- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.721
Gerçekten çok düşünceliymiş annen keşke hep yanımızda olsalar...Alır falan ama benim annem işte hiç kıyamam bişeyde demem ama aynısını kayınvalidem yapsa çıldırırım :)))
Bılmemkı canım hıc boyle dusunmedım ama sonucta butun gun dısarda oluyorum o gun nasıl yorulayım kı :)
Dışarıdasın yorulmuşsundur diye canım:)))
:
:roflol:
Duygu o konuda benım kayınvalıdem de der yerdeyse mesela kucagıma alayım mı der, yada ben ne hazırlayıp bıraktıysam onu yedırır mesela ekstradan baska bırsey vermez.. yurutecten alayım mı dıye sorar mesela benım yaptıgım seyın ustune kendı davranmaz o konuda bı adım durur ama bı agladıgı oldu dıyelım yada huysuzlugu hemen gelıverır dıbıme benım kucagımda olsa bıle sankı alacak ta ne yapacaksa :))... yada annesı o gıbı.. bılmıyorum tanımlayamadıgım bır ıcgudusu olusuyor heralde o anda.. :roflol:
Ama hoslanmadıgım bazı seyler yaparsa mesafemın degısecegını bılır yanı..
Mesela ıkı gelınız bız onunla benım aramda yaklasım farkı var.. ustelık o benden buyuk..
Merhaba Kızlar...
Çalışan insanlar,şikayetçi çalışmayan insanlar şikayetçi...
Tabi ki her insan bebeğini kendisi büyütmek ister ama zaman zamanda iş hayatı özlenmiyor değil...Yani ben en azından kendim için söylüyorum...
Bu arada herşeyde bir hayır vardır derler...
Maşallah boram hastalığından sonra yemek konusunda daha iyi oldu..
Eskisi gibi aynı oranda yiyor ama binbir takla atmıyorumm...ınşallah hep böyle devam eder...
Canım arkadaşım ne kadar duyarlısın sen ellerin dert görmesinn..
Dediğin gibi eşinin yetmesi gerçektende çok önemli evine,çoluğuna çocuğuna...
Ama en azından çalışıyor yaa,aldığı parayı evine getiriyorr bu bile yeter..
Az çok duyuyoruz,görüyoruz evine bakmayı bırak karısından para bekleyen şer...
Gerçi öyle olsalar çekermiyizz o ayrı bir konu..
Yine çok şükür halimize öyle yada böylee geçiniyoruz işte...
Canım ben ayrı vermeyi denedim ama sevmedi yumurta damağına yapıştığı içinn istemedi..
Bende karıştırıp veriyorum...
ınek sütü ise aklıma gelirse veriyorumm..yani haftada 1 yada 2 haftada 1 veriyorumdur..
selamm kıslarrYa amma dedıkodu yapmıs olacaz ama komıgıme gıden bırsey daha var...
mesela ben kurstan geldıgım gunler eve gelıp cocugu gıydırıp cıkıyoruz kayınvalıdemlere hem onu bırakmaya hem yemek yıyoruz...
Ordayken bıle kucagında tutacak... bendeyken ver ben tutayım dıyor.. tamam hadı ozluyor dıyorum orasına..
Ama mesela kendı kucagındayken bı ısı var ıcerı gıdecek eltımde bende bos oturuyoruz aynı odada bana degılde eltıme verıyor az tut dıye..
Ne dusunceyle yapıyor anlamıyorum.. ama hakkaten ılgınc yanı.. bana gerı verınce tutmak ıstemedı sıkıldı dıyemı dusunurum sanıyo bı daha vermem mı sanıyoo acabaa.. :roflol:
Kızlar kayınvalidelerden bahsetmişsiniz ben bu konuda çok şanslıyım galiba maşallah söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım ben...Kayınvalidem bana sormadan bir iğne dahi almaz mesela hediye bile sen al yada gel beğen alalım der giydirmem çünkü...Örümcekte duruyorsa alayımmı der,kucağımdaysa aynı şeklide...Uyutayımmı yedireyimmi demeden hayatta hareket etmez...Yani kadın sanki hayatında hiç çocuk büyütmemiş gibi davranır...Ama ilk doğduğunda ben bu konuda çok sert davrandım hatta bir keresinde bu benim çocuğum istedğim gibi büyütürüm benim kurallarımla büyücek dedim açık açık...Mesela ayakta ege hiç sallanarak uyumadı..Bana hep sallayalım uyusun diyordu hayır sallanmıcak benim çocuğum diyordum...Bir daha hiç denemedi sallamayı...Bu konuda hiç sorun yaşamadım 41 kere maşallah diyim...
selamm kıslarr
eccükkde ben yapam dedikoduu bariimm..kaydirigubbakcemile2
ayy yokk kıss iştee gerii vermezssin diye düşünüyodur bence bide anlamıştır senin hareketlerinden ondaann bence betülcüüm..o kadar da olcak ne yapcan daha beterleride var mesela benndelikafadulden
ayy ne güsell duygucum ya imrendiimm ya benim kaynanamda fena değildir dee....ama öyle seninki gibi sormazzz:1no2: ben bilirimm okadar cocuk büyüttüm benden iyimi bilcenn der..bikersinde hasta olmuştu buğra dr. götürdüm dr.da sordum banyo yaptırsam bi zararı olurmu üşüttürmü diye dr. hiç bişi olmas banyodan zarar gelmez dedi..
hatta buharı burnunu acar dedi iyi dedim eve geldm 3 gündr yaptırmamaıştım yaptırıyım dedim allahh kaynnanamda bizdeydiii ayyy çektii çocuğuu kucamdan biii aldıı hışımlaÇok üzgünüm çoook oyy ben küplere bindiimm..banyo bitti o gelmiştii.. vayy sen bu cocuğu iyce öldürcen mi de bilmem nede..ya ben annesiyim dedim yaa..dr..yaptr dedi diomm bırak sen dr. dio banaa deli etti benii ve bölee dahaa neleerrr...
ya oturup sohbetimizde olur ama bölee şeyler yapıncada soğuyom cokk..:mymeka:
off ne var ceneni tutsan anlayış göstersenn:çok üzgünüm:
Ya amma dedıkodu yapmıs olacaz ama komıgıme gıden bırsey daha var...
mesela ben kurstan geldıgım gunler eve gelıp cocugu gıydırıp cıkıyoruz kayınvalıdemlere hem onu bırakmaya hem yemek yıyoruz...
Ordayken bıle kucagında tutacak... bendeyken ver ben tutayım dıyor.. tamam hadı ozluyor dıyorum orasına..
Ama mesela kendı kucagındayken bı ısı var ıcerı gıdecek eltımde bende bos oturuyoruz aynı odada bana degılde eltıme verıyor az tut dıye..
Ne dusunceyle yapıyor anlamıyorum.. ama hakkaten ılgınc yanı.. bana gerı verınce tutmak ıstemedı sıkıldı dıyemı dusunurum sanıyo bı daha vermem mı sanıyoo acabaa.. :roflol:
selamm kıslarr
eccükkde ben yapam dedikoduu bariimm..kaydirigubbakcemile2
ayy yokk kıss iştee gerii vermezssin diye düşünüyodur bence bide anlamıştır senin hareketlerinden ondaann bence betülcüüm..o kadar da olcak ne yapcan daha beterleride var mesela benndelikafadulden
ayy ne güsell duygucum ya imrendiimm ya benim kaynanamda fena değildir dee....ama öyle seninki gibi sormazzz:1no2: ben bilirimm okadar cocuk büyüttüm benden iyimi bilcenn der..bikersinde hasta olmuştu buğra dr. götürdüm dr.da sordum banyo yaptırsam bi zararı olurmu üşüttürmü diye dr. hiç bişi olmas banyodan zarar gelmez dedi..
hatta buharı burnunu acar dedi iyi dedim eve geldm 3 gündr yaptırmamaıştım yaptırıyım dedim allahh kaynnanamda bizdeydiii ayyy çektii çocuğuu kucamdan biii aldıı hışımlaÇok üzgünüm çoook oyy ben küplere bindiimm..banyo bitti o gelmiştii.. vayy sen bu cocuğu iyce öldürcen mi de bilmem nede..ya ben annesiyim dedim yaa..dr..yaptr dedi diomm bırak sen dr. dio banaa deli etti benii ve bölee dahaa neleerrr...
ya oturup sohbetimizde olur ama bölee şeyler yapıncada soğuyom cokk..:mymeka:
off ne var ceneni tutsan anlayış göstersenn:çok üzgünüm:
Anneyy senınkı hepten muhalefetmıs kız... :bbo: benımkının oyle yapabılmesı ıcın turlu turlu ıslemlerden gecmesı lazım.. :roflol:
hemdeee nasııll( yaa hani siz diosunuz yaa ben tavırımı koyarım lafımıçekmem diyee
ooo bende neler yaptıımm neler söyledim bu benim çocuğum nası biliosam öle büyütürüm dedim bana sen kimsin kaç tane büyüttün der..ondan sonra hemen şikayet aramızı limoni eder gider bende napimm bazı şeylerini görmezlikten geliom buyrunnnnnnnnnhee anne sen bilin diom bazı şeylerdede anlamazsa surat asıyoom en güsel onu anlıyoo çok laf söylendiği zaman yüzgöz oluyosun ondan sonra tartışma çıkıyo en iyisi girmemek ve benim dare etmemm napakk bizdede böleee-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook
senden geri istemek zor geldiği içindir canım
bi alemler ya
bi kere kucağına aldı ya kaptırmıycak
Kızlar kayınvalidelerden bahsetmişsiniz ben bu konuda çok şanslıyım galiba maşallah söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım ben...Kayınvalidem bana sormadan bir iğne dahi almaz mesela hediye bile sen al yada gel beğen alalım der giydirmem çünkü...Örümcekte duruyorsa alayımmı der,kucağımdaysa aynı şeklide...Uyutayımmı yedireyimmi demeden hayatta hareket etmez...Yani kadın sanki hayatında hiç çocuk büyütmemiş gibi davranır...Ama ilk doğduğunda ben bu konuda çok sert davrandım hatta bir keresinde bu benim çocuğum istedğim gibi büyütürüm benim kurallarımla büyücek dedim açık açık...Mesela ayakta ege hiç sallanarak uyumadı..Bana hep sallayalım uyusun diyordu hayır sallanmıcak benim çocuğum diyordum...Bir daha hiç denemedi sallamayı...Bu konuda hiç sorun yaşamadım 41 kere maşallah diyim...
hee bii alemlemdir valla..ya iyi huylarıda varr amaa aazz..delikafaduldenkıyamam yaaa seninkide bir alemmiş valla bulmuş senin gibi gelini:mymeka:
Ayyy bana en ufak birşey desin ben 1 2 ay evine gıtmem kaç kere egeyıde verdım eşime beraber gıttıler:)))
sen kımsın mı der ? aneey.. delikafadulden
Allah yardım etsın canım valla, ama yıne sukur daha kotulerı dolu.. :teselli:
bende öyle konuşabilmeyi çok isterdim
sinirimin son sınırına gelene kadar bişey söyleyemem ben ya
bu huyuma çok kızıyorum ama ...
mesela
bugün ipoşu yıkıyoduk annemle kayınvaldem geldi üstüne
hemen bonyodan çıkınca havluyla kucağımdan aldı
ben giydiriyim diyor kafamçokkarıştı
bende aldım kucağından
anne ben yağ filan sürcem dedim.
helede
evine giderken ipoşa gel gel atta gidelim demesi yokmu
çocuk zaten dışarıyı çok seviyo uzatıyo kollarını gidecem diye
bizimkindede bi keyif
benden ona gitmek istedi yaaa
bende bazen diyorum bizmi abartıyoruz diye ama
gerçekten kasti veya değil biraz düşüncesizler
hee bii alemlemdir valla..ya iyi huylarıda varr amaa aazz..delikafadulden
aman bi sorr dha ne gelinler var der ban gelir şunun gelini şunu yapmış bunun gelini bunu yapmıışşş sayıklar durur duymazlıktan gelirim yaşlı die idare ediom işte napiim:çok üzgünüm: benn gitmeyiim öyle olsun varr yaa oyy bana demediği kalmazz..
eşim antalyadaydı gecen hafta vayy gelipp bizde kalmadınn diee bisürüü laffıı bitmedii ayy gına gelio artıkÇok üzgünüm çoook bıktırıyoo napimm bunada şükürr eşiminn ailesi sonuçtaa onun hatırına hersy:asigim:
ölee der valla saol bidenem vereliniortakşükür tabii napalımm bizimde ewlatlarımız varr bakalım biz nası kaynana olceezzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?