Doğum yapmış olan anneler buraya....

zeynepm ve duygu sizlere de geçmiş olsun... geçmişi okuyamadım ama inşallah önemli bişey yoktur..

platesin zayıflatıp zayıflatmadığını bilememama benim hiç göbeğim kalmamıştı...
zaten sadece göbeğim vardı kalçama falan kilo almamıştım hiç...
ben faydasını gördüm... doğumdan 2 ay sonra yine başlıcam inşallah...

mevlüdecim pis olmakla ne alakası var acıkmış girmiştir...
arkadaşların dediği gibi çamaşır suyuyla sil heryeri...
inşallah 1 tanedir de kurtulursunuz hemen...
ayy ben duramam öyle bi durumda çok korkağımdır ben...

Mevlude canım ya pislikle alakası yok tabıkı uzme canım kendını.. bı kac yere ılac koysanız bı daha gelmez sanırım..

Gulsum canım mustafa ıyı degılmı fılm fılan cekılcek dıyordun herseyın sonucu guzel ınsallah ?

sağol betülcüm iyi çok çok şükür...
o gün çekildi zaten rontgen ve tomografi
temiz çıktı çok şükür... 1 saat de gözlem altına aldılar bi sorun olmayınca gönderdiler...
iyi çok şükür... Allah korudu valla...

Çok şükür canım, çok sevındım.. Allah korusun tekrarından...

kızlar eşim kapan ve ilaç almış zatem mutfakta herseyı yıkadım tezgahın üstündekileri falan burda çöler 2 günde bir toplanıyo belli bir günü var yani bide bunlarda ortak kullanım alanı dıye bişey yok ya apartmanamı giriyosun çöplüğemi belli değil neysekı bızım apt öle değil yaa haklısınız camdan falanda girmiş olbilir heryere aktık akşam mutfakta allahım insallah biran önce yakalanır...

kızlar az önce alp çok fena kafayı vurdu battanıyeye koyup uyutuyorum ben uykusu geldı yıne koyayım dedım o anda birden hareketlendi nasıl oldu anlamadım bı ağladı sonra sesı çıkmadı hemen salladım falan ağlamaya başladı eşimi aradım geldı bira baktık az kızarmış kafası dr götürüyoduk sonra ben vazgeçtim burdakilere güvenmiyorum zaten merkezdekide uzak biraz bekliyorum kusması falan olursa hemn götürcem eşim az önce gitti tekrar işe bende alp berk i uyutmamaya çalışıyorum kızlar ömrümden ömür gitti bende onunla birlikte oturup ağladım yaa canım oğlum daha dikkatli olmam lazımdi birazda benden oldu canım kuzucum şimdi reklam izliyo......

geçmiş olsun canım...
musti de düşmüştü ya geçenlerde
doktor beyin kanamasında 10-15 dk içinde kusma olur ve gözleri kaymaya başlar dedi...
öyle bişey yoksa telaş etme..
ama uyutma da bi süre..
tekrar tekrar geçmiş olsun canım...

canım ya aradan biraz zaman geçmişti kustu ama yeni emzirmiştim bak şimdi uyudu içimede bi kurt düştü uyumadan önce gayet iyidi bu arada
betül derya naime ayten çok saolun arkadaşla ben şimdi uyandırayım bı bibakim....

Merhaba hanımlar
benım kızımda 71 cm 7,660 gr. BaŞ 45 cm bay bay gel gel dıyo ve yapıyor. Guguk ceeee oynuyoruz uzun zamandır alkıŞ yapıyo Çak yapıyo .ben geldım yakalıcam senı deyınce bı kaÇması var .alt ıkı dıŞımız Çıktı.fantomalt ve protıfara devam edıyoruz. Yumurta yoĞurt yedırmeye ÇalıŞıyorum. YedıĞımız her Şeyden tattırıyorum elımden geldıĞınce .gece yatarken pırınÇ unundan mama yedırırsem 3-4 saat delıksız uyuyor yedırmezsem 2 saatte bır uyanıyor.

Tatıle ıhtıyacım var.............

gözde saol canım inşallah bişey olmaz
eşimi aradım ne yapsak diye oda ya yok çocuğun bişeyi kendi kendini panikletiyosun uyumadan önce oynuyodu ne güzel dedi.. ben şimdi kalkayımda hazırlanayım uyanınca az dışarıçıkarayım ya anne olmak ne zormuş ömrümden ömür gittiii....

bişey yoktur inşallah canım yaa..
emdiğinin fazlasını kusmuştur herhalde...
ben bize söyleneni söylemiştim ama korkuttum sanırım seni...
ya bi de ben panik atağım.. bişey yoktur inşallah...
gözlerine falan bak... güldürmeye çalış... diline bak...
normase bişey yoktur Allahın izniyle...
bir de kusma derken fışkırarak kusma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…