Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm maşallah yarasın tsoununa, ama bisküvi elma gibi şeyler verme eline soluk borusuna kaçar yasak diyolar. geçen gün hatta egenin boğazına takıldı bisküvi habuki takip ediyordum.

Haklısın canım, ama bende yanındaydım ıcerı gıtmııyorum yanı elınde oyle bırseyle bırakıp..
Ama yınede olabılıyor tabı.. bırde dısı olmadıgı ıcın dırek ısıramıyor damagıyla ezerek yumusata yumusata yıyor kırıntı kalmıyor ıslaklıktan...
kaydirigubbakcemile3

biz yapamıyoruz sabah kahvaltısı uyanınca ben mama veriyorum 1-5 saatede babanesinde oluyor mafoldumben yaaa bende ilgilenemiyorum bebeğimle mafoldumben

gözde sen kaç saat görübiliyosun günde, naime sen kaç saat görebiliyosun deryaa sende?

ben akşam en erken gidebildiğim 730 günlük akşamları 2 saat görüştüğümüz. ben bu durumdan hiç hoşnut değilim kıskanıyorum resmen oğlumu ben varken başkası kucaklarsa bebek arabasını sürerse ne bileyim başka biri yemeğini yeddirmeye çalışırsa deli oluyorum yaa ben zaten görmüyorum diyorum içimden böylee deli oluyorum ben mi anormalim. neyimmm ben kafamçokkarıştı

bugünlerde bütün çalışanlar bunalımda demek ben bu yazını görmemiştim. gel kardeş ağlayalımmmm mafoldumbenmafoldumben

Canım sende desene sakayla karısık, bıraz da annesı ılgılensın ozledık oglumla bırbırımızı dıyee...

yav deryacım sende yapma boyle..
çalışan arkadaslar sızın ısınız bızden daha zor tabı sızınde ozlem kısmı zor bu hıssettıklerınız zor ama hepsı yıne onlar ıcın baska bırılerı ıcın cabalamıyorsunuz kı bunu dusunun..
Annelık sadece yemek yedırmek altını degıstırmek yada oyun oynamak degılkı onlar ıcın maddi manevi gereken herseyı yapabılmek, guzel bır gelecek ıcın onların rahatlıgı ıcın cabalamak...
kendınıze haksızlık etmeyın boyle..

Canım sende desene sakayla karısık, bıraz da annesı ılgılensın ozledık oglumla bırbırımızı dıyee...

her seferinde ima ediyorum mesela eşimin babası çok kucaklama kısım diyor her seferinde bende her seferinde baba zaten gördüğüm 1-2 saat kucaklıyayım diyorum ama o bana daha çokkkk görürüsün diye cevap veriyor. kayınvalidem mesela hafta sonu aradı kardeşi falan bize geleceklermiş eşimde eve gidiyoruz demiş bulundu bişeyde uyduramadım, bütün pazarım misafir ile ilgilenmek le geçti her fırsatta kucağıma alıyorum hoppp biri gelip alıyor kucağımdan ben bunları kendi ablama anlattım bana çok gıcıksın ayıp dedi. sonra dedim gerçekten ayıpmı ediyorum

bende 5 te gidiyorum eve çok şükür ama sekiz buçuk en geç dokuzda uyuyor tabii o arada işlerim de oluyor bazen kendi kendine oynuyor mecbur yavrum....kışın da sekizde evde olurum ancak ah ahhh....dün oğluşuma sürü şey aldım toyikiden 70 lira hediye çekim vardı hepsini bitirdim...havuz aldım ,tenteli simit aldım,logo aldım,kamyon kürek aldım,telefon aldım,toplar aldım ona alırken kendim mutlu oldum valla ah bide bırakıp gitmesemmm....çok öslüyorum onu çok garip garip kalıyormuş gibi geliyor bazen..

canım bende 3 saat falan görebiliyorum günde , senden bir + yanım c.tesileri evde olmam ..
ben varken bende annemin ben yedireyim demesine sinir oluyorum . ben yediririm diyorum.
yada ne biliyim böyle telefon ediyorum mesela eve annem veya babam bugün deniz çok huysuz deyince çok üzülüyorum sanki böyle şikayet ediyolarmış gibi geliyo (öyle olmadığını da biliyorum ama ) insan böyle durumlarda çok üzülüyor oturup çocuğuna bakamadığı için...annem mesela bazen benim istemediğim şeyler yapıyo bişey deyince de bozuluyor amannnn boktan işler napalım
onların iyiliği için çalışıyoruz , imkanım olsa hiçbir güç çalıştıramaz beni yemişim kariyerini falan....

valla bılmemkı sahsen ben haftanın bı gunu kayınvalıdeme bıraktıgımda bıle ben eve gelınce benım kucagımdan almak ıstemesıne gıcık oluyordum..
tabı o ıyı nıyetle yapıyor ama kıskanıyordum yanı acıkcası hemen :)
benım normalde baskasının herhangı bıseyını kıskanma huyum hıc yoktur ama sadece sevdıklerımı baskasının ılgısınden kıskanabılıyorum kımı zaman :)
benımle kıyaslamada kendını bende normal olmayabılırım cunku... :)) ama bende aynı tepkıyı verırdım yanı onu demek ıstıyorum..
Ayrıca kayınpederının cok kucaklama dıye neden dıyor onu anlayamadım ben ?? nıyeymıs..
:bbo:

evet cok haklısın.. kendı annen bıle olsa sadece bugun durmadı dese bıle kotu nıyetle olmadıgını bıle bıle ınsan gocunuyor ya bı an... şikayet edıyorlarmıs ıstemıyorlarmıs gıbı hıssedıyorsun.. :a015:

yalnız ısın komık tarafı benım kayınvalıdeme bıraktıgımda mesela eve gelınce soruyoruz esımle durdumu ıste huysuzluk yaptımı fılan dıye ı ıh hıc yapmadı usluydu dıyor belkıde yapmıstır mesela tahmın ettıgım gunler oluyor ama hıc soylemıyor belkı ona bırakmayız dıye korkuyormu nee ... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aytencim bende akşamları 6 da evde oluyorum 4 veya 5 saat birlikte oluyoruz ama yemek yap bulaşıkları topla falan en fazla 2 saat ilgilenebiliyorum ve bazen dediğin gibi misafir olur başka bir iş olur fazla ilgilenemediğim zaman vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum bu yüzden misafir gelsin istemiyorum haftasonu çünkü çocuğuma vakit ayıramıyorum. Ama bir yandan geleceğini düşününce okulu kursu genç kız olduğunda ki istekleri bunları yapabilecek imkanım olacak inşlh diyorum mutlu olmaya çalışıyorum sağlıkları yerinde yaa çok şükür yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…