Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay emelcim bizde didime gidicezz arkadaşımın evinde kalıcaz çok ısrar etti onunda bebeği var...ay keşke aynı zmanlara denk düşebilseydii....iyi tatilller emelcim sana da şimdiden denizi çok güsel en azından didimin bebekler için ideal bence..

ben 31 yaşındayım, istbuldayım maslakda oturuyorum. resim nasıl eklenir buraya? ist üniv ing ikt mezunuyum. planlama uzmanıydım, doğum yapınca işden ayrıldım. eylüle kadar çalışmak yok sonra yarım gün başlamayı düşünüyorum. kızım çok tatlı, çok keyifli günler geçiriyoruz, dışarı çıkıyoruz geziyoruz , tek sorunumuz tüm arkadaşlarım çalıştığı için tek başımıza çıkıyoruz genelde eylül ilk bebeğimiz. 6 ay sadece annesütü verdim, şimdi de sabah akşam veriyorum. yeme ve uyku düzenimiz iyice oturdu ama tek sorun geç uyumamız, 10-11 gib uyuyor ama sabaha kadar allahtan. 8 de kalkıyor. arada pek uyanmıyor. sizler nerelisiniz? bana yakın oturan var mı :)

sen de benim gibi dölüsün ya..ben de öleyimdir.valizi 1 hafta önceden hazırlamaya başlarım..hiçbirşey unutmayayaım diyee..ammnnınn geçmiş olsun mert beye..canım benim ya..neyse atlatmış barii...ohhh benim yerime de tatil yap gıı....kıvanç aşağıdaki seslerden uyandı..yoğurt yedirecem şimdi...sonra gelirim yine..byee canuum

kızın ve sen hoşgeldinn..benimkide saat 11 de uyuyor geç olduğunu düşünmemiştim..aslında 10 normal..fortoğraf eklemeyi arkadaşlar anlatırversin,mert uyandı ben kaçıyorumm.görüşmek dileğiylee

deryacım park yatakta nasıl yatacak canım yaa.. çok küçük onlar...
bizimde yatak sorunumuz var... mustinin yatağı bizim karyola kdar var... içinde rahat rahat dönüyo...
ama uyandığı zaman hemen ayağa kalkıp aşağı sarkmaya çalışıyo...
düşecek diye sabaha kadar uyuyamıyorum...
yerde yatırsam odamız dar..
yanımızda yatınca daralıyo beyefendi tepemize çıkıyo...
düşün düşünbi çare bulamadım kaç gündür...

kızın ve sen hoşgeldinn..benimkide saat 11 de uyuyor geç olduğunu düşünmemiştim..aslında 10 normal..fortoğraf eklemeyi arkadaşlar anlatırversin,mert uyandı ben kaçıyorumm.görüşmek dileğiylee

11 mi... sabah kaçta kalkıyo canım..
musti sabah 5 te kalkar akşam en geç 8 de sızar...arada yarım saat belki uyur...
düzene sokamadık bi türlü...

benim nette sorun var sanırım...
az önce en sonda deryanın park yatakta yatıracağı mesajı vardı...
şimdi bi sürü mesaj olmuş...

hoş geldin canımm inşallah herşey yolundadır koy resimleri görelimmm

Arzu hicran hoşgeldiniz ...Ve iyi gecelerzemuszemus

Gunaydınlar..

Ayse gordum senı canım nerelerdesin dun aradım tel kapalıydı..?

Arzu tekrar hoşgeldın canım aramıza ozlettın kendınıı... :)

günaydınlar...arzucum ayşecim hoşigeldiniz....mevlüde yok yaa aklıma takıldı numarası olan var mı=?

teşekkür ederim kızlar sağolun bulunup geldim sonunda benim oğlann durmuyor yaaa hep peşindeyim bu aylar böyle oluyormuş ama

ev derdinden çocuğada bakamadım meyve püresi yoğurt yemek suları ve çorba birde sabaha kadar meme hep meme emse razı ya benimki :kedi:

canım sen yine şimdiye kadar emzirdin...
ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok geçti..
15 haftalık olmuştu bebek...oğlum henüz 5.5 aylıktı...
ne biberon biliyodu ne mama...
ve bir kaç dr bana hemen kesmemi bebeğ zehirleyebileceğimi söylediler ben de hemen kestim...
sen de yavaş yavaş bırak bence...
ek gıdaya başladın.. kaç haftalık oldu senin bebiş... Allah kolaylık versin canım... senin için en zor günler şimdi başlıyor...
valla sütüm benim 1 ayda kesildi... hergün ateşlendim hasta oldum.. inşallah kolay atlatırsın... 15 haftadan küçükse bebeişin kolay oluyormuş ama büyükse göğüslerde yeniden hamilelik dolayısıyla süt salgılanmaya başladığı için zorlanılıyormuş...

x-tra gel kullanan var mı yaa bunalıma girdimmm yaa boğazdan kesemiyomm hadi kastimm diyekk çatlaklar falann olmuyoo yaa ayyyy yaa bi cvp verinn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…