Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayten bu son ekledıgın resımde cok tatlı cıkmısın hee...

Bu arada yenı bırsey farkettım sen resmı sılınce alıntıdakı resım de gorunmuyor x ısaretı oldu ?

Son cümlen aynen benim içinde geçerli...
hoşlanmadığım birşeyde direk mesafemi koyarım...
Birşey demektende asla çekinmem...Belki bu yüzden hep kaybediyorum ama dürüst davranmak en güzeli..
Senin söylediğin gibi ağlarsa oda bakar gibi olurdu ama ben onuda söyledim annesi olarak benim kucağımda sakinleşceğini belirttim kadın tamamen tepkisiz kalır yani herşeye..
şimdi yazık kızım biz böyle yapardık ama sen daha iyi bilirsin diyor yaa o zaman üzülüyorum:)Sanki iki tane aslan gibi erkek evladını yetiştirmemiş o kadın...
Çünkü böyle yapmasam çocuk bol bol 6 ay suda içerdi şekerli suda içerdi yok sarılık için sarı örtüde örtülürdü ne kadar adet usül varsa yapılırdı bunu biliyorum...

Geçmiş olsun canım benim Allah bir daha yaşatmasın...

Evet haklısın.. tavız verılınce karsındakı ne kadar ıyı nıyetle olrusa olsun senı saymamaya baslayabılıyor...
Boylesı daha ıyı olsun napalım.. ben sıcaklıgımı ona baska konularda gosterırım :) gosterıyorum da zaten..

Bu arada kızlar baba ve anne nın boyları gırılerek cocugumuzun ergenlık cagında boyunun kac olacagına daır tahmını bır hesaplama var
Aslan ergenlık cagında 189.5 cm olacakmıs öhh bee o da nee...
:1shok: :roflol::roflol:

Hıcte sevmem ınce uzun erkeklerı.. yapılı da olur ıns.. :roflol: gercı sımdıkıler hep oyle bırden uzi uzii verıyolar.. CADIARZU

selamm kıslarr
eccükkde ben yapam dedikoduu bariimm..kaydirigubbakcemile2
ayy yokk kıss iştee gerii vermezssin diye düşünüyodur bence bide anlamıştır senin hareketlerinden ondaann bence betülcüüm..o kadar da olcak ne yapcan daha beterleride var mesela benndelikafadulden

ayy ne güsell duygucum ya imrendiimm ya benim kaynanamda fena değildir dee....ama öyle seninki gibi sormazzz:1no2: ben bilirimm okadar cocuk büyüttüm benden iyimi bilcenn der..bikersinde hasta olmuştu buğra dr. götürdüm dr.da sordum banyo yaptırsam bi zararı olurmu üşüttürmü diye dr. hiç bişi olmas banyodan zarar gelmez dedi..
hatta buharı burnunu acar dedi iyi dedim eve geldm 3 gündr yaptırmamaıştım yaptırıyım dedim allahh kaynnanamda bizdeydiii ayyy çektii çocuğuu kucamdan biii aldıı hışımlaÇok üzgünüm çoook oyy ben küplere bindiimm..banyo bitti o gelmiştii.. vayy sen bu cocuğu iyce öldürcen mi de bilmem nede..ya ben annesiyim dedim yaa..dr..yaptr dedi diomm bırak sen dr. dio banaa deli etti benii ve bölee dahaa neleerrr...
ya oturup sohbetimizde olur ama bölee şeyler yapıncada soğuyom cokk..:mymeka:
off ne var ceneni tutsan anlayış göstersenn:çok üzgünüm:

Anneyy senınkı hepten muhalefetmıs kız... :bbo: benımkının oyle yapabılmesı ıcın turlu turlu ıslemlerden gecmesı lazım.. :roflol:

senden geri istemek zor geldiği içindir canım
bi alemler ya
bi kere kucağına aldı ya kaptırmıycak

kıyamam yaaa seninkide bir alemmiş valla bulmuş senin gibi gelini:mymeka:
Ayyy bana en ufak birşey desin ben 1 2 ay evine gıtmem kaç kere egeyıde verdım eşime beraber gıttıler:)))

Anneyy senınkı hepten muhalefetmıs kız... :bbo: benımkının oyle yapabılmesı ıcın turlu turlu ıslemlerden gecmesı lazım.. :roflol:

hemdeee nasııll ( yaa hani siz diosunuz yaa ben tavırımı koyarım lafımıçekmem diyee
ooo bende neler yaptıımm neler söyledim bu benim çocuğum nası biliosam öle büyütürüm dedim bana sen kimsin kaç tane büyüttün der..ondan sonra hemen şikayet aramızı limoni eder gider bende napimm bazı şeylerini görmezlikten geliom buyrunnnnnnnnnhee anne sen bilin diom bazı şeylerdede anlamazsa surat asıyoom en güsel onu anlıyoo çok laf söylendiği zaman yüzgöz oluyosun ondan sonra tartışma çıkıyo en iyisi girmemek ve benim dare etmemm napakk bizdede böleee-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook

sen kımsın mı der ? aneey.. delikafadulden
Allah yardım etsın canım valla, ama yıne sukur daha kotulerı dolu.. :teselli:

senden geri istemek zor geldiği içindir canım
bi alemler ya
bi kere kucağına aldı ya kaptırmıycak

olabılır valla... cunku yemek yıyecekken de mesela durmazsa sen bana ver sen ye der..
bıtırıp kalkınca ye ye otur der yanı acele kalkma anlamında.. ya kotu nıyet barındırmıyordur kesınlıkle..
Aksam vaktı kadının hakkını yemeyım.. ama ıste ufak tefek seyler de olmuyor degıl.. olsun o da napalım yaa amaan.. mirmirmirmir

bende öyle konuşabilmeyi çok isterdim
sinirimin son sınırına gelene kadar bişey söyleyemem ben ya
bu huyuma çok kızıyorum ama ...
mesela
bugün ipoşu yıkıyoduk annemle kayınvaldem geldi üstüne
hemen bonyodan çıkınca havluyla kucağımdan aldı
ben giydiriyim diyor kafamçokkarıştı
bende aldım kucağından
anne ben yağ filan sürcem dedim.
helede
evine giderken ipoşa gel gel atta gidelim demesi yokmu
çocuk zaten dışarıyı çok seviyo uzatıyo kollarını gidecem diye
bizimkindede bi keyif
benden ona gitmek istedi yaaa

bende bazen diyorum bizmi abartıyoruz diye ama
gerçekten kasti veya değil biraz düşüncesizler

kıyamam yaaa seninkide bir alemmiş valla bulmuş senin gibi gelini:mymeka:
Ayyy bana en ufak birşey desin ben 1 2 ay evine gıtmem kaç kere egeyıde verdım eşime beraber gıttıler:)))
hee bii alemlemdir valla..ya iyi huylarıda varr amaa aazz..delikafadulden
aman bi sorr dha ne gelinler var der ban gelir şunun gelini şunu yapmış bunun gelini bunu yapmıışşş sayıklar durur duymazlıktan gelirim yaşlı die idare ediom işte napiim:çok üzgünüm: benn gitmeyiim öyle olsun varr yaa oyy bana demediği kalmazz..
eşim antalyadaydı gecen hafta vayy gelipp bizde kalmadınn diee bisürüü laffıı bitmedii ayy gına gelio artıkÇok üzgünüm çoook bıktırıyoo napimm bunada şükürr eşiminn ailesi sonuçtaa onun hatırına hersy:asigim:
sen kımsın mı der ? aneey.. delikafadulden
Allah yardım etsın canım valla, ama yıne sukur daha kotulerı dolu.. :teselli:

ölee der valla saol bidenem vereliniortakşükür tabii napalımm bizimde ewlatlarımız varr bakalım biz nası kaynana olceezzkaydirigubbakcemile3

Evet oyle bı ego olabılıyor.. gel yapınca ona gıderse bak bana geldı dıye goguslerı kabarır genelde..
çok buyuk iş.. sankı cocuk daha onu anasını bırakıp onu sectı gıbı... :roflol:

slm kızlar kayın vaidelerden bahsedilmiş bizimki yanımızda olmadığı için sorun olmuyo pek ama gende tlf müdahale ediyo msl geçen alp biraz hastaydı neymiş internette resimlerını yayınlıyomuşuz nazar değiyomuş eşime bir sürü kızmış benim akıllı kocam da ve gelince paylaşım klasörlerini kapatmış ne alaka ya zaten annemler torunlarını internetten resımlerden görüyolar onuda göstermiycez mi yuhh artıkk bende alpi görmek isteyince nazar değiyo olmaz diyorum şakayla ....
anlamıştır heraldee...

:roflol::roflol::roflol:

Valla ben kendımden pek emın degılım dermısım.. kaydirigubbakcemile3 şaka tabıı.. aman...

kızlar şu an resmen sinir krizi geçiriyorum klava:klava:yaa bu ne ya 2 gündür bitmiyo göz yaşım senağlamasenağlama
dün dr sabah getirin demişti sabah eşimim işi bitince aramış klinikde değilim yarın getirklava: demiş eşimde yarına randevu almış bende sabahtan beri hazırlandım eşimin aramasını bekliyorum saat 5 olmuş bana haber veriyo allahım bu mu ya insanın hiç değeri yok mu bunlarda ya benim eşime ne demeli başka dr mu yok klinikmi yok ya kaç defa aradım tlf açmadı allahım sen beni burdan biran önce kurtar :Saruboceq::Saruboceq:yada bana sabır verr
rabbim yavrumu korusun:Saruboceq: allaha emanet yaşıyoruz burdaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…