- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.641
Gecen karnıbahar yedırdım masallah cok guzel yedı ezmedım de kucuk kucuk kocanlarını ayırıp verdım...
Ama kıymalı patates yemegı yapınca patateslerı catalla ezdım yemedı yahu ogurdu dırek mecbur rondodan cektım..
Bazen bıskuvısını elıne verıyorum ısıra ısıra yanı yıyor hepsını..yanı dıs yokta damagıyla eze eze.. ama bazende ben ufalayıp agzına versem yemez bu oğlan ne yapmak ıstıyo acaba :)))
Kızlar yumurtayı havalar ısındığı için gün aşırı vermeye başladım ben...Birde kahvaltı saatini çok seviyor peynirli pekmezli falan ama ben çok alışsın istemiyorum bugğn ekmekle yaptım kahvaltısını mesela ama çok severek yemiyor su ekmekle yapınca
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Birde bizim doktorumuz o bebek sütünü bile tavsiye etmiyor oda sonuçta inek sütüymüş öyle diyorCADIARZU
biz yapamıyoruz sabah kahvaltısı uyanınca ben mama veriyorum 1-5 saatede babanesinde oluyor mafoldumben yaaa bende ilgilenemiyorum bebeğimle mafoldumben
günaydınlar...bu sabah farkettim ki tunahan bana kızıyor...babası ile kapıdayız babannesinin kucağına verdik tunahanı babası gel diyo hemen kucağına atlıyo ben gel diyorum yüzüme bile bakmıyo sanırım onu bırakıp gideceğimi anlıyor..çok üzülüyorum kızlar çokksenağlamasenağlamasenağlama
gözde sen kaç saat görübiliyosun günde, naime sen kaç saat görebiliyosun deryaa sende?
ben akşam en erken gidebildiğim 730 günlük akşamları 2 saat görüştüğümüz. ben bu durumdan hiç hoşnut değilim kıskanıyorum resmen oğlumu ben varken başkası kucaklarsa bebek arabasını sürerse ne bileyim başka biri yemeğini yeddirmeye çalışırsa deli oluyorum yaa ben zaten görmüyorum diyorum içimden böylee deli oluyorum ben mi anormalim. neyimmm ben kafamçokkarıştı
yaaaa baslama yıneee... :teselli:klava:
gel kardeş seninlede ağlayalım sen anlamıyosun beni ama genede gel ağlayalım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım sende desene sakayla karısık, bıraz da annesı ılgılensın ozledık oglumla bırbırımızı dıyee...
gözde sen kaç saat görübiliyosun günde, naime sen kaç saat görebiliyosun deryaa sende?
ben akşam en erken gidebildiğim 730 günlük akşamları 2 saat görüştüğümüz. ben bu durumdan hiç hoşnut değilim kıskanıyorum resmen oğlumu ben varken başkası kucaklarsa bebek arabasını sürerse ne bileyim başka biri yemeğini yeddirmeye çalışırsa deli oluyorum yaa ben zaten görmüyorum diyorum içimden böylee deli oluyorum ben mi anormalim. neyimmm ben kafamçokkarıştı
canım bende 3 saat falan görebiliyorum günde , senden bir + yanım c.tesileri evde olmam ..
ben varken bende annemin ben yedireyim demesine sinir oluyorum . ben yediririm diyorum.
yada ne biliyim böyle telefon ediyorum mesela eve annem veya babam bugün deniz çok huysuz deyince çok üzülüyorum sanki böyle şikayet ediyolarmış gibi geliyo (öyle olmadığını da biliyorum ama ) insan böyle durumlarda çok üzülüyor oturup çocuğuna bakamadığı için...annem mesela bazen benim istemediğim şeyler yapıyo bişey deyince de bozuluyor amannnn boktan işler napalım
onların iyiliği için çalışıyoruz , imkanım olsa hiçbir güç çalıştıramaz beni yemişim kariyerini falan....
her seferinde ima ediyorum mesela eşimin babası çok kucaklama kısım diyor her seferinde bende her seferinde baba zaten gördüğüm 1-2 saat kucaklıyayım diyorum ama o bana daha çokkkk görürüsün diye cevap veriyor. kayınvalidem mesela hafta sonu aradı kardeşi falan bize geleceklermiş eşimde eve gidiyoruz demiş bulundu bişeyde uyduramadım, bütün pazarım misafir ile ilgilenmek le geçti her fırsatta kucağıma alıyorum hoppp biri gelip alıyor kucağımdan ben bunları kendi ablama anlattım bana çok gıcıksın ayıp dedi. sonra dedim gerçekten ayıpmı ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?