- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.761
sağol betülcüm nazlım iyi hamdolsun, uyuyor şimdi aslan emrem nasıl? Sen adet oldun mu? hala adet olamayan bir ben kaldım sanırım???1 haftadır süt vermiyorum...
canım profil resmini değil avatarı değiştirceksinarkadaşlar ben sitede uzun süre kalmıyorum geçmiş okurken bıde bkıyorum düşmüşüm tekrar giriş yapıyorum çoklu alıntıda yapamıyorum yardım masasınada yazdım cvp gelmedi neden böle oluyo acaba yaa profil resmımde değişmiyoyo alp berk ın resmını koydum görünmemiş neden acabaa......
canım profil resmini değil avatarı değiştirceksin
merviş h.g canımmm bak senin kokunu aldımm bende geldimmmmm....
betüşş merciii sekerrimmmm azcıkk değişiklik olsun dediydimmmm
Merve hosgeldın yoktun ne zamandır..
ooo kimler gelmişş hoş geldin kuzummm:teytey: ne var ne yokk büşraa nasıl?
sen anlatt bakkiimm nasl gectii kaynana sefasııı hıızemuszemus
merve hemen kaçtınmı gııı
yediğin içtiğin senin olsun
gezip gördüklerini anlat bakem
Mervecim hoşgeldin hemen gittin sanırım umarım iyisinizdir canım...:1hug:
sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan hoşbulduk....
çok özlemişim sizleri mafoldumben
Betül; eşimin memleketi gaziantep'e gitmiştik de o nedenle yoktum bir haftadır..
Saliha ; güzel geçti orası buraya nazaran daha sıcak Büşrayı koruyayım derken beni çarptı hava...geldiğimizden beri fenayım mafoldumben
Serap ; Büşra hanım fırsat vermiyor, uyuduğunda kaçamak yapmıştım ama hemen uyandı zemuszemus
akraba ziyaretleri dışında pek gezmedik..hayvanat bahçesine gittik bir de..çok güzel açık alana kurulu... yediklerimi ve bool acılı olanlardan yiyemediklerimi hiç sorma alkisalkisalkis cokacimcoook
bebişi üst dişlerini çıkartan var değil mi kızlar ?
Büşra da çıkartacak sanırım, ateşi 38 civarına çıkıyor ara ara ve ishal günde 3-4 kere... bir de huzursuz..üst damak balon gibi olmuş...bir an evvel çıkar hayırlısıyla inşAllah..
ben de fırsat buldukça gelirim inşAllah..
Allaha emanet olun :hooray:
Canım hoşgeldinn,umarım değmiştirr gittiğinize...Çok şükür hasta olmamış büşra orda..
Ben gitmeye korkuyorum açıkası,konuşmuştuk biliyosun ablamın kızı her gitiğinde hasta oluyordu...
Bu arada bora üstteki dişlerini çıkardı 4 tane dişimiz oldu:)) ama ateş çok ateş yaptımı anlayamadım hastalığına denk geldi...
Balon olduysa bir hafta içinde çıkar bizim öyle olmuştu..Birde üst dişlerin ebatı alttaki dişlerin iki katı oluyor bayağı iri oluyor:)) Biran önce çıkarırda kurtulurr büşra İnşallah..
slm kızlar
merve hoşgeldin canım alpin şu an 5 dişi var 2 altta 3 üstte 2si baya belli üstekının birninde ucu görünuyo canım
eda sen nasılsın canım bu ara pek girmiyosun galıba yada ben göremedim
yaa kızlarrr benii duyan görennn merak eden yokk yazdıklarıma cvp bile vermiyonuzz aşk olsunn yanii sağolunnn.. yanii nesee kendiniz bilirsinizz. allaha emanet olunnn....... hoşçakalınnn
slm kızlar
merve hoşgeldin canım alpin şu an 5 dişi var 2 altta 3 üstte 2si baya belli üstekının birninde ucu görünuyo canım
eda sen nasılsın canım bu ara pek girmiyosun galıba yada ben göremedim
sağol canım..kısa bir zaman kaldık ve olabildiğince az ev gezmesine götürdüm ....
hastalanmadı çok şükür ama huy değiştirdi sanırım mafoldumben ..
orada her gören kucağına almaya çalışınca , büşra iyice coştu tabiii benneyaptımki
ne tuhaf insanlar var ya; çocuk ağlıyor, görüyor ağladığını, ver ver bende ağlamaz, çocuklar beni sever diyor inatla :mymeka:
uçak yolculuğu zorlu geçti biraz da... huysuzlandı ağladı, emzirmiyor olsam asla sakinleştiremezdim...
ama genel anlamda iyiydi gezimiz, çok şükür hasta olmadan atlattı Büşra hanım... :CüvCüv:
yaa kızlarrr benii duyan görennn merak eden yokk yazdıklarıma cvp bile vermiyonuzz aşk olsunn yanii sağolunnn.. yanii nesee kendiniz bilirsinizz. allaha emanet olunnn....... hoşçakalınnn
arkadaşlar hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim akşam biraz mızmızdı ama uyudu bütün merak edern soran arkadaşlarıma teşekkür ederim saolun arkadaşlar hepinizi çok seviyorumm.....
sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan hoşbulduk....
çok özlemişim sizleri mafoldumben
Betül; eşimin memleketi gaziantep'e gitmiştik de o nedenle yoktum bir haftadır..
Saliha ; güzel geçti orası buraya nazaran daha sıcak Büşrayı koruyayım derken beni çarptı hava...geldiğimizden beri fenayım mafoldumben
Serap ; Büşra hanım fırsat vermiyor, uyuduğunda kaçamak yapmıştım ama hemen uyandı zemuszemus
akraba ziyaretleri dışında pek gezmedik..hayvanat bahçesine gittik bir de..çok güzel açık alana kurulu... yediklerimi ve bool acılı olanlardan yiyemediklerimi hiç sorma alkisalkisalkis cokacimcoook
bebişi üst dişlerini çıkartan var değil mi kızlar ?
Büşra da çıkartacak sanırım, ateşi 38 civarına çıkıyor ara ara ve ishal günde 3-4 kere... bir de huzursuz..üst damak balon gibi olmuş...bir an evvel çıkar hayırlısıyla inşAllah..
ben de fırsat buldukça gelirim inşAllah..
Allaha emanet olun :hooray:
sağol canım hoşbuldum opuyorumnanaktan
iyiyiz çok şükür..ege beyle sen de iyisinizdir inşAllah.. Şeniz
Evt canım pek giremiyorumm, boram sağolsun sürekli ilgi istiyorr:)) benim de hoşuma gidiyorr açıkçası...
Hep bunu arzuluyordum ne zaman oyun oynayacağız beni tanıyacak diye,birde sürekli dışarı çıkarmaya çalışıyorum hava alsın diye...
Şu sıralar karşılıklıı yere oturup,bacaklarımızıda açıp birbirimize top atıyoruzz..gerçi o bana atacağına ya arkasına yada yana fırlatıyorr,tam beceremiyor sıpacımmm...
Allahımm ne kadar düşüncesizlerr,vermeyincede çocuğunu esgiyor demişlerdir..gerçi çocuğumun ağlamasındansaaa istediklerini söylesinlerrr takmam..
Bende eşimin yanına gideyim diyorumm bir haftalığınaa ama şimdi gören saldıracakk elleri pismi temizmi bir sürü akrabalarıda var.. o yüzden istemiyorum pek..
Birde dediğin gibi çok sıcak oraları...
Evt canım pek giremiyorumm, boram sağolsun sürekli ilgi istiyorr:)) benim de hoşuma gidiyorr açıkçası...
Hep bunu arzuluyordum ne zaman oyun oynayacağız beni tanıyacak diye,birde sürekli dışarı çıkarmaya çalışıyorum hava alsın diye...
Şu sıralar karşılıklıı yere oturup,bacaklarımızıda açıp birbirimize top atıyoruzz..gerçi o bana atacağına ya arkasına yada yana fırlatıyorr,tam beceremiyor sıpacımmm...
Allahımm ne kadar düşüncesizlerr,vermeyincede çocuğunu esgiyor demişlerdir..gerçi çocuğumun ağlamasındansaaa istediklerini söylesinlerrr takmam..
Bende eşimin yanına gideyim diyorumm bir haftalığınaa ama şimdi gören saldıracakk elleri pismi temizmi bir sürü akrabalarıda var.. o yüzden istemiyorum pek..
Birde dediğin gibi çok sıcak oraları...
Canım umarım daha iyidir Alp Berk ...Bizde seni çok seviyoruza.s.
Mervecim bizimde sen yokken üst dişimiz çıktı mahfolduk 40 derece ateşler,ishal,iştahsızlık hepsini bir bir yaşadık
Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız canım...
Çok şükür iyiyiz canım ama bir kaç gün öncesine kadar dediğim gibi Ege dişten baya çektirdi bize üstten patladı rahatladıkzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?