E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
:dance:
aynen öyle cnm boşuna çektim bbo:2 defa ayrı ayrı alınca 2 kez doğurmş gibi oldum valla:çok üzgünüm:
sen nie baygın girdin anlamadım...benden sancıyı çıkardılar 1 saat sonra sezeryana adım adım yaklaştım valla dr.la konuştum tek tek hepsi konuştu hepsi benle hatta dr. biri başımda şarkı bile söyledi:icecreamben çok rahattım ve sakindim sanki çok kez amaliyata
gimiş gibiydim.... halbuki amaliyathanenin önünden bile geçmedim ama....
gel gör ki acısı sonra böğüre böğüre yaşadım valla...kafamçokkarıştı
öyle sezeryanda sanıldğı gibi kolayda değil yani... kimileri normali zor die sezeryanı seçio
normal doğumda ertesi gün kendine geliosun:dance: ama sezeryanda 10 günde ancak... toplanısun... yinede herşeyin doğal olanı bence dimi mervecim.... tabiikii yaaa sıkıntılaı unutturuo mevlam allahım olmayanlaada bahşetsinn...
ne kutsal ya bu analık...ağlamasına bile kıyamıosunn.... çok şanslı insanlardanız biliomsn??. binlerle şükürr yerimsenibensenin bebişde rahatszdı sanırsamm( oyy kıyamam ona bitanemm))) çok geçmş olsn tatlım allah çok şifa versinn
sagol canım eksik olma..bebişim şimdi iyi çok şükür..:Saruboceq: :ecrin_bebek:
ben doğuma moralim yüksek psikolojik olarak kendimi hazırlayıp girmiştim..
suni sancı yavaş dozda başlatılacaktı doğum ve güzelce ilerleyecekti..belli bi aşamadan sonra epidural takılacaktı..
ama böyle güzel ilerlemeyip, saatler geçmesine rağmen açılmam 2-3 cm den ileriye gitmeyince ben psikolojik olarak iyice yıkıldım..sinirlerim bozuldu..
sancıdan ve psikolojik olarak iyice bitap düşmüştüm o yüzden yarı baygın gibiydim canım..
bu arada açılmam ilerlemiyordu ama bebişimin suyu kanama ile birlikte tamamen boşaldı..
bebeğim iyice risk altına giriyordu...sancı çekildi ve o hızla ameliyata hazırlandım..
o yüzden hayal meyal hatırlıyorum olanları fisfisfis
anestezist adın ne ve yaşın kaç dedi en son onları hatırlıyorum sonra pat bayılmışım..10 sn. sürmüştür bayılmam ..
tabii ki canım normal olanı en güzeli ama denedik ve olmadı, elden birşey gelmedi..demek ki bu da kader kısmetmiş canım..
beni ameliyattan 12 saat sonra kaldırdılar ayağa...zaten akşam 21.00 de girmiştim...yani o gece yatarak geçti.ertesi gün ayaktaydım çok şükür..
dr.umdan çok memnunum ağrım sızım fazla olmadı..ikinci gün de bandajımı da söküp duşa girmeme izin verdi dr.um...duşumu da alınca çok çok rahatladım..
bunu da böyle atlatmış olduk canım..sağlıkla kavuştuk ya miniklerimize Allaha çok şükür..
Rabbim bebişlerimize sağlık versin de acılaımızı unuttuk bile çok şükür a.s.