Doğum yapmış olan anneler buraya....

Fatmiiişşş maşallah Onur beye
döke saça yiyolar valla benim elk.süpürgem artık hep mutfakta
günde 3 kere çalışıyor,içerilere kadar gidiyor elinde ekmek kümese döndü ev ama napiiim..

Kızlar ben yarın Açaya şişme havuz alacam balkona içine ılık su dolduracam odada leğene su dolduruyordum ama batıyor her taraf artık balkonda güneşlenir hem.kaydirigubbakcemile2

Ayşecik ne zaman gelecen?
Ben 4-6 temmuz gibi gidiyom buralardan

Umutcum nasılsın?Yılmaz sincabı nasıl?

Hıcran nerelerde?
Ben uzun zaman girmeyince özledim hepinizi tek tek..
Aytoooş,Deryaa,Duygu,herkeeesiiiii

Yazmıyosunuz olum ahanda ben de çıkıyom kocam da kaş göz ediyo zaten
işimiz gücümüz var alla alla
:kedi:

Gül canım benimm bugün aklımdan geçtinn güzelim hatta yazacaktım akşam girdigimde yazayım dedim Gülün misafirleri var herhalde görünmüyor diyecektim ki gelmişsin canım Ayçamız maşallah çok güzel çıkmış annesi benim yerime ısırırmısın.
güll bendee alcamm gıı havuzz bim marketi var bilirmisiz bilmem ama orda yarın 7 tl satısısa çıkacak bende alcammm ölçüleride iyi yaa

ayşecim bende gördüm ben bebek simidinden ve can yeleginden almayı düşünüyorum.resimlerinizde çok güzel. canım bende tatile girer girmez memlekete gitmeyi düşünüyorum ama burda olursam görüşmeyi çok isterim güzel arkadaşım.
Fatmacımm Onura maşallah ne güzel ekmek yiyorr ohh yarasın afiyet olsun paşaya.
ARzu canım evin çok güzel olmuş güle güle oturun canım zor olmuştur ama güzel olmuş canım.
Serapcımm ipoşum nasıl.sen nasılsın.

ARzu canım evin çok güzel olmuş güle güle oturun canım zor olmuştur ama güzel olmuş canım.
Serapcımm ipoşum nasıl.sen nasılsın.

teşekkür ederim Allah olmayan herkese versin inş ama tek tavsiyem bitmiş ev alın yaptırmak için sakın uğraşmayın
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…