- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.661
canım bende 3 saat falan görebiliyorum günde , senden bir + yanım c.tesileri evde olmam ..
ben varken bende annemin ben yedireyim demesine sinir oluyorum . ben yediririm diyorum.
yada ne biliyim böyle telefon ediyorum mesela eve annem veya babam bugün deniz çok huysuz deyince çok üzülüyorum sanki böyle şikayet ediyolarmış gibi geliyo (öyle olmadığını da biliyorum ama ) insan böyle durumlarda çok üzülüyor oturup çocuğuna bakamadığı için...annem mesela bazen benim istemediğim şeyler yapıyo bişey deyince de bozuluyor amannnn boktan işler napalım
onların iyiliği için çalışıyoruz , imkanım olsa hiçbir güç çalıştıramaz beni yemişim kariyerini falan....
valla bılmemkı sahsen ben haftanın bı gunu kayınvalıdeme bıraktıgımda bıle ben eve gelınce benım kucagımdan almak ıstemesıne gıcık oluyordum..
tabı o ıyı nıyetle yapıyor ama kıskanıyordum yanı acıkcası hemen :)
benım normalde baskasının herhangı bıseyını kıskanma huyum hıc yoktur ama sadece sevdıklerımı baskasının ılgısınden kıskanabılıyorum kımı zaman :)
benımle kıyaslamada kendını bende normal olmayabılırım cunku... :)) ama bende aynı tepkıyı verırdım yanı onu demek ıstıyorum..
Ayrıca kayınpederının cok kucaklama dıye neden dıyor onu anlayamadım ben ?? nıyeymıs.. :bbo:
aynen yemişim kariyerini, annelik öyle birşeymişki bebeğinden başka hiçbirşey önemli olmuyorrr, yemişim kariyeriniiiiii vereliniortak
bende yemişim kariyerini çok param olsa çalışırmıyım çocuğumu başkalarına bırakırmıyım
bir arkadaşın 5 yaşında kızı var kızına sormuş çalışmamı istersin evde seninle olmamı evde seninle olursam ana okuluna gönderemem ama demiş kız düşüneyim demiş sonra demiş ki anne sen yanımda ol şimdi bu durumda naparsın
oyyy kuzumaaa vallaahi allah kısmet ederse ben o vakte bir ev sahibi olursam çalışmam hiç planlarımda çalışmak yok ama bakalım kısmet.
denizodan bir kaç foto koyiiim :)
ben de bunlarla avutuyorum kendimi hergün bakıp duruyorum işyerinde aynı fotolara :)
duygucum nasıl oldu egoşun kızarıklıkları .
Canım bugün çok çok az kaldı birşey kalmadı çok şükür çok berbattı Allah bir daha yaşatmasın
Bu arada deniz paşama maşallah çok tatlı olmuş kuzum yaaa
Naime senin prensesinide yerim ben çok güzel olmuş
Kızlar ben mezgit yedirdim Egeye dünden önceki gün ama kakasını bir görseydiniz yaa böyle bir koku yok sanki direk balık bozulmuş şekilde altına koymuşuz ıyyy yaaa sabah sabah kuscaktım evlat bile olsa öğürüyor insan yaaa:bbo:
Valla analarımıza bin kere Allah razı olsun ellerinde yıkamışlar o bezleri hakları ödenmez hiç birinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?