Doğum yapmış olan anneler buraya....

bebeğim dergisinde "mustela"nın 1 ürününü gördüm, kilo alan anneler, eski formunıza dönebilirsiniz diyordu. balık yağı hapıymış. zararı var mıdır bilmem.

kaşla göz arasında döktürmüşünüz yenı gelen arkadasım hoşgheldın aramızaa...

canan sende hg yavrımm.. su yazılarında harflerı dogru kullan yalunuz edepsız anlamlara yol acabılıyosun eksık harflerınle.. :roflol:

canancımmm kız pek alemsinn iyi güldüm yazdıklarına ne güzel yazmışsın zevkle okudum yazdıklarını kızz siz buluşmuşsunuz yaa hicran,emel ve senn sizi gidiler sizii benim haberim yoktu bi buluşma ayarlasak yaa aslında okullarda tatile giriyor ne güzel olur.
ayşecimm canım ozan egede hırsla kendini sıkıyordu saçını asılıyordu dra sordum asabimi olacak acaba sinirdenmi yapıyor diye yok hayır dedi dişlerinin hararetini dışarıya öle atarlar dedi.
deryacım siz ne zaman gideceksiniz tatile.
canım hoşgeldin aramıza.istlun neresinde oturuyorsunuz. bende istdayım kartalda. bu arada minik kuşunda çok tatlı maşallah.
hatunlar cocukların bası nasıl sıcak mı sızın yavrusların ??
bızımkının hep sıcak hatta bazen cok sıcak ta oluyo....
betülcüm ozanında hep sıcak olur normalmiş güzelim hatta bazen acaba ateşimi var diye korkuyorum kontrol ediyorum ama yok dr olur demişti başları büyüdügü için olurmuş.
Umutcum canım benim yerimde gezip alışveriş yap canım ne güzel olur.
Ayteni bende merak ettim inşllah iyidir.
bugün misafirim gelecek arkadaşlar hazırlıklarımı yaptım işlerim bitti ogluşumda sabahtan beri güzel uyudu uyanmadı da daha. sonra tekrar gelirim güzel bir gün geçirin canlarım hepiciginizi öpüyorum nanantan. opuyorumnanaktan

canım kızlar uygun olabileceğini söylediler.birde park yatak daha derin oluyor en azından bizim karyoladan daha iyi diye düşündüm bende bunu da denerim valla olmassa yer yatağı döşek olayı yapıcam ne edeyim şaşırdım yaawwwmafoldumben
resim ekledim, olmuş mu :)
canım maşallah kızına adı neydi?senin adın neydi?
hatunlar cocukların bası nasıl sıcak mı sızın yavrusların ??
bızımkının hep sıcak hatta bazen cok sıcak ta oluyo....

betüş bizimkinin de başı hep sıcak hele geceleri tek atlet zıbınla yatırıyorum gene sırılsıklam başı ve ensesi valla tunahanı kollamaktan uyku uyuyamıyom doğru dürüst hee

aslıcım biz de temmuz 24 de gideceğiz didim e...benim de amcam oturuyo kartal rahmanlarda aslında gözde de bostancı da ya bi gelebilsem o taafa doğru hepinizi görmek isterim bende aslında ayarlasak en azından üsküdar felan olsa dışarda buluşsak olmaz mı?

Selam arkadaşlar..nasılsınız bakalım Arzu hoşgeldin canım az daha girmeseydin kalkıp gelecektim denizliye yaa..Hayırlı olsun evinde
.

canım seni çok iyi anlıyorum..benim de kayınvalidem bakıyor sinir oluyorum ona muhtaç olmaya...benimkide dün duruyu uyutmuş..gitmiş banyo yapmış...gündüz yatağında değikde yerde uyuyor....bizimki uaynır uyanmaz emeklemeye başlıyor odadan çıkayor her zaman...bunu bile bile sen bırak çocuğu duşa gir....ulan ben aylarca duşa giremedim evde yalnıızm diye ne var beklese akşam gelişimi kokacak mı sanki.....hepsi böyle.....

nuray geçmiş olsun canım üzülme erkekler duyarsız oluyor yada anlatmak istediğimizi ya anlamıyolar yada işlerine öyle geliyor

bu arada kalça çıkıklığı ile bilgisi olan varmı arkadaşlar arkadaşımın bebeği kız 9.ayını bitirdi ve kalça çıkıklığı var demiş dr geç kalınmış bence ama varsa bilgisi olan yazabilirmi?

Derya, Gözde, Asli tesekkurler arkadaslar.. yanı bu basının sıcaklıgı hanı bır ıkı gune mahsus bırsey degıl hep sıcak ama bazen hepten sıcak oluyor... anlamadım neden diş için desem dedıgım gıbı yenı degıl..

Derya canım bızımkı de oyle gece tek kısa kollu cıcıtlıyla yatırıyorum.. ıncecık.. ustunude ayaklarını ortuyorum sadece.. corapta yok yıne bası terlıyo yıneee...... bana benzemıs olabılır belkı ama benım de her yerımden once basım terler basım hep sıcak olur... yatarken hep basımdan dolayı sıcaklarım... bılmem...

benim kızında başıçok sıcak bugün sağlık ocağına gösterdim vücudunda aşırı kızarıklar çıktı kızamıkmı oldu dedim ama değilmiş sıcaktan dedi dr. zaten alerjen bi yapısı var artık yumurtayı kestim tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…