince tam oldubenneyaptımki
bugün platese başlıyorummmm
bakalım öğlen ilk derse gideceğim neredeyse 2 yıldır spor yapmıyorum bakalım nasıl olcak :)

Hayırlı uğurlu olsun canım benim karnım baya değişti valla umarım sendede işe yararkaydirigubbakcemile5
Canım yaa offf geçmiş olsun aynı şey benimde başıma geldi bir kaç ay önce girdi evime belki hatırlarsın Allahın cezası hayvanAllahtan kapan kurduk hemen yakalandı fındık faresi serçe parmağım kadardı ama iğrenç tabiki..İnşallah bir an önce yakalarsınız canım yaaa :1no2:

evet canım siz diyettesiniz

diyetten ziyade sağlıklı beslenme ile daha çok ilgili
yediklerimiz vücudumuzda neleri etkiliyo
niye acıkıyoruz nasıl doyuyoruz vb.
şeyleri anlayabileceğimiz bir dille anlatmaya çalışmış

birde haluk saçaklı var
onun kitabıda baya faydalı

Zeynepcim geçmiş olsun canım aynı durumu bizde yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum bütün gün kucak ıstıyorlar ılgı alaka kucakta bile ağlıyorlar malesef ınsallah atlatıcaz bunlarıda canım acil şifalar olsun..

ayyy canım yaa bende çok korkarım böcek ve fare gibi şeylerden eşinde bulamadıysa fare halen evde mi yani :1shok: canım bunun pislikle alakası yok sen temizlersin ama dışardan gelir apartman bodrumu falan çok pisse oralardan gelmiştir belki giriş kapısının altında falan boşluk olmasın. inşlh çıkmıştır evden sen herşeyi çamaşır suyuyla yıka bence

geçmiş olsun canım aynısı bizimde başımızda herşeye mızmız memnun olmaz ama ilaçları kullanmaya başlayınca rahatladı şimdi iyi çok şükür sizde biran önce atlatırsınız inşlh.

geçmiş olsun zeynepçim ya bi kere tunahan da aynısı oldu ve dediğin gibi hiç kucaktan inmedi üstelik hem kucakta hem de bizimd ayakta olmamız klazım yoksa nasıl ağıyordu Allahım hastalıklardan korusun yavrularımızı inşallah biran önce iyileşir canım...mevlüdecim olur canım ya temizlikle alakası yok ama heryeri gezmiş olabilir herşeyi çamasır suyuyla yıka...ay kapan felan bişi edin yakalansın...

herkese selamlar...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler...
mustinin peşinde koşmaktan fırsat bulamıyorum...
çok hareketli yaa..
artık beşiğinde kenarlara tutunup ayağa kalkıyo bi de zıplıyo kerata...
beşiği de çok yüksek... Allah korusun oradan da düşecek diye korkuyorum...
kanapenin, yatağın, dolapların kenarlarına tutunup auağa kalkıyo yürümek için bırakıyo ellerini pat yerde...
oturuyo biraz ağlıyo hoppp yine ayakta...
kızınca elini kaldırıp bir bağırıyo ki bize sanırsınız dövecek...
bi de yürümeye başlarsa yandım ki ne yandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…