E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.741
merveeee hoşgeldinnn şeker
Canım hosgeldın...Merhaba arkadaşlar..arada böyle sohbetlerinize karışıyorum damdan düşer gibi kusura bakmayın..eski dosttan düşman olmaz derler :)) buara girmeye vaktim olmuyor..kpssye çalışıyorum, dışarı çıkıyorum vs vs...
kaynanalar çekiştiriliyor sanırım..Bende benimkine acayip zıtım...evvelden yaptıkları aklıma geldikce kin duyuyorum kadına....3-4 günlük lohusaydım sütüm azcıcıktı..ne biçim memen var süt olmazmı bir kadında dedi...süt olmadığına inanmayıp napıyorsun sütleri yerleremi döküyorsun dedi...yıllarca çatkapı haber vermeden geldi bişey demedim.Şimdi de karı koca tutturmuşlar nazlı onları tanımıyormuş, görünce ağlıyormuş neden daha sık getirmiyormuşum..Birde kayınpederimin evi guantanamo gibidir, girdinmi bi daha çıkamazsın, yok öyle 2 saatliğine oturmak..illa yıllanıcaksın, akşam kocanda gelecek, yemekler yenecek, çaylar içilecek vs vs...Erkenden ben kalkayım demek suç...ayıp, günah..ee noluyo bende onlar öyle yapınca haftaiçi hiç gitmiyorum, haftasonu bazen eşimle gidip geliyorum.
üfff bu lafa sinir oldum çok kötüMerhaba arkadaşlar..arada böyle sohbetlerinize karışıyorum damdan düşer gibi kusura bakmayın..eski dosttan düşman olmaz derler :)) buara girmeye vaktim olmuyor..kpssye çalışıyorum, dışarı çıkıyorum vs vs...
kaynanalar çekiştiriliyor sanırım..Bende benimkine acayip zıtım...evvelden yaptıkları aklıma geldikce kin duyuyorum kadına....3-4 günlük lohusaydım sütüm azcıcıktı..ne biçim memen var süt olmazmı bir kadında dedi...süt olmadığına inanmayıp napıyorsun sütleri yerleremi döküyorsun dedi...yıllarca çatkapı haber vermeden geldi bişey demedim.Şimdi de karı koca tutturmuşlar nazlı onları tanımıyormuş, görünce ağlıyormuş neden daha sık getirmiyormuşum..Birde kayınpederimin evi guantanamo gibidir, girdinmi bi daha çıkamazsın, yok öyle 2 saatliğine oturmak..illa yıllanıcaksın, akşam kocanda gelecek, yemekler yenecek, çaylar içilecek vs vs...Erkenden ben kalkayım demek suç...ayıp, günah..ee noluyo bende onlar öyle yapınca haftaiçi hiç gitmiyorum, haftasonu bazen eşimle gidip geliyorum.
Bu arada benim rejim çok fena gidiyor canım nasıl yemek çekiyor bugün...iştah kapatan gıdaları bileniniz varmı?
kızlar şu an resmen sinir krizi geçiriyorumklava: klava:yaa bu ne ya 2 gündür bitmiyo göz yaşım senağlamasenağlama
dün dr sabah getirin demişti sabah eşimim işi bitince aramış klinikde değilim yarın getirklava: demiş eşimde yarına randevu almış bende sabahtan beri hazırlandım eşimin aramasını bekliyorum saat 5 olmuş bana haber veriyo allahım bu mu ya insanın hiç değeri yok mu bunlarda ya benim eşime ne demeli başka dr mu yok klinikmi yok ya kaç defa aradım tlf açmadı allahım sen beni burdan biran önce kurtar :Saruboceq::Saruboceq:yada bana sabır verr
rabbim yavrumu korusun:Saruboceq: allaha emanet yaşıyoruz burdaa.....
bu arada kuaförden geldimm saçımı boyattım fonledim kaş aldırdım derken akşam oldu.. hafta sonu düğünümüz varr daa azcıkkk...
sağol betülcüm nazlım iyi hamdolsun, uyuyor şimdi aslan emrem nasıl? Sen adet oldun mu? hala adet olamayan bir ben kaldım sanırım???1 haftadır süt vermiyorum...
herkese selam opuyorumnanaktan
hemdeee nasııll( yaa hani siz diosunuz yaa ben tavırımı koyarım lafımıçekmem diyee
ooo bende neler yaptıımm neler söyledim bu benim çocuğum nası biliosam öle büyütürüm dedim bana sen kimsin kaç tane büyüttün der..ondan sonra hemen şikayet aramızı limoni eder gider bende napimm bazı şeylerini görmezlikten geliom buyrunnnnnnnnnhee anne sen bilin diom bazı şeylerdede anlamazsa surat asıyoom en güsel onu anlıyoo çok laf söylendiği zaman yüzgöz oluyosun ondan sonra tartışma çıkıyo en iyisi girmemek ve benim dare etmemm napakk bizdede böleee-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook
bende öyle konuşabilmeyi çok isterdim
sinirimin son sınırına gelene kadar bişey söyleyemem ben ya
bu huyuma çok kızıyorum ama ...
mesela
bugün ipoşu yıkıyoduk annemle kayınvaldem geldi üstüne
hemen bonyodan çıkınca havluyla kucağımdan aldı
ben giydiriyim diyor kafamçokkarıştı
bende aldım kucağından
anne ben yağ filan sürcem dedim.
helede
evine giderken ipoşa gel gel atta gidelim demesi yokmu
çocuk zaten dışarıyı çok seviyo uzatıyo kollarını gidecem diye
bizimkindede bi keyif
benden ona gitmek istedi yaaa
bende bazen diyorum bizmi abartıyoruz diye ama
gerçekten kasti veya değil biraz düşüncesizler
[
Mervecim hoşgeldin hemen gittin sanırım umarım iyisinizdir canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?