Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm bizimki de babasına çekmiş herhalde bak aynı dediğin gibi yatırıyorum bende ayy gece mendil koyuyom arkasına sonra tekrar değiştiriyorum mendil sırılsıklam olmuş çok endişeleniyorum valla hasta olur diye bilmem ne edecez....ben çıkıyom görüşürüzz inşallahhh...

1---somon balığı-levrek-çupra-tavuk balığı verebilirsin....
2---duru geç yatıyor yatarken 120 cc mama içiyor tüm gece su içiyor normalde ama 1 haftadır gece de 90-120 cc mama içiyor bir defa uyurken hem de :))) sabah 4-6 arası genelde....mamayı genelde 10-11 de yatarsa içiyor daha geçse içmiyor...

süper olur derim deryacım benim okullar kapanıyor seminerlerim var ama ögleye kadar ögleden sonra boşum bizede beklerim şekerler yakınız bir araca bakar gidip gelmemiz.
gel şekerim gel hani yaz tatiline gelmiyormusunuz denizliye teşekkür ederim bu arada saol canımkaydirigubbakcemile2
arzucum hoşgeldin eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.
betülcüm canım Ozan Ege küçüklügünden beri hep öyle3-4 aylıkken kafasının ısısı ve terlemesi bir başladı halen devam etmekte. daha öncede yazdıgım gibi hem saglık ocagındaki hemde kendi drmuz gelişiminden dedi.
anaa kimse yokk yaa
sadece jaded varr var oda yazmıyoo zatiiiiiiii (

nerdee buu millett nerde buu annişlerr

ben geldimmm şekerim sanırım sen gitmişsin. benimde misafirlerim gelmedi şekerler o kadar hazırlık yaptım daha önce konuşmuştuk beklyorum perşembe günü diye sana zahmet vermeyelim diye gelmedik dedi.komşum sagolsun yardımcı olmuştu beni yalnız bırakma sende gel demiştim diger komşumu da çagırdım hep birlikte çay keyfi yaptık artık.neyse kısmet böyleymiş.

aaaa
hoşgeldin kız nerlerdeydin
güle güle otur evinde mutlu sağlıklı günlerde inşallah

hoşgeldin aramıza canım
bebişinede maşalah

herkese iyi akşamlar bebişler iyidir umarım bizde yazlıktan yeni geldik bikaç gün kaldık çok güzel geçti ecrin denizi çok seviyo zaten önceden de gitmişti ama bu sefer daha bi sevdi çıkmak bilmedi bayılıyo denize yaaa sanki yıllardır yüzer gibi suda bi hareketler yapıyo zıpır kulaç atmalar ayaklarıyla bişeyler süperdi hele kuma basmayı çok seviyo biz basamazken sıcaktan o nasıl geziyo o sıcak kumlarda sudan çıkarınca başlıyo ağlamaya duygucum senin aldığın tenteli simitlerden henüz bulamadım eşim biyerde bakıcak migrosta yoktu bidaha gittiğimde onunla gidicem inşallah

şahane bikaç gün geçirdik ailecek sudan çıkmadık inşallah hep böyle suyu severde sorun yaşamayız

bende nadiren gidiyorum iyi olmuş bu başlık sezeryanle yaptım doğumu bebeğim 37günlük ne zman korse giyebilirim .sık sık popo banyosu yaptırmama rağmen nivea pişik önleyici kreme rağmen sık pişik oluyor bi bakmışım düzelmiş bi bakmışım yine olmuş hemetan ve travazol kullandım.ilaç dışında zeytinyağı dışında önerinizi bekliyroum.

dışarı çıkmıştım istinye parka, şimdi geldim. kaçırdım yazışmaları. adım elvan kızlar, teşekkürler miniğim çok tatlıdır maşallah :) bana yakın oturan yok mu? haftada 2-3 gün istinyeparka giderim kızımla. dolanır dururuz, 1 cafede oturur ben kahvemi içerim eylül yogurdunu yer. gelmek isteyen varsa beklerim.

betül ayy çok ayıp birşey yazmışım sonradan farkettim..ama ben ingilizcem süper olduğu için ordaki ile karıştırmışım..lülülülülülü

Son düzenleme:

hanımelim bebekler de genellikle makat ağzında sık kaka yaptıkları için kızarıklık oluyor.altını temiz kaynamış ılımış suyla sil..bir de sık sık bezinini değiştir..o ilaçalrı ben de kullandım.iyi geliyor gibi olsa da tekrar oluşuyor..çok pişik çatlak yara falan olmadığı sürece öle kızarıklı küçük bebeklerde eğer çok sık kaka yaparsa oluyor..bir de ben niveanın pişik giderici kremini gördüm..belki o iyi gelir..

Aramıza hoşgeldin Elvancım ben de Gül...Ben de istinye parka yakınım biz de sık sık gideriz.Ben 4. Leventte oturuyorum.

Kızlar uzun zamandır giremiyorum valla hepinizi çoook özledim gelenim gidenim eksik olmadı hiç e okulun da son günleri artık işlerim yoğundu bundan sonra tam gaz aranızda devam inşallah...Ayça iyi her geçen gün daha da tatlı oluyor yaa,ıssıra ıssıra bitirecem.köpüşüm benim o...Daha dişi çıkmadı.Ama yürümeye başladı nerdeyse bayadır sıralıyor duvarlara,kapılara koltuklara tutunarak yanıma geliyor.opuyorumnanaktan

betül ayy çok ayıp birşey yazmışım sonradan farkettim..ama ben ingilizcem süper olduğu için ordaki ile karıştırmışım..lülülülülülü

Anam ıngılızcesının super oldugunu da her fırsatta soylemesen olmaz... havamı atıyon bıze... :dilcikar:
benım de ıngılızcem super hoca olmasamda.. bazı fılmlerı alt yazısız bıle ızlıyom gariii... o dereceee.... delikafadulden

Elvan arkadasım tekrar hosgeldıınnn aramızaa...

Gül sende hosgeldınn datlımm.... bızde dısardan geldık kendıme pantolon baktım bıraz buldum cok sukur :))
Temız havamızıda aldık geldıııkk... bı de bı kıtap aldım... cok guzel tarıfler var ıcınde.. mınık bebegıme afıyetle adı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…