- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.541
aniiiii deryacım burdasınnn nasılsınn canım benimmmm kavuşamadık msnedeeee
fazla vaktim yok komşum gelecek akşam yürüyüşüne gidicez bahçeye hemen soriim sorularımı olmasmııı =))
1- kızlar balık verenlere soruyom ne balığı veriyonuzzz
2- gece mama veriyormusunuz en son kaçta veriyorsunuz ne veriyorsunuz ceylin yatana kadar ne verirsem onu yiyor 10 gündür hemen hemen uykuda artık biberonu almıyor
süper olur derim deryacım benim okullar kapanıyor seminerlerim var ama ögleye kadar ögleden sonra boşum bizede beklerim şekerler yakınız bir araca bakar gidip gelmemiz.aslıcım biz de temmuz 24 de gideceğiz didim e...benim de amcam oturuyo kartal rahmanlarda aslında gözde de bostancı da ya bi gelebilsem o taafa doğru hepinizi görmek isterim bende aslında ayarlasak en azından üsküdar felan olsa dışarda buluşsak olmaz mı?
arzucum hoşgeldin eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.gel şekerim gel hani yaz tatiline gelmiyormusunuz denizliye teşekkür ederim bu arada saol canımkaydirigubbakcemile2
betülcüm canım Ozan Ege küçüklügünden beri hep öyle3-4 aylıkken kafasının ısısı ve terlemesi bir başladı halen devam etmekte. daha öncede yazdıgım gibi hem saglık ocagındaki hemde kendi drmuz gelişiminden dedi.Derya, Gözde, Asli tesekkurler arkadaslar.. yanı bu basının sıcaklıgı hanı bır ıkı gune mahsus bırsey degıl hep sıcak ama bazen hepten sıcak oluyor... anlamadım neden diş için desem dedıgım gıbı yenı degıl..
Derya canım bızımkı de oyle gece tek kısa kollu cıcıtlıyla yatırıyorum.. ıncecık.. ustunude ayaklarını ortuyorum sadece.. corapta yok yıne bası terlıyo yıneee...... bana benzemıs olabılır belkı ama benım de her yerımden once basım terler basım hep sıcak olur... yatarken hep basımdan dolayı sıcaklarım... bılmem...
anaa kimse yokk yaa
sadece jaded varr var oda yazmıyoo zatiiiiiiii(
nerdee buu millett nerde buu annişlerr
kızlar geldim artık hepinizi fena özledim yaw kuzularda büyümüştür artık değişmiştir nerdeyse 2 aydır yokum kopmuştum sizden ama artukın geldim evimiz bitti şükür bir ara resimlerim oğlumuda koyam değişmişmi bakın:)) hepiniz iyisinizdir inş kocaman öptüm herkesi
bende geldim, herkese merhaba, sizleri arsıra keyifle okuyorum ama sık sık bakamadım, burada yazıştığınızı bilmiyodum, beslenme bölümüne bakıyordum ben, dionysos uyardı beni allahtan.
kızım 9 aylık oldu bile. herşey iyi gidiyor, iştahda büyük 1 problem yok, idare ediyoruz diyelim. 9.300 kilo 71 cm boy, dün türkmaxda bebek doktoru prof 1 kadın vardı "anne olunca anladım" programında. izleyen var mı? çok güzel bilgiler verdi.
oy oyy maşallah bir güzelresim ekledim, olmuş mu :)
kaşla göz arasında döktürmüşünüz yenı gelen arkadasım hoşgheldın aramızaa...
canan sende hg yavrımm.. su yazılarında harflerı dogru kullan yalunuz edepsız anlamlara yol acabılıyosun eksık harflerınle.. :roflol:
canancımmm kız pek alemsinn iyi güldüm yazdıklarına ne güzel yazmışsın zevkle okudum yazdıklarını kızz siz buluşmuşsunuz yaa hicran,emel ve senn sizi gidiler sizii benim haberim yoktu bi buluşma ayarlasak yaa aslında okullarda tatile giriyor ne güzel olur.
aslıcım evet nisan sonu gibiydi.benim evde buluşmıştuk..çok ta güzel olmuştu.ben gitmeden yine buluşabilirsek iyi olurdu ama nasıl olur bilmem kii..
ayşecimm canım ozan egede hırsla kendini sıkıyordu saçını asılıyordu dra sordum asabimi olacak acaba sinirdenmi yapıyor diye yok hayır dedi dişlerinin hararetini dışarıya öle atarlar dedi.
ayyy bizim ki de çok sinirli yaa..bir hırsla herşeye vuruyor.dişliyor..ısdısrıyor..çıyak çıyak bağırıyor..bazen diyorum yeettii gariiii bee..ben de başlıyom bağırmaya..lmaz:
dışarı çıkmıştım istinye parka, şimdi geldim. kaçırdım yazışmaları. adım elvan kızlar, teşekkürler miniğim çok tatlıdır maşallah :) bana yakın oturan yok mu? haftada 2-3 gün istinyeparka giderim kızımla. dolanır dururuz, 1 cafede oturur ben kahvemi içerim eylül yogurdunu yer. gelmek isteyen varsa beklerim.
bebeişin tombik tombik maşşl tam yemlik mişş..bizim yerimize de isırıver..güzellik
bende nadiren gidiyorum iyi olmuş bu başlık sezeryanle yaptım doğumu bebeğim 37günlük ne zman korse giyebilirim .sık sık popo banyosu yaptırmama rağmen nivea pişik önleyici kreme rağmen sık pişik oluyor bi bakmışım düzelmiş bi bakmışım yine olmuş hemetan ve travazol kullandım.ilaç dışında zeytinyağı dışında önerinizi bekliyroum.
dışarı çıkmıştım istinye parka, şimdi geldim. kaçırdım yazışmaları. adım elvan kızlar, teşekkürler miniğim çok tatlıdır maşallah :) bana yakın oturan yok mu? haftada 2-3 gün istinyeparka giderim kızımla. dolanır dururuz, 1 cafede oturur ben kahvemi içerim eylül yogurdunu yer. gelmek isteyen varsa beklerim.
betül ayy çok ayıp birşey yazmışım sonradan farkettim..ama ben ingilizcem süper olduğu için ordaki ile karıştırmışım..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?