- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.701
Ya amma dedıkodu yapmıs olacaz ama komıgıme gıden bırsey daha var...
mesela ben kurstan geldıgım gunler eve gelıp cocugu gıydırıp cıkıyoruz kayınvalıdemlere hem onu bırakmaya hem yemek yıyoruz...
Ordayken bıle kucagında tutacak... bendeyken ver ben tutayım dıyor.. tamam hadı ozluyor dıyorum orasına..
Ama mesela kendı kucagındayken bı ısı var ıcerı gıdecek eltımde bende bos oturuyoruz aynı odada bana degılde eltıme verıyor az tut dıye..
Ne dusunceyle yapıyor anlamıyorum.. ama hakkaten ılgınc yanı.. bana gerı verınce tutmak ıstemedı sıkıldı dıyemı dusunurum sanıyo bı daha vermem mı sanıyoo acabaa.. :roflol:
Ya amma dedıkodu yapmıs olacaz ama komıgıme gıden bırsey daha var...
mesela ben kurstan geldıgım gunler eve gelıp cocugu gıydırıp cıkıyoruz kayınvalıdemlere hem onu bırakmaya hem yemek yıyoruz...
Ordayken bıle kucagında tutacak... bendeyken ver ben tutayım dıyor.. tamam hadı ozluyor dıyorum orasına..
Ama mesela kendı kucagındayken bı ısı var ıcerı gıdecek eltımde bende bos oturuyoruz aynı odada bana degılde eltıme verıyor az tut dıye..
Ne dusunceyle yapıyor anlamıyorum.. ama hakkaten ılgınc yanı.. bana gerı verınce tutmak ıstemedı sıkıldı dıyemı dusunurum sanıyo bı daha vermem mı sanıyoo acabaa.. :roflol:
slm kızlar dün alp kafasını vurmuşu arka kısmını aksam üstü dışarı çıkaralım dedik eşim eve yaklaşmış yolda buluşcaktık..
alp berk i arabasına koydum elimdede biberon vardı biberonu çantaya koayayımda arabasına bağlayayım dedim biberonu görünce durmuyo diye ben biberonu koyarken çantaya saniyeler içinde alp berk düştü... bu defa alnı şişti ve burnundan bir damla kan geldi kaptığım gibi hemen aşağıya koştum tamda eşim gelmiş aldı merdivernlerde sakinleştirdi ikimizide sonra dr aradı yerinde yokmuş kliniğe götürün dedi şirketin 2 arabasıda uzaktaymış o anda çok nadir bulunan taksiyide bulamadık ben ağlıyorum artık sinirden alpde sakinleşti gülücükler atıyo ben o sinirle kaptım alpberk i eve geldim şuna bak ya çocuğu dr götürcek araba bulamıyoruz kendi paramızla rezil olduk resmen eşimde bozuldu hadi gel ilerdeki sağlık ocağına götürelim dedi yok dedim aksam olmuş orda ne yapacaklar ve geldim alple ilgilendim akşam uyumadan önce az ateşi vardı yıkadım fitil verdim uyuttum yavrumu allaha emenet bütün gece ağladım hem kendi dikkatsizliğime hemde dr götüremeyişimize eşime söledim artık burda durmak istemiyorum ya şartları iyi biyere taşınalım yada türkiyeye gidiyorum ben dedim bana 1 ay dah sabret şirket satıldı paramı alıyım hemen gidicez bende durmam dedi ama ne fayda olan oldu canım oğlum benim sabahtan beri keyfi yerinde gecede iyi uyudu şimdi bir an ayrılmıyorum yanından ve kendimi çok suçlu hissediyorum......
Arkadaşlar kayınvalide veya anne hep aynı sorun var belki daha iyi baktıklarını düşünüyorlar benim kayınvalidem pek rastlaşamadı torunu ile ama annem en iyi ben tutarım diyor mesela zaten sınırlı vakitlerde bende müsade ediyorum bide annesiyle uğraşamıyor insan...
Betülcüm belki sen yoruluyorsun diye eltine veriyordur aslanı ben komşuya gidiyorum mesela sen çok yoruldun ben tutayım diyor hemen...
slm kızlar dün alp kafasını vurmuşu arka kısmını aksam üstü dışarı çıkaralım dedik eşim eve yaklaşmış yolda buluşcaktık..
alp berk i arabasına koydum elimdede biberon vardı biberonu çantaya koayayımda arabasına bağlayayım dedim biberonu görünce durmuyo diye ben biberonu koyarken çantaya saniyeler içinde alp berk düştü... bu defa alnı şişti ve burnundan bir damla kan geldi kaptığım gibi hemen aşağıya koştum tamda eşim gelmiş aldı merdivernlerde sakinleştirdi ikimizide sonra dr aradı yerinde yokmuş kliniğe götürün dedi şirketin 2 arabasıda uzaktaymış o anda çok nadir bulunan taksiyide bulamadık ben ağlıyorum artık sinirden alpde sakinleşti gülücükler atıyo ben o sinirle kaptım alpberk i eve geldim şuna bak ya çocuğu dr götürcek araba bulamıyoruz kendi paramızla rezil olduk resmen eşimde bozuldu hadi gel ilerdeki sağlık ocağına götürelim dedi yok dedim aksam olmuş orda ne yapacaklar ve geldim alple ilgilendim akşam uyumadan önce az ateşi vardı yıkadım fitil verdim uyuttum yavrumu allaha emenet bütün gece ağladım hem kendi dikkatsizliğime hemde dr götüremeyişimize eşime söledim artık burda durmak istemiyorum ya şartları iyi biyere taşınalım yada türkiyeye gidiyorum ben dedim bana 1 ay dah sabret şirket satıldı paramı alıyım hemen gidicez bende durmam dedi ama ne fayda olan oldu canım oğlum benim sabahtan beri keyfi yerinde gecede iyi uyudu şimdi bir an ayrılmıyorum yanından ve kendimi çok suçlu hissediyorum......
Bılmemkı canım hıc boyle dusunmedım ama sonucta butun gun dısarda oluyorum o gun nasıl yorulayım kı :)Arkadaşlar kayınvalide veya anne hep aynı sorun var belki daha iyi baktıklarını düşünüyorlar benim kayınvalidem pek rastlaşamadı torunu ile ama annem en iyi ben tutarım diyor mesela zaten sınırlı vakitlerde bende müsade ediyorum bide annesiyle uğraşamıyor insan...
Betülcüm belki sen yoruluyorsun diye eltine veriyordur aslanı ben komşuya gidiyorum mesela sen çok yoruldun ben tutayım diyor hemen...
bir daha vermezsin diye korkuyor heralde :roflol:
:roflol:ayyy aynı şey benimde başıma geliyorr bunada ifritttt fıtıkkk veeee kılll oluyorum,
yaa zeynepcim benim kendi annem ince düşünürdü yaa 3 ay kaldı kadın burda akşam eve gittiğimizde hiç almazdı egeyi açkı açık ta derdi siz akşama kadar özlüyosunuzzz biz akşama kadar beraberiz artık bana vermeyin derdi. canım annem hafta sonlarıda bizi evde bırakır kendi sinemaya falan giderdi yanlız kalalım ailecek diyeee benim annem 64 yaşında bide düşünün yaniii.
eşimin ananesi ve eşimin annesi bu arada severim ikiside ii insanlar ama işte gelin görün kiii egenin annesii olduğumu unutuyolar.
Aytencim ablan aynı sana benziyor:)
Çok güzel çıkmış fotoğraflar...
boranın rotavirüsünde isyan edip büyükşehire mail atmıştım..şikayet ettim bigüzel..biz bebeğimizi bile yıkayamıcakmıyız bu sularla..zaten içemıyoruz diye..kaale almışlar yav..bugun maili gördüm..bi büyükşehir yetkılısı umut coruhun arkadasının bebeğinde içme suyundan kaynaklanan rotavirüs hastalıgı oldugu ılgılı ıletıde bildirilerek,içme suyu olarak kullanamadıkları şebeke suyuyla 8 aylık bebeğini yıkamasında mahsur olup olmadıgı hususunda bılgı verılmesı talep edılmektedır..en yakın zamanda bilgilendirilecektır..gibisinden bi yazıı...ben bilgi istemedimşikayet ettim halbukii..neyse bunada şükür..enazından ilgilenıyolar..allah razı olsun...
günaydın...sabah sabah damar konuya el atmışsınız...dünde eşimin okul pikniği vardı..bizide götürdü..kene korkusu biyana açıkhava yavrulara cok yarıyo..iştahı açıldı..iyi uyudu..ah dedim bi minnacık bahçeli ev..gerçi büyükçekmecede bi evleri var ama oturulacak gibi deil..bağ evi gibi..çok iptidai..börtü böcek dolu..ama orda bılemutlu oluyo..bende cok sıkıldımapartman köşelerınden..bugun benımde babam heray bi mıktar yardım etmese bende belkı iş ilanlarına bakıyodum..bi öüretmen arkadaş tümçalıştıgı parasıını kenara koyuyomuş..eşi bakıyomuş sadece eve..kıskandım resmen...bende nekadar çalışmasamda eşimin yetebilir imkanda olmasını isterdim..anca geçinir olmak,devamlı bir borç..daha bana gönderdıklerı parayla bi mayo bikaç çamaşır harıcınde kendıme bişi yapabılmiş deilim..kenara koymak ıstıyorum o paradan ama eşimesöylemeden mi yapsam bılemıyorum..açıkçası soğuyorum ozaman eşimdende..ve o ögretmen kadın şimdi çocuk sahıbı olmak ıstyomuş ama eşi bakıcı fikrine yanaşmıyomuş..milletin deridine bak...benım bol paramolsa temızlıkçi tutarım ama bakıcı tutamam benden ıyı baksa bile...kim bana kucagına fazlaalma diyecek şaşarım:)ama senınkının dede eskı kafalı ondan oyle dıyo kötülük oldgunu sanmam içinde..babaanesının elınden iştahla yemek yedide gecende oda ogluna gösterıyo bak nasıl yıyo dıye..ben görmedım allahtan uyumuşum..tabi doldurmuş tereyağını,ev salçasını..dokunur felanda demez ...yer tabi oylesını..yanı sinir olucak şey çok..dün karının bitanesı alabılırmıyım kucagıma yok efendım sevebılıyrmıyım dört döndü...şimdi mama yicek yok şimdi altı deişecek diye vermedim tabi..az daha üstelese ama ağzının ortasına patlatıcaktım ben cok denyoyumdur..eşimi rezıl edicektım ..bana göre fifi ama eşim delirir böyle terbıyesızlıklere:)..yani kızlar bu geçim derdi zor..allahtan sağlık dileyıp kıcımızın ustune oturup bunada şükür demekten başka çareyok ki hem sizin hemen hepinizin gözü arkada deil..en önemlisi bu.....
Kızlar yumurtayı havalar ısındığı için gün aşırı vermeye başladım ben...Birde kahvaltı saatini çok seviyor peynirli pekmezli falan ama ben çok alışsın istemiyorum bugğn ekmekle yaptım kahvaltısını mesela ama çok severek yemiyor su ekmekle yapınca
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Birde bizim doktorumuz o bebek sütünü bile tavsiye etmiyor oda sonuçta inek sütüymüş öyle diyorCADIARZU
Gerçekten çok düşünceliymiş annen keşke hep yanımızda olsalar...Alır falan ama benim annem işte hiç kıyamam bişeyde demem ama aynısını kayınvalidem yapsa çıldırırım :)))yaa zeynepcim benim kendi annem ince düşünürdü yaa 3 ay kaldı kadın burda akşam eve gittiğimizde hiç almazdı egeyi açkı açık ta derdi siz akşama kadar özlüyosunuzzz biz akşama kadar beraberiz artık bana vermeyin derdi. canım annem hafta sonlarıda bizi evde bırakır kendi sinemaya falan giderdi yanlız kalalım ailecek diyeee benim annem 64 yaşında bide düşünün yaniii.
Bılmemkı canım hıc boyle dusunmedım ama sonucta butun gun dısarda oluyorum o gun nasıl yorulayım kı :)
Dışarıdasın yorulmuşsundur diye canım:)))
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?