Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım aynı panik atak bendede var ama bişeye yok sanırım şimdi sakınleştim bide ebeyim sözde uyumadan önce iyiydı gözünde kayma falan yoktu gülümsuyodu mınık tırtılım az öncede gittim bakyım uyuyo ama terlemiş biraz

cnm ne ilacı...
nesi var zeynebin...
geçmiş lsun ciddi bişey yok inşallah

Hasta bebeklere acil şifalar dilerim
canı sıkkın arkadaşlara canlanın yaz geldi diyorum
galiba saçmalıyorum,bugün yorulduum,görümceme gittim,ordanda pazara,aaa daha pazarı yerleştimedim ne tembelim,ama napıyım yorgun düştüm

mertte yataktan düştü önceki gün,babası uyuyakalmış beyfendi,doyamadı şu uykuya..

maşallah canım prensese

canım geçmiş olsun

MEVLÜDE canımşu inek sütünü vermesen..belki ağır gelmiştir...ateşine ve kakasına bakmayı ıhmal etmessin zaten..ama bence ınek sütü için erken olabılır..kusmasıda bana hazımsızlığı çağrıştırdı.........

hay allah ben geçmişi okumadan daldım mevzuya..geçmiş olsun allah korusun..düşmüşte kusmuş..anladım...yeni emzirdiysen oyuzdende kusmuş olabılır...allah korusun ...

hasta kuzulara geçmiş olsun.
herkes bebişlerin gelişimlerini yazmış bir saattir geçmişi okudum ama aklımda hiçbirşey kalmadı iyice yorgunluk ve uykusuzluk çöktü üstüme.
yarın okul gecemiz var bir haftadır onlarla ugraşmaktan dogru dürüst ne oglumla ilgilenebildim nede evle nede kendimle. burayada ugrayamadım yarın atlatacagız inşllah okullarda kapanıyor. en çok ogluşumla uzun uzun ilgilenebilecegim diye seviniyorum sanki ilgim azmış yetemiyorum diye çok üzülüyorum. ama işler hiç peşimi bırakmıyor hiçbirşeyi yetiştiremiyorum.
resimleri eklemişsiniz ama hepsini geri silmişsiniz göremedim. kilolardan bahsedilmiş benimde vermem gereken bir 5-6 kilom var nasıl verecegim bakalım. çok yorgunumm uykusuzummm yarın çok yorulacagımm. o yüzden ben yatıyorum bütün kuzularımıza ve güzel annelerimizi öpüyorum iyi geceler Allah rahatlık versin. a.s.

Günaydınlar herkese güzel bir gün olsun:)
Emelcim geçmiş olsun kıyamam Merte Allah koruyor bu yavruları düşe kalka büyücekler...
Aslıcım öyle düşünme canım sen sonuçta çalışan annesin ona rağmen elinden geleni yapıyorsun canım inan böyle şeyler aklına getirme tatlım

Kızlar yumurtayı havalar ısındığı için gün aşırı vermeye başladım ben...Birde kahvaltı saatini çok seviyor peynirli pekmezli falan ama ben çok alışsın istemiyorum bugğn ekmekle yaptım kahvaltısını mesela ama çok severek yemiyor su ekmekle yapınca
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Birde bizim doktorumuz o bebek sütünü bile tavsiye etmiyor oda sonuçta inek sütüymüş öyle diyorCADIARZU

Bende artık normal kahvaltı yapabılsın ıstıyorum yaa.. :)
Şöyle bıraz peynır, bıraz domates, salatalık, ekmek... kaydirigubbakcemile3 ozellıkle rondo ıslerınden baygınlık geldı.. :bbo:
Tabı her corbayı gecırmıyorum ama sebze vs yapınca ılla gerekıyor.. Aslanında en sevdıgı ogunu kahvaltısı ve yogurdu :) Diğerlerı duruma gore degısıyor beyfendının...

günaydınlar...bu sabah farkettim ki tunahan bana kızıyor...babası ile kapıdayız babannesinin kucağına verdik tunahanı babası gel diyo hemen kucağına atlıyo ben gel diyorum yüzüme bile bakmıyo sanırım onu bırakıp gideceğimi anlıyor..çok üzülüyorum kızlar çokksenağlamasenağlamasenağlama

betülcüm biz artık peyniri pekmezi yumurtasını yani kahvaltısını ayrı ayrı vermeye başladık dr.karışırmayın dedi hele peynirle pekmezi aynı anda asla vermeyin bi anlamı kalmaz verdiğiniz pekmezin dedi...bende önce pekmez veriyorum bir saat sonra da kahvaltısını yapıor işte..bir de ıhlamur çayı yapın bebeğe dedi...

Bize 10.aydan itibaren yani ayın 9undan sonra herşeyi ayrı ayrı vermeye başlıyabilirsin tek tek peynir yumurta domates pekmez ekmek gibi dedi...Bir kaç gün sonra başlıcam bakalım umarım beğenir...Birde ceviz ve fındık veriyorum her sabah...

ben yumurtanın sarısını ayrı verınce yıyor.. ama peynırı yıyemıyor pek puturlerı sert oldugu ıcın..
normal kahvaltı karısımını yapıyorum.. yumurtayı elımle yedırıyorum oncesnden ardından karısımını..
ama hergun aynı tepkıyı vermıyor ya bazen cıgnemeye calısıyor cok guzel yıyor... bazen puturlu bırsey verınce oguruyor cozemedım ben keyfıne mı kalmıs nee anlamadım gitti...

Gecen karnıbahar yedırdım masallah cok guzel yedı ezmedım de kucuk kucuk kocanlarını ayırıp verdım...
Ama kıymalı patates yemegı yapınca patateslerı catalla ezdım yemedı yahu ogurdu dırek mecbur rondodan cektım..
Bazen bıskuvısını elıne verıyorum ısıra ısıra yıyor hepsını..yanı dıs yokta damagıyla eze eze.. ama bazende ben ufalayıp agzına versem yemez bu oğlan ne yapmak ıstıyo acaba :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…