- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.601
sağol betülcüm iyi çok çok şükür...
o gün çekildi zaten rontgen ve tomografi
temiz çıktı çok şükür... 1 saat de gözlem altına aldılar bi sorun olmayınca gönderdiler...
iyi çok şükür... Allah korudu valla...
kızlar az önce alp çok fena kafayı vurdu battanıyeye koyup uyutuyorum ben uykusu geldı yıne koyayım dedım o anda birden hareketlendi nasıl oldu anlamadım bı ağladı sonra sesı çıkmadı hemen salladım falan ağlamaya başladı eşimi aradım geldı bira baktık az kızarmış kafası dr götürüyoduk sonra ben vazgeçtim burdakilere güvenmiyorum zaten merkezdekide uzak biraz bekliyorum kusması falan olursa hemn götürcem eşim az önce gitti tekrar işe bende alp berk i uyutmamaya çalışıyorum kızlar ömrümden ömür gitti bende onunla birlikte oturup ağladım yaa canım oğlum daha dikkatli olmam lazımdi birazda benden oldu canım kuzucum şimdi reklam izliyo......
naime geçmiş olsun canım
KIMMIS O ??? :dilcikar: KIMSE DOĞRU DEMİŞŞ.. sengözlerimebaksanab
bende onu diyorum kim demiş diyeeee zemuszemuszemuszemuszemuszemus:icecream:
geçmiş olsun canım...
musti de düşmüştü ya geçenlerde
doktor beyin kanamasında 10-15 dk içinde kusma olur ve gözleri kaymaya başlar dedi...
öyle bişey yoksa telaş etme..
ama uyutma da bi süre..
tekrar tekrar geçmiş olsun canım...
canım isimleri karıştırdın sanırım :uhm:
Zeynepcim geçmiş olsun canım aynı durumu bizde yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum bütün gün kucak ıstıyorlar ılgı alaka kucakta bile ağlıyorlar malesef ınsallah atlatıcaz bunlarıda canım acil şifalar olsun..
geçmiş olsun canım aynısı bizimde başımızda herşeye mızmız memnun olmaz ama ilaçları kullanmaya başlayınca rahatladı şimdi iyi çok şükür sizde biran önce atlatırsınız inşlh.
geçmiş olsun zeynepçim ya bi kere tunahan da aynısı oldu ve dediğin gibi hiç kucaktan inmedi üstelik hem kucakta hem de bizimd ayakta olmamız klazım yoksa nasıl ağıyordu Allahım hastalıklardan korusun yavrularımızı inşallah biran önce iyileşir canım...mevlüdecim olur canım ya temizlikle alakası yok ama heryeri gezmiş olabilir herşeyi çamasır suyuyla yıka...ay kapan felan bişi edin yakalansın...
zeynepm ve duygu sizlere de geçmiş olsun... geçmişi okuyamadım ama inşallah önemli bişey yoktur..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...Allah hepimizin bebeğini korusun Allah razı olsun..
Mevlüde sizede geçmiş olsun canım inş.bişeyi yoktur
canım ya aradan biraz zaman geçmişti kustu ama yeni emzirmiştim bak şimdi uyudu içimede bi kurt düştü uyumadan önce gayet iyidi bu arada
betül derya naime ayten çok saolun arkadaşla ben şimdi uyandırayım bı bibakim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?