- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.501
huu huu canann geldim canım
alemsın vallaa,yazdıklarını okuyorum,komik kadın seniii
bu şehirdede seni seven biri var tatlımm
mertımde kızamıkçık çıkardı,geçti gitti,haberin varmı bılmem buraya yazmıştım
iyice zıpırlaştı tam bi afacan oldu,bakışlar hareketler,nasıl baş edıcem bilmem
pazartesi didime yolculuk var,inanırmısın bilmem ama valizi hazırlamaya şimdiden başladım,elim çok ağır
kıvanç tos tosu öp yerimee
ben 31 yaşındayım, istbuldayım maslakda oturuyorum. resim nasıl eklenir buraya? ist üniv ing ikt mezunuyum. planlama uzmanıydım, doğum yapınca işden ayrıldım. eylüle kadar çalışmak yok sonra yarım gün başlamayı düşünüyorum. kızım çok tatlı, çok keyifli günler geçiriyoruz, dışarı çıkıyoruz geziyoruz , tek sorunumuz tüm arkadaşlarım çalıştığı için tek başımıza çıkıyoruz geneldeeylül ilk bebeğimiz. 6 ay sadece annesütü verdim, şimdi de sabah akşam veriyorum. yeme ve uyku düzenimiz iyice oturdu ama tek sorun geç uyumamız, 10-11 gib uyuyor ama sabaha kadar allahtan. 8 de kalkıyor. arada pek uyanmıyor. sizler nerelisiniz? bana yakın oturan var mı :)
ayşe benim hatta sınırsız ama kalite pek iyi değil,ya çekmez ya kesilir ya aramaz
kızın ve sen hoşgeldinn..benimkide saat 11 de uyuyor geç olduğunu düşünmemiştim..aslında 10 normal..fortoğraf eklemeyi arkadaşlar anlatırversin,mert uyandı ben kaçıyorumm.görüşmek dileğiylee
hoş geldin canımm inşallah herşey yolundadır koy resimleri görelimmm
Arzu hicran hoşgeldiniz ...Ve iyi gecelerzemuszemus
Gunaydınlar..
Ayse gordum senı canım nerelerdesin dun aradım tel kapalıydı..?
Arzu tekrar hoşgeldın canım aramıza ozlettın kendınıı... :)
arzu arzuuu hoşgeldiiinnnn...
rotavirüse ilişkin belediyeden şahsıma gönderilen cevap
Su ve Rotavirus‏
Kimden: Şahin Özaydın (Su Kalite Kontrol Müdürü) (SOZAYDIN@iski.gov.tr)
Gönderme tarihi: 09 Haziran 2009 Salı 1528
Kime: 'umutcoruh@windowslive.com' (umutcoruh@windowslive.com)
Sayın Umut Çoruh;
İstanbul halkına günlük ortalama iki milyon metreküp su verilmektedir.Verilen şebeke suyu günlük olarak 350-400 numune alınarak kontrol edilmekte ve sonuçları İSKİ - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi adresinde yayınlanmaktadır.
İnsani tüketim amaçlı sular hakkındaki yönetmelik parametreleri sağlanmaktadır.Ayrıca mikrobiyolojik faaliyetleri önlemek amacı ile ön ozonlama ve klor gazı ile dezenfeksiyon sağlanarak bakteri ve virusların üremesi engellenmektedir.Bu yüzden ondört milyon kişiye verilen sudan kaynaklı herhangi bir hastalık veya salgın hastalık oluşmamıştır.Aynı virus suda olabileceği gibi diğer yiyecek ve içeçeklerden de kaynaklanabilir (özellikle dondurulmuş gıdalar)
Bilgilerinize rica ederim.
günaydınlar...arzucum ayşecim hoşigeldiniz....mevlüde yok yaa aklıma takıldı numarası olan var mı=?
sorma betül dişim kırıldı gecen hafta durduk yerde o kadar kalsiyum eksikligim varki kendimin dısında 2 kisiyi besliyorum diye..artık serrayı kesmeyi dusunuyorum 9 ay emdi hic anne sütü alamayan bebeklerde var yanii..bazende bencillik gibi geliyo ama doktorda karnındaki bebek beslenemez diyo onuda dusunmeliyim dimii... bu konuda acil yardıma ihtiyacım varr .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?