Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen yemişim kariyerini, annelik öyle birşeymişki bebeğinden başka hiçbirşey önemli olmuyorrr, yemişim kariyeriniiiiii vereliniortak

şimdi bişey diycem demiyeyim, çok kucakçı olurmuş öyle diyorr, sanırım onlarda beni kıskanıyor kafamçokkarıştı

aynen yemişim kariyerini, annelik öyle birşeymişki bebeğinden başka hiçbirşey önemli olmuyorrr, yemişim kariyeriniiiiii vereliniortak

bende yemişim kariyerini çok param olsa çalışırmıyım çocuğumu başkalarına bırakırmıyım
bir arkadaşın 5 yaşında kızı var kızına sormuş çalışmamı istersin evde seninle olmamı evde seninle olursam ana okuluna gönderemem ama demiş kız düşüneyim demiş sonra demiş ki anne sen yanımda ol şimdi bu durumda naparsın

oyyy kuzumaaa vallaahi allah kısmet ederse ben o vakte bir ev sahibi olursam çalışmam hiç planlarımda çalışmak yok ama bakalım kısmet.

oyyy kuzumaaa vallaahi allah kısmet ederse ben o vakte bir ev sahibi olursam çalışmam hiç planlarımda çalışmak yok ama bakalım kısmet.

inşlh aytencim en kısa zamanda ev sahibi olursun çalışmak zorunda kalmazsın
benim planımda müşavirlik belgesi alıp evde bir kaç küçük firmanın dosyasını tutup paramı kazanmak kocama destek olmak. Staj sürem 2010'da bitiyor sonrasında bitirme sınavlarına gireceğim sınavı kazandığım zaman belge benim inşlh. sonrasında rahat ederim diyorum.

bende misafir istemiyorum hafta sonum heba olup gidiyo tunahanıma vakit ayıramıyorum başbaşa kalmak istiyorum bazen oğlumla....valla bende imkanım olsa çalışmam yemişim bende kariyerini oğlumdan önemli değil hiçbişey ama mecburuz işte...onlar için çalışıyoruz napalım....

denizodan bir kaç foto koyiiim :)
ben de bunlarla avutuyorum kendimi hergün bakıp duruyorum işyerinde aynı fotolara :)

Eklentiler

• $DSCF3378.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_0601.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_0609.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 26
günaydın...sabah sabah damar konuya el atmışsınız...dünde eşimin okul pikniği vardı..bizide götürdü..kene korkusu biyana açıkhava yavrulara cok yarıyo..iştahı açıldı..iyi uyudu..ah dedim bi minnacık bahçeli ev..gerçi büyükçekmecede bi evleri var ama oturulacak gibi deil..bağ evi gibi..çok iptidai..börtü böcek dolu..ama orda bılemutlu oluyo..bende cok sıkıldımapartman köşelerınden..bugun benımde babam heray bi mıktar yardım etmese bende belkı iş ilanlarına bakıyodum..bi öüretmen arkadaş tümçalıştıgı parasıını kenara koyuyomuş..eşi bakıyomuş sadece eve..kıskandım resmen...bende nekadar çalışmasamda eşimin yetebilir imkanda olmasını isterdim..anca geçinir olmak,devamlı bir borç..daha bana gönderdıklerı parayla bi mayo bikaç çamaşır harıcınde kendıme bişi yapabılmiş deilim..kenara koymak ıstıyorum o paradan ama eşimesöylemeden mi yapsam bılemıyorum..açıkçası soğuyorum ozaman eşimdende..ve o ögretmen kadın şimdi çocuk sahıbı olmak ıstyomuş ama eşi bakıcı fikrine yanaşmıyomuş..milletin deridine bak...benım bol paramolsa temızlıkçi tutarım ama bakıcı tutamam benden ıyı baksa bile...kim bana kucagına fazlaalma diyecek şaşarım:)ama senınkının dede eskı kafalı ondan oyle dıyo kötülük oldgunu sanmam içinde..babaanesının elınden iştahla yemek yedide gecende oda ogluna gösterıyo bak nasıl yıyo dıye..ben görmedım allahtan uyumuşum..tabi doldurmuş tereyağını,ev salçasını..dokunur felanda demez ...yer tabi oylesını..yanı sinir olucak şey çok..dün karının bitanesı alabılırmıyım kucagıma yok efendım sevebılıyrmıyım dört döndü...şimdi mama yicek yok şimdi altı deişecek diye vermedim tabi..az daha üstelese ama ağzının ortasına patlatıcaktım ben cok denyoyumdur..eşimi rezıl edicektım ..bana göre fifi ama eşim delirir böyle terbıyesızlıklere:)..yani kızlar bu geçim derdi zor..allahtan sağlık dileyıp kıcımızın ustune oturup bunada şükür demekten başka çareyok ki hem sizin hemen hepinizin gözü arkada deil..en önemlisi bu.....

Hersey gonlunuze gore olur ınsallah arkadaslar... herkesın planları var degıl mı...
En cokta cocuklarımız ıcın.. Allah gonlumuze gore versın ıns..

denizodan bir kaç foto koyiiim :)
ben de bunlarla avutuyorum kendimi hergün bakıp duruyorum işyerinde aynı fotolara :)

Anam suna bak efesı dayamıs onune Allah ıyılıgını versın emııı.... delikafadulden

Bu denızo saclar kesılınce hepten ciks olmus kız yakısıklılıgı artmıs vallaa....

Son düzenleme:
canım beni,m canımmm nasıl da güloyor resimlerdeee maşallahhh...şimdiden alkole başlamasın:):)umutçum Allaha şükretmek lazım tabii gene de aklımız geri de kalmıyo sonuçta babanneleri annaneleri bakıyor şanslıyız bi küçük de olsa....onların da canı kanı sonuçtaa...ama ana gibi yar olur mu be yaww neyseee sağlıklı olsunlarda gerisi boş ama büyümesini her anını her hareketini yanında kendim olarak takip etmek isterdim...buna da şüküüürr

duygucum nasıl oldu egoşun kızarıklıkları .

Canım bugün çok çok az kaldı birşey kalmadı çok şükür çok berbattı Allah bir daha yaşatmasın
Bu arada deniz paşama maşallah çok tatlı olmuş kuzum yaaa
Naime senin prensesinide yerim ben çok güzel olmuş

Kızlar ben mezgit yedirdim Egeye dünden önceki gün ama kakasını bir görseydiniz yaa böyle bir koku yok sanki direk balık bozulmuş şekilde altına koymuşuz ıyyy yaaa sabah sabah kuscaktım evlat bile olsa öğürüyor insan yaaa:bbo:
Valla analarımıza bin kere Allah razı olsun ellerinde yıkamışlar o bezleri hakları ödenmez hiç birinin...

afiyet olsun egeye cokacimcoook demek kakası çok kötü koktu o kokulu bezi temizlemekte çok zor midesi kalkıyor insanın bazen büyüdükçe bu işler daha iğrenç olacak sanırım kafamçokkarıştı anaların hakkı ödenmez gerçekten bizim analarımız ellerinde yıkamış biz rahatız aslında ama şikayet etmektende geri kalmıyoruz sırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar Yine çalışan anne sorunlarına girilmiş benim oğlumla biz aynı yerdeyiz ama yinede başka birinin onunla ilgilendiğini farkında belki bu yüzden evde kucağımdan hiç inmiyor babasındayken sürekli bana gelmek istiyor ben odadan çıkınca ağlıyor çok mız mız belki şu ara hastalıktan ama hep yatkınlığı var mızmızlığa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…