Doğum yapmış olan anneler buraya....

gül kıss maşllh ayçaya..benimki tam gaz dönmeye devam..dişleri çıktı ama yürümeye hiç hevesli değil..ayakta tutuyom bacaklarını hoppala gibi oyun yapıyor..tembel oğlan iştee..aynen canım ben de uzun süredir girememiştim..yeni yeni girmeye başladım..okul işleri gezmeler misafirler falan derken iyice aksattım burayı..
ya burası öle bir yer oldu ki arada girmeden duramıyom..sanki girmezsem bana kısacakmışsınız, ya da beni unutacakmışınız gibi geliyor..kendimi suçlu gibi hissediyom..açıklama yapmam gerek gibi hissediyom kendimi...hepiciğinizüüü çok seviiim ben..

kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞenizŞeniz

elvann canım aramıza h.g bebeişin çok seker allah bağışlasınn.....
GÜLOŞUMMMM ben ösledimm gıı senii sesin solugun çıkmıyooo ...

KIZLARR GEÇEN GÜN Bı AıLE DOSTUMUZ VAR ONLARLA konuştukk hani eşim bu ay sonu ameliyat olcak yaa malum nerden baksanız 1, - 1,5 ay raporlu olcak.. aile dostumuzun eşi hamişş oda temmuz bası izine çıkıyo doğum izininee ve yaz tatili içinn kuşadası ve istanbula gelmek istiyoruz veeeee gelmak istememim en büyük sebebii sizzzzz gelirsemm sizin tanışmak çok isterim en azın bi fotoğraf çekinmek falann...( inşallah gelirizz.) ama arkadaşım agustos 20 gibi doğumu var dr izin veririrse gelcezz onlarla gelmemiz gerek çünkü tanıdıkları var onlarda kalcazz eger bizz ailecek gelkirsek uzun süre kalamayızz otelde biraz masraflı olur 1 hafta yerine 2 -3 kalırızz zorunluu yada hiç gelmeyizz tek isteyim dr izin veririrde gelirizz..
zaten bizim araba ile gelcezz diyecegiz dr özel araba rahat rahat geliriz dedik ist dönüşü ankaraya gitmek istiyozz tabii bi aksilik olmazsa ki olmaz inşallah ay ben çok istiyomm gııı sizleri tanımakk hepinizde ist sınızz antalyada olann yokk kii (

kızlarr nasıll dobişimm demi yawww[/QUOTE]

çok hoş çıkmışsınız valla ayşecim..bu arada biraz kilo yakışmış emme fazla da alma kıssss...kollar biraz fotodan olabülü tombik çıkmış..çünkü benim de kollar foto ya yakın olunca tombik çıkıyor..allh mutluluğunuzu bozmasın..
buarada sen birara hamile olabilirim diye endşe ediyordun..noldu gııı...bişeyçik çıktımı..benim birara birkaçgünlüğüne burayla bağlantım kopmuştu da..naniknanik

kıslar ben bu akşamlık kaçarım..sizleri çok öptüm ..hadi garii ben çıkyom..serap fatma gül ayşe hepinize mucuk..yarın görüşmek dilepğiyle..

Aşkı memnu izliyom ben de
Ayçe çok tatlı çıkmışınız allah daim etsin canıım..
Ama kızın bence babasına benziyor koala gibi de yapışmış babaya haa seni dışlamışlar ikisi sankikaydirigubbakcemile3
Canan ohhhhh yarın tatilim başlıyor sefamız olsun arkadaşııım eee çalıştık yorulduk biraz da evdeki minik öğrencilerimizle ilgilenenlim...

Betülcüm pantalonun hayırlı olsun kaç beden aldın de bakiiim
zemuszemus

Ayşe kaç kilosun ben aldım gene başımı gidiyom millet yaz geliyor rejim yapar ben gece kalkıp dondurma yiyorumlmaz:

güll yaa aynen canımm yaaa doğumdan önce 48 dimm dogum sonrası 59 dum şimdiii 61 oldumm çok yiyomm çokk bikini falan olmauyoo bana deniz anası gibi hiissediyom kendimi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…