Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhaba arkadaşlar..arada böyle sohbetlerinize karışıyorum damdan düşer gibi kusura bakmayın..eski dosttan düşman olmaz derler :)) buara girmeye vaktim olmuyor..kpssye çalışıyorum, dışarı çıkıyorum vs vs...

kaynanalar çekiştiriliyor sanırım..Bende benimkine acayip zıtım...evvelden yaptıkları aklıma geldikce kin duyuyorum kadına....3-4 günlük lohusaydım sütüm azcıcıktı..ne biçim memen var süt olmazmı bir kadında dedi...süt olmadığına inanmayıp napıyorsun sütleri yerleremi döküyorsun dedi...yıllarca çatkapı haber vermeden geldi bişey demedim.Şimdi de karı koca tutturmuşlar nazlı onları tanımıyormuş, görünce ağlıyormuş neden daha sık getirmiyormuşum..Birde kayınpederimin evi guantanamo gibidir, girdinmi bi daha çıkamazsın, yok öyle 2 saatliğine oturmak..illa yıllanıcaksın, akşam kocanda gelecek, yemekler yenecek, çaylar içilecek vs vs...Erkenden ben kalkayım demek suç...ayıp, günah..ee noluyo bende onlar öyle yapınca haftaiçi hiç gitmiyorum, haftasonu bazen eşimle gidip geliyorum.

Canım hosgeldın...

Valla senın kayınvalıdenın de masallahı varmıs.. soyledıklerı yenır yutulur degıl..
Sen sogumada kım sogusun.. Haklısın canım ne deyım.. Allah kolaylık versın vallahı...

Nazlı da sende ıyısınızdır ınsallah ?

slm arkadaşlar nasılsınızz bakalımm... benimm kuzumm çok zayıfladıı yaaa

sizinn bebişler nasıll geçmişe bakamadımm umarım herkes iyidirr

üfff bu lafa sinir oldum çok kötü

ayyy bende o saatlerce oturma olayına uyuz oluyorum
bizim ilk zamanlar çok olurdu
anne biz gidicez derdik biraz daha oturun şöyle böyle üfff

Canım yaa.. ınsallah daha ıyı bır yere gecersınız en kısa zamanda..
Gelişmemişlik, bulundugun yere guvensızlık cok zor... uzme kendını..

kızlarr yaa ben ayın 1 de adeet olmam gerekk fakat hala olmadımm 1-2 gün daha geçsin test yapacagımm..
ama belkide dogum sonrası dfüzensizliktir diyomm yaa hayırlısı olsunn artık

sağol betülcüm nazlım iyi hamdolsun, uyuyor şimdi aslan emrem nasıl? Sen adet oldun mu? hala adet olamayan bir ben kaldım sanırım???1 haftadır süt vermiyorum...

sağol betülcüm nazlım iyi hamdolsun, uyuyor şimdi aslan emrem nasıl? Sen adet oldun mu? hala adet olamayan bir ben kaldım sanırım???1 haftadır süt vermiyorum...

Daha yenı oldum canım 15 gun once ılk defa... 1 seneyı bulur sanıyordum..
Sadece sen degılsın.. seren, canan da var.. baskaları da vardı ama hatırlayamadım..

Aslan da ıyı parkenın uzerınde gezıyor suan.. yakında kanepelerınde altına gırecek gıbı gorunuyor :)

Canm sağlık olsun sen sonuçta kapıyı kapatınca eşinle çocuğunla kalıyon siz mutlu olun önemli olan bu a.s.
Serapcım evet kasti değildir kesinlikle düşüncesizlikten ne yapalım yaa bizde kayınvalide olcaz bakalım netcez o zamansırnaşık şey
[

Mervecim hoşgeldin hemen gittin sanırım umarım iyisinizdir canım...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…