Doğum yapmış olan anneler buraya....

42 gıyıyodum 40 aldım sonunda zemuszemus kumas tıpı olanları.. kot da 30 mu 32 mıydı heralde..

bu arada gecem ben sana sormustum ne yaptın kılo verdın mı dıye ama gormedın ? kac kılo oldun en son ?

Serap,Ayşe teyzeleri teşekkür ederiz

Betülüm ben 68 kiloyum ama arada 67 de gördüğüm oluyor pantalonda ben de 40 giyiyorum

offf offff netcem ben yaa ben bu yaz mayo almayı düşünüyorum valla ne bikinisi ya lömbür lömbür
mafoldumben

Serap,Ayşe teyzeleri teşekkür ederiz

Betülüm ben 68 kiloyum ama arada 67 de gördüğüm oluyor pantalonda ben de 40 giyiyorum

offf offff netcem ben yaa ben bu yaz mayo almayı düşünüyorum valla ne bikinisi ya lömbür lömbür
mafoldumben

gülcüm ayça çok şeker çıkmış ya senimle bebek yetiştirme tarzımızı çok benzetiyorum bazen ben de onurun eline veriyorum böyle maşallah götürüyor

ballı kuzuları koymuşsunuz gene..dünya güzelleri bunlar bee....
bende verıyorum elıne ..bugun hamur verdım..hapur hupur valla..bayılıyomm...

CANAN cancan..özlenmezmisin anacım ya...güzel bi tatil olsun işallah..bol bol foto çek bize....

yorgun bıgun daha bitti...yarına allahkerim....

alemsin tatlıbetüş:)..avatarınada pek bişi kalmadı haniii...bu yaşta bu dirayete şapka çıkarıyorum tabikii...

O avatarımdakı gıbı bır vucut benım olunca olay tamamdır... kılo vermek bı yana sıkı bır vucut ıstıyorum.. calısınca hersey oluyor... bakalım.. tesekkur ederım ayrıca cok ıncesın canımm.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…